מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
איזה מסך עדיף לקנות לשימוש במשחקים? LG W2486L LED או את המסך הזה Dell U2311H LCD ואם אתם יכולים גם לומר לי למה עדיף את מה שאתם אומרים ובמה הוא יותר טוב? זה ממש חשוב לי כי אני מתכנן לקנות מסך השבוע.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איפה אפשר לראות הדגמה/תצוגה של מסך 2209wa ואו U2410 של DELL לפני רכישה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך בגודל 24 אינטש 16:9. אשתמש בו גם כמסך לעבודה כללית וגם לצפייה בסרטים. תוכלו להמליץ לי על מודל(ים)? אעדיף מסך PVA, אם יש בטווח מחירים (אפשר קצת לחרוג). תודה! חצי-קשור: באתר של בדיקת סוג הפאנל אין את רוב המודלים שחיפשתי - איך אתם בודקים את זה?
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי שאלה...קניתי נייד של דל, דגם XPS 15..עם חיבורי HDMI וכו'... אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית, ולחבר את הנייד לטלוויזיה, וככה לשחק בו. השאלה שלי היא כזאת...איזה מסך אני צריך לקנות, כדי שיראו טוב במסך שאליו אני מעביר...על מה צריך להיות דגש בקנייה. יש מסכי מחשב, יש טלוויזיות, יש מחשב וטלוויזיה ביחד...התבלבלתי כבר... מה הכי טוב? מחיר כרגע לא רלוונטי...אני פשוט צריך לדעת איך להתחיל לחפש .. תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך במקום אחד שנשרף, אני לא רוצה להשקיע הרבה כי המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית וסטנדרטית. מצאתי את המסך הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF202E2SB הוא זול, של חברה אמינה ונראה בסדר מבחינת הגדרות. מה דעתכם ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, אני מקווה שאני לא שואל כאן שאלה מטומטמת לחלוטין אבל אני אובד עצות: יש לי מסך 24 אינץ' samsung syncmaster 2433 ואני מנסה לחבר אליו PS3, המסך הגיע עם אדפטור של DVI TO HDMI שאליו צריך לחבר את הצד השני של כבל הHDMI של ה PS3 ע"מ לקבל תמונה. הבעיה היא שבחלקו האחורי של המסך הנ"ל אין מספיק מקום ע"מ לחבר או להכניס את כבל הHDMI ביחד עם האדפטור( החיבורים "שקועים" בין שני חלקים מעוגלים..). האם אני אידיוט גמור שעושה משהו לא נכון??
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5928&CatCode= מחיר אטרקטיבי, פאנל IPS ביקורות טובות http://www.testfreaks.com/monitors/dell-ultrasharp-u2211h/ יש סיבה למה לא לקנות אותו?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לשמוע המלצות למסך רחב סביבות 22 אינצ' שיהיה בעל זוית רחבה שיוכלו לראות מכל מקום בחדר כרגע יש לי מסך של DELL שנאי מאוד מרוצה ממנו משהו בסגנון זה המחיר 2000 ש"ח או פחות כמובן אבל שיהיה משהו שיתן תמורה שווה תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה שכל פעם שאני מדליק את המחשב המסך מתחיל להבהב במשך כמה דקות ניסיתי להוציא תחיבורים ולהחזיר בחזרה למקום אבל זה עדיין עושה את זה אני אשמח אם מישהו יודע ממה נובעת הבעיה והפיתרון שלה אם אני לא טועה דגם המסך הוא -lg1970hr בתודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש כרגע במסך 26" - ואני אשמח לשדרג בעוד כמה אינצ'ים (עד 30"). שאלתי היא האם יש במחיר סביר (עד 3000 ש"ח) מסך LED גדול משלי - או מנגד 30" ברזולוציה של 2560 במחיר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מסך בגודל 20" (פורמט רחב) באזור ה 700 ש"ח נתקלתי בשני מסכי ה LG האלו: w2043t w2040t לא הבנתי מה ההבדל בין השניים ועד כמה הוא קריטי? יצא לי להתנסות במסכים של סמסונג ואני ממש מרוצה, אך אני לא מכיר את הדגמים החדשים כ"כ. אגב, האם כדאי להסתפק ב 20"? (המסך מיועד לחדר לא גדול במיוחד ולשימוש ביתי והמרחק ממנו לא יהיה רב). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , ברשותי מסך DELL 2005fpw ולפני כמה חודשים קניתי מסך LG L246WH בכדאי להשתמש בו לראות סרטים בזמן שרצים על הליכון. שמתי לב שהצבעים ב LG L246WH הרבה יותר בהירים ופחות חמים מה DELL , האם אפשר לכייל את בכדאי להגיע לרמה דומה / קרובה של ה DELL או שהמסך עצמו לא איכותי וזה מה יש ?!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי שאלה בקשר לחיבור display port יש לי יציאה כזאת במסך ורציתי לדעת מה ההבדל בין החיבור הזה ו hdmi ומה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משך לשיומוש משרדי בלבד(אינטרנט ואופיס) 1. האם עדיף לחפש מסך בפורמט 16:10 במקום 16:9? 2. האם עדיף לחפש מסך עם רזולוציה טבעית נמוכה - למשל 1050 לעומת 1080? 3. האם סוג הפאנל ישפיע בשימושים אלו? 4. אילו מהמסכים הבאים יתאים לצרכיי? Philips 225B2CB Dell E2210 Samsung 2494LW Samsung 2263UW Samsung 2243BWX תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פה ושם משחקים קלים תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיס מסך 4850HD 512MB בעיקר גלישה באינטרנט חשוב שיהיה נעים לעיניים לקרוא, וכמובן גם לתוכן HD ומשחקים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך טוב עד לעבודה עם תמונות, הבנתי שips קשור אך ורק לזווית הצפייה??? בכל אופן יש לי בעיה שהעיניים שלי מתעייפות מאוד מהר כנראה, אני מצליח לשים לב להבהובים של המסך שנראים כמו hz נמוך... אני מגיש שצורם לי בעיניים אחרי זמן יחסית קצר... אין מסך עם hz גבוהה? למה כולם על 60 בלבד?? מבחינת הגודל אין לצורך ביותר מ-22 אינץ אבל אני מניח שיותר זה לא נורא... תקציב 2000 בערך תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745659 האם הוא איכותי והחברה טובה והאם הוא יכול להתחבר לXBOX תודה
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
המסך התלת מימד החדש של lg באמזון http://www.amazon.com/LG-W2363D-PF-23-Inch-Widescreen-Monitor/dp/B0043D2OEA/ref=pd_ecc_rvi_cart_1 ואת המוצר הזה כן שולחים לארץ... תנסו ותיראו בארץ בכל מקום רוצים עליו 2200 פה 400 דולר ועוד משלוח של משהו כמו 50 דולר ביחד יוצא משהו כמו 1600 שקל חסכתם 600 שקל מישתלם... אני כנראה מזמין נישארו 3
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו יש לי כבר מסך ממש טוב lg w2220p ips אבל הוא לא תלת מימד חחח והחלטתי שאני רוצה לנסות את החוויה של התלת מימד עכשיו אני מתלבט ומשתגע איזה מסך לקחת BenQ XL2410T Asus VG236H LG W2363D או הacer עכשיו חלק זה להזמין מחו"ל חלק זה מהארץ חלק זה בקיט יחד עם המשקפיים כבר קיצור התלבטות בעייתית השאלה שלי היא אם מישהו מבין בתאכלס איזה מסך הוא הכי טוב חשבתי על הlg מכייון שיש לו גם 2 hdmi וגם רמקולים סראונד מובנים וגם יש אותו כבר בארץ והמחיר עוד איכשהו הגיוני אבל לא יודע אומרים לי שהוא לא משהו בקיצור צריך עזרה... אהה ועוד שאלה אם אני אוכל לחבר את 2 המסכים שלי ובאחד מהם לראות את המשחקים או מה שלא יהיה בתלת מימד והשני יעבוד כרגיל אבל באותו זמן הכוונה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר זמן רב שאני מתלבט לגבי הקנייה של המסך הזה. אך יש מספר דברים שקצת מרתיעים אותי. כרגע אני עם מסך 19 אינץ' של פיליפס ברזולציה 1440X900. השימושים של הם משחקים סרטים מוזיקה תכנות אינטרנט ועוד. העניין הוא שאני לא נוהג לשדרג את מחשב כל שנה זה לא בראש סדר העדיפויות שלי. עכשיו השאלה היא כזאת, בהנחה שעכשיו אני מוכן להוציא סכום כסף לא מבוטל על מחשב(נגיד עד 5K) פלוס המסך שזה עוד 2.3K בערך, ואני לא הולך לשדרג את המחשב ב-3 שנים הקרובות לפחות. השאלה מה עדיף, להישאר עם מסך 19 ברזולוציה כזו שיכול להיות שגם בעוד 3 שנים יהיו משחקים שיעבדו עליו על הגדרות מינימליות ואולי אפילו טיפה יותר, או לקנות מסך FULL HD וכבר בשנה הבאה כנראה להרגיש ירידה ניכרת של ביצועיים, שלא לדבר על ההגדרות שאני אשח…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע מסך שחיכיתי לו זמן רב http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-led-IPS236V.jsp זה מסך שהוא גם LEd + IPS 23 אינטש הכוונה של LEd - ,תאורה אחורית אני מעונין לארגן קבוצת קניה לרכישה של המסך הבא במידה ומישהו מעונין אבקש להרשם ואז נוכל לדעת לפי כמות הנרשמים את המחיר של המסך כרגע המחיר 1590 שקלים אבל אוכל להשיג אותו יותר זול
-
- 18 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא HD4850 והוא לא מצליח להציג רזולוציה של 2560*1440 למה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם למישהו יש מידע על זמינות של המסך הזה? לא מביאים אותו יותר לארץ? יש פה אנשים שרצו לקנות וגם לא מוצאים ? יש למישהו מידע אם יביאו מלאי נוסף בקרוב? כנראה שטלפון לחיון יענה לי על השאלות אבל אולי מישהו פה יודע משהו
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך של DELL 2209WA. שמתי לב שבמשחקים כגון Killing Floor, COD- MW2, וכול', הוא מרצד בקטעים שחורים ואפילו רגילים. רציתי לדעת אם זה נפוץ למשחקים, למסך הזה, או האם יש לי בעיה? תודה, הילה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-