מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם יש הגדרות מומלצות (בהירות,ניגוד וכו') שעדיף לכוון את המסך על פי זה. כי מהרגע שקיבלתי אותו אני משתמש על ברירת המחדל שלו. קונטרסט הוא 75, רק את בהירות הורדתי בזמנו ל-65.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך chimei cmv 222h ולאחרונה התמונה התחילה להטשטש ולקבל blurred vision , סוג של מריחה .. בעבר זה קרה לעיתים נדירות , עכשיו זה קורה כל יום. יש לציין שכיבוי המסך והדלקתו פותר את הבעיה מדי פעם. לא יודע אם הבעייה שייכת לכאן אך אשמח לקבל עזרה והכוונה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב מלפני 4 שנים שאז בזמנו הוא היה רצחני, עלה לי בסביבות ה12 אלף. היום הוא נחשב גרוטאה כמו כל מוצר אלקטרוני שמקבל בלאי. העבודה העיקרית במחשב שלי זה עריכת מוזיקה, תמונות... אני ניסיתי להתשמש בשני מסכי סמסונג 22 אינץ' אבל באמת שזהעשה לי כאב ראש וכאב עיניים הרוחב המטורף של שני מסים זה באמת לא בשבילי. עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת, המסכים בארץ בעיקר ה-dell 2711 וה-3008WFP הם overpriced שחבל על הזמן אבל אני מרגיש שאין לי אפשרות אחרת וזו השקעה די חד פעמית.. אני מרגיש שאין לי ברירה אלא לרכוש אותם בארץ. ההתלבטות שלי זה בנוגע לרזולוציה ושטח נקודה, ב-27 יש רזולוציה של 2600 כפול 1440 וב-30 זה 2600 כפול 1600 עכשיו השאלה שלי זה האם ההבדל משמעותי , האם ההבדל גדול במבחינ…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
באתר של dell שמתי לב שיש 2 גימורים שונים למסגרת המסך ,הכוונה לחזית הנראית לעין כאשר מתבוננים ישירות מול המסך.הראשון בצבע שחור ,והשני בצבע כסוף. השבוע הלכתי לאחד הרשתות בכוונה לרכוש מסך עם הגימור השחור ובשום אופן לא את הכסוף. המוכר שם את האריזה על הדלפק ,אך הוא לא ידע להגיד עם איזה גימור נמצא המסך אשר בתוך האריזה. לא עזרו גם 2 שיחות טלפון שהוא עשה לאן שהוא בכדי לברר את הסוגיה. בסופו של דבר לבנתיים לא קניתי את המסך מאחר והמוכר לא היה מוכן להתחייב לגבי צבע המסגרת. האם יתכן שבשוק קיימים מסכים עם 2 הגימורים ?.ואיך ניתן לדעת מה יש בתוך האריזה לפני פתיחתה. 1- צג עם גימור כסוף : http://www1.euro.dell.com/il/he/home/monitor/monitor-dell-2209wa/pd.aspx?refid=monitor-dell-2209wa&…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ועם איזה דיוק ניתן לכוון לו את הsharpness? אני יודע שבRev00 זה הולך בקפיצות של 10 נקודות, זאת אומרת שלא ניתן לכייל אותו כדי שיתאים לעבודה עם גרפיקה כי במצב כזה הוא לא יכול לעבור אפילו את הטסטים הבסיסיים. האם זה תוקן בrevisions חדשים יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! התקציב עומד על איזור ה800 ש"ח. המסך לא מיועד למשחקים אלא רק לעבודה רגילה (אינטרנט, אופיס וכו') בנוסף לסרטים מידי פעם.. המסך הנ"ל מוצע נכון לעכשיו ב750 ש"ח ברשת אופיס דיפו. מישהו יודע איך הביצועים של המסך ביחס לאחרים (כדוגמאת LG W2043T)? האם יש מסך אחר תחת מסגרת התקציב שיתן יותר תמורה ביחס למחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך LCD או LED. רזולוציה: 22"-24" (תלוי בתמורה ביחס למחיר). המסך מיועד למשחקים ברמה גבוהה ולסרטים, אך גם לקריאת מסמכים. כך שאם זה 22" - רזולוציה של עד 1680 על 1080, אם זה 24" - עד 1920 על 1080, על מנת שיהיה אפשרי לקרוא מסמכים בלי להוציא את העיניים. חשוב שהמסך יהיה לפחות עם פאנל IPS. והכי חשוב, בבקשה לא לחפש לי מסכים בזאפ בלי שיש לכם ניסיון אישי עם המסך. בבקשה להציע מסכים שאתם יודעים בוודאות על איכותם ולא רק עפ"י נתונים על הנייר. דבר אחרון - מעדיף מסך עם מסגרת שחורה. במהלך החיפושים שלי מצאתי שלושה מסכים שאולי יתאימו לדרישות, בבקשה הביעו דעה: Dell 2209WA http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-2209wa.htm Dell G2210 LED http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9466 LG…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי כרטיס מסך HD5850 שיש בו חיבור HDMI הנה לפניכם התמונה שימו לב ל חיבור HDMI - לצד 2 חיבורי DVI ויש לי מסך עם חיבור VGA בלבד מה עושים כדי שאוכל לחבר את המסך לכרטיס המסך ? ואם אין אפשרות כזאת אז האם אני צריך מתאם או כבל לחבר את המסך GVA לחיבור DVI
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יותר טוב באיכות בתמונה או בכללי אני מחפש מסך טוב עד 1000שקל עם FHD http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=122474 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKEX2220 עוד שאלה האם אפשר לחבר מסך שיש לו חיבור DVI למחשב עם כרטיס מסך שיש לו יצאת VGA בלבד?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך dell 2209wa , האם יש אפשרות לחבר אותו לממיר הכבלים (הוט) ולהשתמש בו כמסך טלויזיה לכל דבר? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש כל מיני סוגים, נקבה\נקבה, זכר\נקבה כך שאני לא בטוח. 10x
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בעברית פשוטה מה ההבדל בין יציאת ה DISPLAYPORT החדשה (יחסית) לבין יציאת ה HDMI ניסיתי לקרוא מאמרים אבל רובם מסבירים במילים לא קשורות לכלום כאילו מה אני אמור להבין מזה: HDMI is intended as an external consumer electronics connection for HDTVs. In contrast, DisplayPort is the digital interface for connecting flat-panel displays to computer systems . WHAT?? אני מודה מראש לכולם העונים (לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי פה)
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש מסך למחשב במחיר נורמלי וזול מקסימום 1000 שקל וגם זה לא נראה לי בטוח(אני עובד עכשיו בחופש והתקציב שלי נורא מוגבל אולי ההורים שלי יוסיפו כמה מאות אבל הם לא תומכים נלהבים במחשב)אני לא אוהב את מסכי LCD מפני שאם מסתכלים מהצדדים רואים את התמונה כחולה אז אם אתם יכולים תביאו לי מסכים אחרים. ויש לי שאלה: מה הקטע עם מסכי 3D מה שונה בהם ממסכים אחרים?מה עושה אותם יותר טובים? תודה מראש כפיר
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כמו בכותרת... פאנל IPS או גודל 24" או 22 עם תמיכה ב120HZ(מה שיפאשר לראות מעל 60FPS) לגבי הIPS, יש את הדל שכולם ממליצים, איך הוא לגיימינג? (ה22") לגבי ה3D, אם אני קונה זה רק בשביל ה120HZ. יש הבדל משמעותי? מישהו ניסה? (הדגם של סמסונג 2223Z משהו כזה) תקציב עד 1500 ללא חריגות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך 22-24" (רצוי ביחס 16:10) יש לי כרטיס מסך msi gf6200tc 128ddr2. חשוב לי שהוא לא יאט את המחשב. בנוסף אני צריך מסך דומה לחיבור לנטבוק- msi wind (גם חיבור VGA כמו בשני). השימושים בשני המסכים הם בעיקר לקריאה וסרטים ובתקציב עד 1400 (אך רצוי פחות אם התוצאה עדיין טובה). תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך 19' רחב עם רזולוציה של 1440-900 - או נמוכה יותר - כדי שהטקסט לא יהיה קטן מדי.. יש היום בשוק מספר אופציות ורציתי לדעת אם יש דגם עם פנאל איכותי יותר מה TN? 10x!
