מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המסך כבר שנה וחצי, REV00, מחובר דרך DP. מלכתחילה הייתה לו את הבעיה הידועה שהוא לא היה מתעורר מpower save mode יחד עם המחשב, זו בעייה שמתועדת בכמה ביקורות והפתרון הפשוט אך המעצבן זה לכבות ולהדליק אותו מחדש. לא מזמן קניתי כרטיס מסך חדש (gtx970) והחלטתי לעדכן את הדרייבר בתקווה שהבעייה תיפתר, מה שבאמת קרה, אלא הבאג הפך לצפרדע: כבר פעמיים אחרי שכיביתי את המחשב ללילה והדלקתי אותו בבוקר המסך לא ישן אלא היה מכובה לגמרי. כאשר הדלקתי אותו הוא נכנס ישר לשינה והפתרון הפשוט מקודם כבר לא תפס. בפעם הראשונה ריסט קשה עם כבל החשמל עשה את העבודה. בפעם השנייה, אתמוח לאחר כמה ימים תקינים, לעומת זאת.... סיוט. לא ריסט עם הכבל חשמל, גם לא הוצאה של הכרטיס מסך וחזרה למובנה. בסוף אחרי כמה …
-
- 22 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם אפשר להחליף את ה-INPUT בDELL 2407WFP בעזרת תוכנה או מקלדת במקום שימוש בכפתור שעל המסך? תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
במידה ואני קונה DELL 2407, ואני ארצה לממש את האחריות בעוד שנתיים. מה המדיניות של החברה, אם המסך הזה אוטוטו יוצא ממחזור המכירות, ולא ניתן יהיה להשיגו?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך אל סי די 17 אינץ מבית מאג 765 S מודל 780 יש לי בעייה עם כבל וגה 15 פינים שמתחבר לכרטיס המסך נשברו לי כמה פינים ולא ניתן לחבר לכרטיס המסך בבדיקה בחברת אמטל יבואנית מוצרי מאג החלפת כבל 200 שח המחיר מאוד יקר אולי כאן תוכלו תוכלו להפנות אותי למקום אחר שיעלה יותר זול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי בעיה של זליגות אור במסך התקשרתי לדל והביאו לי מסך חדש דגם u3014 מכיוון שהדגם שלי הוא ישן ולא מחזיקים אותו יותר בערב צפיתי בחדר חשוך בסרט וגם במסך הזה יש זליגות אור התקשרתי לדל שוב והנציג שלהם אמר לי לשלוח לו תמונות והוא ידבר עם המנהל שלו לאחר בירור נירחב ברשת הבנתי שכל הסידרה של ה-3014 מגיע עם זליגות אור השאלה שלי היא האם יש סיכוי שהם יחליפו לי שוב את המסך לאותו דגם או שיביאו לי את הדגם של ה-32 אינץ 3214q למרות שהוא עולה כפול במחיר ולגבי הדגם של ה-32 אינץ בדקתי ברשת והוא מגיע ללא התופעה של זליגת אור או שלא יחליפו לי בכלל.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך ששירת אותי בנאמנה 4 שנים עד עכשיו - samsung 2333T כבר מלא בפיקסלים שרופים . אני מחפש לכן מסך חדש. התקציב הוא עד 800 ש"ח. המטרות הן הקלדה וקריאה ממושכת, גלישה ומשחקי מחשב. עלתה לי פרסומת של TMS למסך "במחיר חיסול" - LG E2381VR - ב748 ש"ח. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/11075 אשמח להמלצות אחרות באותו טווח מחירים, אם יש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היה לי מסך ltn125at03-803 עם חיבורים מלמעלה ולמטה במחשב נייד סמסונג 350U2a אני זקוקה למסך חלופי אלו הדגמים שראיתי שאולי אפשריים LP125WH2 SLB2 ,SLB3 , SLT2, SLT3, TLB1, TLB1, TLD1 כולם עם אותו גודל מסך , רזולוציה ו-40 פינים האם עדיין כולם מתאימים למסך זה? ואם כן איזה מהם עדיף? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מסך סטנדרטי AOC e2343f, וחשבתי אולי להחליף למסך ייעודי לגיימינג למשל כמו BenQ LED XL2430T. לא אגיד שאני גיימר מטורף, אבל כן, אני עדיין משחק BF4, COD, GTA ועוד... באילת המסך עולה 1733. מה אומרים, המעבר יורגש ויהיה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי ב-HTPC וטלוויזיית LED של סוני בגודל 46". בנוסף לטלוויזיה מחוברים למחשב גם שני המסכים שלי, DELL 2007FP ו-SAMSUND 943B. שני המסכים לא תומכים ברזולוציית הטלוויזיה(FHD), ולכן בכל פעם שאני רוצה לצפות בסרט מהמחשב דרך הטלוויזיה, עלי לשנות בהגדרות את יציאת המסך לטלוויזיה. לאור המחירים הנמוכים של הטלוויזיות, חשבתי להחליף את המסכים שלי בטלוויזיית 32" כלשהי שתעבוד ברזולוציה זהה לטלוויזיה הגדולה, וכך פשוט אוכל לחבר את שתיהן לרסיבר בHDMI או את הטלוויזיה הקטנה ישירות למחשב ביציאת HDMI נוספת ולהציג תמונה כפולה בשני המסכים כדי שלא אצטרך לגעת בהגדרות כל פעם שאני רוצה לעבור ממסך למסך... באילו קשיים / בעיות אני עלול להיתקל בשימוש בטלוויזיית 32" רגילה בתור מסך מחשב? (אינטרנט…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לשדרג את המסך שלי philips 239CL .חשבתי על U2312HM . עיקר השימוש הוא משחקים כבדים (כרטיס מסך 780) /עריכת תמונות קבצי RAW /עריכת וידאו . הבקשה היא על 5/24 אינץ לא יותר מזה . אשמח להמלצות נוספות /חוות דעת . תודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיפור טיפה מפליא, עם שאלה בסופו. לפני שלוש שנים מינוס חודש קניתי את ה-Dell 2407-HC. לפני כחודשיים התפרק כפתור ה-POWER של המסך, זה שאין סיבה להשתמש בו אלא אם כן אתה אחד מההורים שלי. מה שקרה ככל הנראה הוא שהפלסטיק החיצוני כנראה נפרד ממה שלא יהיה שהוא מודבק אליו, אבל לא נפל. כעת הוא יכול להסתובב, וכאשר הוא לא לחלוטין ישר, לא ניתן ללחוץ אליו, עד שעם קצת חיכוך מחזירים אותו למקומו. הסיפור ממש לא הפריע לי, אבל אבא שלי ביקש בכל זאת שאבדוק את האופציה לתקן. הרמתי טלפון בדל, ניסיתי להסביר שהבעיה ממש זניחה ולשאול אם בכלל כדאי לי לשלוח לתיקון, והם בתגובה התעקשו להחליף לי את המסך בחדש, וזאת ללא כל ציניות. הבעיה היחידה היא שקשה לי להבין מה אקבל במקומו. שני נציגים שונים מדל התעקשו שמדוב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בגלל חוסר במלאי רוצים להחליף את המסך ל 19" 196 WTQ lg , (מ- samsung 953BW 19" 2ms DVI ) האם המסך פחות טוב? מאחר וראיתי שהניגודיות היא 1:5000, לעומת המסך המקורי 1:8000 תודה.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
החלפתי בין מסך CRT לLCD גם החלפתי בחיבור הדיגיטלי והמחשב ניהיה יותר מהיר,הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
רכשתי מסך טלויזיה 32 אינץ של פיליפס HD READY וחיברתי אותו למחשב ורואים גרוע שחבל על הזמן. בהתחלה גם לא היתה תמונה על כל המסך אבל הצלחתי לסדר את זה באמצעות הגדרות הגרפיקה של אינטל המובנות בכרטיס האם הראשי במחשב באמצעות התאמה אישית של יחס גובה ורוחב של המסך אבל עדיין יש שוליים שחורים מסביב לתמונה בערך של 7 מ"מ שלא הצלחתי להעלים אותם. מה שיותר גרוע וזה מה שחששתי אם אחליף את המסך מחשב מ-27 למסך טלויזיה-32 הוא שרואים גרוע את הכתב,הסמלים על שולחן העבודה וכו.... הכל מטושטש,כמובן שקריא,אבל מטושטש. ניסיתי לשחק בהגדרות של הטלויזיה ושום דבר לא עזר. כרגע הרזולוציה במחשב נמצאת על הרזולוציה המומלצת ע"י ווינדוס 10 והיא-720*1280 והמסך הוא HD READY.ניסיתי גם לשחק …
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
- 2 followers
-
-
רכשתי את samsung 226bw ויש לי שאלה. איך אני בודק איזה פאנל יש לי? A? S?.. וכדומה.. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חברת הענק מאמצת את טכנולוגיית ה-MiniLED בכדי להצהיר על בהירות מירבית משוגעת של 2,000 ניט, לצד שילוב מרשים של רזולוציה גבוהה וקצב רענון גבוהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברשותי מסך samsung s27e332 אני מחובר לכרטיס מסך (geforce gtx 1660 super) אבל משום מה הטקסט אינו חד מספיק. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אני עם clear type מופעל. הדרייבר של הכרטיס מסך הכי עדכני
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי היבהובים במסך LG E2350T. זתומרת מהרגע שאני מפעיל את המחשב כל הקטע שעולה הלוגו של השם של לוח אם עד לטעינה של הווינדוס הוא מהבהב וכשהוא מגיע כבר לחלון ברוך הבא הוא מפסיק... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני בערך 8 חודשים ביחד איתו קניתי את המסך של CHIMEI מסך 19 אינטץ רחב יש לי בעייה עם המסך הזה שלא יודע למה אבל לא הלכתי איתה לחברה.. אני יושב מול המסך ואני קולט שהוא מהבהב לי בלי הפסקה לא משהו שבולט אם עוברים שנייה ליד המסך אבל ברגע שיושבים על המחשב זמן מסויימים זה ממש להתחיל לעשות כאבי עיניים זה מרגיש לי כמו שרואים מסך מחשב דרך הטלוזיה רק קצת פחות מוגזרם.. מישהו מכיר אולי את המסך או נתקל בתופעה כזו?
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
היום הלכתי לKSP בשביל לראות מסכים.. באתי בכוונה לקנות את ה chimi 221d 22 שעולה 1340 במזומן. אבל אז ראיתי שם מסך של סמסונג בגודל 22 אינטש גם והוא נראה מסך ממש טוב.. הדגם שלו הוא : samsung 226bw 22 והמחיר 1790 במזומן. יש עוד מסך שחשבתי לקנות אולי.. samsung 971p 19 והמחיר שלו הוא 1740. איזה מסך הכי מומלץ מהמסכים פה? והאם כדאי לקנות את אלה? או משהו אחר בכלל? ועוד דבר זה לא ממש טוב לקנות מחברה לא מוכרת כמו chimi.. נכון?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השגתי אותו במחיר מציאה, ולמסך יש נתונים יבשים די מדהימים של 2MS וניגודיות של 1:2000. שיחקתי קצת בהגדרות של המסך, ואפשר להגיד שדי הסתבכתי =] כל דבר שאני מנסה נראה לי מוזר בעיניים/בהיר מדי/לא מספיק חד וכו'. רציתי לשאול את האנשים שגם משתמשים במסך הזה, מה ההגדרות שלהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היום קניתי את המסך dell2007wfp והוא כבר אצלי מסך תותח איזה איכות מסך בן זו*ה..... איך אני בודק עם זה באמת הפאנל s-ips? ואיך עושים שוליים שחורים? והאם כדי לעדכן דריבר שלו כי בדיסק אין דריבר זה אומר להוריד ? תודה מראש!
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חברים היום קניתי מסך חדש 1960TR של LG. אז מספר המלצות - המסך בגימור מעולה!יפיפה והכי חשוב נותן ביצועים מדהימים!!! תצוגה לדעתי מוצלחת מאוד! נוח ויפיפה.. פיטצר חמוד שלא נתקלתי בו עדיין הוא כפתור הפעלת המסך אשר עובד על מגע עדין- העברת אצבע ממש ללא לחיצה! אני הופתעתי לטובה! ממליץ בחום למי שמחפש מסך 19 אינץ, ביצועים מעולים לדעתי. כל מה שנשאר עכשיו זה לחכות למחשב החדש.. וללכת לקנות עכבר ומקלדת :jump: :jump: המשך יום טוב, איתי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני שלוש שנים קניתי את המסך הזה, בהמלצת האתר והפורום (מאוד מרוצה!) אני מעוניין לקנות (או לפחות לבדוק) את ה"יורש" שלו בשביל בן משפחה. לפי השם זה נראה לי זה הדגם החדש - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930 הבעיה שהמחיר הרבה יותר יקר, בזמנו קניתי את המסך ב-900 ש"ח... מה אני מפספס? עליית מחירים או שיש מסך מקביל ל u2312hm יותר זול?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קונה מחשב צריך המלצה לגבי המסך הכי טוב למשחקים שקיים בגדלים עד 21
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-