מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
חג שמח ושנה טובה לכולם. הרבה זמן אני מחפש מסך למשחקים, ומאוד המליצו לי על המסך הזה. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11705&catid=926 אמרו לי עליו המון דברי טובים ושהוא מצויין לגיימרים. מה אתם אומרים עליו והאם במחיר הזה יש מסכים יותר טובים ? תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
crt סוני טריניטרון מצויין. ישן. יש אפשרות לטפל איכשהו בשריטות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי מחשב חזק מאוד עם כרטיס גרפי טוב רציתי לשדרג את עצמי עם מסך מחשב איכותי התקציב שלי הוא עבסיבות 1200 אני עדיין מיתלבט בין גודל המסך העניין הוא שאני קורה הרבה על מסכי LED שזה יכול להיות נחמד ואני גם מעוניין בכניסת HDMI אם צריך תודה לעונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום :-) לפני כשנתיים קניתי בהמלצת חברי הפורום את ה ViewSonice VP930 ולמרות שאני לא מבין כזה גדול במסכים, אני מאוד מרוצה ממנו עד כה. המחשב שלי לעומת זאת מגמגם ובשלבי גסיסה, ולכן אני קונה ביד שניה מחשב של חבר שנוסע לחול ואינו צריך אותו יותר. המחשב מגיע עם מ SyncMaster 2258BW. רציתי לדעת, האם כדי לשמור קרוב ללב את ה ViewSonic שלי? או לעבור לסמסונג? הסיבה העיקרית שאני חושב על הסמסונג כאופציה זה גודל המסך ומאחר שהוא WIDE וזה דווקא הולך לא רע עם משחקים (הסיבה הראשית שבא אני משתמש במחשב). אם כן, לדעתכם המקצועית - לוותר על ה WIDE והגודל ולהישאר עם ה VP או ללכת על הסמסונג? את המסך הלא משומש אני פשוט יעביר למחשב אחר..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה הזמנתי היום מחשב דרך IQPC שבאשדוד. לפניכם מפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 מחיר סופי: ₪2385 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il כגרע נשאר לי להח…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים האלה לסמסונג יש פאנל Pva ולדל יש פאנל Ips מה אתם ממליצים לי ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, למישהו במקרה יש המלצה לחנות שיש בה מגוון רחב יחסית של מסכים שאפשר להתרשם מהם לפני שקונים ? אני כרגע מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VH242H LG W2453V DELL U2311H תודה לקוראים ולעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש כבר שנתיים במסך Asus MW221C ולדעתי הוא מספיק טוב. חשבתי לקנות את הAsus VK246H למחשב חדש. האם הוא יתן ביצועים דומים לMW221C ? אגב, בחרתי בו ולא במסך 24 כי אני צריך שהוא יבוא עם רמקולים.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש למשחקים והתקציב עד 900 ש''ח ומצאתי את זה... האם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=27984 האם הוא משתלם (טכנית לא כספית) למשחקים? ומה הכוונה לבנדר?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה קורה, חברים? אני בתהליך של קניית מערכת מחשב חדשה כולל מסך. הדרישות : תמיכה בFULL HD (רזולוציה 1080P), מסך WIDE איכות צבעים גבוהה, חדות חזקה, קונטרסטיוט גבוהה, מהירות תגובה קטנה ( רצוי קטן מ-5MS)... אני לא מבין ממש בין כל הפאנלים המוצעים. החברות העדיפות הן סמסונג / DELL. מעדיף מסך 24 אינץ' לשטח עבודה ועריכה גרפית גדול יותר, אך מוכן להתפשר על 22 אינץ אם שאר הפרמטרים (היותר קריטים, כמו FHD, חדות ואיכות צבע) גבוהיים ועדיפים יותר. עדיפות נוספת לכניסת HDMI ולסטנד מסתובב לתצוגת המסך לאורך. (עדיפות פחות קריטית, אבל ישפר את הבחירה ) אשמח להמלצות למניהם! תודה מראש, רן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל היות והוא גם מסך מחשב וגם טלוויזיה.... הנתונים נראים לי טובים והייתי שמח לשמוע את דעתכם על המסך הזה. אני מניח שיש לו גם קצת חסרונות והייתי שמח לדעת גם אותם (למי שיודע). בזאפ יש ביקורת אחת די לא טובה עליו: http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=751714 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אולי אם אפשר להשיג בארץ את ה NEC EA231WMi או HP ZR22W ומה המחירים שלהם? (אם אין אותם בארץ כנראה אלך על ה 2209WA) תודה! י
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מסך 24 אינץ של סמסונג.יש לי תמונות שצולמו בCanon 400D . כאשר אני מסתכל על התמונה בoffice 2010 picture viewer התמונה בצבעים בסדר. כאשר אני מסתכל על התמונה ב windows picture viewer התמונה ממש אדומה. כאשר אני מסתכל על התמונה בPhotoshop אני רואה אותה אדומה כמו בpicture viewer. רק כאשר אני משחק מתישהו עם ההגדרות של הפוטושופ ,שאין לי מושג מה שאני עושה שם , הצבע מסתדר אבל כשאני שומר הצבעים מתהפכים. בoffice 2010 הצבעים ירוקים ובpicture viewer הצבעים בסדר. רציתי לבדוק את זה באינטרנט וגם שם יצאו לי תוצאות הפוכות. העלתי את התמונה לimageshack אחרי העריכה שהצבעים התהפכו,והצבעים בפוטושופ ובpicture viewer בסדר ובOFFICE ירוק. והתמונה יצאה בצבעים שרציתי. אבל שהעלתי את אותה ת…
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
המסך הנחשק ביותר בקרב הגיימרים - DELL 2209W מגיע בקבוצת רכישה ע-נ-ק-י-ת! לסקירה על הדל האגדי - לחצו כאן רוצים לקנות את המסך? זה המקור הכי זול שתמצאו בארץ! שאלות FAQ: - כמה המסך יעלה? המחיר בארץ עומד על 1300 ש"ח. בקבוצת הרכישה שלנו המסך יעלה 900 מקסימום! ככל שיותר אנשים יצטרפו לקבוצת הרכישה כך מחיר המסך ירד! (זה הזמן לרוץ ולפרסם לחברים!) - כיצד התשלום יתבצע? התשלום יתבצע אך ורק במזומן. פרטים נוספים הרוכשים יקבלו בטלפון (יפורט בהמשך). - האם יהיה לי אחריות על המוצר? המסך באחריות 3 שנים במעבדות DELL. -עוד כמה זמן המסך יימכר? זמן ההשקה תלוי בכמות האנשים שיצטרפו לקבוצה. ככל שיצטרפו אנשים יותר מהר, כך הסיכויים שהמסך ימכר מהר יותר ובזול יותר! -כמה אנשים דרושים לפרוייקט כדי שהמכיר…
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, המסך שלי (19 אינץ' של BENQ) התפגר היום... אני מעוניין לקנות מסך חדש. ממה שראיתי בתחום של מסכים של 22 אינץ' במחיר 1000-1200 אלו הדגמים המומלצים. מי עדיף לדעתכם ולמה? יש איזה דגם אחר באיזור התקציב שעדיף יותר? אפשר לעלות עוד קצת אם יש עדיפות משמעותית תודה! איתי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלכם.. אני רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 24 ומתלבט בין דגמי ה LED הקיימים LG W2486L סמסונג BX2450 או אולי דגמים אחרים שאתם ממליצים לי עליהם שימושים עיקריים:אינטרנט,סרטים... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי ושבת שלום. אני משתמש במחשב ובטלוויזיה באותו מסך (chimei 222h), אך הגודל אינו מספק אותי לטלוויזיה ולשימוש במחשב מרחוק וכן העובדה שאין שלט להעביר בין הערוצים כניסה מעיקה כבר. אני רוצה לרכוש מסך, אני עובד עם המחשב ממרחק של מטר עד מטר ועשרים ואני צופה בטלוויזיה וסרטים ממרחק של כ3-4 מטר. כשאני על המחשב זה מסמכים, גלישה, עבודה, משחקים - הכל. כשאני במיטה במרחק 3-4 מטר, אני רואה סרטים וגולש באינטרנט (פייסבוק). ואני גם רואה טלוויזיה במרחק הזה. אני מתכוון לקנות מתלה קיר שמתקפל על עצמו, כך שאם המרחק יהיה לי רחוק אוכל לקרב אותו כמטר אלי. הבנתי שבכדי לעבוד במרחק הזה (קרוב) חייב full hd ואני מתבלט בנוגע לגודל, אודה לעזרתכם והמלצותיכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חשבתי על: מסך ”22 WIDE 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 228D רזוליוציה של 1680X1050 עבור חבר דל תקציב במחיר 600 ש"ח, זה כדאי? אה, ראיתי גם את זה באותו המחיר: מסך ”21.5 רחב 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 22QD רזוליוציה של 1920X1080 הערה: חשבתי דוקא שיקח ברזולוציה נמוכה כדי שפריטים על המסך לא יראו קטנים מידי (בלי הצורך לשנות DPI) עריכה מאוחרת חשובה: מסתבר שהמחיר הזול הוא בגלל שזה סוג של מכרז שצריך לתת 5 הצעות מחיר... לא שווה! כי בסופו של דבר מגיעים למחיר גבוה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך p2770hd אני מחפש לו עדכון קושחה ואני יודע שיש אני פשוט לא מצליח למצוא אשמח לקצת עזרה.. בנוסף יש לי כמה שאלות: אני לא מבין מה נותנת הכניסה של האנטנה בטלויזיה ?? מזה נותן אם היום כבר משתמשים בממירים שמתחברים בscart או בשאר חיבורים.... במידה ואני מחבר ממיר למסך מה החיבור הכי איכותי שאני יכול לחבר אליו(לממיר יש יציאות של scart ו 3xrca)? והאם מישו יודע או אולי יכול למצוא הגדרות מומלצות לבהירות ניגודיות Rgb וכו'....??
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מצטער אם זה לא המקום הראוי לפרסם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג משהו כזה ? האם הטכנולוגיה והמכשירים האלו כבר בשוק ? התחדשתי בטלויזיה לסלון והפתרון שמוצג פה על ידי אסוס נראה בול מה שאני צריך http://news.ecoustics.com/bbs/messages/10381/646587.html האם זה מה שנקרא סטרימרים ? כי נראה לי שזה לא בדיוק אותו דבר לפי מה שראיתי סטרימרים לא מתחברים למחשב כמו המוצר פה של אסוס
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבין משדובר בחברה של סימנס? האם המסך הזה, 20", שיש לו רק חיבור VGA, ועומד ב- 5MS, יתאים לעבודת משרד + מידי פעם BF2? יש למישהו ניסיון איתו? כיום אני עובד עם 17" של NU, ומרוצה ממנו יחסית, אבל הוא כבר ישן, והפוג'יטסו הזה מוצע במחיר יחסית אטרקטיבי. אין לי צורך במסכים גדולים יותר. כרטיס המסך הוא 4850 512M (כדי שאוכל מידי פעם גם לשחק קצת). תודה.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, כיום אני משתמש במסך מחשב של X223W של ACER. אני חושב להחליף אותו למסך גדול יותר והשאלה היא האם מסך טלויזיה LCD בגודל 32" בעל כניסת PC יוכל להיות תחליף למסך מחשב. במידה וכן, האם יש משמעות אם הוא יהיה עם 720P או 1080P, או 60MHZ מול 120MHZ? השימוש העיקרי יהיה משחקי מחשב כגון סימולטורי טיסה ומשחקי יריות. לאילו עוד פרמטרים חשוב לשים לב בקניית המסך לעיל (למשל יחס ניגודיות וכו'). כמו כן, מה דעתכם על המסך הבא לאותם שימושים לעיל: http://www.bestbuy.com/site/ViewSonic+-+27%22+Widescreen+Flat-Panel+High-Definition+LCD+Monitor/9939805.p?skuId=9939805&productCategoryId=pcmcat200900050015&id=1218198090275 תודה לעונים, שרון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום בעיה מעצבנת במסך הLG L1900J שלום לפעמים אני מדליק את המסך והוא פשוט נכנס לי ל"DIGITAL POWER SAVING MODE" ומראה שחור. לוקח לי שעות עשד שאני איך שהוא לא יודע איך בדיוק מצליח לבר אותו. לפעמים0 אני משחק בכרטיס המשחק לפעמים בכבלים לפעמים מפרק את כל המחשב עד שהוא נדלק. הבעיה היא לא יודע במה? אני לא יודע אם זה בכרטיס מסך? המסך עצמו? בכבל? אין לי שמץ. אבל אני מצליח להדליק אותו. כמו שאמרתי זה נורא מעצבן ולוקח הרבה מאד זמן ועצבים. מה אפשר לעשות בנידון? ומה בעצם יכולה להיות הבעיה? תודה רבסה לעוזרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הsamsung 206bw הישן שלי למסך חדש. מכיוון שאני גיימר רציני אני צריך מסך 2MS עם עדיפות לגודל 22''. איך מסכי הLED החדשים עם הקונסרסט הגבוה ? או שאולי עדיף LCD רגיל ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-