עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by efee123,

קניתי מסך חדש והוא מדהים. הצבעים חדים ממש יש לי סוף סוף מלא שטח עבודה!!! צריך קצת להתרגל לגודל (עברתי מ-''19 למסך הזה אבל עד כה אני מרוצה ממש! תודה לכל אנשי הפורום שעזרו לי בבחירת מסך זה!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. קניתי מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך 4890 . את המחשב קניתי בלי מסך ונכון לעכשיו אני עם 17 אינץ' . אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינץ' הכי זול שיש . שיתמוך בFHD + 1920X1080 + LED וכמובן שיהיה מומלץ לא משנה החנות . למרות שאת המחשב עצמו קניתי מRSM . אני אישית מאיזור הדרום אבל זה לא הכי משנה כל הצעה תיהיה טובה . טווח מחירים כמה שיותר זול לא עובר את ה1000 בשום מצב .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by alonlior,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=EV2333BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he והאם בכלל שווה לקנות את המסך הזה? איזה תוכנות לכיול ובדיקות צריך, איזה מכשיר כדי לכוון את הצבעים פיקס כמו שצריך? .צרכים: סרטים וידאו משחקים, בקיצור הכל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by יוסףש,

הבנתי שאפשר להוסיף רמקולים למסך,וראיתי שיש כניסה מתאימה מאחורי המסך ליד החיבור של המסך למחשב,אבל הרמקולים לא עבדו,אפשר לדעת למה? תודה מראש,יוסי.

5. אני מעוניין לקנות מסך Led בעיקר לשימוש משרדי ואולי גם לסרטים. קראתי ש-16X10 עדיף לשימוש משרדי על פני 16X9. למרות זאת, מצאתי בזאפ רק מסך Led אחד 16X10 של LG דגם W2286L . אם 16X10 עדיף לשימוש משרדי, אני לא מבין למה יש רק מסך Led אחד 16X10 ? האם כדאי ללכת על 16X10 ? האם ישנם יתרונות נוספים ל-HDMI על פני DVI מלבד שימוש בכבל אחד לאודיו ווידאו ? תודה, אורי

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. יש לי מסך לא חדש של sony sdmx95f עם חיבור dvi-d כרטיס מסך nvidia geforce 7900 gs, כשאני רואה סרטי HD זה לא נראה באיכות גבוהה, מה אפשר לעשות בכדיי לשפר את זה ?

7. אני מאוד מקווה שה-2209WA הוא לא המסך האחרון עם פאנל, מחיר וגודל נקודה נורמלי...

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות את המסך, אבל חשוב לי שאוכל להחזיר אותו אם יש בו פיקסלים מתים או תאורה לא אחידה. האם יש הבדל בין החנויות הזולות שמוכרות אותו? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, ההודעה האחרונה שרשמתי בפורומים האלו היתה לפני בערך חמש שנים, נוסטלגי משהו. אבל כמו תמיד נראה לי שעל הפורומים האלה אני אמשיך לסמוך. כמו שכתבתי כבר בכותרת אני מחפש המלצה למסך מחברה אמינה, 22 אינצ' שישמש את המחשב המשפחתי, בעיקר אינטרנט, סקייפ ומעט סרטים, סרטונים וקליפים. רצוי מחנות אמינה עם שירות טוב באיזור כפר סבא / תל אביב. עד עכשיו היינו עם הviewsonic vp930 ששבק חיים אתמול אחרי עבודה מסורה של כמה שנים. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by XMB,

אהלן, יש ברשותי DELL 2209WA פאנל e-IPS. יש באפשרותי לרכוש מסך חדש למחשב אחר ולירוש לאותו מחשב את ה DELL שלי, השאלה הנשאלת כמובן האם כדאי? בגדול אני לא קונה את המסך בארץ אלא בארה"ב (גר שם), אני מתלבט בין כמה דגמים אבל כולם עם פאנל TN, מצד שני רובם LED+/FHD. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מעט סרטים, משחקים כלל לא (פעם-פעמיים בשנה). אלו הם השיקולים שלי: 24" Samsung SyncMaster 2494LW 1080p Widescreen LCD Monitor 23.6" ASUS MS246H Widescreen LCD Monitor w/ HDMI 24" Samsung BX2440X Widescreen 1080p LED-Backlit LCD Monitor ASUS VH236H 23" Widescreen Full HD LCD Monitor 25.5" ASUS VW266H 1080p LCD Monitor יש גם אפשרות לרכוש את הדגם הזה 23" Dell UltraSharp U2311H eIPS 1080…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי נכון לעכשיו שני מסכי סמסונג דגם 226BW. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו ואני זקוק לעוד מסך. חשבתי למכור אחד מהם, לשים את השני במחשב השני ולקנות שני מסכים אחרים. בעקרון אני מאוד מרוצה מהמסכים האלה, לא חסר לי בהם כלום, השאלה אם יש צורך להחליף, אם זה יתן add value.. קראתי הרבה על הDELL באתר, האם הסמסונג ברמה של הDELL? אשמח למידע כלשהו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tal147,

