עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בשעה טובה קניתי SAMSUNG 940B. סה"כ רואים חד ויפה. השאלה שלי האם זה טבעי ב LCD שכאשר אני פותח דף חלק לבן.... או דף בהיר אחר (חלק) אני מבחין שלאורך מרכז המסך (מאוזן) הדף טיפה בהיר יותר מאשר בצדדים... האם זה טבעי? האם זו בעיה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Rockstatement10,

קיבלתי אותו היום, מסך מדהים אין ספק. משמעותית גדול יותר מה-20" הקודם שהיה לי וזה מסך קולנוע בשבילי. 2 בעיות: כשהמסך חשוך יש זליגות אור בולטות מאוד, וזה ממש מציק. יש דרך לפתור? במסך הזה אין אופציה לעשות AUTO לתצוגה, חיברתי אותו ל-DP אם זה קשור, ואולי אפשר לכייל אותו. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by adiaphoto,

שלום יש לי אפשרות לקנות מוצרים של hp במחירי עלות אני מחפש 2 מסכים שיעבדו טוב ביחד(DUAL) למטרת-גרפיקה(פוטושופ,לייטרום,פריימיר) ומשחקים על איזה דגמים אתם ממליצים? תודה(:

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  4. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by AvlK,

שלום חברים, אני מחובר עם שני מחשבים למסך הנ"ל, במצב "תמונה ליד תמונה" אני רואה את שני המחשבים בו זמנית אבל הם לא ממלאים את כל המסך.. (ניסיתי גם PIVOT וגם רגיל) השאלה אם זה אמור להיות ככה או שפספסתי איזו אפשרות בתפריט של המסך או לחילופין של כרטיס המסך? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Ferrari599,

השאלה בכותרת. איזה מסך עדיף? HP L2245w או HP w2207? תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  7. Started by BlackShadow,

שלום, השימוש שלי במחשב הוא בעיקר צפיה בסרטים ועבודה גראפית. מקריאה קצרה כאן, הבנתי שכל מסכי ה22 עם פאנל TN שמומלץ רק למשחקים, ופחות איכותי מה19/20 שיש בשוק. אם יש מסך 22 מומלץ ללא TN, הייתי רוצה לדעת עליו. אם לא, אז מה המסך 20" הכי מומלץ בטווח מחירים של 1600-1800? אם אפשר כמה אופציות. תודה.

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by royossef,

שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת כיצד ניתן להפחית את הרמת בהירות כי האור שיוצא מהמסך ממש מציק בגלישה באינטרנט למשל , והאם בכלל כדאי ? יש לי מסך 22 החדש של אל.ג'י W2252TQ

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by wwll soldier,

יש לי התלבטות אם לקנות מסך מחשב 22 אינץ' או טלויזיה 32 LCD אני בעיקר רואה סרטים וסדרות ומשחק הרבה, רציתי לדעת איך יראו משחקים על טלויזיה בגודל כזה המרחק של הטלויזיה ממני בסרטים יהיה משהו כמו 3 מטר אבל במשחקים זה יהיה מטר...לא בריא.. מצד שני יש מסך מחשב שהוא קטן הרבה יותר אבל למשחקים יותר טוב וסרטים פחות.. אני רוצה טלויזיה כי שלי בחדר כבר גמורה ורואים מטושטש... מה אתם אומרים כדאי? במקרה ואני אלך על המסך samsung 226Bw או dell 2007wfp האם אני אצטרך 8800gtx או שהGTS 640 יספיק לי למשחקים כבדים עם פילטרים מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. אני מחפש מסך למחשב/טלויזיה שאני יוכל לחבר למחשב וגם לחבר למסך ממיר של yes יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. שלום, בחברה שאמא שלי עובדת מציעים לעובדים לקנות מסך של סמסונג ב605 ש"ח. הראשון הוא 943BM שהוא 19" והשני הוא B2230W שהוא 22". עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה משני המסכים יותר טוב? 2. האם המחיר טוב וההצעה משתלמת? 3. כרגע אני עובד עם מסך ישן 17" ומריץ הרבה משחקים על הכי גבוה עם רזולוציה של 1024X768 וכרטיס מסך HD4850, האם הביצויים ירדו משמעותית כשאני אחליף למסך יותר גדול? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מתלבט רבות בנוגע למסך חדש וסיננתי את כל המסכים נטולי חיבור DVI או DP זאת מפני שבטלוויזיה שלי נוכחתי לגלות שכאשר המחשב מחובר אליה באמצעות כבל HDMI אין מצב המתנה או יציאה ממנו מה שאומר שהטלוויזיה אינה כבת ונדלקת סימולטנית מול המחשב בניגוד לחיבור ה VGA שהיה בה. מאחר שאני לא מעוניין להתחבר בחיבור אנלוגי ובטח שלא רוצה כל פעם לכבות ולהדליק את המסך באופן ידני חשבתי לנכון שכל המסכים נטולי DP או DVI (ויש הרבה כאלה, מסתבר) פשוט אינם עונים לצרכים שלי. אני צודק או שבמסכי מחשב זה לא ככה וסתם יצאתי דבע ? האם בניגוד לטלוויזיות, חיבור המחשב באמצעות HDMI יודע לכבות ולהדליק את המסך סימולטנית מול המחשב? (זה אומר שעליי שוב לצאת למסע חיפושים בין גלקטי !) עריכה: הגדלתי ראש וניסיתי לענות לע…

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by eraneran4,

אני מחפש מסך חדש!! וטוב עם 2ms ורזולוציה גבוהה חשבתי על T220 אבל אני מחפש יותר טובים! אז עם משהו יכול למצו לי יותר טוב אז תודה!!1 אני צריך אותו בעיקר למשחקים וכרטיס המסך שלי הוא: NVIDIA GeForCe 9400GT תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by omerchot,

שלום רב, מה אתם חושבים על המסך Samsung S24D300HS ? האם הוא משתלם? או במחיר הזה סביב ה- 750 ש"ח עדיף מסך אחר? המסך הינו למטרת משחקים, סרטים וסדרות ולימודים. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shlomihd,

הי, אשמח לקבל חוות דעת עבור המסך החדש של LG לדגם W2252TQ ממי שמכיר, ראה, התרשם או שכבר רכש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. Started by iyehuda,

שמשחק בעיקר באינטרנט המסך הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3238&CatCode=541 ב 549 ש"ח או את המסך הזה : http://www.bmall.co.il/emall/product.asp?pc=108381&af=10 אני משיג אותו ב 500 ש"ח או שאתם ממליצים על משהו אחר בגדול חשבתי על מסך שהוא לא רחב ,הבעיה שהלא רחבים יותר יקרים מהרחבים

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. חשוב מאוד שיהיו בו גם רמקולים מובנים . תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Kukishin,

האם ההבדל בגודל מורגש באופן קריטי?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש לאחי הגדול מסך מחשב חדש. השימוש העיקרי והיחיד במסך יהיה אינטרנט!!! אז מהו הגודל המומלץ לשימוש זה? וסוג הפנאל המומלץ (אני מעריך שאין לו צורך במשהו אחר חוץ מTN אך אשמח לשמוע דעות נוספות)? אשמח לקבל גם דגמים ספציפים של מסכים... המסך יקנה בארה"ב וישאר שם לכן אין צורך להתחשב בדברים כמו אחריות, חלפים, תיקונים וכו... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום כולם, ההורים שלי רוצים להחליף את הטלוויזיה הישנה בסלון באיזו טלוויזיה LCD גדולה חדשה. אני לא הכי מבין בנושא,ואשמח לשמוע את המלצותיכם בנושא הטלוויזיות המשתלמות. שתהיה מעל 32 אינץ' , ושתהייה טובה. סומך עליכם

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. מה ההבדל בין Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp לבין Dell 22 LCD E228WFP ומה יותר מומלץ. כי אני גם מתלבט בין ה ASUS למרות שהוא די חדש בשוק ופעם ראשונה שומעים עליו דברים טובים.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. Started by Alroit,

שלום לכולם שאלה קצת מוזרה - אחרי שחיפשתי וחיפשתי - לא מצאתי שום אפשרות של תליה על קיר במסך הזה היש אפשרות כזו? הרי תמיד לכל מסך יש 4 חורים לפחות בגב. מישהו שמע על אפשרות תליה על קיר למסך זה? תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by EagleXDR,

קודם כל, לא ציפיתי לפתוח דיון בנוגע לעניין הזה, ב2009, עם המסך הזה... אבל בכל מקרה.. קניתי לא מזמן HP LP2065, מסך נהדר. צבעים, תגובה, וכו'. לאחרונה, שמתי לב לבעייה די מציקה, שתוכנות מסויימות נצרבות קלות במסך לכמה דקות, ואחר כך נעלמות. יש לציין, שזה לאו דווקא תוכנות שהוצגו על המסך כמה שעות, אפילו לא כמה דקות, ואלה לא משחקים - דברים סטטים לגמרי, מקסימום עם צ'אט זז... האם זו בעיה ידועה? האם זה משהו נורמלי? אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  24. שלום לכולם, מזה זמן אני קורא פה בפורומים השונים - יש פה מידע מצויין ואנשים רבים עם ידע. הצלחתי להתמקד בעזרתכם על מעבד, לוח כמות וסוג זיכרון למחשב החדש שאני מתכנן לרכוש לקראת תחילת יולי. מה שכן, טיפה נבוך מהעובדה שלא הצלחתי להבין, ולבחור מסך עבורי, מגוון הדעות והמוצרים מצליחים לבלבל אותי כל פעם מחדש :s05: כבר התבלבלתי איזה מסך טוב לגלישה ועבודה רגילה בסביבית אופיס-מערכת הפעלה וכו', איזה מסך טוב למשחקים, סרטים וכך הלאה. התגובות החריפות של משתמשים בקטילת מסכי סמסונג, LG, אסוס, אפילו Dell עם מסכי TN מרתיעה אותי למרות שהם נראים לי. הבנתי שהפנלים האיכותיים יותר (לא פנלי TN) יקרים משמעותית בעיקר בגודל המסך שאני מעוניין לרכוש - 22' (אם הייתי יכול הייתי רוכש 24' ) אז אבקש את עזרתכ…

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  25. Started by tamirr016,

טוב תישמעו החותי הסתומה קישקשה למטה על ההתחל בתוש שחור אז לא היתה בררה פרחדתי שזה ידבק לקחתי מטלית אם מעט מים שיפשפטי זה ירד למחורת הדלקתי את המחשב פיתאום ליד ההתחל היה סימנים לבנים כאלה ביגלל המים מה לעשות בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.