מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
דרישות מסך גימינג 27, 144HZ, מחשב קיים: כרטיס מסך 1070 ,מעבד r7 2600x , 16G RAM מעוניין במסך שמטרתו הראשונה היא משחקים, מטרתו השנייה היא עריכת וידאו. אני מתלבט בין המסך AOC Agon AG271QX 27” בעלות של 2000 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B01G5JYN0C/ref=ox_sc_saved_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 לבין המסך C27HG70 27 שעלותו 2700 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B06XSQ5QN8/ref=ox_sc_saved_title_7?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 את האמת אני דל תקציב, האם 700 שקל יעשו את ההבדל? ההבדל הגדול שמתי לב אליו שלסמסונג יש HDR האם יש לכם משהו אחר מומלץ בתקציבים הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי בוקר טוב אני מעוניין לקנות מסך חדש לגיימינג וקצת עריכות אני מחפש 27 אינץ 2k לפחות וםנל va או ips רצוי 144hz בערך בסביבות 3000 שקל יש משהו מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מסך dell u2718q מחובר לנייח לgtx 1070 עם mDP והיה מחובר במקביל עם hdmi לטלוויזיה (לא הצגתי במקביל, העברתי בהגדרות של הווינדוס רק כשרציתי טלוויזיה). משום מקום המסך הפסיק לעבוד. לא מקבל אות. עשיתי ריסטרט, ניתקתי וחיברתי את הmDp, העפתי את הhdmi. אין לי מושג מה לעשות. רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בעיקר עובד על פיתוח תוכנה ומסמכים. חשוב לי מסך טוב לעיניים עם חדות ובהירות לטקסט כי אני הרבה שעות מולו. המוכר שכנע אותו ללכת על HP אבל אני רואה שלא ממש המליצו פה. ראיתי גם שיש דגם שהוא 27f. אבל לא מצאתי מחיר שלו בארץ או מידע עליו. בהשווה בינהם יצא שהשוני הוא הבהירות. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/bcb252327 אשמח לדעת אם כדאי להחזיר וללכת על משהו אחר או שזה מסך טוב ? בגדול אין בעיית תקציב וחשוב לי מסך איכותי. ראיתי אגב שבחול המחיר שלו די נמוך בסביבות ה160 דולר, האם ההבדל (1150 ש"ח) הוא הגיוני ? סופר חשוב !!! יש אופציה לקנות מסך שאליו אפשר לחבר עוד מסך ואז יהיו לי שתי מסכים ? …
-
- 18 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני יומיים קניתי את המסך הזה ואני ממש מרוצה ממנו רק שברזולוציה 1440 על 900 הכתב קצת קטן, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגדיל את הכתב והכל ואם זה קשור לכרטיס מסך, כרגע יש במחשב שלי ג'יפורס 2 ישן המשמש ככרטיס חלופי, כי הכרטיס החדש שהיה לי נשרף. אם אתם ממליצים לקנות כרטיס חדש? המסך לא משמש למשחקים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לשם הבהרה זה מסך full hd 1920X1080, המרחק צפיה עליו מדובר הוא כמטר - מטר וחצי. האם משחקי המחשב יראו טוב(עם ה ps3 הבנתי שהוא מתפקד מצוין), כי כל הבנצ'מרקים הם עם רזולוציה של 1920x1200, כלומר הוא יצטרך לבצע scaling כלשהו, או שאתם יודעים כי משחקי המחשב החדשים תומכים ברזולוציה הזאת? והאם אני אוכל לעבוד עליו בoffice, בגלישה באינטרנט מהמרחק הזה? ואחרון חביב, אבל אולי זה לא לפורום הזה, איזה כרטיס גרפי מומלץ לי? האם זאת נחשבת רזולוציה גבוהה כך שצריך כרטיס מסך חזק כמו ה radeon 4870 x2 או מספיק ה 9800 gtx ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך מחובר אצלי ב DVI, ונמצא על רזולוציה 1680*1050. הבעיה היא שאני לא רואה ברגע נתון את כול השולחן העבודה, אני את הקצוות רק כאשר אני מזיז את העכבר לכיוון כלשהו אז כאילו התמונה זזה לפי התזוזה של העכבר. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג חדש ב600-1000 ש"ח (עכשיו אני עם מסך 32" ועוד מסך 19"). רוב הזמן אני משחק FPS ורואה סרטים/סדרות. משהו חשוב: בבקשה אל תתנו לי את הDELL US2312H או כל מסך אחר עם פאנל IPS... אני לא עושה שום עריכת תמונות מקצועית ואני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..) תודה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Samsung 23 LCD F2380 cPVA 1:150000 Pivot יש למישהוא ניסיון עים המסך הזה אשמח לישמוע חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קיבלתי סוף סוף את המסך וכו'.. בשביל מה נועד החיבור כבל USB? מה הוא נותן? קיבלתי דיסק עם המסך אבל אני לא מוצא בו דרייבים להתקנה והאיכות של המסך לא נראית משהו, יש יותר מדי צבע צהוב לדוגמא, מישהו יכול לתת לי כיול צבעים טוב? אולי זה קשור לזה שלא חיברתי את הכבל USB?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי. יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט. השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'.. אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי : ) אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב. אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה. מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי. תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
תחום מסכי הגיימינג עתירי הרזולוציה נמצא ברתיחה וענקיות החומרה ממהרות להציג דגמים חדשים. לקחנו לסיבוב את AORUS FI32U של GIGABYTE, מסך 4K חדיש לגיימינג, ויצאנו מרוצים בהחלטלכתבה
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
- 3 followers
-
-
היי אני מתלבט בין שני המסכים הבאים לעבדוות גפריות ותלת מימד: LG 27UL850-W 27 DELL U2720Q אם למישהו יש נסיון עם אחד מהשניים, אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לי יש LG 1732TQ עם 1:1400. האם זה הסטטי או הדינאמי שלו? תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בפרמטרים נראים די זהים. מה מבין השניים מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,המסך שלי כבר המון זמן עושה מידי פעם מין קליקים מוזרים(כמו שיש לעיתים ברהיטים) המסך הוא:dell 2007wfp מה אפשר לעשות והאם יש סיבה לדאגה?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבית - 24" ברזולוציה 1920X1080 בעבודה 27" ברזולוציה 2560X1440 שניהם מרגישים מאוד "נכון" מבחינת הרזולוציה והגודל, כלומר יש התאמה. הבעיה היא שעכשיו בבית "מרגיש לא טוב" כי במסך בעבודה נכנס יותר מידע. שוקל להחליף מסך בבית, מתלבט בין 27" ל-32" מה הרזולוציה "הנכונה" עבור 32" ? האם היא 4K ?
