עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by NTT,

שלום, על כל מסך שרשום עליו שהוא TFT,זה אומר בהכרח שהוא TN? או שTFT זה יכול להיות גם S-IPS וS-PVA(ושאר הסוגים)? כי יש מסכי TFT שהם TN,ויש מסכי TFT שהם מציגים 16מיליון צבעים,וזה כבר לא TN.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by liel3,

אני קונה מחשב חדש, וראיתי הרבה המלצות על ה - VP930 האם VP93O מתאים למשחקים כמו פיפא NBA?

3. אני מעוניין מאד לרכוש את המסך הזה , אבל אני רגיל לעבוד על רזולוציה נמוכה יותר מהמקסימלית (הטבעית) והנה זה מה שקראתי באתר PRAD: The ViewSonic VP930 doesnt offer any interpolation settings by itself. Resolutions other than the native resolution of 1.280 x 1.024 are always scaled to full screen. Since the resolution of 1.280 x 1.024 has an aspect ratio of 5:4, other resolutions whose aspect ratio is 4:3, for example 1.024 x 768, will be displayed slightly stretched. If the monitor is connected digitally, users can also make interpolation settings via the menu of the graphics card driver. Whereas in analog mode, there is no way of influencing the way resolutions other than t…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Hey there guys. Could the XBOX 360 Elite connect to my PC screen, the Samsung T220? Thanks. PS Sorry for the English this current PC doesn't support Hebrew:P

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. המסך שלי מלא אבק אבל לא יוצא לי לנקות אותו וכבר איזה 3 חודש לא ניקיתי אותו ויש עליו ממש שכבונת קטנה של אבק.. זה יכול לגרום לו נזק? והאם בגלל זה רואים גם פחות טוב במסך?

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. כבר אולי 4+ שנים אני דוחה רכישת מסך רציני כי הכל מרגיש מוקדם מידי והירידת מחיר לא מגיעה יש תנועה מאוד איטית לכיוון מסכים גדולים יותר עם רזולוציות גבוהות יותר עדיין פחות או יותר 1080 זה הסטנדרט בעיקרון רוצה מסך בסגנון אייסר פרדטור 30 + אינץ עם רזולוציה גבוהה ריפרש מעל ה 100 פאנל איכותי אבל ממש לא מתכוון לשים 7000 שקל על מסך ואז עוד 3000-4000 על כרטיס מסך זה טירוף הגבולות שלי של הסביר הם מעבד 1500-2000 שקל כרטיס מסך 1500-2000 שקל ומסך 2000-3000 סכומים עדיין גבוהים אבל אפשר להצדיק אותם על כל רכיב 7000-8000 שקל זה נכנס כבר לאזור הלא רלוונטי אלא אם אתה סוג של מטורף או אוליגרך באמאזון המסכ…

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  7. קניתי מחשב בכל התקציב שלי ככה שאני בכלל לא מבקש המלצות. קניתי אותו כמחשב משחקים והמפרט בצד. האם המסך שלי LG L1750SQ יריץ מחשקים ברמה גבוהה או שמגביל את יכולתו של המחשב?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  8. האם אמורים לצאת כאלה בקרוב, חוץ מה-Dell 2209WA ? ראיתי איפשהו שמועות על מסך בגודל 22'' של סמסונג שאמור לצאת עם הפאנל הזה, האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  9. היי אנשים כרגע המסך שלי מחובר דרך יציאת ה- VGA(כחולה) אבל גיליתי לא מזמן שיש לו גם יציאת DVI שהבנתי שהיא יותר משוכללת אם אני אקנה כבל של DVI ואחבר את המסך דרך יציאת ה- DVI שלו אני אראה שיפור מאשר המצב הנוכחי?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  10. במידה ואני רוצה לקנות מסך מחשב 24" בכ-2,200 ש"ח שאלה החיבורים היחידים שלו, אני יוכל גם לראות בו טלויזיה ע"י זה שאנ ייחבר את הממיר הוט הסטנדרטי ישירות אליו בנוסף למחשב ? האם יש אולי מתאם פשוט וזול מ- RCA או SCART או משהו כזה ל- VGA ?

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  11. שלום, יש לי 2 מסכי מחשב צמודים זה לזה, האם אפשר להגדיר בצורה כלשהי שהמחשב יחשוב ששניהם זה מסך אחד וככה בעצם אני אוכל לשחק משחק על שניהם ביחד כשאחד מהמסכים הוא ההמשך של השני?(כמו שעושים בסרטים עם כמה מקרנים..) תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. http://samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20BRDBSQXAA.asp יש לו רזולוציה של 1600*1200 (מורגש הבדל לעומת מסך 17 אינץ' ואז באמת תרגיש שינוי, לעומת אם אתה משדרג ממסך 17 ל-19) קונסטרקט 1:800 מהירות תגובה 5ms וכמובן מסך 20 אינץ'- LCD!!!! ושכחתי לציין שתג המחיר שלו בארה"ב הוא רק 400 דולר!!! האם יש סיכוי להשיג אותו בארץ איפשהו? תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. האם יש בעייתיות במסך כזה ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  14. ממש, מסך עם כבלים והכל. זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  15. האם המסך הנ"ל יכול לשמשל גם כטלויזיה? ז"א לחבר אליו את הממיר או משהו כזה ולראות בו טלויזיה? אם לא, האם יש מסך אחר בסביבות ה 2000 שקל + - שכן יכול לפעול גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (לא בו זמנית). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  16. שלום. למסך של Apple [ LED Cinema Display יש רק חיבור DISPLAY PORT. האם אפשר להתגבר על מגבלה זאת? האם אפשר לחבר את המסך דנן למחשב "רגיל"? (אולי מה שאני שואל זה האם מתאם Display Port ל DVI קיים, או שאין יצור כזה) תודה מראש

• 24 תגובות
    • 9.3k צפיות
  17. Started by עופר157,

האם אני יכול לקנות שלט למחשב ולחבר אותו למסך עם מתאם של USB ל HDMI ואז לשלוט ולהעביר מ HDMI ל DVI וכו'

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. יש לי כרגע מסך SRT 19 ואני מתכוון לקנות עוד אחד LCD19 (חיבור DVI) האם אני אוכל לחבר את שניהם ? יש לי כרטיס מסך 9550 של GIGABYTE 128 MB שיש לו גם DVI.... באשר למסך אני נוטה לקנות את זה אבל שמעתי פה מישהו שמתלונן עליו שאין לו חדות ביחס לCRT הישן שהיה לו.... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424619 תודה מראש כל המגיבים

19. שלום, הבנתי שאם רוצים לכייל מסך צריך איזה מכשיר שנקרא ספיידר.. אם אין לי אותו, איך אני יכול לכייל את המסך? איך אפשר לגרום לו לעבוד בצורה אופטימלית? אני ממש לא מבין בתחום.. תודה.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום אני רוצה לקנות את המסך AL1917AS Acer והוא לא נמכר עם DVI. אפשר לקנות כבל DVI בנפרד שיתחבר למסך (הכרטיס שלי תומך DVI). תודה, בבקשה תשובות מהירות.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by ofeky1,

מדובר במסך 17 רגיל של VS השאלה אם אפשר לקנות שנאי כזה של 19V 2.6A מתאים למסך?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 5.5k צפיות
  22. שלום רציתי לשאול אם אפשר לשים מסך CRT ישן על מחשב חדש מפני שאני רוצה להיות בטוח כדי שלא יהיה איזשהוא נזק או בעיה... ויש במחשבים החדשים חיבור VGA ? אני רוצה בינתיים להשתמש במסך הישן שלי עד שאני אקנה בעוד שבוע את המסך החדש אז אפשר לשים? אני רוצה להיות בטוח ב-100% ורציתי לשאול אם יש מסך בגדר ההמלצה שעולה במחיר של 1100 ש"ח, גג 1150 .. יש איזשהיא המלצה למסך טוב חוץ ממסך LG 1953TR ? בינתיים חשבתי עליו אני רוצה לקנו תאת המסך מאייבורי יש איזשהיא המלצות למסכים? אני רוצה לראות אם יש מסך במחיר הזה טוב של 22 אינץ' אם לא אני אקח את המסך ה-19 אינץ' של ה-LG ... יש המלצות? תודה רבה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שמעתי שנגמר במלאי אצל היבאנים, האם יחדשו את המלאי?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by davidreznic,

מצורפות שת תמנות שצולמו כשהמסך הציג COLOR SPECTRUM בתוכנה CHECKEMON. תמונה אחת היא של DELL 2007WFP ותמונה שניה היא של DELL 2009W. אתם יכולים לזהות איזו תמונה שיכת לאיזה מסך? *את התמונה של ה 2009W לא ערכתי, רק כיווצתי ל 1024*768. את התמונה של ה 2007WFP מצאתי באינטרנט אבל לדעתי גם היא ללא עריכה

25. Started by רועי שלום,

היי, 1) האם יש צורך בשומר מסך ל LCD? האם ייגרם לו איזשהו נזק אם אשאיר אותו פתוח שעות ומוצגת בו אותה התמונה כל העת? 2) עבור איזה גוון צבע שיציג מסך LCD תצרוכת החשמל תהיה הכי נמוכה? 3) האם בריא לכבות מסך דרך הלחצן? אם לא, למה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים