עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2715h.htm עדיין לא הספקתי לקרוא. המסך כבר בארץ במלאי מוגבל במחיר של +- 3250 ש"ח. אם מישהו מעוניין לארגן קניה קבוצתית להורדת מחיר: http://hwzone.co.il/community/threads/557990-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%A4%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%9B%D7%9F-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%92%D7%9F-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%94-U2715H#top

• 24 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by Crash5,

האם כרטיס מסך מיושן יכול למנוע ממני לעבוד ברזולוציה המקסימלית או הטבעית שבה תומך המסך? ברצוני לרכוש מסך חדש ולחברו למחשב עם כרטיס מסך ישן מאוד ורציתי לדעת האם הדבר יכול להוות הגבלה ברזולוציית המסך? תודה מראש חג שמח שמח וכשר

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. Started by Alexkmr,

חיברתי 2 מסכים למחשב במצב שזה שמסך 2 ממשיך את 1. יש אפשרות שהDPI רק במסך 2 יהיה גדול יותר? פשוט המסך קטן יותר והייתי רוצה להגדיל את הZOOM.

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  4. Started by ofirl,

שלום לכם, קניתי מסך benq fp93gx והרזולוציה הטבעית שלו (1280x1024) מאוד קטנה לטעמי...האייקונים מאוד קטנים ומה שמפריע לי במיוחד זה הכתב. כאשר אני משנה מרזולוציה טבעית לרזולוציה אחרת הכתב מתעוות ולכן כנראה שאצטרך להשאר ברזולוציה הטבעית. השאלה היא האם ניתן בwindows להגדיל את הכתב באופן גורף לכל החלונות והישומים כך שהרזולציה החדשה לא תגרום לכתב קטן? ניסיתי לשנות את הכתב ב view של הexplorer אך הוא לא משנה את הכל (כמו למשל הכתב של תוכן ההודעה שאני כותב לא השתנה לעומת הכותרות שכן השתנו) ובטח שלא משנה את הword וכו' מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by axcelenator,

היי, לאחרונה רכשתי מסך LCD 20" ואני משתמש ברזולוציה של 1680*1050. כשאני גולש באינטרנט אקספלורר כל האותיות פשוט קטנות לי מדי ואני לא מצליח לקרוא ממרחק סביר כמו מקודם. איך מגדילים את הפונט בלי לפגוע ברזולוציה? כמו כן ניסיתי להגדיל את הפונט באמצעות לחיצה באקספלורר על הצג--> גודל טקסט ושינוי הגודל ל'הכי גדול' אך זה לא עזר. בנוסף, ניסיתי את כל השיטות של ההגדלה באמצעות Ctrl+ וכו' אך זה לא עזר כי אז כל האתר מתבלגן והכל ביחד גדל. לכן, אני מעוניין בפתרון שנותן מענה רק להגדלת הפונט ולא יותר. תודה!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by chubakon,

שלום לכולם, אתמול רכשתי את המסך המדובר והייתי רוצה לדעת האם מישהו יכול להמליץ על הגדרות בהירות, contrast וכו' במסך זה. אתמול ישבתי על זה שעות ועדיין לא מצאתי בדיוק מה שמתאים לי, אני יודע שיאמרו לי פה שלכל אדם זה שונה אז אני מוותר על התשובות האלה מראש ורוצה תשובה לשאלתי. בנוסף אני מחובר לטלוויזיה מהמחשב עם כ.מסך 1900GT ועד היום עבדתי ברזולוציה 1024X768 וזה התאים יפה לטלוויזיה אחרי הכיוונים הנדרשים, ואתמול כשהגדרתי רזולוציה של 1280X1024 עם המסך החדש לא הצלחתי להתאים את זה למסך הטלוויזיה. אשמח לעזרה גם בעניין הזה, אני משתמש בדרייבר של catalyst. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן, האם אפשר לקבל המלצה לאיזה הגדרות צבע\בהירות\ניגודיות יש לכוון את המסך הנ"ל על מנת לקבל את האיכות הטובה ביותר האפשרית למסך הזה? כמו כן היכן נמצאת השליטה במנגנון הOverDrive המוזכר??? תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by itzikg83,

מה הגדרות המסך שלכם? האם אתם משנים את ההגדרות בזמן משחק ו/או סרט? ואם כן, אז למה? תודה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by RisingStar,

אז כמו שאתם יודעים חבר'ה היום התחדשתי לי במסך הזה . רציתי לשאול עם ישנם הגדרות שאני צריך לעשות כדי שיהיה לי כמה שפחות כאבי עינים,וחדות טובה. בנתיים זה רץ על 60 הרץ ברזולציה המקסימלית(טביעית)של המסך. אני עובד עם כרטיס מסך ati aradeon x9550 ,256 mb. ודרך חיבור DVI תודה על העזרה :> אגב עם אני מוריד את V מ"hide refresh rate..." יש לי גם 120 הרץ מה להשיים? תודה!

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  10. Started by tomerzhr,

רציתי לדעת אם צריך להגדיר את המסך להגדרות מומלצות , המסך על 60 מגה הרץ המינימום שלו והמקסימום זה 75 האם כדאי לשנות? ומה לגבי הבהירות?כמה אחוזים? כל טיפים לגבי המסך הזה יעזרו לי ויתקבלו בברכה, תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. שלום לכל חברי הפורום, בשעה טובה התחדשתי עם T220P, בינתיים תמונה מדהימה לדעתי ואני בהחלט מרוצה ממנו. כאשר אני פותח תמונות עם הwindows photo gallery, צבע התמונות הופך להיות עם גוון חום יותר, כאילו שמו עלייהן פילטר, בתוכנות אחרות התמונות מוצגות בצבעים הרגילים שלהם. איך אני עושה שגם הwindows photo gallery יציג לי את התמונות בצבעים המקוריים שלהם? אשמח אם מישהו יעזור לי, יום טוב וחג-שמח, ברק בן-דרור

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by asmon,

יש לי אפשרות להדיר קבצי צבעים או משהו כזה בהגדרות בוינדווס. אני צריך לשחק או לעשות עם זה משהו או להשאיר את זה כפי שזה? והמסך שלי 1970HT לפי מה שאני מבין אפשר להגדיר אותו לקבץ רענון של 75 ברירת המחדל זה 60, ידעתי איך לשנות זאת בXP אבל אני לא מוצא את האפשרות להוסיף בעצמי ב VISTA. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת?

13. שלום לכולם הסתבכתי מעט בכיוונון ההגדרות של ה - 1953TR שקניתי היום אשמח אם תוכלו לכתוב פה את ההגדרות שלכם / הגדרות המומלצות. תודה רבה. :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by Ferrari599,

כל כמה זמן הלגדיר את הפעלת השומר מסך? כל כמה זמן להגדיר כיבוי של המסך?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by kalimero1234,

כמה להגדיר Brightness ו Contrast במסך 2209WA? יש משהו מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Danny_The_King,

אז ככה קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD.. אחלה מסך שבעולם אבל כשאני מגדיל תרזולוציה מה שקורה לי .. כמו בכל מסך אחר הכתב של האינטרנט ניראה קטן.. ברור וחד אבל קטן.. יש אפשרות להגדיל את הגופנים של האינטרנט? ככה שאני יוכל לקרוא את זה בברור.. בנוסף.. תביאו לי כמה טיפים בבקשה. איך להשתמש במסך LCD ברזולוציות גבוהות בצורה הכי טובה שאפשר. . תודה מראש. דני

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  17. אשמח לדעת איזה הגדרות שמתם למסך שלכם. אם זה צבעים בהירות ושאר הדברים תודה רבה לכל מי שיגיב.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. Started by GEVER1,

