עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by גד :),

רציתי לחבר 2 מחשבים שניהם עם יציאה VGA ולעבור בין המחשבים עם הכפתור שבמסך שבורר יציאה (ANLOG / DIGITAL ) מחשב אחד VGA יתחבר ליציאת VGA שבמסך (ממש לא בעיה) זאת השאלה: המחשב VGA השני יתחבר ליציאת DVI שבמסך חשבתי לחבר למחשב מתאם VGA זכר --> DVI נקבה שיתחבר לכבל DVI שמחובר למסך ( VGA To DVI ) האם הדבר אפשרי ? (שימו לב אין במחשב יציאת DVI ! )

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by n_aviv1,

המסך פתאום נראה כאילו מישהו דפק את הפוקוס באזור המרכז. זה קרה ממש עכשיו בפעם הראשונה כשהדלקתי את המחשב. מוזר אבל ברבע הימני וברבע השמאלי התמונה חדה כמו שצריך ומשם זה מתחיל לאט לאט להיות מטושטש עד שבמרכז הטקסט לא ברור (קריא אבל קצת מטושטש). מה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 19:37:38 מוזר... חזרתי למחשב והטקסט שוב חד. מה הייתה הבעיה אין לי מושג אבל כרגע היא לא מופיעה. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by bule,

שלום יש לי מחשב dell אם שני מסכים,כרטיס המסך שלי הוא ATI RADEON HD3650 256MB ,כל כמה שעות הצגים מהבהבים כמה שניות ואז הוא נותן לי message"-display driver stopped responsing". ואז נכבה המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה,תומר.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by com,

מחפש מסך LCD שיוכל גם להתחבר לממיר היס שלי. (ממיר רגיל, לא HD) גודל נדרש - 24 (אפשר גם 23) מה האפשרויות שלי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קודם כל LCD או פלזמה , מתכוון לחבר תמחשב + קונסולה.. ps3 או xbox עדיין לא החלטתי שנית כמה אינצ' אני אצטרך? המרחק מהספה לקיר הוא - 6 מטר. נראלי קצת רחוק אני עם טלווזיה 32 מרובעת כזו וזה נראלי קטן יחסית.. טווח מחירים עד 10אלף כמובן שמתיימר לכמה שיותר זול אבל לא מתפשר על איכות כך שאם ניתן להשתמש בכל הסכום אז בכל הסכום ואם יש חריגה קטנה ששווה את זה אז אין בעיה. כמו כן לחדר מסך 42 עד 6000אלף אם יש המלצות בכייף !

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by d.c.n,

שלום יש לי מסך מדגם lge2350t, יש אפשרות לחיבור ממיר של hot?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Morphine,

אני עומד לקמות מחשב חדש כולל מסך, ואני צריך ייעוץ לפני רכישת המסך. הדרישות שלי הן מסך 22' של סאמסונג (האמת, רק כי יש להם שם טוב ואמין). המסך צריך להתאים למשחקים כבדים ולסרטים כמובן. יש כל כך הרבה נתונים ואני לא ממש מבין מה צריך כדי שיהיה מסך טוב, ואני חושב שזה גם לא כזה משנה, העיקר שיש תמונה טובה. האם מסך שיענה לצרכים שלי ניתן להביא ב900 ש''ח? האם זה תלוי גם במחשב שאקנה? (יש קשר בין איכות הצפייה לכרטיס מסך, מעבד וכו'?)

8. Started by Rocktor,

הי, יש לי כיום מסך ביחס 3:4. החלטתי להחליף אותו ולאחר חיפושים והתנסויות הבנתי שלא נוח לי לכתוב עם מסך רחב לכן החלטתי לבחור במסך עם pivot. השימושים העיקריים של המסך יהיו צפייה בסרטים ובטלוויזיה, עבודה עם טקסט ומשחקים. מחיפוש בזאפ ראיתי את המסכים הבאים: -ה2209WA המדובר - Samsung BX2440 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753523 -הF2380 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736019 וה-U2311H לשימושים שציינתי, איזה מסך יהיה הטוב ביותר? ולגבי אחריות- על זאת של dell שמעתי רבות. יש למישהו ניסיון עם זו של סמסונג? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מסך בעל 21 אינצ' שהוא Full HD יהיה בעל אותו שטח כמו מסך 27 אינצ' Full HD? ז"א - האם רק הגודל משתנה, או שהמסך הגדול יותר גם יציג יותר (יהיה בעל יותר שטח עבודה)? אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: אם אפתח שני עמודי אינטרנט זה לצד זה, על מסך 15 אינצ' בעל רזלוציה של 1920x1080, ולידו אעשה את אותו דבר (שני עמודים אינטרנט) על מסך של 50 אינצ' בעל רזלוציה זהה (!), האם המסך הגדול גם יציג יותר מידע? האם במסך הגדול אוכל לראות יותר? האם עמודי האינטרנט יתפרשו יותר? או שכל שמשתנה זה הגודל של המסך עצמו? [ואני מתבייש שאני לא מצליח להגיד לתשובה לבדי]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by yaron86,