עזרה בקניית מסך מה הכי משתלם וטוב הנה כמה מסכים תגידו לי בבקשה מה הכי טוב או תמליצו על מסך אחר גג 1000 2333T hhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 קראתי בפורום יש משהו מוזר על המסך הזה עם 233TN http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8166 MAG H2400 FullHD 24" LED 5ms AOC Razor e2343f 23" 5ms FullHD WLED MonitoR http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8314 AOC E2437FH 24" WIDE FULLHD LED LCD http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8114 hhttp://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8115 AOC E2237FWH 22" WIDE FULLHD LED LCD AOC V22 Plus "Verfino…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Danits1,

קניתי את המסך לא מזמן.... זה מסך מחשב+טלוויזיה ותליתי אותו על זרוע ברקן ונשארה עליו רגלית קטנה.... 1.איך אני מוריד אותה? (יש ברגים, אבל חשבתי להתייעץ עם מישהו שעשה את זה כבר) שמתי לב שיש שידורי עיד"ן DVB בתוך הסמסונג.....דיברתי עם נותן האחריות ונאמר לי שאי אפשר להפעיל אותם. 2. איך אני מפעיל אותם בכל זאת ? אם בכלל אפשר להפעיל אותם....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by ShoVaLK,

המסך הזה עולה 800 שקל שזה ממש זול אני חושב וזה מסך LED עם 1:20,000,000 ניגודיות שזה ממש הרבה ואני לא מבין למה זה כזה זול ואם זה שווה לקנות את זה בכלל וזה FULLHD משהו נראה לי קצת מסריח חחח אפשר חוות דעת הסברים אם שווה לקנות את זה..?

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by adys,

הי קניתי מסך חדש DELL 2209WA חיברתי, השארתי חלון עובד על המסך. אחרי כרבע שעה מיזערתי את החלון - הופה! החלון צרוב על הרקע הכחול של שולחן העבודה. החזרתי לחנות, בדקנו בחנות, מיד ראו את הבעיה חוזרת, הזמינו לי מסך חדש. הגיע המסך החדש - שוב! אותה הבעיה - בכלל לא אצלי על המחשב אלא אצלם עדיין. החזירו לי כסף , הלכתי לחנות שניה . סיפרתי על הבעיה, אמרו בוא נחבר לך אותו לפני שתיקח - שוב! אותה הבעיה! לשחזור הבעיה - בוחרים רקע צבע כחול (SOLID COLOR) לשולחן העבודה. גוררים חלון כלשהוא למרכז המסך, נניח שיתפוס שישית מהמסך. מזיזים את העכבר מחוץ לשולחן העבודה. מחכים 10-15 דקות, ממזערים את החלון - וראים את המסך צרוב על הרקע. הצריבה עוברת אחרי 2-3 דקות. כעקרון זה פחות מורגש ומפריע למי שעובד עם…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by pazer005,

אני חייב לספר לכם על בעיה מוזרה מאוד שקוראת אצלי. יש לי מסך מחשב של חברת TCL 24 אינצ' שעובד ב-HD מלא. אני מחבר אליו כבל HDMI היישר ממיר HOT. אני עובר על כל מיני ערוצים והכל סבבה ואין בעיה ומועלם לא הייתה בעיה. עד אתמול. אני עובר על ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק HD ופתאום המאוורר של המסך התחיל לעבוד ולקרר אותו. זה מעצבן כי בעצם נראה כי זה מאוורר מעפן שעושה ממש רעשים מעצבנים כאילו הוא תקוע. אני עובר לערוץ HD אחר ונהיה שקט ורואים כמו שצריך, עובר לסתם ערוץ והכל בסדר, עובר לעוד ערוץ HD והכל בסדר. משום מה רק כשאני בערוץ NG HD יש בעיות עם המסך... מאוד מוזר...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dask1,

שלום! אז אני לא יודע אם זה כדאי לי או לא לעבור לסמך רחב. אני החלתתי ללכת על הדגם הזה: http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS23B3UVMV/ZA-features אתמול איזה אחד אמר בפורום אחר שזה לא שווה מסכים רחבים בגלל הקצב רענון מסך שלהם שהוא 59-60mhz מאשר אחד מרובע שהוא 75mhz ואני צריך את המסך למשחקים...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Fkl0ster,

היי, היום הבחנתי פתאם באזור על המסך בעובי של חצי מילימטר ובאורך של 2 מילימטר לערך, שמחזיר צבעים שונים כשמשנים את זוית ההתבוננות עליו. השתמשתי ב-DPB כדי לוודא זאת. כיביתי והדלקתי מחדש המסך. וידאתי שלא מדובר בחלק החיצוני (כלומר במעטפת) וגם ניסיתי "לדפוק" בעדינות על האזור בזמן שהמסך פעל. זה לא עזר. האם בעת מימוש אחריות מקבלים מסך חדש או מחודש, או שזה בגדר הגרלה? האם יש לי הזכות להתעקש על מסך חדש? אצל איזה ספק של דל יש לפתוח קריאת שרות? מדובר ב-2209WA בן למעלה משנה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by momi2004,

רוצה לקנות למשפחה שני מסכים. השימושים הם גלישה ואולי קצת עבודה משרדית. מוזר לי קצת שאני קניתי את הסמסונג 943BW בזמנו ב 650 וזה היה די זול, והמסך בסך הכל סביר ומגיע עם ארגונומיה. והיום קשה כמעט למצוא את המותגים הגדולים במחירים האלה. למישהו יש המלצות? כיוונים?

20. Started by liormor,

צהריים טובים! אחי רוצה לקנות מסך 24 אינצ' למשחקים יש לו כרטיס מסך : Nvidia winfast px 9600 gt התקציב שלו עד 1400 ש"ח בטוח הוא צריך חיבור DVI האם הוא צריך גם חיבור HDMI? אפשר לקבל המלצות בבקשה? הוא ראה את המסך של SAMSUNG דגם BX 2450 האם זה מסך סבבה בשבילו? תודה רבה ליאור

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by fkvatr,

ערב טוב, קניתי מסך של MAG דגם: H-2210G. לא ציפית ליותר מידי, במיוחד לאחיר שקראתי ביקורות שונות ברשת. אני משתמש בו בעיקר לאופיס, אז לא השקעתי במיוחד. אבל.. זוויות הצפיה המיטביות שלו כל כך מצומצמות שזה לא להאמין! אם אני רק מזיז את הראש ממרכז המסך מיד, אבל מיד אני שם לב לשינוי בצבע בפינות הרחוקות... ולא רק בפינות אפילו ממש קרוב למרכז המסך, כשאני יושב מול המסך ומתנדנד ימינה ושמאלה, אני שם לב לשינוים משמעותיים במרכז (!!) המסך, וזה מטריד! אני עוד יכול להחזיר.. איזה מסך 22" מומלץ לשימוש ביתי שכולל בעיקר אופיס, אינטרנט, קצת סרטים וגם קצת משחקים?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. שלום, המסך של ההורים שלי הלך לעולמו אתמול, ואני מחפשת להם מסך חדש. המסך הקודם היה "19 של סמסונג אני מחפשת מסך טוב גדול יותר "22, אשר ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים ואופיס התקציב שלהם הוא כ-900 ש"ח (גם פחות זה טוב ) (אנחנו גרים בחולון אז שהחנויות יהיו בסביבה) תודה מורן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zal22,

סוף סוף החלטתי שאני רוצה להחליף את המסך CRT שלי למשהו יותר נורמאלי. כבר יומיים אני מחפש וקורא ביקורות ואני פשוט לא יודע איזה מסך לקחת. התקציב הוא עד 1000 ש"ח ,השימושים הם לאינטרנט וקצת משחקים. תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כותרת , תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן הכותרת הם בהדרישות שלי מהמסך, תשדלו ללכת לכיוון ה1680X1080 או 1336X768 כי הכרטיס מסך בעל זכרון של 512MB (HD5750) הקתציב הוא 1000 ש"ח יש אפשרות ל1100 ש"ח אם זה שווה את הכסף(ה100 שקל שלי ה1000 של בן דודי ואני יצטרך להוסיף לו D=) תודה רבה לעוזרים למנסים לעזור!

דיונים חדשים בפורומים