עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. קיימים מסכי מחשב שניתן לחבר אליהם ישירות ממיר של HOT? איזה דגמים מומלצים?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. Started by or1020,

בעצתכם רכשתי היום DELL U4210. ותודה על כל העזרה בלבטים! אך הנה שאלותיים: א. במצב PIVOT המסך עצמו מסתובב על צירו אך התמונה נשארת מאונכת. איך גורמים לתמונה להסתובב יחד עם המסך? ב. איך מכיילים את המסך? הבנתי שזה מוסיף הרבה. תודה!

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  4. היי, אני רוצה לקנות את המסך 24 או 27 של DELL המחירים שלהם לא זולים בכלל ואני חושש לקנות ולגלות שיש פיקסלים שרופים ושביזבזתי בסביבות ה 3000 ומעלה על מוצר תקול ולא מושלם. הבנתי שחלק מהאנשים כאן במעמד הקניה בדקו את המסך עם תוכנות למציאת פיקסלים שרופים... איפה בדיוק אפשר לעשות את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zeevru,

אשתי מתרגמת במקצועה, עובדת כיום עם מסך אחד (דל 1703FP ) שכנראה בדרכו למות כי יש לתמונה גוון וורוד ולא ניתן לכוון אותה למרות מה שלא עשיתי. אני בשלב של קניית מסך אחר ושוקל לקחת מסך רחב כדי שהיא תוכל להציג שני מסמכים זה לצד זה על מסך אחד. שאלותי: 1. האם יש משהו שאני חייב לקחת בחשבון כדי שלא אעשה אוברקיל עם המפרט כי בסופו של דבר היא עובדת עם טקסט בעיקר (אני מניח שלא כדאי לחרוג מ-22 אינץ') 2. על מה בכל זאת צריך לשים לב כדי שהתמונה תהיה חדה ובהירה - סוג הפאנל? ניגודיות? בהירות? 3. מסך עם רמקולים מובנים - כן או לא (כלומר, האם יש מסכים טובים שיש להם רמקולים מובנים או שמסכים מקצועיים באים בלי רמקולים) 4. המלצות ספציפיות? תודה, זאב

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by or1020,

אני מתלבט קשות. והזמן דוחק בי להחליט. למעשה, חשבתי לרכוש את המסך כבר מחר, אבל לא יודע איך להחליט. ועל כן אני שב ופונה אליכם, אנשים יקירים ומביני עניין. אני מבקש לקנות מסך טוב, אפילו מאוד, מפני שאני מרבה בישיבה מול המחשב. החלטתי על גודל של 24", מפני שנראה לי שאהנה יותר לראות סרטים בו. אני בעיקר רואה סרטים ועובד עם טכסטים. אין לי שום עניין בעריכת ווידאו או חלילה בעריכת תמונות. אם כן, מה בין smamsung לבין Dell?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by madweed,

שלום לכולם, אני רוצה מסך בסביבות ה 1000 שקל והשימושים שלו יהיו משחקים עם גראפיקה נחמדה וכן סרטים וסדרות. מחפש משהו בגודל של 22~ אינץ'. בעיקרון שמתי עין כבר על הדגם הזה: LG W2262TQ נראה עם מפרט חביב ותמיכה בHD ובתווך מחירים שלי. אם יש לכם התרשמות מסויימת על המוצר הזה/הצעות על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Mor_S,

כרגע יש לי את המסך 190V של חברת PHILIPS, וכל רגע הוא עושה ריענון למסך. וזה חירפן אותי לאללה, אז הבאתי מכה לפאנל [כפתורים] ומהסך נסדק למטה קצת . אז אני כרגע רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 22'-24' עד 1500 ש"ח, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאין הרבה מרחק ביני לבין השולחן. בתודה אהה ושחכתי לציין שאני צריך עם חיבור HDmi וגם שהמסך יהיה FullHD אם אפשר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מעוניין לרכוש מסך חדש, רצוי שלא יעלה על 19''. כמו בכותרת, התקציב עומד על 800 שח (עם חריגה במידה ומוצדקת). השימושים העיקריים יהיו צפיה ממושכת במסמכים וסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים (מכל הסוגים). אשמח מאוד אם המסך יהיה של סמסונג, אבל אני לא פוסל גם חברות אחרות. אני ממש רוצה לא לעבור את הרזולוציה 1440x900 - זה הגבול מבחינת שאר חומרת המחשב במשחקים. המפרט: AMD Athlon II X2 250 Corsair 2x1GB XMS2 DDR2-800 PowerColor HD4770 Enermax Liberty 400W

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by motogt,

שלום לכולם, אני מחפש מסך LED בגודל 22-24 תקציב כ1500 לשימוש יומיומי. דעתי האישית היא לקנות את samsung syncmaster xl 23 http://cnettv.cnet.com/samsung-syncmaster-xl2370/9742-1_53-50076547.html

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום האם אתם יכולים להמליץ על איזה דגם מסויים של מסך מחשב שיש לו חיבורים מתאימים גם לטלוויזיה (סקארט/קומפוננט) לחבר לממיר (ממיר רגיל של יס לא HD). אני יודע שיש דגמים של מסכים של סמסונג, אבל כרגע יש מסך סמסונג 22" שממש מעצבן, כל הזמן כשהוא לא פועל ברזולוציה טבעית הוא מראה הודעה על זה ומכבה את המסך (SAMSUNG T220P). אני מקווה שהפסיקו עם זה בדגמים חדשים. בכל מקרה אני חושב שגודל המסך צריך להיות סביבות 22-26" יש גם את האפשרות השניה של לקנות טרנסקודר SCART HDMI אבל אני לא יודע כמה זה יעיל

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by ys1,

אני מעונין לבצע עיבודים על תמונות דיגיטליות וחשוב לי שמה שאני רואה על המסך יהיה תואם את מה שיודפס בסוף. כמו כןף מעוניין לכייל את המסך כך שיהיה "נעים ונח" לצפיה על פי אמות מידה מקובלות ולא רק לפי תחושת עין סובייקטיבית. מבקש לדעת ממי שמתמצא ו/או ניסה לכייל את המסך שבנדון. באיזה שיטה או מכשיר השתמשתם (למשל spyder 3 וכדומה) ? באיזו תוכנה? האם התוצאות טובות? המלצות? תודה מראש למסייעים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Dunul,

שלום לכולם, אתמול רכשתי מסך LCD חדש (Samsung P2050), והייתי מורגל לחבר אותו כמו המסך ההקודם בRGB. ברשותי כ. מסך מסוג Geforce 8800GTS, ולו יציאות DVI בלבד, אבל הוא מגיע עם ממיר RGB לצורך תאימות לאחור. כשניסיתי לחבר את המסך בDVI בלבד, התצוגה הייתה לא טובה ומוזרה, עם זאת כשחיברתי באמצעות הRGB ראיתי בסדר גמור. השאלה שלי היא כמה זה קריטי לחבר בDVI, ולמה זה מומלץ בעצם? עוד דבר הוא שראיתי שאני יכול להתשמש רק בREFRESH RATE של 60MHZ. עם המסך הקודם (גם הוא היה LCD) תמיד הייתי על 75, משום שהבנתי שזה גם יותר טוב לעיניים. מישהו יכול להבהיר לי קצת את הנושאים?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  14. Started by Cyb3r,

שלום. בבעלותי מסך Samsung SyncMaster 930B, כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות סנכרון עם הקלט מהמחשב - לוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא מחליט להידלק ולהראות את הקלט מהמחשב, ובינתיים רק רואים את הנורה שלו מהבהבת. הוא מתפקד בסדר גמור כשהוא סוף סוף נדלק, אבל הבעיה בהחלט מעצבנת. הבעיה קורה כל פעם שהוא צריך לקלוט סיגנל חדש מהמחשב - למשל שינוי רזולוציה והדלקת המסך אחרי שהיה כבוי \ נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן מסוים. אודה אם תוכלו לעזור לי.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אודה לכם על המלצה על מסך 22 אינץ LG או סמסונג בעל יכולת הגבהה עדיף בצבע לבן בעל חיבור DVI וגם אודה על המלצה על חנות בתל אביב (שאקבל בה את אחריות היבואן הרשמי). תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by roi777,

שלום! אני צריך עזרה בקנית מסך בסביבות 19" או יותר תקציב של בערך 600 ש"ח. זה מיועד בעיקר לכתיבה ב WORD וגלישה באינטרנט. האם אפשר למצוא משהוא סביר בתקציב הזה? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by saar200,

ערכתי מחדש את ההודעה פשוט כבר הזמנתי רציתי חוות דעת על המסך הזה אם משהו מכיר אותו אם טוב לגיימינג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5149&CatCode=398

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  18. Started by BRPOQNT,

והכי חשוב שלא יעשה כאבי ראש או עיניים לאחר צפיה ממושכת.

