מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
המסך ימוקם במספרה..ויחובר אליו גם ממיר של YES כנראה.. התקציב 1500-2000 ש"ח תודה רבה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מסך samsung T240 תקין לגמרי ואין בעיות איתו כשאני מדליק מזגן בחדר ביחד עם המסך אז כאשר המזגן נכנס לעבודה התמונה במסך קופצת או נכבת לשניה ונדלקת בחזרה ניסיתי לשים את המכשיר הקטן נגד נחשול זרם וכו וזה לא ממש הועיל למסך עדיין אותה תופעה מרגיזה מה ניתן לעשות ? תודה רבה! :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לקנות מסך חדש. בתור הבעלים של DELL 2209WA המלצתי לה בחום על המסך אבל היא לא מוכנה לשמוע. כרגע יש לה 17" (שסיים את חייו) והיא טוענת ש-22 זה גדול מדי ומוכנה מקסימום 20. השימוש העיקרי יהיה ללימודים, כלומר הרבה קריאת טקסט וכתיבת מסמכים, כך שלדעתי פאנל IPS יהיה עדיף. כשחיפשתי בזאפ מצאתי רק 4 מסכים בגדלים האלה עם פאנל IPS שהמחיר שלהם היה כ-3000 ש"ח, אז הבנתי שאי אפשר להסתמך על האתר הזה. השאלה שלי היא האם יש מסכים משתלמים של 20 אינטש (תקציב עד 1000 ש"ח) עם הפאנל הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך המדהים שלי VIEWSONIC VP930 המהולל הם פאנל המקצועי כנראה שהלך לעולמו לאחר4 שנים של עבודה טובה. כרגע אני מחפש תחליף בשבילו- מחפש מסך בגודל של בין 22ל24 אינץ' - לא יזיק אם יוכל לתפקד גם כמסך טלוויזיה. שימושים : לרוב גלישה באנטרנט וצפייה בסרטים\סדרות. משחקים מדי פעם. תקציב עד 1500 ש"ח. בטח רוב ההמלצות יהיו ממסכי סמסונג, אין לי שום בעיה איתם אבל יש כ"כ הרבה דגמים כך שקשה לבחור. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P האם מישהו יכול בבקשה להביע את חוות דעתו על המסך ולהסביר לי מה היתרונות\חסרונות שלו ? נ.ב אני מעוניין לחבר אותו לPC
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי כמו הכותרת, אני מטלבת בין: Samsung 2233SW LG L227WTP 22 LG W2243T או שאתם תציעו משהו אחר, מה אתם אומרים?? התקציב הוא 850 ש"ח פלוס מינוס. שימושים: ביתי (אינטרנט ומסמכים), גיימינג בעיקר וסרטים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את הטלוויזיה CRT 21 הישנה שלי, ואז חשבתי למה לא ללכת באותה הזדמנות על משהו שגם יתחבר למחשב? (17 lcd של סוני) תיכננתי על גודל באיזור ה32 אינץ, גודל סטנדרטי בעולם הטלוויזיות אך חריג מאוד בתחום מסכי המחשב. לכן ברצוני לשאול אם אתה מכירים טלוויזיה באיכות מספיק טובה שתוכל לשמש כמסך מחשב במשחקים (פיפא, סטרקרפט לא יותר מזה), בסרטים ובגלישה רגילה\קריאת מסמכים? תודה מראש, עידן נ.ב בעניין התקציב תיכננתי כ2500 שקל, אבל גם חריגה של 500-1000 עלולה להתקבל
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מחפש מסך שיהיה מספיק גדול כדי לחבר אליו XBOX וטלויזיה וגם לעבוד עליו במחשב. חשוב שהמסך יהיה נוח לגרפיקאי ולא יעשה בעיות צבעים. 1. האם Asus MT276H LCD יכול לעשות את העבודה? 2. האם יש אופציה בכלל לחבר XBOX ולראות טלויזיה במסך? אם כן איך עושים זאת? תודה, עידו
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
יש לי מסך 17 אינץ שפועל בערך 6 שנים ולאחרונה הופיעה שורה של פיקסלים שרופים (נראה לי) בצבע כחול לאורך המסך אני מצליח עוד איכשהו לסבול את זה אבל לפני יומיים הופיע עוד קו לאורך המסך והפעם הוא בצבע ירוק זוהר קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא פיקסלים שרופים בגלל שזה לא בצבע שחור,הפיקסלים תקועים ואפשר לתקן את זה (אני מקווה מאד ) יש תוכנה טובה ואמינה שיכולה לשחרר את השורה הזאת של הפיקסלים השרופים? וזה לא יעשה נגיד איזה נזק למסך?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 19" LCD ישן של חברת NU, עכשיו הבעיה היא שכשאני מחשב את המסך למחשב הוא לא עושה שום דבר מלבד להראות את ה''לוגו'' של חברת NU, זה מופיע ונעלם מופיע ונעלם, עושה מן עמעום כזה. האם מישהו יודע איך ולמה זה קורה והאם אפשר לתקן זאת, זה מסך ממש טוב וחבל לי לזרוק אותו לפח (אני גם מאוד צריך אותו למחשב אחר שלי.) תודה רבה, ושבת שלום לכולם! המסך הינו NU L921G תמונה מהמסך:
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, יש לי שתי מסכים LG Flatron L1760TR LG Flatron L1753TR הראשון מחובר DVI השני VGA אני לא מצליח לסדר בהם את הצבעים שיראו אותו הדבר. בגלל שאני עובד עם קוד אז הרקע של ה IDEים הוא לבן ואני ממש רואה שוני בין הלבן בכל אחד מהם. אשמח להצעות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הוא לא נעלם!!! :s05: האם יש דרך לפתור תבעיה....? תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי על שני אלה: מסך מחשב Philips 220E1SB LCD פיליפס או מסך מחשב Philips 220CW9FB LCD פיליפס אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם או לקבל המלצות אחרות - עד 1200 ש"ח בערך תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שולם האם המסך הזה טוב למשחקים וסרטים? http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/business/LS23B3UVMV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אפשר לקבל חוות דעת,אני מתלבט בין שני המסכים האלה כי אני חושב שהם יענו על צרכיי לשימוש גיימינג ותכני HD שנייהם עולים בסביבות ה-1500-1600 ש"ח מסך SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE או מסך LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אשמח לקבל מידע,המלצות וייעוץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך, התקציב שלי למסך עומד על מקסימום 1500! אלו שתי האופציות שהציעו לי בינתיים: מסך של DELL 23 אינץ' http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1126 מסך של LG 24 אינץ' http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1744 אשמח לדעת מה אנשים פה חושבים על המסכים, איזה כדאי לי לקחת אם בכלל כדאי לי לקחת אחד מהם.. חשוב לציין שקניתי מחשב שיתמוך ברזולוציה של 1920x1080. המסך אמור להיות בשביל משחקי גיימינג כבדים. ברצוני מסך של מינימום 22 אינץ'. אם יש המלצה גם למסך מחשב וטלוויזיה (באותו מכשיר) - עוד יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את דעתכם על המסכים הבאים השימוש הוא גם משחקים וגם סרטים ב-HD (בעיקר משחקים). Samsung BX2450 LED LG W2486L LED Dell ST2410 LCD הם פחות או יותר אותו מחיר.. אני רוצה בבקשה את דעתכם איזה מהם טוב יותר? אם לדעתכם יש מסך 24'' אחר במחיר של עד 1500-1600 ש"ח יותר טוב מהמסכים הנ"ל אשמח לשמוע עליו... תודה
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
התצוגה בהירה גם כשהבהירות במסך על 0.. טענתי כל מיני פרופילים של ICC אבל זה לא עובד בכלל.. לא קורה כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש לשימוש במשחקים,אינטרנט וסרטים/סדרות. התקציב הוא בעקרון 1000 ש"ח אבל יש אפשרות לחרוג בכ-200 ש"ח במידה ויש אפשרות למסך איכותי יותר. הדרישות העיקריות שלי מהמסך הן שיהיה ברזו' של 1680X1050 (כלומר יחס צפייה של 16X10 - אני ממש לא מחבב את ה16X9 ) וזמן תגובה מהיר על מנת שבמשחקים יהיו כמה שפחות "מריחות". ארגונומיה פחות חשובה לי (מבחינתי שתהיה הכי בסיסית שתתבטא בהטיית המסך בזווית למעלה/למטה). חיבורים - DVI /VGA ואם יש אפשרות לHDMI מה טוב (שיהיה HDCP). אחריות - 3 שנים וכמה שפחות פיקסלים שרופים על מנת להצדיק החלפה. אני מקווה שזה מספיק פרטים. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 22 של איזה חברה גנרית, 1680X1050. אני בתקופת בחינות די ממושכת, וגם במהלך השנה עובד שעות רבות מול המסך ולומד. בתקופות אינטסיביות של עבודה מול המסך, קרי מסביבות 8 בבוקר עד 10-11 בלילה אני חווה צריבה בעיניים, ובהסתכלות רואים מספר שטפי דם בשתי העיניים. א. רציתי לדעת האם מישהו חווה את התופעה, מישהו מכיר ויודע האם זה קשור? ב. האם יש טיפול, למשל לעשות את הרקע כהה יותר, זום של המסמכים או משהו אחר? ג. האם מסך שונה יקטין את התופעה, האם העובדה כי מדובר בפאנל TN מחמיר את התופעה? אני מוכן להשקיע את הכסף בלקנות מסך עם פאנל איכותי באם זה יעזור לפתור את הבעיה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני רכשתי לפני שנה בערך את Dell 2209WA. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680X1050 כמו גם המסך E-IPS של LG. אני יודע שזה פאנל יותר איכותי מ-TN, אבל אם נניח אני רוצה לשחק איזה משחק על רזולוציה מקסימלית (1920x1080), ובעצם לקבל את הגרפיקה במיטבה, האם זה לא חסרון של המסכים האלה אל מול ה-TN? או שבכל מקרה האיכות של מסכי E-IPS ברזולוציות גבוהות עדיפות על פני TN ?
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6858 http://www.prad.de/en/guide/screen6351.html מסך 23' עם פאנל PVA בפחות מ-1000 ש"ח... מעשהו נתקל בו ו/או בביקורת מהימנה ורצינית?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי מסך FLATRON L1732S שסיפק את הסחורה בזמנו (לא הרגשתי מריחות) והוא בעל זמן תגובה 8ms (לא יודע אם שחור ללבן או אפור לאפור) וקצב הרענון אני לא יודע .. עם מידע זה בידיכם ,נראה לכם שה- U2311H יספק אותי בביצועים עם משחקים? אם נראה לכם שהמסך לא מתאים למשחקים אז יהיה יפה מצדכם להמליץ על מסך שכן מתאים למטרה זו ולא עובר את המחיר של ה- U2311H תודה עריכה: משחקים מהירים ששחקתי בעבר (ולא היו לי בעיות עם המסך הישן) - UT2004 , cs:s (כן כן .. יש לי פה מחשב עם וותק של 7 או 8 שנים)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם זה המסך שקניתי לפני יומיים.. מסך מחשב ''LCD 23 ברזולוצייה FULL HD דגם: +AOC 2330V מסך מחשב ''23 מבית AOC ברזולוצייה 1920x1080dpi Full HD * צפייה בפורמט Full HD ברזולוציה 1920x1080dpi * עיצוב חדשני ויוקרתי בצבע שחור מבריק * חיבורים דיגיטלים ואנלוגיים RGB + DVI * זמן תגובה מהיר במיוחד- 5ms * יחס ניגודיות מדהים 1:30,000 * תמיכה ב HDCP * מסך בפורמט רחב 16:9 שאלתי היא האם בגלל שאין חיבור HDMI זה בעצם אומר שאי-אפשר לראות בזה HD אמיתי? ואם אפשר אז למה בעצם יש חיבור HDMI\מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למסך לתכנות ולעבודה משרדית. מהו הגודל המומלץ עבור עבודה כזאת? האם זה נכון שעדיף מסך מרובע ולא רחב? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-