עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by pazer005,

אני חייב לספר לכם על בעיה מוזרה מאוד שקוראת אצלי. יש לי מסך מחשב של חברת TCL 24 אינצ' שעובד ב-HD מלא. אני מחבר אליו כבל HDMI היישר ממיר HOT. אני עובר על כל מיני ערוצים והכל סבבה ואין בעיה ומועלם לא הייתה בעיה. עד אתמול. אני עובר על ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק HD ופתאום המאוורר של המסך התחיל לעבוד ולקרר אותו. זה מעצבן כי בעצם נראה כי זה מאוורר מעפן שעושה ממש רעשים מעצבנים כאילו הוא תקוע. אני עובר לערוץ HD אחר ונהיה שקט ורואים כמו שצריך, עובר לסתם ערוץ והכל בסדר, עובר לעוד ערוץ HD והכל בסדר. משום מה רק כשאני בערוץ NG HD יש בעיות עם המסך... מאוד מוזר...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Fkl0ster,

היי, היום הבחנתי פתאם באזור על המסך בעובי של חצי מילימטר ובאורך של 2 מילימטר לערך, שמחזיר צבעים שונים כשמשנים את זוית ההתבוננות עליו. השתמשתי ב-DPB כדי לוודא זאת. כיביתי והדלקתי מחדש המסך. וידאתי שלא מדובר בחלק החיצוני (כלומר במעטפת) וגם ניסיתי "לדפוק" בעדינות על האזור בזמן שהמסך פעל. זה לא עזר. האם בעת מימוש אחריות מקבלים מסך חדש או מחודש, או שזה בגדר הגרלה? האם יש לי הזכות להתעקש על מסך חדש? אצל איזה ספק של דל יש לפתוח קריאת שרות? מדובר ב-2209WA בן למעלה משנה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by dask1,

שלום! אז אני לא יודע אם זה כדאי לי או לא לעבור לסמך רחב. אני החלתתי ללכת על הדגם הזה: http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS23B3UVMV/ZA-features אתמול איזה אחד אמר בפורום אחר שזה לא שווה מסכים רחבים בגלל הקצב רענון מסך שלהם שהוא 59-60mhz מאשר אחד מרובע שהוא 75mhz ואני צריך את המסך למשחקים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by liormor,

צהריים טובים! אחי רוצה לקנות מסך 24 אינצ' למשחקים יש לו כרטיס מסך : Nvidia winfast px 9600 gt התקציב שלו עד 1400 ש"ח בטוח הוא צריך חיבור DVI האם הוא צריך גם חיבור HDMI? אפשר לקבל המלצות בבקשה? הוא ראה את המסך של SAMSUNG דגם BX 2450 האם זה מסך סבבה בשבילו? תודה רבה ליאור

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, המסך של ההורים שלי הלך לעולמו אתמול, ואני מחפשת להם מסך חדש. המסך הקודם היה "19 של סמסונג אני מחפשת מסך טוב גדול יותר "22, אשר ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים ואופיס התקציב שלהם הוא כ-900 ש"ח (גם פחות זה טוב ) (אנחנו גרים בחולון אז שהחנויות יהיו בסביבה) תודה מורן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by fkvatr,

ערב טוב, קניתי מסך של MAG דגם: H-2210G. לא ציפית ליותר מידי, במיוחד לאחיר שקראתי ביקורות שונות ברשת. אני משתמש בו בעיקר לאופיס, אז לא השקעתי במיוחד. אבל.. זוויות הצפיה המיטביות שלו כל כך מצומצמות שזה לא להאמין! אם אני רק מזיז את הראש ממרכז המסך מיד, אבל מיד אני שם לב לשינוי בצבע בפינות הרחוקות... ולא רק בפינות אפילו ממש קרוב למרכז המסך, כשאני יושב מול המסך ומתנדנד ימינה ושמאלה, אני שם לב לשינוים משמעותיים במרכז (!!) המסך, וזה מטריד! אני עוד יכול להחזיר.. איזה מסך 22" מומלץ לשימוש ביתי שכולל בעיקר אופיס, אינטרנט, קצת סרטים וגם קצת משחקים?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by zal22,

סוף סוף החלטתי שאני רוצה להחליף את המסך CRT שלי למשהו יותר נורמאלי. כבר יומיים אני מחפש וקורא ביקורות ואני פשוט לא יודע איזה מסך לקחת. התקציב הוא עד 1000 ש"ח ,השימושים הם לאינטרנט וקצת משחקים. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tal147,

עזרה בקניית מסך מה הכי משתלם וטוב הנה כמה מסכים תגידו לי בבקשה מה הכי טוב או תמליצו על מסך אחר גג 1000 2333T hhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 קראתי בפורום יש משהו מוזר על המסך הזה עם 233TN http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8166 MAG H2400 FullHD 24" LED 5ms AOC Razor e2343f 23" 5ms FullHD WLED MonitoR http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8314 AOC E2437FH 24" WIDE FULLHD LED LCD http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8114 hhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8115 AOC E2237FWH 22" WIDE FULLHD LED LCD AOC V22 Plus "Verfino…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כותרת , תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן הכותרת הם בהדרישות שלי מהמסך, תשדלו ללכת לכיוון ה1680X1080 או 1336X768 כי הכרטיס מסך בעל זכרון של 512MB (HD5750) הקתציב הוא 1000 ש"ח יש אפשרות ל1100 ש"ח אם זה שווה את הכסף(ה100 שקל שלי ה1000 של בן דודי ואני יצטרך להוסיף לו D=) תודה רבה לעוזרים למנסים לעזור!

11. שלום חברים יקרים אני רוצה לקנות מסך חדש בעז"ה למחשב השאלה החשובה האם כדאי LG LCD 24 W2486L Led 2Ms או SAMSUNG BX-50 BX2450 - LED 24" 2MS מה הכי כדאי לקנות ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by adys,

הי קניתי מסך חדש DELL 2209WA חיברתי, השארתי חלון עובד על המסך. אחרי כרבע שעה מיזערתי את החלון - הופה! החלון צרוב על הרקע הכחול של שולחן העבודה. החזרתי לחנות, בדקנו בחנות, מיד ראו את הבעיה חוזרת, הזמינו לי מסך חדש. הגיע המסך החדש - שוב! אותה הבעיה - בכלל לא אצלי על המחשב אלא אצלם עדיין. החזירו לי כסף , הלכתי לחנות שניה . סיפרתי על הבעיה, אמרו בוא נחבר לך אותו לפני שתיקח - שוב! אותה הבעיה! לשחזור הבעיה - בוחרים רקע צבע כחול (SOLID COLOR) לשולחן העבודה. גוררים חלון כלשהוא למרכז המסך, נניח שיתפוס שישית מהמסך. מזיזים את העכבר מחוץ לשולחן העבודה. מחכים 10-15 דקות, ממזערים את החלון - וראים את המסך צרוב על הרקע. הצריבה עוברת אחרי 2-3 דקות. כעקרון זה פחות מורגש ומפריע למי שעובד עם…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by headg,

מי עדיף מבין מסכי הסמסונג בעלות דומה ? האם היתרון של LED הוא באמת לא יתרון רב למשך השנים ? EX2220X VS 2333T http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765276 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 תודה מראש

14. Started by Arik_V,

שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב רציתי לשאול האם קיים הבדל מוחשי בין חיבור DVI לחיבור VGA ? כי אם כן אני אקנה מסך LG 24 אינ'ץ בטכנולגיית LED יש מישהו מומחה שיגיד שיש הבדל גדול ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. פד משחקים Microsoft Xbox 360 Controller Pad מתאים למחשב ולקונסולת XBOX 360 193.00 ₪ 1 193.00 ₪ Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 918.00 ₪ 1 918.00 ₪ Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ 1 123.00 ₪ Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET 547.00 ₪ 1 547.00 ₪ Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 389.00 ₪ 1 389.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 1 299.00 ₪ צורב LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ 1 109.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ 1 300.00 ₪ SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze 313.00 ₪ 1 313.00 ₪ הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by momi2004,

רוצה לקנות למשפחה שני מסכים. השימושים הם גלישה ואולי קצת עבודה משרדית. מוזר לי קצת שאני קניתי את הסמסונג 943BW בזמנו ב 650 וזה היה די זול, והמסך בסך הכל סביר ומגיע עם ארגונומיה. והיום קשה כמעט למצוא את המותגים הגדולים במחירים האלה. למישהו יש המלצות? כיוונים?