אחותי מחפשת מסך מחשב השימוש הוא בעיקר שיוכלו לראות, לא משחקים, לא סרטים, פשוט שיוכלו לראות מה עושים ולגלוש באינטרנט, פייסבוק\צפיית תמונות וכו'... התקציב הוא 800+\- ... גודל מסך 19-22 אינץ' ללא רמקולים תודה מראש על ההמלצות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. יש לציין שרואים את הרעידות רק במסגרות של חלונות וכו.. המסך בן שבועיים. . מישהו מכיר את הבעיה? מכיר פתרון?

12. Started by d.c.n,

שלום, יש לי מסך מדגם lg e2350t ויש לי כאלה מדי פעם רעידות ממש ממש קטנות למשל בשורות המשימות איפה שהשעון אני לוחץ על החץ לראות את כל התוכנות שפועלות הוא מראה לי מין קווים כאלה קטנים קטנים וגם מה שאני כותב עכשיו. השאלה היא עם הבעיה היא במסך כי הוא חדש ניקנה לפני שבוע כי המחשב עצמו ישן מאוד יש לו כרטיס מסך חלש ברמות שבושה להגיד אותו חחח אז זה הכרטיס מסך הישן שבעצם אין תאימות בינו למסך או שזה המסך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by RayZ,

יש לי מסך 2209WA כבר שנה בערך, הכל היה נהדר איתו עד היום, עד שאתמול פתאום שמתי לב שיש לו 2 כתמים מוזרים קטנים (אחד בערך במרכז והשני בצד שמאל יותר), כתמים קטנים ועגולים (לא עגולים לגמרי וגם לא נקודתיים, כמו נקודת חן על גוף). הם בצבע אפור דהוי, והם יוצרים אשליה כאילו הם נמצאים בין המסך- כלומר, להסתכל עליהם מהצדדים יוצר אשליה שהם נמצאים עמוק בתוך התמונה של המסך. קשה להסביר את זה. בנוסף שמתי לב שיש פתאום פיקסל שרוף במרכז, בצבע אפור גם הוא אבל יותר כהה (עדיין לא שחור). מה לעזאזל קורה למסך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by avivboker,

נושא הפאנלים במסכי מחשב עמוק ומסובך ניגודיות ,עומק שחור ,עומק כחול תגובה ,זויות צפיה ובכלל פאנלים tn ips ו VA למינהם האם גם במסכי טלויזיה זה ככה? איזה פאנלים בדרך כלל יש במסכי טלזיויה? אשמח אם תשפכו אור על הנושא

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום לכולם ותודה מראש לכל העוזרים. 1. אני מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ. 2. יש עם ציפוי מבריק ( הפנל עצמו ולא המסגרת ) כמו מסך של מחשב נייד. ויש השתקפות, אך התמונה חיה וברורה יותר. 3. לדוגמא: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=7eJQijI2gJXSqaAx http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-monitor/LS19LFUGF/EN/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification 4. השאלה האם למסכים כאלו: א. זוית הצפיה האנכית נמוכה כך שכל תזוזה מקצוות המסך: למעלה - בהירות, למטה - מחשיך. ב. העניים מתאמצות יותר בגלל הברק וההשתקפות. 5. מסך מט. לדוגמא: http://www.aoc-europe.com/en/monitors/led/43th_20_e2043Fs.php http://www.asus.com/product.aspx?P_ID…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by omerico22,

שלום , חיברתי את המסך לאקסבוקס עם HDMI TO DVI CONVERTER אבל אין לי סאונד באקסבוקס מה עושים ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by benyben,