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג דגם B2430 חיברתי אותו למחשב הישן לחיבור ה VGA ואין תמונה. לאחר מכן חיברתי אותו לDVI ויש תמונה רק עד שהוא מסיים להעלות את חלונות. כשחיברתי את המסך הישן למחשב גם שם לא היתה תמונה וניסיתי לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה גם בחיבור VGA ולא היה שידור. הכרטיס מסך שלי ישן, סביבות 5 שנים בדקתי את המסך אצל חבר והכל עובד פיקס
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום רב. בימים אלו אני מחליף את כ.מ המסך הנוכחי שלי לכרטיס מסך חזק יותר [גם הוא ב-1500 ש"ח, לא יודע עדיין איזה] עם יציאת HD אני רוצה לרכוש בנוסף לו, מסך בגודל 24' או טיפה יותר גדול שישמש גם בתור טלוויזיה וגם למשחקי מחשב וסרטים [באיכות FHD] אילו מסכים בשוק מומלצים כיום כדי לספק לי את הסחורה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכם... לא ידעתי איפה לפרסם הודעה כזאת...בכל מקרה אני מעוניין לקנות טלויזיה 32" שתשמש אותי כטלויזיה רגילה ולא כמסך מחשב...הקטע שאני רוצה לחבר אותה למחשב ישירות על מנת לראות סרטים שבמחשב במסך הטלויזה שיהיה תלוי על הקיר מול המיטה... יש המלצות? ללכת על מותג או על חברת מדבקה? כמו HISENSE DANTEX וכו....? אני מעוניין כמובן לראות ב 720P רוב הזמן תקציב 2000שח גג. תודה לכל העונה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מחפש משהו ברמה של NEC 90GX2 אני עובד מול המחשב שעות סרטי HD, עריכת תמונות קריאת מסמכים.... אשמח לקבל עזרה בהחלטה התקציב הוא 3000+ ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדברים החשובים הם : עלות תועלת מירבית. אני קורא על המחשב ולכן שיהיה נוח לקרוא איתו מסמכים או באתרים. המחשב משמש גם למשחקים כגון COD6 קרייסיס ובסגנון ... מרחק המושב מהמחשב הוא בערך מטר. המחשב משמש גם לצפייה בסרטים, ואז יושב רחוק יותר כ 3 מטר מהמחשב. מעדיף מסך בלי פאנל TN הבנתי שזה לא טוב לעיניים.. ואחרון, המסך צריך להיות 16:10 אינץ כי זה פחות רחב מ 16:9 אינץ פשוט לא אוהב את המסך המלבני מידי. תודה רבה לכל מי שיעזור. כרטיס המסך שלי : HD4380
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב מ www.rsm.co.il, והם הפסיקו למכור את המסך שהמליצו לי עליו פה - Samsung P2350 23". במקומו הציעו את ה LG E2350, שעל פני השטח נראה יותר טוב, עד כמה שאני מבין. ה LG: http://www.productwiki.com/lg-e2350/ ה SAMSUMG: http://www.productwiki.com/samsung-syncmaster-p2350/ בנוסף, הוא LED. איך זה משפיע על ביצועים למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בין אם אתם בעלי LG W2220P או כאלו שמכירים אותו מקרוב, האם תוכלו להגיד לי אם המסך מפיק רעש שהבהירות שלו מוגדרת על בין 30 ל-80? רעשים יחסית מפריעים לי (גם המחשב נמצא בחדר שקט, ובמחינה אקוסטית כל רעש יכול להפריע מאוד). בעבר חשבתי לקנות את ה- Dell 2209WA אבל מתגובות של אנשים ברשת הבנתי שבוקע ממנו רעש כשהבהירות נמצאת בטווח שנוהגים להשתמש בו. מכיוון שגם המסך הזה הוא e-IPS כמו ה-2209WA אני חושש שגם ממנו בוקע רעש בטווח בהירות שימושי. ושאלה נוספת על המסך, אני לא גיימר כבד, אבל מתכנן לשחק בו לעתים קרובות (על HD5850), האם מנסיונכם האישי את מרגישים בהבדל מבחינת מהירות התגובה של המסך במשחקים? תודה רבה חברים מעריך את עזרתכם הרבה לכל באי הפורום.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=274&prodid=765&keySearch למישהו יש ניסיון עם המסך? בעיקר למשחקי מחשב וסרטים מדי פעם. אשמח לשמוע חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן לקנות מסכים חדשים לילדים... מה הגודל המינימלי המומלץ? השולחנות קטנים וזה שני מסכים באותו חדר אז לא רוצה משהו מפלצתי :s05:
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-