מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה לא הייתי פה מלאאא זמן טוב אז ככה , יש לי התלבטות בין כמה מסכי מחשב בתקציב של 900 ש"ח הדרישה היא לפחות 21.5 אינץ' , Full HD ושל Samsung או LG המסכים שמצאו חן בעיניי : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 SAMSUNG P2250 890 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9875 SAMSUNG B2230 840 ש"ח או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10581 SAMSUNG E2220X 869 ש"ח מה עדיף ? יש המלצה למשהו אחר ? עד 900 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב lg w2486l ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ממיר של הוט ישירות אליו בלי כרטיס טלוויזיה. במידה וכן, למסך אין רמקולים built in אז יש אפשרות להשתמש ברמקולים של המחשב שישמשו גם את הממיר?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני נכנס לעומק בכל הנוגע למסכי מחשב מהסיבה שאני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש. בחנתי כמה וכמה מסכי מחשב ברזלוציה של 2560x1600 שאם אינני טועה זאת הרזלוציה הגבוהה ביותר. מה שכן שמתי לב שבכל המסכים שתומכים ברזלוציות האלו אין חיבורי hdmi וזמני התגובה גבוהים בהרבה ממסכים אחרים שבהם יש זמני תגובה של 2ms. השאלה שלי היא האם יש מניעה מבחינה טכנולוגית ליצור מסך מחשב ברזלוציה של 2560x1600 שנוכל להנות ממנו מכל העולמות שיש כיום? למשל זמן תגובה נמוך, חיבורי hdmi, ניגודויות דינאמית גבוהה, וזווית צפיה של 178.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב ! הגיע הזמן שלי להשתדרג מהMAG 786PF הוותיק שלי, ואשמח לעצתכם. התקציב שלי הוא כ1300 כאשר עיקר השימוש שלי גלישה, סרטים ומדי פעם משחקים. הדבר הכי חשוב לי הוא בריאות העיניים. מקריאה ומחקר למיטב הבנתי המסך המומלץ בתקציב הזה הוא ה Dell 2209WA LCD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939 אז אפשר ללכת לקנות ולהרגיש שעשיתי בחירה טובה?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב=] יש לי דיון קטן עם אבא שלי בדרך לקניית מסך חדש-הוא רוצה לקנות מסך שהכל בו כלול(מיקרופון, רמקולים ומצלמת אינטרנט) ואני מעדיף את 4 הדברים בנפרד. עכשיו השאלות שלי הן: א.כמה כבלים צריך בשביל זה?(אני טוען שצריך כבל למסך,כבל לרמקולים,כבל למיקרופון וכבל למצלמת אינטרנט-אלא אם כן זה HDMI כמובן-כלומר DVI,2 PL וUSB, והוא טוען שיש כבל אחד מהמחשב למסך שמאחד את 4 הכבלים-הכוונה היא לא ל4 כבלים מוסלבים שמתפצלים בסוף, אלא חיבור אחד למחשב ואחד למסך) ב.האם זה איכותי?(ברור שלא, אבל כדי להוכיח לאבא שלי.....) ג.מה עדיף? וכדרך אגב:מישו שמע אי פעם על מארז שבא עם רמקולים רציניים לשמע-מוזיקה,סקייפ וכו'-לא מודינג, אלא שבא ככה מהחנות, ולא אחד איכותי של 10000 שקל, אלא אחד שמוכרים ברשתות המחש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המסך 2209wa על פניו נראה מעולה וגם מוגדר נכון. סרטים נראים אחלה איתו [ עדיין לא בדקתי איך עובד עם HD ] משחקים : חלק מהמשחקים אכן נראים מעולה. הבעיה למשל ב FIFA10 רואים מריחות כאשר מוסרים כדור למרחק או יש מעברים והרבה מידע וזזים מצד לצד. האם בעיה זו היא בגלל זמן תגובה של המסך שעומד על 6MS או בעיה של כרטיס מסך שחלש בשבילו -- HD4830 איך ניתן לפתור זאת אם בכלל ?