מסך 2770HD הכתב מטושטש לי משום מה כאילו יש צל איתו... וגם הצבעים של המסך גורמים לי לישון. אני מתמצא בהגדרות כלליות של מוצרי חשמל אני בעבר טכנאי מחשבים מוסמך..אבל המסך סיפור ואם אני שם על הרזולוציה הזאתי 1920x1080 אז החדות יותר טובה ,אבל הכל מאוד קטן. כי המרחק צפייה שלי זה מטר וחצי אני לא מבין אני שילמתי להם 2080 שקל ואני יכול לשים בשביל לראות חד רק על רזולוציה 1920x1080 ?!! זה מסך מחשב הרי עם טיונר אני חייב לשים רק על הרזולוציה הזואתי 1920x1080 ? האם יש למסך NATIV RATE ? מה תורם ולמה נועד האופציה 14:9 ? אם אני שם על הרזולציה הזואתי 1920x1080 ומגדיל את הגודל זום בדפדפן אינטרנט יותר טוב יראו ? מה לעשות אני לא מרוצה ...אולי לעדכן דרייבר של ממשק המסך עצמו . למה אין באתר של…

19. Started by haimiko84,

שלום, כשאני רואה סרט במסך, אני לא רואה את הסרט על כל המסך. כלומר, אני רואה רק רצועה ולמעלה ולמטה יש רקע שחור. רציתי לדעת איך אני משנה שאני אראה את הסרט על כל שטח המסך. האם זה תלוי גם בסרט עצמו, או שזו בעיה של הגדרות. נ.ב- התוכנה שאני רואה בה זה POWER DVD אם זה יכול לעזור במשהו. תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by gil13,

אני זוכר שפעם ראיתי פה בפורום מישהו שהמליץ על הגדרות למסך של סמסונג 2243BW ועכשיו לא מצאתי את זה שעשיתי חיפוש. אם מישהו יכול לפרסם פה את ההגדרות המתאימות למסך 2243BW אני אודה לו מאוד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by CRiMinaL,

אהלן, התחדשתי במסך חדש : זה מעבר מCRT 19 לדבר הענק הזה.. הכל בהיר לי מדי.. גם כשיחקתי עם ההגדרות ההרגשה היתה כאילו הכל שונה מבעבר.. יש איזה אתר שמראה את ההגדרות המקסימליות לכל מסך,כך שיראו כמו שצריך ?.. או אולי מישהו כאן עם המסך הזה יכול לעזור לי בכיוונון שלו ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rroonnii,

הי. לא ניתן יותר להגדיר בהירות וכדו'.. כל לחיצה בכפתורי הצד של המסך-מופיע על שולחן עבודה 'מנעול' . איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by פיני ק,

שלום יש לי מחשב המשמש אותי בעיקר ללימודים, והמסך בו אני משתמש הוא LG l1960tr. בחודשים האחרונים מאז שקניתי את המסך לא הייתה לי כל בעייה , וזאת משום שלא הייתי מבלה שעות ארוכות מול המסך, מקסימום שעתייים ביום (ללימודים). עכשיו משהתחילה תקופת הבחינות, אני מבלה הרבה יותר זמן מול המסך. הבעייה היא שלאחר פרק זמן מסויים אני מתחיל להרגיש שאני מסתנוור מהמסך, ובאופן כללי חש שאני מאמץ את העיניים ומתעייף. האם ידוע לכם מה ההגדרות הממולצות למסך זה (ברור לי שזה משתנה מאדם לאדם, אבל אולי בכל זאת?) פשוט ניסיתי כל מיני שילובים של בהירות וניגודיות, וכלום לא עוזר. בתודה מראש פיני

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. התחדשתי לי במסך Dell 2007WFP וחיברתי אל המסך ממיר דיגטלי בכניסה Composite, בהגדרות PIP יש אפשרות לקבוע את הכניסה בה אני משתמש S-Video או Composite קבעתי את זה על Composite אבל לאחר שאני מכבה את המסך ההגדרה חוזרת לS-video..ואני צריך שוב להכנס להגדרות ולשנות את זה.. האם יש דרך לקבוע שזה ישאר בComposite ? תודה בן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by KobiIL,

שלום! אני צריך עזרה עם הגדרת צבע במסך זה, מי שיש לו את המסך הנ"ל ויכול בבקשה לשתף את ההגדרות צבע שלו אני מאוד אשמח. תודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים