עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, יש לי מסך samsung T240 תקין לגמרי ואין בעיות איתו כשאני מדליק מזגן בחדר ביחד עם המסך אז כאשר המזגן נכנס לעבודה התמונה במסך קופצת או נכבת לשניה ונדלקת בחזרה ניסיתי לשים את המכשיר הקטן נגד נחשול זרם וכו וזה לא ממש הועיל למסך עדיין אותה תופעה מרגיזה מה ניתן לעשות ? תודה רבה! :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by es88,

אני רכשתי לפני שנה בערך את Dell 2209WA. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 כמו גם המסך E-IPS של LG. אני יודע שזה פאנל יותר איכותי מ-TN, אבל אם נניח אני רוצה לשחק איזה משחק על רזולוציה מקסימלית (1920x1080), ובעצם לקבל את הגרפיקה במיטבה, האם זה לא חסרון של המסכים האלה אל מול ה-TN? או שבכל מקרה האיכות של מסכי E-IPS ברזולוציות גבוהות עדיפות על פני TN ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  3. אהלן אני חדש כאן... אני זקוק לעזרה בקניית מסך מחשב בגודל 26 או 27. ראיתי שאין יותר מדי אפשרויות בגדלים האלה. השימושים של המסך די כלליים החל מגלישה שוטפת באינטרנט,צפיה ועריכה של תמונות ועד לסרטים ומשחקי מחשב כבדים. התקציב הוא 2000 אך די גמיש ויש אפשרות לחרוג במידה ושווה. תודה מראש על העזרה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shimon-med,

שלום, ברשותי מסך 22 של איזה חברה גנרית, 1680X1050. אני בתקופת בחינות די ממושכת, וגם במהלך השנה עובד שעות רבות מול המסך ולומד. בתקופות אינטסיביות של עבודה מול המסך, קרי מסביבות 8 בבוקר עד 10-11 בלילה אני חווה צריבה בעיניים, ובהסתכלות רואים מספר שטפי דם בשתי העיניים. א. רציתי לדעת האם מישהו חווה את התופעה, מישהו מכיר ויודע האם זה קשור? ב. האם יש טיפול, למשל לעשות את הרקע כהה יותר, זום של המסמכים או משהו אחר? ג. האם מסך שונה יקטין את התופעה, האם העובדה כי מדובר בפאנל TN מחמיר את התופעה? אני מוכן להשקיע את הכסף בלקנות מסך עם פאנל איכותי באם זה יעזור לפתור את הבעיה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  5. שלום רב, מבקש את דעתכם על המסכים הבאים השימוש הוא גם משחקים וגם סרטים ב-HD (בעיקר משחקים). Samsung BX2450 LED LG W2486L LED Dell ST2410 LCD הם פחות או יותר אותו מחיר.. אני רוצה בבקשה את דעתכם איזה מהם טוב יותר? אם לדעתכם יש מסך 24'' אחר במחיר של עד 1500-1600 ש"ח יותר טוב מהמסכים הנ"ל אשמח לשמוע עליו... תודה

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  6. הייתי שמח לקבל המלצה על מסך לגיימינג. תקציב: 1200 חריגה מקסימלית: 1500 עיקר השימוש יהיה גיימינג FPS, אבל גם סרטים וטקסט פה ושם. כרטיס המסך כנראה יהיה Sapphire HD5850. אני חושב לקחת DELL 2209WA, הוא יתאים לצרכי?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by mudale222,

בוקר טוב לכולם זה המסך שקניתי לפני יומיים.. מסך מחשב ''LCD 23 ברזולוצייה FULL HD דגם: +AOC 2330V מסך מחשב ''23 מבית AOC ברזולוצייה 1920x1080dpi Full HD * צפייה בפורמט Full HD ברזולוציה 1920x1080dpi * עיצוב חדשני ויוקרתי בצבע שחור מבריק * חיבורים דיגיטלים ואנלוגיים RGB + DVI * זמן תגובה מהיר במיוחד- 5ms * יחס ניגודיות מדהים 1:30,000 * תמיכה ב HDCP * מסך בפורמט רחב 16:9 שאלתי היא האם בגלל שאין חיבור HDMI זה בעצם אומר שאי-אפשר לראות בזה HD אמיתי? ואם אפשר אז למה בעצם יש חיבור HDMI\מה ההבדל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by XCG120,

איזה מסך LED מומלץ לקנות למחשב מחברת samsung,או LG בגודל 24 ולמה? איזה טכנולוגיות במסך טובים יותר בדגמים של שניהם?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  9. Started by Shaq Diesel,

שלום לכולם שימושי העיקריים הם לימודים אינטרנט סרטים, ראיתי ש dell u2311h עולה עכשיו 1300 ש"ח קראתי שהוא מעולה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6829 אך אשמח להמלצות אחרות יש גם את samsungf2380 גם עליו שמעתי דברים טוב חשובה לי איכות התמונה בעיקר לא ממש משנה לי זמן תגובה וזויות צפייה,Pivot זה תוספת נחמדה ועוד שאלה אחרונה ראיתי את samsung 3433t ו2333tn או שזה אותו הדגם לא ממש משנה רשום שזה עם פאנל c-pva האם זה נכון? 2333t http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737354 2333tn http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=12018 תודה לכל העוזרים

10. Started by Monstalicious,

מה אתם חושבים על המסך הזה? הוא ממש זול יחסית 190$ ב newegg כמה טוב לדעתכם הוא יהיה לעבודה ממושכת ומשחקים כבדים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by satih,

תמליצו בבקשה על מסך "24 איכותי לטקסט. תקציב עד ל- 4000 שקל. המסך לטקסט בלבד לשימוש משרדי, לא סרטים\משחקים וכו', כך שלא מעניינים אותי צבעים מדויקים, אלא שטקסט שחור על גבי דף לבן ישאר כזה, בלי זליגות, מריחות, הילות, גוונים ורודים ושאר הצרות לפי מה שקראתי מהמדריך, אני מחפש מסך S-PVA ולא IPS, תקנו עם טעיתי. עד עכשיו הייתי עם 971P, מסך מצויין אך 19" (מתישהו זה נראה לא מעט ). אני גם לא רוצה מסך בהיר מדי, עד עכשיו כל דל שראיתי היה נורא בהיר (למרות שראיתי רק את הדגמים הפשוטים) ומתלוננים כאן הרבה על זליגות של דל, זה אומר שכדי לי להתרחק מההצעות האטרקטיביות של דל?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  12. Started by oOtalOo,

יש לי מסך FLATRON L1732S שסיפק את הסחורה בזמנו (לא הרגשתי מריחות) והוא בעל זמן תגובה 8ms (לא יודע אם שחור ללבן או אפור לאפור) וקצב הרענון אני לא יודע .. עם מידע זה בידיכם ,נראה לכם שה- U2311H יספק אותי בביצועים עם משחקים? אם נראה לכם שהמסך לא מתאים למשחקים אז יהיה יפה מצדכם להמליץ על מסך שכן מתאים למטרה זו ולא עובר את המחיר של ה- U2311H תודה עריכה: משחקים מהירים ששחקתי בעבר (ולא היו לי בעיות עם המסך הישן) - UT2004 , cs:s (כן כן .. יש לי פה מחשב עם וותק של 7 או 8 שנים)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by SnakeBite,