18. Started by dask1,

שלום, אז אני החלתתי לעבור למסך רחב כנראה שהגודל יהיה 23" (בגלל שרוב המסכים שבאתר שיש הנחה דרך העבודה של אבא שלי בגודל הזה) יש לי כרטיס מסך HD4870 512mb וזה מיועד למשחקים בעיקר זה טעות שאני עובר למסך רחב בגלל המסך שלי? אז ככה איזה הבדל יש בין מסך מחשב LED למסך LCD? ההבדל בין 5ms ל 2ms מורגש? מזה פאנל TN ומזה פאנל ISP אלו המסכים שהכי נראים לי באתר: SAMSUNG P2350 900 שקל LG E2350T 950שקל SAMSUNG P2370MS 1300 שקל מה המסך הטוב ביותר בשבילי? שלושתם FullHD? למה המסך האחרון שהבאתי יקר כלכך משאר המסכים האלו? (הוא היחידי שיש לו רמקולים מובנים, זה בגלל זה?) תודה רבה לעוזרים!!! מקווה שלמישהו בכלל יהיה כוח לעזור לי :-\

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ShoVaLK,

המסך הזה עולה 800 שקל שזה ממש זול אני חושב וזה מסך LED עם 1:20,000,000 ניגודיות שזה ממש הרבה ואני לא מבין למה זה כזה זול ואם זה שווה לקנות את זה בכלל וזה FULLHD משהו נראה לי קצת מסריח חחח אפשר חוות דעת הסברים אם שווה לקנות את זה..?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. שלום רב, הייתי רוצה המלצה על מסך 22" במחיר שעד 1000 שח' לשימושים הבאים: אני די הרבה על המחשב, אז צריך משהו שלא יכאיב לעיניים (קריאה מרובה-אינט' + אופיס) משחקים - יש לי כ.מסך 4850, אז אני משחק על רזולוציה גבוה. סרטים - רואה, אך בתדירות נמוכה מאוד (לא כזה קריטי לי) * לא ממש איכפת לי איזה חנות לקנות, העיקר הדגם שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש. שמעתי המלצות על הדגם LG W2486L שנחשב חדיש מאוד. אבל מצד שני כשנכנסתי לזאפ ראיתי שהביקורות עליו מאוד חלוקות. כמו שיש הרבה אנשים שאומרים שהצבעים "חיים" וחדים ויפים, ישנם גם לא מעט שאומרים שהיו צריכים להתעסק הרבה עם כיוונון ההגדרות שלו וכל מיני התעסקויות ושהצבעים לא כאלה "חיים".. לכן חקרתי עוד קצת וגיליתי את המסך Samsung BX2450 LED שהוא באיזור אותו המחיר (טיפ טיפה יקר יותר) אבל ממה שקראתי הביקורות עליו היו חותכות לטובה. לא התלוננו על הצבעים ורק שיבחו אותם. ובנוסף יש את המסך של DELL ה-2311H שהוא בעצם שונה משני המסכים האחרים, שכן הפאנל שלהם מסוג TN וזה מסוג ISP שממה שקראתי (והשתדלתי לחקור את זה קצת כדי להבין באמת) הוא צריך להיות הרבה יותר מוצלח,…

• 25 תגובות
    • 9.6k צפיות
  22. Started by azaz,

אין לי מילים. לפני חצי שעה קניתי מהחנות מסך מחשב של סמסונג דגם 23 LCD FULL HD SAMSUNG דגם P2370MS. אני ינסה לקצר. המסך הולך לרוחב(הוא לא מרובע) וזה מה שהכי מפריע לי וחוץ מיזה הצבעים ואיך שרואים לא כמו המסך הקודם שהיה לי(המסך הקודם שהיה לי נשרף אחרי 3 וחצי שנים- גמר את הסוס) וחוץ מיזה המסך גם גדול מידי ואני לא צריך כזה גדול מספיק לי 19 אינץ אבל זה כבר טעות שלי,חשבתי זה יהיה טוב הגודל אבל זה מה יש. בקיצור מאוכזב קשות ואני הולך להחזיר אותו ביום ראשון. אגב המחיר שלו 1500. אל תקנו את המסך הזה ביזיון!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Iko89,

אין צבע אדום במסך כלומר רואים את הכל במין גוון כחול ירוק כזה צבע אדום מופיע כשחור, ורוד כאפור ירוק המסך מחובר בVGA ויש כניסת HDMI, האים שווה להשקיע בכבל ? כ. מסך 8500GT אין אפשרות לשנות את הצבעים ע"י הגדרות המסך או הגדרות של NVIDIA דרך הדרייבר משמש כמסך טלוזיה והצבעים נראים טוב כשמתחברים בבננות .. דגם המסך LC-22G75 22"

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. אני מבקש המלצה על מסך מחשב בתקציב של עד 870 ש"ח. המסך הוא בשביל חבר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shnit,

לא פנל TN, עד מחיר 1400, עדיפות לחיבור HDMI אחד לפחות תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.