עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. טוב אז ככה אני צריך לקנות 2 מסכים אחד לחדר שלי אחד לשל אחותי יש לי בעיה אני לא מבין בזה בכלל אז אני צריך שתלמדו אותי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך נגיד ms וכאלה וכמובן כשאתם אומרים לי על מה להסתכל תגידו לי מה יותר טוב וכמובן להסביר מהו כל דבר קצת תסבכתי אותכם אני יודע אבל בגדול פשוט תנסו להסביר לי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך עכשיו בקשר למסכים אני צריך המלצה למסכים אני צריך 22 אינץ התקצוב הוא 850 למסך אני יודע שזה ממש קצת כסף אבל אין לי מה לעשות זה התקציב שלי ואני חייב לעמוד בו עכשיו אני רוצה תמסך הכי איכותי שאפשר להשיג בסכום כזה תודה גדולה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  2. המינימום לשליחה הוא 50 מסכים ומעלה , ככול שיש יותר המחיר ירד אנשים שמעוניין ליצור קשר ולהשאיר פרטים אני אצור איזה אקסל וארכז הכול שם , אם יהיו מספיק אנשים אז יהיה קנייה , המחיר שאפשר כרגע לקנות הוא בערך 2000 ש"ח עם אחריות שנתיים בינלאומית . אשמח אם יהיה שיתוף פעולה פורה שבת שלום

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by roma,

קניתי היום את המסך הנ"ל, אמא שלי בדקה פיקסלים מתים בחנות ולא היה, אבל היא לא בדקה צבע שחור אלא רק RGB. בבית הרצתי את הDEAD PIXEL BUDDY וגיליתי שרק בשחור פיקסל אחד לא פועל. בשאר הצבעים הוא עובד. רציתי לדעת מה בדיוק זה אומר.. ואיך מטפלים בזה מבחינת אחריות? ד"א החנות שממנה קניתי היא KSP.[br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 18:26:39 -הקפצה-זה ממש חשוב לי, אני רוצה לדעת אם הפיקסל הזה שלא מאיר בשחור ועפור כהה(כלומר נקודה לבנה), לאחר זמן מה פשוט יכבה ואני יראה אותו גם בגוונים בהירים כנקודה שחורה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לבן דוד שלי יש מסך LCD SAMSUNG SyncMaster 226BW 20 ויש לו בעיה שהמסך מרצד, יש לכם אולי מושג מה הבעיה? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by thebenjamin,

כפי שפרסמתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=536425.0 ואני לא יודע אם הבעיה היא במסך.. שכשיש לי את הבעיה לוקח ללוגו של סמסונג להופיע יותר זמן ואז המסך מקבל גוון ירוק ותקוע על DIGITAL, הוא לא עובר לsource אחר, גם לא ידנית.. חשבתי שהבעיה במחשב שגורמת למסך להתנהג ככה כשהוא מחובר אליו אבל עכשיו בניגוד לקודם המחשב עובד עם מסכים אחרים, וכשניתקתי את המסך וחיברתי אותו לחשמל במקום אחר עם כבל אחר עדיין הוא היה תקוע על דיגיטל.. חשוב לציין שגם לפני 10 חודשים בערך היתה לי בעיה בסגנון, שהתאורה של המסך היתה חלשה ולא ראו כלום, וגם זה לא הראה כלום מאף מקור.. איכשהו הכל הסתדר בפתאומיות. השאלה אם נראה לכם שזה באמת המסך ואם יש מה לעשות עם זה, שווה להשקיע בתיקון או בחדש?

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by shayfelach,

שלום יש לי מחשב נייד של HP ופתאום(יכול להיות שלחצתי על משהו) המסך נהיה צר יותר אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי....

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by Idanzan,

קיבלתי מסך ממישהו, לא חדש אבל עובד טוב פרט לבעיה אחת- הוא שורק, וזה סאונד שיכול לשגע פילים. מישהו יודע מה הסיבה? המסך Flatron של LG. תודה.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  8. הוא לא נעלם!!! :s05: האם יש דרך לפתור תבעיה....? תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avi1134,

אתם יודעית מה ההבדל?? למה בידיוק יש הבדלי מחירים ביניהם??

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  10. Started by froggy,

חבל שאין מילון מושגים בנעוצים. כמה שאלות: 1. מה זה פאנל, על מה הוא משפיע? 2. מה זה IPS/VA/TN תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by angeLuu,

שלום, לאחרונה קראתי על מסכי ה"מחשביזיה" של סמסונג ותהיתי מה עדיף לי כרגע יש לי מסך LCD 17" דיי מעפן ואני רוצה לקנות מסך נוסף גם שישמש כטלוויזיה וגם כמסך נוסף למחשב (אני רוצה לעשות Dual View) ותהיתי אם עדיף לי ללכת על ה"מחשביזיה" של סמסונג או פשוט לקנות מסך טלוויזיה.. מבחינת מחיר המסכי טלוויזיה יותר משתלמים, השאלה היא אם יהיה הבדל? השימוש העיקרי הוא גיימינג לא כבד ואינטרנט. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. נחשב למסך באמת הטוב ביותר כיום עם פאנל TN , בא להחליף (אם אפשר לאמר זאת ככה) את ה2253BW . נתונים מרשימים ביותר !!! - מחיר זהה ל 2253 - 1700 ש"ח כמה תגובות מ NEWEGG : http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824001273 כנראה אזמין שבוע הבא או אותו או L227WTG או W2252TQ עדיין בדילמה :

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by אדיר נסרי,

שלום לכולם הביאו לי מסך של asus vw193d 19 wide 5ms lcd האם המסך טוב ? רוצה חוות דעת על המסך מי שמכיר או שיש לו אני ישמח תודה רבה ולילה טוב

14. Started by Tov_Tov,

הלכתי לחנות כלשהי לקנות מסך LCD האחריות שהם הציעו לי על המסך היא כזאת: האחריות חלה 3 שנים ולגבי פיקסלים שרופים במסך חדש עד 14 יום מיום הקנייה למסך 19 צריך מינימום של 4 פיקסלים שרופים להחלפת המסך. ואחרי ה14 יום צריך מינימום של 10 פיקסלים שרופים . לי זה נשמע מאוד גרוע, וזה דחה אותי מלקנות את המסך . אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על תנאי האחריות האלה ומה לדעתכם בערך התכיפות והסיכוי לפיקסל שרוף והאם בכלל התנאי של 10 פיקסלים שרופים זה נורמלי, כי אני מפחד שאני יתקע עם 5 פיקסלים שרופים ואף אחד לא יחליף לי את המסך .. ושלא נדבר על הקטע שאני יכול לקבל את המסך עם 3 פיקסלים שרופים עוד מהחברה והם לא יחליפו אותו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Godmoney,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by parAzoid,

שלום לכולם. יש ברשותי את המסך NEC 20WGX2 ואני בקרוב אקנה PS3. אני רוצה לחבר את הPS3 למסך הנ"ל מכיוון שהוא המסך הכי טוב בבית [השאר סתם CRT]. בחור בשם ליביו [מHWZONE...] אמר לי שצריך תמיכה בHDCP בשביל שהPS3 יעבוד על המסך. הוא גם אמר שאין לי תמיכה בHDCP וכנראה אני לא אוכל להריץ את הPS3 על המסך. השאלה שלי היא כזאת: האם הוא אומר דברים נכנונים או שהוא הטעה אותי בטעות? תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. לפי כל הביקורות המסך הנ"ל מהווה תמורה מצויינת למחיר ומציג בצורה טובה סרטים ומשחקים מהירים ! השאלה שלי היא מה לבדוק שאני שם בחנות לבקש לבדוק את הצג לפני שאני לוקח ?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by yarin153,

יש לי WINDOWS 8 ... לאחר שחברתי למחשב את המסך החדש שלי LG IPS231P רציתי להתקין את הדיסק שלו נכנסתי לדריברים לחצתי על ההתקנה ואז הוא עשה לי INSTALLATION ABORTED עכשיו אני גם לא מוצא איזה הורדה באתר של LG עכשיו תכלס גם השאלה שלי היא אם אני צריך את זה בכלל? אני זוכר שבDELL אמרו שצריך להשים אותו על רזולוציה של איזה 2000 ומשהו .. חשבתי אולי גם בLG צריך משהו דומה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by taiber,

יש לי כרגע מסך של יונדאי 18 אינץ' http://www2.computeruniverse.net/urlmapper2.asp?mapurl=/products/e90053133/d6/accessories/monitor-hyundai-l80a-18-1-tft.asp&urlmapped=true לא ברור לי מכאן מה הפאנל שלו: TFT? TCO 99? ואיך הפאנל שלו בהשוואה לTN film? ואיך הפאנלים שהזכרתי ביחס לפאנל של ה dell 2007wpf ? (TFT אני חושב) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by tombraider,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת במהלך כל משחק פתאום נכבה המסך והוא נכנס למצב power save mode אין אפשרות לחזור למשחק או לצאת למערכת ההפעלה ויסטה 32 כיביתי את המסך והדלקתי עברתי למצבי חיבור אחרים וכלום רק לעשות איתחול יש לי HD4870 עם דרייבר 9.4 וכבל DVI עם גרסת מסך A01 משהו נתקל בדבר כזה ומה ניתן לעשות יום טוב

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by jcdenton1,

היי אני רוצה קנות מסך מסך 24 אינטש אז קראתי את הביקורת 24 אינץ' של אושר ואני נוטה לכיוון הDell UltraSharp 2407WFP אבל בגלל שעברו ארבעה חודשים מפרסום הביקורת אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו. אני רוצה שזה ישמש אותי גם כטלוייזיה ולכן אעדיף שיהיה לזה גם אפשרות חיבור לממיר דיגיטאלי ולא דרך המחשב, כלומר שלמטרה זו לא אצטרך להדליק את המחשב. יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 MX 440 ואני לא בטוחה שהוא תומך ברזולוציות הגבוהות שמגיעות למסך הזה, וגם לא בטוחה שהוא תומך בHD. עזרה בבקשה?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by dekken,

שלום, אני מחפש מסך שהשימוש העיקרי בו הוא משחקי מחשב, ומדי פעם צפייה בסרטים וסדרות. אני לא רוצה מסך שנמרח, נמרחו לי העיניים מספיק בטלוויזיה של אחותי. לא מחפש להשקיע יותר מדי. כנראה בסביבות ה800שקל ואפילו פחות! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. השאלה היא האם כדאי לקנות מסך HD\FHD\LED או מה שזה לא יהיה או פשוט לקנות מסך "רגיל" ובשביל הסרטים להשקיע בטלוויזיה המסך צריך להיות 23 אינץ' ומעלה.

• 23 תגובות
    • 5.7k צפיות
  24. Started by lader,

חיפשתי בהרבה חנויות וכולם לא מוכרים את המסך הזה או שמוכרים אותו במחירים של 1400 ומעלה. מישהוא מכיר חנות שמוכרת אותו ב 1200 או תחליף למסך הזה?

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.