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי היום מסך LG L1900R. והכל נראה פשוט רע לדוגמא: הדפים באיטרנט לא ברורים ובהירים. פתאום התחילו לצוץ לי כל מיני בעיות במשחק crysis ,הוא נראה "חשוך" מדיי ומדיי פעם נעלמים חלקים מהמפה. בנוסף שיש איזה תמונה שנמצאת הכי למעלה במסך היא ממש קהה ואם מורידים אותה היא מתבהרת. יש לצייין שהמסך שהיה לי לפני היה מסך מאוד ישן ועבד מעולה. מה יכולות להיות הסיבות לבעיה? (יש לי כרטיס מסך ati 3500HD ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי טלויזיה LCD, רחבה, 42", רזולוציה של 1366X768. כאשר אני מחבר אותה למחשב, דרך חיבור אנלוגי VGA, המחשב מזהה אותה, אך נותן רק רזולוציות צרות. התוצאה היא שפשר להציג 1024X768, אך נשארים קווים שחורים מעצבנים (או עוות). לא הצלחתי לשכנע את המחשב להציג ב-1366X768. כרטיס המסך במחשב הוא נייד של ATI, מסוג Fire GL V3200. אין לי חיבור DVI, כי הניידים המעצבנים לא כוללים כזה (צריך port replicator). האם יש פתרון? תודה, דורון
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מחפש מסך WS 17 אינץ' למשחקים, עדד 1200 שקל... לא יודע אם קיימים מסכים כאלו במחיר כזה ואני סתם מטפס על עץ גבוה מדי, בכל מקרה אשמח לתגובות... אם אין כזה אשמח אם תמליצו על 17 לא WS שיתאים למשחקים וכרטיס מסך Radeon 1950PRO תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכנעתי והחלטתי ללכת על מסך שלפחות ממה שקראתי בפורום הוא הטוב ביותר לצרכים שלי. שימושים עיקריים: סרטים, עיצוב גרפי ושאר ירקות (קריאת מסמכים גלישה בנט תכנות...משחקי מחשב כמעט ולא) גודל מועדף בין 20 - 22 אינץ. אם המסך הוא לא 22אינץ אז אני מעדיף מסך 3x4 אלא אם כן אתם ממליצים אחרת או שלא קיים כזה. אני רוצה את לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף: אם אפשר לקנות בסכום הזה מסך טוב של 20 אינץ ומסך פחות טוב בצורה ניכרת של 22 אני מעדיף את ה - 20 (לא רק הגודל קובע) לעומת זאת אם בסכום הזה אפשר להשיג מסך 22 אינץ שיהיה קרוב מאוד באיכות עד אותה איכות אז כמובן שה 22 עדיף. אני מעדיף לקבל כמה המלצות ונימוקים כדי שאני יהיה מוכן כשאני אגיע לקנות את המסך עם כמה אופציות טובות מתחת לשרו…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש את המסך הרשום בכותרת לטובת גיימינג 4K. המפרט, אם רלוונטי, מצורף כ-JPEG. ובכן, נתקלתי בשני דגמים שמשווקים בישראל, כאשר שם הדגם הנפוץ ביותר נקרא S32BG850NM, והשני S32BG850NP. כמובן, קיימים תתי-דגמים נוספים בעולם, וייתכן שזה עניין אזורי, אבל האם ישנם הבדלים ביניהם, ואם כן, מהם? תודה מראש והמשך יום נפלא לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי מסך+TV לחדר של הבנות וראו איזה פלא - נראה ש"מצאתי": http://www.pict.com/view/2914536/800/25d7259025d7259525d7259c25d725a1 מעבד למותג המדבקה העלום - זו נראית רמאות לשמה.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עם ממשק תצוגה מתקדם במיוחד רוצה מסך ספינת הדגל החדש של GIGABYTE להפוך ליקיר חובבי ה-OLED - הכירו את FO32U2Pלכתבה
-
- 0 תגובות
- 362 צפיות
- 1 follower
-