שלום , לאחרונה נכנסו לשור מסכי LCD שהם 3D READY שאלתי היא במה הם שונים ממסכי LCD רגילים ? אני יודע שיש להם קצב רענון של 120HZ אבל יש עוד יתרונות חוץ מזה יש להם פנל מיוחד שמאפשר להם להציג 3D ? ושאלתי הנוספת : ברשותי מסך LG W2220P בעל פנל E-IPS עם חיבור HDMI . האם אני יכול להציג עליו תוכן 3D ? האם שילוב של המסך שלי עם משקפי תלת מימד וכרטיס מסך מתאים יוכל להציג 3D או שחייב מסך חדש?? לא כל כך הבנתי את כל ה 3D READY של מסכים האם זה אומר שאפשר לצפות בהם ללא משקפיים? בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב, קראתי כתבה שנכתבה לפני ימים ספורים בנוגע למסך של ViewSonic דגם VP2365WB, קישור לכתבה כאן. הנה ציטוט מתוך הכתבה: השימושים שלי במחשב הם משהו כמו 60% גלישה באינטרנט ו- 40% עריכת תמונות ווידאו, האם זהו אכן המסך המומלץ ביותר לשימושים מסוג זה? (כרגע אני עם מסך בעל פאנל TN 22" של חברת ASUS) תודה רבה ושבוע נהדר, אורן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למסך לתכנות ולעבודה משרדית. מהו הגודל המומלץ עבור עבודה כזאת? האם זה נכון שעדיף מסך מרובע ולא רחב? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני מחפש מסך חדש לשימוש במשחקים,אינטרנט וסרטים/סדרות. התקציב הוא בעקרון 1000 ש"ח אבל יש אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח במידה ויש אפשרות למסך איכותי יותר. הדרישות העיקריות שלי מהמסך הן שיהיה ברזו' של 1680X1050 (כלומר יחס צפייה של 16X10 - אני ממש לא מחבב את ה16X9 ) וזמן תגובה מהיר על מנת שבמשחקים יהיו כמה שפחות "מריחות". ארגונומיה פחות חשובה לי (מבחינתי שתהיה הכי בסיסית שתתבטא בהטיית המסך בזווית למעלה/למטה). חיבורים - DVI /VGA ואם יש אפשרות לHDMI מה טוב (שיהיה HDCP). אחריות - 3 שנים וכמה שפחות פיקסלים שרופים על מנת להצדיק החלפה. אני מקווה שזה מספיק פרטים. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. ממש, מסך עם כבלים והכל. זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by xytkhi,

היי תהיתי אם ניתן וראוי לנקות מסך באמצעות ג'ל אלכוהולי לחיטוי ידיים היתרונות שהוא מנקה באמת, ומתנדף מהר. חשבתי לנקות כך את המסך ע"י הג'ל + מטלית רכה מבד. האם לא יזיק למסך בצורה כל שהיא?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6858 http://www.prad.de/en/guide/screen6351.html מסך 23' עם פאנל PVA בפחות מ-1000 ש"ח... מעשהו נתקל בו ו/או בביקורת מהימנה ורצינית?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by user57202,

האם יש בעיה בהצגת צבע שחור במסך הזה ? כי הוא מוצג כאילו שמסתכלים עליו מהצד ואני מדבר בהשוואה למסך LCD אחר רגיל עם פאנל TN של BENQ שמציג שחור בצורה נורמלית האם יש לי בעיה או שזה רגיל ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amitrotem,

כדי להציג כמה תמונות שונות על גבי כל מסך, ראיתי שיש ל ATI גרסאות של עד 6 מסכים מכל כרטיס אחד. תודה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by elyaz,

אהלן דבר ראשון קיבלתי את המסך בשבוע שעבר והמסך פשוט מדהים!! 1. יש זליגת אור בצד ימין למטה של המסך. אפשר להבחין בה רק כשרואים תמונה שחורה ככה שזה לא ממש מטריד אותי, אבל האם זה נחשב תקלה, או שלכל מסך תהיה זליגת אור מסוימת? 2. סרטים שהם לא באיכות גבוהה נראים עכשיו יותר גרוע אפילו מבמסך הקודם שהיה לי (2243) - למשל יש סרטונים ב YOUTUBE שנראים ממש "מפוקסלים"- הכוונה שהתמונה ממש לא חדה (אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי) האם צריך להתרגל למצב הזה או שיש מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by mordydd91,

שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ofekd23,

שלום אני רוצה בבקשה המלצה למסך הכי טוב שאני יוכל לשיג בא 1000 שקל חריגה מקסמילית 1100 אני רוצה לשיג את המסך הכי טוב שאני יוכל לקנות למשחקים במחיר הזה אין לי עדפות גודל הוא משהו פשוט שהיה טוב למשחקים תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by ron11,

קניתי מסך DELL U2410 מפנדה ומצאתי פיקסל מת בצבע ירוק בהיר היתקשרתי לפנדה והם אמרו לי ליפנות לדל היתקשרתי לדל ואמרו לי שהמדיניות שלהם רק משישה פיקסלים או שלושה ומעלה שרופים רק אז מחליפים מסך הפקיד היה לא בטוח במשהוא אומר יש לכם מושג עם זה באמת המדיניות שלהם ועם אני יכול שהחברה תחליף לי אותו לחדש ? תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.