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  19. Started by liorperets82,

מחפש מסך HD לעריכת וידאו. גודל - 19 ומעלה חשוב שיהיה אכותי. תקציב 1700 שח אבל אני מחפש מסך HD טוב לא חייב שיהיה הכי יקר כי יכול להיות שאני יקנה 2 מסכים. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. איזה מסך יותר טוב ? ה W2261V של LG או ה 2209WA של DELL ? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by roy_dotan,

שלום לכולם. קיבלתי עזרה ממש טובה במדור של המפרטי מחשב, אבל הם לא ידעו לעזור כול כך לגבי המסך והפנו אותי לכאן. קודם כול זה הקשור למפרט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ואני מחפש מסך 24' סביב ה2,400 ש"ח אם יש משהו אחר באיזור אני אשמח לשמוע

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  22. שלום, אני כרגע משתמש בכרטיס מסך של NVIDIA שאליו מחובר 2209WA המומלץ. אני משתמש ב Color Correction שיש בדרייבר, כדי לכוון את הצבעים של המסך. מה שמיוחד בדרייבר של NVIDIA זה שהוא מאפשר לסמן נקודות בגרף GAMMA כדי לכוון גאמא בצורה טובה יותר, צירפתי תמונות. אני צריך את האופצייה הזו כי הגאמא של המסך לא אחידה. לפי מה שראיתי בכרטיסי ATI, יש גרף כזה אבל אי אפשר להציב עליו נקודות, אלא רק סרגלי גאמא, בהירות, ניגודיות. כלומר לשנות גאמא בצורה אחידה בלבד. האם אתם מכירים דרך כלשהי לכוונן את הצבעים ב ATI כמו שהצגתי ב- NVIDIA? אופציה שחשבתי עליה היא תוכנה שיוצרת/עורכת פרופיל ICM בצורה ידנית, או תוכנה שמציבה נקודות בגרף בלי קשר לדריבר של ATI. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש חושבב מאוד שיהיה full hd לפחות 23/24 הרוב למשחקים ולסרטים ב full hd ואני רוצה שתיהיה לי אפשרות לחבר את ה xbox למסך תודה רבה עמית

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  24. שלום לכולם, כמו כל דבר שאני קונה בעולם המחשבים אני קודם כל מגיע לפה להתרשם ולהתייעץ. לאחרונה התחלתי להתנדב בעמותה שעוזרת לילדים חולי סרטן ממצב סוציו אוקונומי נמוך בכל הציוד האלקטרוני האפשרי על מנת שההתמודדות עם המחלה תיהיה קלה ונוחה יותר, בין השאר גילתה יו"ר העמותה שWII אחד הוא אחד הדברים שהכי מעלים חיוך על הילדים הללו ולכן צריך מסכים שיתחברו לWII ויהיו בגודל שאפשר לנייד אותם ממקום למקום וחשבנו מאוד על גודל של 24. אני לא יודע איזה יתרון ישחק פה לפאנלים היותר טובים או לחברות היותר גדולות, כיום משתמשים בעמותה במסכי מחשב רגילים עם ממירי טלויזיה שעלו לעמותה 250 ש"ח ליחידה זה אומר שאם מסך עם כניסות טלויזיה עולה עד 300 ש"ח יקר יותר הוא יהיה עדיף, ואם מציעים מסך מחשב אז ממיר טלו…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by boim,

אהלן אני מחפש מסך קטן.. כעיקרון כל ה 19' הרחבים הם בעלי רזולוציה של 1440X900.. אבל ראיתי שיש גם מסכי 18.5 עם רזולוציה של 1366X768.. מישהו מכיר אותם? הרזולוציה הזאת קצת מוזרה... המלצות?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות

דיונים חדשים בפורומים