שלום. יש מסך שאני מעוניין לרכוש. אבל היציאה של הלפטופ שלי (שהוא המחשב היחידי שלי) היא VGA, והמסך תומך רק ב DVI, HDMI, Display Port. האם זאת סיבה מספקת שלא (!) לרכוש את המסך? לחילופין, האם אפשר לרכוש מתאם, והאם מתאם זה "עשה את העבודה", או שאני צפוי לקבל ירידה משמעותית באיכות? תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. חברים עזרה דחוף. אני מחפש את הדל עם העדכון האחרון Rev. A02 למסך של דל U2411 ונמצא במחסנים של דל בארץ רק ה-Rev A01 מישהו יודע מה בכלל ההבדלים בין הגרסאות וכמה העניין קריטי? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by leaco,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל להסביר בצורה רחבה קצת יותר איך משפיע Scaling של FHD למסכי 1680x1050 כמו ב2209wa מבחינת איכות התמונה, עד כמה זה נראה לעין ומה מפסידים טכנית. תודה, צחי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום! האם ידוע לכם על מסך כלשהו שהוא: 1. בטכנולוגית LED. 2. מקבל חיבורי טלויזיה (מהממיר) וקיימת בו אופציה לPIP (תמונה בתוך תמונה). אני שמתי לב שבחו"ל יש מסך כזה של סמסונג (FX2490HD) אבל לא רואה שהוא נמכר בארץ. יש לי כרגע מסך בן 3-4 שנים, טכנולוגיה שונה (לא לד), אבל מסך כזה בדיוק (225MS). יש מושג?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אנחנו מחפשים מסך למחשב גיימרים חדש הכולל כרטיס HD בתקציב של עד 900 ש"ח. ביקרנו באופיס דיפו וראינו כמה מסכים שנשמח לשמוע חוות דעת עליהם: 1. Phillips מסך רחב 24" 241e1sb 2. LG 22" e2240t 3. Samsung led 22" ex2220x 4. sumsung p 2350 נשמח לקבל המלצות על מסכים נוספים בטווח המחירים הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. אורח barorian
    Started by אורח barorian,

היי חברים אשמח מאוד להמלצות למסך שעיקר העבודה בו יהיה פוטושופ התקציב 2000+

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lee.,

חשבתי בזמן האחרון לקנות את ה-2209, אבל כרגע נראה שיש מחסור שלו, ולא בטוח שיהיה יותר. ואני לא בטוח כמה אני רוצה לחכות למסך שהייצור שלו הפסיק\מפסיק (למרות שהייתי שמח לשים יד על ATP3..) הקיצר, התחלתי לחשוב בכיוון של 2333T, שנדון פה לאחרונה לא מעט. הבעיה היא שלמיטב הבנתי, הבעיה העיקרית שלו לעומת ה-F2380 לדוגמא, הוא הארגונומיה. והנה הבעיה: אין לי מושג על מה זה אומר שאני מוותר... אם זה הפיווט, זה לא נראה לי נורא, אבל אם מישהו יכול להגיד מה הוא יכול\לא יכול לעשות לעומת מסכים אחרים, אני אשמח. מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש. שמעתי המלצות על הדגם LG W2486L שנחשב חדיש מאוד. אבל מצד שני כשנכנסתי לזאפ ראיתי שהביקורות עליו מאוד חלוקות. כמו שיש הרבה אנשים שאומרים שהצבעים "חיים" וחדים ויפים, ישנם גם לא מעט שאומרים שהיו צריכים להתעסק הרבה עם כיוונון ההגדרות שלו וכל מיני התעסקויות ושהצבעים לא כאלה "חיים".. לכן חקרתי עוד קצת וגיליתי את המסך Samsung BX2450 LED שהוא באיזור אותו המחיר (טיפ טיפה יקר יותר) אבל ממה שקראתי הביקורות עליו היו חותכות לטובה. לא התלוננו על הצבעים ורק שיבחו אותם. ובנוסף יש את המסך של DELL ה-2311H שהוא בעצם שונה משני המסכים האחרים, שכן הפאנל שלהם מסוג TN וזה מסוג ISP שממה שקראתי (והשתדלתי לחקור את זה קצת כדי להבין באמת) הוא צריך להיות הרבה יותר מוצלח,…

• 25 תגובות
    • 9.5k צפיות
  25. Started by zombie,

ראיתי מסכי led עם יחס ניגודיות של 1:1000 כמו http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=765588 , שכפי שהבנתי זו ניגודיות סטטית, וראיתי עוד מסך כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741793 , עם יחס של 1:2000000 , שזו כנראה ניגודיות דינאמית, השאלה שלי איזו עדיפה מבניי השניים מבחינת ניגודיות ועל איזה מסך הייתם ממליצים לי? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים