מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
HP השיקו שני מסכים איכותיים. הראשון HP2275, מסך 22", פאנל S-PVA. מחירו בארצות הברית 400$. מדובר במסך הראשון בעל פאנל איכותי בגודל 22" במחיר שפוי. הדגם השני, 2475, 24", פאנל IPS, מחירו יעמוד על 650$. מה אתם אומרים? היבואן יטרח להביא את המסכים לארץ מזוהמת TN בגודל 22" ב-700 שקלים בשופרסל? יש תקווה? אגב, רק נדמה לי או שיותר חברות משיקות מסכים איכותיים? בארצות הברית Doublesight הכריזה על מספר דגמים איכותיים, גם HP השיקו שני מסכים, גם סמסונג מדברים על דגמים חדשים עם פאנל איכותי. היצרניות הגדולות נותנות למסכים איכותיים עוד ניסיון אחד לפני שמטביעים את השוק ב-TN?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון: מחפש מסך בטווח 2000-3000 פחות או יותר ברזולוציה 27". 4K/2K לא בטוח מה יהיה עדיף לעבודה עם פוטושופ/לייטרום, אז משאיר את זה כאופציה פתוחה. חייב לפחות IPS, כיסוי מלא ל-sRGB כש-AdobeRGB נחמד אם יהיה, אבל לא חובה בשלב הזה (במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המסך). רצוי מאוד אופציה ל-pivot, ומהירות תגובה לא זוועתית. כרגע שוקל את U2715H. האם יש מסכים משמעותית טובים יותר בתקציב הנ"ל, או שזאת תהיה הבחירה הכי מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב בגדול 22" או 23" השימוש העיקרי יהיה משחקים, אבל גם סרטים וטקסט. לגבי המסך DELL 2209WA - - בטוח \ כדאי לקנות מהמכירה הקבוצתית? מה האחריות? -עדיף מסך 22" E - IPS (המסך של דל) או מסך 23" FHD ? (מבחינת איכות) התקציב הוא 1000 שקל, ואפשר חריגה של 50 שקל עבור הדל בNEXTOP אבל לא 1300 (לא ממכירה קבוצתית) זה כבר יותר מדי. -בכלל, על פי מה כדאי לבחור מסכים כשמדובר במסכי TN אם מניחים שאני לא לוקח את המסך של דל? עוד שאלה, הכרטיס שלי 8600GT 256MB יוכל לסחוב סרטים של 1080P על מעבד AMD 4800+ X2? מה עם משחקים על הגדרות LOW-MED? הם ייראו יותר טוב מאשר עכשיו? (1280X1024) זה מה שיש עכשיו, 17" אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לקנות מסך שטקסט מופיע בו באופן חד וברור. השימוש הוא קריאה ועריכת טקסט לאורך שעות ארוכות (מדי). האם Dell U2417H /U2419H הם המסכים המומלצים לצרכים אלה, בתחום המחירים שלהם, והאם יש לאחד יתרון משמעותי על האחר. במידה שיתוספו צרכי תכנות, האם Dell U2415 (יחס 16:10) הוא מסך מומלץ בטווח המחירים שבו הוא נמכר. תודה רבה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שיהיה פאנל טוב... והעיקר שלא יעשה סחרחורות וכאבי ראש כמו שהמסך CRT שיש לי עכשיו עושה. לא משחק משחקים אבל נראה לי שכל מסך שיש היום יתאים למשחקים.. ואם לא אז עדיף שיתאים למשחקים במידה ויצא לי להתקין איזה משחק. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכמה ביקורות שקראתי עליו הבנתי שהוא ה24 רחב הכי טוב שקיים כרגע (גם יותר מה-2407WFP של DELL ) יש לי הזדמנות להביא אותו מחול במחיר מטורף (820$) , הבעיה הגדולה שאני לא יוכל להתרשם ולראות אותו בעצמי מצד אחד , הביקורות עליו אדירות, הניסיון של המסכים של SAMSUNG עד היום היה מצויין והמחיר זול מאוד מצד שני , אין דבר שאני יותר שונא מלקנות משהו בלי לראות ולנסות אותו קודם , על אחת כמה וכמה עם מסכים יש לי עוד 48 שעות להחליט ככה שאם למישהו כאן יש ניסיון אישי עם המסך ויכול לתת חוות דעת רצינית זה יעזור מאוד תודה מראש יואב
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כיוון שאני משתמש ממוצע ומערכת הקירור של המחשב שלי מבוססת על מאוררים ולא על חנקן נוזלי המחשב עושה לפעמים רעש כאשר אנחנו חושבים ביחד.. בנוסף כיוון שאני מזיז את המסך לפעמים מהשולחן לשידה ליד המיטה בשביל סרטים, עלה צורך להפריד את המסך מהמחשב (בדומה למקלדת והעכבר) ראיתי בעתון איזה משדר שמיועד להעביר מידע ממחשב/DVD לטלויזה. השאלה שלי היא למישהו יש את המשדר ? אך איכות השידור ? איזה כניסה המסך והמשדר צריך? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב אני מתלבט בין 2 דגמים : 22QD וה-228D של CHIMEI הראשון 21.6 והשני 22. המסך ישמש לרוב לשימוש גלישה באינטרנט (כמעט ולא משחק וסרטים בעיקר בטלוויזיה) . ב-QD22 כתוב באתר שהרזולוציה המקסימלית :1920X1080 ב- 228D כתוב באתר שהרזולוציה הטבעית : 1680X1050 מס' שאלות : 1) האם משמעותי הבדל הגדלים של המסכים . ה-21.6 הוא נמוך יותר או צר יותר ברוחב מה-22 ? (יש לי ניסיון עם 19 של LG שהוא ממש צר ורחב לדעתי) 2) המסך יחובר עם מפצל מסכים ל-2 מחשבים . אחד עם כרטיס מסך מובנה בלוח GA-G31M-ES2L והשני עם כרטיס 8500GT. האם יש משמעות לאיכות כרטיס המסך , כלומר ברמת תמיכה ברזולוציה של המסך ? ממה שבדקתי עכשיו , אין לי בכלל אפשרות להגדיר את 2 הרזולוציות האלה במחשבים...האם המסכים בכלל מת…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
חיברתי את המסך שלי דרך חיבור דיגיטאלי ועכשיו כפתור auto adjustment הוא רושם לי not available.האם ככה זה צריך להיות?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי. ברשותי מסך DELL 20.1 דגם 2007FP ואני רוצה לגדול ל 22 או ל 24 ובעקבות כך יש לי מספר שאלות 1: לא הצלחתי להבין מה הבדל בין מסך 24 דגם Dell U2410 לבין מסך נוסף שגם הוא 24 דגם Dell 2408WFP מה ההבדלים? איז עדיף ולמה? 2: האם ייתכן שמסך Dell 2208WFP עולה רק 1500 ש"ח כאשר מדובר בפאנל IPS או שאני טועה? תודה רבה שיהיה אחלה סופ"ש
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
אני ממש לא מבין במסכים והייתי שמח לקבל עזרה בהחלטה איזה מסך מחשב לקנות ... אני מעוניין ב 17 אינצ' ... מה הולך היום ולא יקר מידי חשבתי על אזור ה 1000 שקל
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כן אני יודע שחרשו על זה וכאלה אבל אני צריך תשובה דחופה למחר בבוקר אני ביקשתי מבעל החנות להקריא לי את הקוד פאנל שרשום על הקרטון והקוד זה OHM064 ולא מצאתי שום מידע עליו אבל גרסה זה A04 אז זה בטוח יהיה פאנל S-IPS ? תודה רבה לכולם =] :please:
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
ביחס לשאר החברות כמו LG SAMSUNG VIEW SONIC? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מבוא: טכנולוגיית המגע קיימת כבר שנים רבות, היא הוצגה לראשונה בשנת 1982 באוניברסיטת טורונטו קנדה אשר הייתה אחראית על פיתוח הראשוני של מסכי המגע שהמשיכו להתפתח בהדרגה ובמהירות רבה עד לצאת המוצר הסופי הראשון שהושק בשנת 1999. אחד הפיתוחים העיקריים בתחום מסכים המגע נקרא "ריבוי מגע" או בשמו הלועזי והמוכר יותר: Multi-Touch, שזה למעשה ממשק המאפשר למשתמש לשלוט על ידי יותר מאצבע אחת על המחשב והאפליקציה, להבדיל מטכנולוגיה מגע סטנדרטית המאפשרת לשלוט באמצעות אצבע אחת בודדת. דוגמא טובה לשימוש ב Multi-Touch היא האפשרות לצפות בתמונות מוצגות וליצור הקרבה (זום), במסכי מגע רגילים נשתמש בלחיצה כפולה או בסיבוב אצבע יחידה כדי להקריב את התמונה, בעוד שבמסכי המולטי נשלב ונרחיק שני אצב…
-
- 8 תגובות
- 19.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד עם שני מסכי 19" ולא אם אחד רחב של 24" קיבלתי המלצות חמות ממנהל הפורום לגבי הVIEWSONIC 930B... ניכנסתי לאתר של CNET http://reviews.cnet.com/ViewSonic_VP930b/4505-3174_7-31517896.html ושם דווקא די יורדים עליו... ונתנו לו ציון 6.2 רציתי לשאול האם יש מסכים באותה קטגוריה שיהיו אלטרנטיבות שוות ?(ביצועים מחיר)? אני אגב עורך וידאו.. ומשתמש באפליקציות רבות במקביל (לכן שתי מסכי 19") כמו כן אם יש מישהו שמוכר את הVIEWSONIC יד שניה שיפנה אליי... כי עדיין המחיר בחנויות יקר לי מדיי עליו (אני הרי קונה 2). תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך עולה 470 שקל שווה את הכסף ? רזולוציה : 1920-1080 FULL HD PPI 81.59 100HZ 1MS בהירות רק 250 צפיה מ 1.5-2.0 מטר , המטרה : גלישה / עריכה וידאו מדי פעם / משחקים מדי פעם
-
- 0 תגובות
- 357 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך Ge-Force 6600 GT ומסך lcd של LG דגם : 32lc2r המחשב והLCD מחוברים בכבל וידאו , הבעיה היא שכשאני מנסה לכוון את הרזולוציה של הטלויזיה (דרך האופציות של הכרטיס מסך...) הוא לא נותן לי רזולוציה גדולה מ 768 * 1024 . ( הרזולוציה הרצוייה היא 768 * 1360 ) מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש מעמד ל-2 מסכים, 27' ו- 24'. צריך שתהיה ארגונומיה מלאה - שליטה בגובה, tilt, swivel, rotation. השולחן שלי די עמוק (כמעט מטר) אז אם זה מתקן תלייה בלי מעמד כנראה שאזדקק לאופציה להבריג את המתקן באמצע השולחן. ראיתי את זה - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14003 אך לא ברור לי אם יש שליטה בגובה והאם אפשר להבריג אותו לאמצע השולחן? המלצות למוצרים אחרים עד 500 שקל יתקבלו בברכה, עם עדיפות למתקן עם מעמד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 20 אינץ' 3:4 אבל המבחר גדול מידי ואין לי מושג מה לבחור מסך מחשבוVW202TוAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1680x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוLS201וAsusו יצרן: Asus , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 5 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו 1400x1050, מסך שטוח: שטוח לחלוטין פרטים נוספים... מסך מחשבוL2000CNוLGו יצרן: LG , רוחב המסך: מסך רגיל 3x4 , גודל מסך: 20 אינטש, זמן תגובה: 6 מילי שניה, חיבור DVI: כולל , סוג המסך: LCD , רזולוציה מקסימלית: פיקסליםו…
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1. עבודה ברזולוציה לא טבעית עלולה לקצר את חיי המסך (LCD)? או סתם להציג תמונה פחות איכותית? 2. קראתי באחד הסטיקים כאן שרמקולים ליד מסך עלולים לגרום לעיוותים בגלל שדה מגנטי או משהו כזה... זה נכון רק ל-CRT או גם ל-LCD? 3. רוב המשחקים החדשים יחסית COD4, GEARS OF WAR, CRYSIS וכו' תומכים ברזולוצית 1920x1200? באופן כללי, יש מגמה אצל המפתחות להתאים את המשחקים למסכים רחבים? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי DVD עם חיבור HDMI והייתי רוצה לקנות מסך מחשב עם חיבור HDMI השאלה שלי על איזה מסך אתם ממליצים לי אני לא צריך יותר מ "19 ואיכות סבירה.
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 3000) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. מצאתי את המסכים הבאים במחיר שנראה סביר, השאלה היא כמובן, האם הם מתאימים: http://www.amazon.com/gp/product/B00LJEJT3U/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=AZA8F2FX7HCUJ http://www.amazon.com/gp/product/B009C3M7H0/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1L9D0A8YQ4I2J http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00JB6HCIC/ref=olp_page_1?ie=UTF8&condition=new אם ישנן המלצות נוספות אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^^ לא מיועד למשחקים בכלל שיהיה נוח לתוכנות שביקשתי הגודל לא משנה העיקר שיהיה איכותי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-