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעלים שמח ומאושר של מסך EIZO FlexScan S2431 (ניתן למצוא את מפרט המסך כאן: http://www.retrevo.com/search?q=Eizo+S2431W&rt=sp&modelid=2775665). הייתי מעוניין לדעת האם (הרבה שאלות, אני יודע...): 1. כדאי/רצוי שאכייל את המסך? 2. אם כן - אשמח ללמוד כיצד אוכל לכייל את המסך בצורה הטובה ביותר - הן מבחינת שימוש במכשירים לכיול והן מבחינת תוכנות כיול. 3. אני עובד בתחום הגרפיקה (2D) ובעיקר בתוכנות Adobe לסוגיהן ותוכנת CorelDraw X5 - הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל לכייל את הצבעים בין כל התוכנות כדי שטבלאות הצבעים יתאימו אחת לשנייה. 4. עם המסך קיבלתי 2 טבלאות צבעים (ICM) - מדוע קיבלתי שתי טבלאות ולא אחת? האם השימוש בטבלאות אלו אמור לפתור אותי מכיול המסך? שכחתי לציין: …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע נדפק לי המסך (פיליפס 200W שקניתי לפני כמה שנים בהמלצת הפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו) ונאלצתי לקנות מסך בזריזות. קראתי קצת בפורום והחלטתי על הסאמסונג הנ"ל. המסך באמת מרשים מאוד ולמרות שה-PIVOT לא ממש בשימוש אצלי, ההגבהה דווקא כן. אבל, לצערי לא הצלחתי להגיע לצבעים שנראו לי אמיתיים. למישהו יש הצעה לכיול? תודה מראש, דודי
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כפי שציינתי בפוסט הקודם קניתי אתמול לבסוף את ה- dell לאחר שהיו לי לא מעט לבטים לגבי צבע המסגרת של המסך, אך סוף טוב הכל טוב. הגדרתי במחשב לרזולוציה הטבעית של המסך 1050*1680 אך שולחן העבודה וגם דפי האינטרנט אינם מוצגים במלואם על גבי הצג, כלומר חלק גדול מהטקסט יוצא מגבולות הצג ימינה ושמאלה.וכדי לראות את מה שלא מוצג עליי להדביק את העכבר לצלע הימנית או השמאלית של הצג ואז הכל רץ לאחד הצדדים. ברזולוציה 1024*1280 אין את התופעה הזו וכל המידע מוצג במלואו על גבי הצג. כרטיס המסך NVIDIA FX5200 - ישן אך הדרייבר מעודכן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה- dell וגם בלוח הבקרה של NVIDIA וזה לא עוזר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך את עזרתכם... החלטתי לקנות מסך מחשב חדש והמסך הזה הולך לשמש לי גם כטלוויזיה במחשב יש כבר כרטיס טלוויזיה... התקציב הוא עד 3000 ש"ח ואני רוצה את הטוב ביותר המחשב שהמסך הולך להתחבר אליו הוא מחשב טוב עם כרטיס מסך 5850 מה שחשוב הוא האיכות ובעיקר הגודל כי אני הולך לראות סרטי HD בו אז חשבתי בסגנון 27' מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה את המסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI של סמסונג שעולה בפנדה-2030... קיצור תגידו לי אם המסך הזה הוא טוב לדרישות שלי שהם חיבור למחשב+איכות ממש טובה בשביל משחקים הכי טובים שיש וגם בשביל תכני HD ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD דיי יקר עכשיו קרתה תאונה והמנקה ניקה אותו עם מגבת בעלת סיבים קשים, למזלי בזמן שהמסך כבוי. האם זה עושה נזק למסך? אני דיי בטוח שלא חסרות עליו שריטות בעקבות כך.
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש. אני בעסקי הסימולטורים ואני בונה לי קוקפיט ביתי. מפרט המחשב: מעבד: Intel Core i5 750 2.66GHZ-8M גוף קירור למעבד: SCYTHE MUGEN II לוח אם: GIGABYTE GA-P55-UD3R כרטיס מסך: ATI HD5850 1GB GDDR5 זכרון: 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II ספק כוח: ENERMAX ECO80 500W : EES500AWT ככל הנראה, שלושת המסכים יהיו Samsung T220P LCD. עכשיו, שמעתי שצריך איזו תוכנה מסויימת. האם זה נכון? כמו כן, האם אני יכול למשל להריץ על 2 מסכים משחק מסויים ועל המסך השלישי ליהיות על שולחן העבודה ולגלוש באינטרנט, לצפות בתמונות וכו'? בתודה, אסף.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים דיי נמאס עלי ה 17" שלי וכיוון שאני מרבה לתכנת לראות סרטי HD אני צריך מסך רחב. אני מחפש מסך שהמימדים שלו הם 22" עד 24". השימוש שלי כמו שאמרתי זה תיכנות (ולכן אני נוהג להחזיק 2 קבצים פתוחים אחד לצד השני), צפיה בסרטי HD, ובעתיד הקרוב גם משחקים (כשהידיים שלי יגיעו לרכוש את ATI HD5770). אני מגביל את עצמי עד 1000שח אבל מוכן לחרוג עד 300שח עבור מסך איכותי. העדיפות שלי היא ל FHD, אבל אני יהיה מוכן להיתפשר על 1050 במקום 1080 (עד כמה זה פוגע בחויית הצפיה ב HD?). תודה רבה מראש! עריכה חשבתי בהתחלה על DELL 2209WA אבל הבנתי שהוא לא FHD (לא קירטי) אבל נכון להרגע אני שוקל לחרוג ל 1500 ולקחת את Dell U2311H http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6829 מה דעתכם? …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב עוד מעט אניחוזר לישראל בעוד 20 יום ואנני רוצה לרכוש תמסך DELL 2209WA אבל שמעתי שעוד מעט הוא יוצא מפס היצור האם זה נכון? אם עדיין אני יקנה אותו ותיהיה לי אחריות אם יהיו חייבים לתקן\להחליף תמסך לא משנה גם אם לא מייצרים אותו עוד נכון? ואיך הוא לגיימינג?
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות מסך שטוח..כרגע אני עובד עם 19CRT - איזה גודל מומלץ ולא יראה לי קטן מדי? השימושים הם פשוטים ביותר, סרטים אני רואה דרך הטלויזיה שמחוברת למחשב...משחקים כמעט ולא האם כדאי לקנות 4x3? או ווייד? אשמח לקבל המלצות על דגמים (אין צורך לקפוץ גבוה מדי, גם משהו ממוצע לחלוטין יספיק..תקציב עד 700-800 ש"ח) תודה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מסך ה- CRT של סבא וסבתא שלי הלך לעולמו ואני מחפש להם מסך LCD חדש ופשוט עד 1000 שקל. אני חושב שיתאים להם מסך 19-20 אינץ' ועדיף שיהיה ברזולוציה טבעית כמה שיותר נמוכה או שיוכל לעבוד טוב גם ברזולוציה שאינה טבעית. אין צורך ב- PIVOT ביציאות HDMI/USB או אחרות, המסך מיועד לקריאה באינטרנט בלבד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במידה והרמקולים ממוקמים ליד המסך או ליד המארז, זה יכול לעשות נזק?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
למי שעובד שעות ארוכות עם מסמכים, איזה מסך עדיף VA או IPS? כיום אני עובד על מסך TN של AOC דגם TFT1780PSA ואבקש לקבל המלצה למסך מומלץ לעבודה המצריכה קריאת מסמכים מהמחשב. מדובר על מסך למקום העבודה ולכן יש עדיפות למסך לא יקר מידי וטוב לעיניים. עוד שאלה, אם אשדרג לאחד מהמסכים שיוזכרו, האם אצטרך להוסיף כרטיס מסך או שניתן להסתפק בכרטיס המובנה הנמצא כיום על מחשב (intel® G33/G13 Express Chipset Family). אם צריך חדש, מה מומלץ? כמובן שרצוי שגם הוא לא יהיה יקר מידי (אחרת לא אקבל מימון ממקום העבודה). תודה מראש לכל המסייעים!
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש מסך LG 24 W2453 ואני רוצה לרכוש מסך 27 אינטיש מ רחק הצפיה ממנו היה חצי מטר איזה מסך 27 הכי טוב והכי משתלקם במחיר 2000-2500 שקל רק של חברות מכרות כמו LG DULL וסמסונג ועוד אבל לא חברות מדבקה שהמסך היה יותר חזק במבחינית ביהרות נוגדיות מהמסך שלי ה2453
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני, המחובר למסך (סמסונג 22 רחב). הטלויזיה שלי, המחוברת לכבלים, הולכת לעולמה, ואני מעוניין להחליף אותה במסך דק. שאלותי: 1. איזה מסך מומלץ, בהנחה שמרחק הצפייה יהיה 1-1.5 מטר ? 2. האם ניתן לחבר את המסך כך שיתפקד גם כמסך שני? אם כן - מה צריך בשביל זה ואיך נעשה המעבר ממסך מחשב לטלויזיה תודה על הסיוע מייק
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום חברים , מחפש מסך מחשב עבור 70% גלישה באינטרנט , 30% אחוז משחקים. המסך יחובר למחשב חדש ,גימינג בסיסי (כ.מסך ATI5750) כאשר לפי מה שהבנתי לא מומלץ ללכת על מסך בעל רזולציית FHD. מבקש לדעת איזה דגם מומלץ (אני מניח 22 אינץ בלבד) יכול לבוא בחשבון בתקציב של עד 1000 שקל למטרה זו. תודה מראש, דרור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ממיר הוט רגיל עם 3 יציאות כשהצהוב מובר לVIDEO בממיר' והאדום והלבן מחוברים לאודיו.. עכשיו לאן אני מחבר את היציאות האלה במסך מבט מלמטה תווית תיאור 1 מחבר כבל חשמל ז"ח 2 מחבר חשמל ז"י עבור Dell Soundbar 3 מחבר DisplayPort 4 מחבר HDMI 5 מחבר DVI-1 6 מחבר DVI-2 7 מחבר VGA 8 מחבר Composite video 9 מחבר Component video 10יציאת שמע( תמיכה ביציאה עם שני ערוצים ) 11 יציאות USB במעלה 12 יציאות USB במורד 13 מנעול מעמד (השתמש בבורג עם תבריג M3x8 לנעילת המעמד, הבורג אינו כלול) אני חיברתי את הצהוב לצהוב ואת האדום לאדום ואת הלבן לירוק ולא הצלחתי זה רשם לי שאין סיגנל..אז אולי לא חיברתי נכון. הצעות? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב עם מעבד Intel E5200 + כרטיס מסך 4770 עם זיכרון 512. אני מעוניין להחליף את מסך ה CRT 19 שלי במסך חדש. זהו מחשב לכל המשפחה כלומר עבודה עם טקסט, אינטרנט והרבה סרטים. בזמן האחרון גם הנושא של משחקים צובר תאוצה (הילדים גדלו...) עד לאחרונה היה בפורום מועמד אחד מוביל: 2209WA. היתרונות שלו מבחינתי: מסך לא גדול מדי וטקסט לא קטן מדי. כיום יש עוד 2 מועמדים: U2211H - גודל 22 אבל עם רזולוציה חדה יותר כלומר גודל טקסט קטן מאד. U2311H - גודל 23 ולכן אולי קצת גדול מדי. באחד הפוסטים בפורום נכתב שהטקסט קטן מאשר ב 2209WA. שיקול נוסף – יתכן ורזולוציה Full HD קצת כבדה בשביל כרטיס המסך שלי. בקיצור, אני קצת מבולבל ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור את המועמד הראוי. תודה…
-
- 21 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הי אני מחפש מסך LCD חדש לקניה בטווח מחיר 22 או 24 אינץ טווח מחיר- עד 1000 ש"ח מטרת המסך- עריכת וידאו גם בMAC וגם ב PC יהיו מחוברים 2 מסכים למחשב תודה
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובר דירה עוד שנה והתכנון של החדר בגדול הולך להיות ככה: מיטה -> שולחן עבודה באמצע החדר -> קיר ועליו מסך. (החדר יהיה באורך של כ 4 מטר בערך). הרעיון הוא לאפשר לי יכולת עבודה על המחשב משולחן העבודה, וצפייה בסרטים מהמיטה ע"י אותו מסך שנמצא בקיר ממול. שאלתי לכם היא, איך אני מחשב את המרחק שבו צריך למקם את השולחן מהמסך, ואיזה גודל אני צריך את המסך בשביל שאני אוכל לראות סרטים בצורה טובה מהמיטה. אציין שאני לא מחפש מספר, אלא נוסחה - המידות של החדר עדיין לא סגורות וכך גם התקציב למסך. קראתי שצריך 10 אינץ' על כל מטר מרחק, אבל זה נשמע לי עגול מידי ולא מדוייק. אני מניח גם שהנוסחת מרחק של מסך מחשב (וורד, אינטרנט) שונה מזו של טלויזיה (סרטים..). שובע טוב לכולם, ותודה …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-