מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
האם יש בהוראות יצרני מסכי ה-LCD דרישות מינימום לכרטיסי מסך? כלומר האם כשאני מחליט נניח על מסך 19 LCD חייבת להיות דרישת מינימום לכרטיס מסך?האם נניח כרטיס OB או כרטיסי TC(דוגמת נניח 6200) יכולים "להניע" מסכי LCD?או חלק מהם?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הציעו לי אותו ב 1350 כדי לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כי הבנתי שעכשיו יוצאים כמה דגמים חדשים של 22" בכל מני חברות תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם..אני צריך מסך למשחקים וסרטים נטו,ולכן חשבתי על CRT.. הכי חשוב שיהיה לו REFRESH RATE גבוהה,ושיהיה 19".. אני חשבתי על המסך : Viewsonic CRT 19 GF90 מה דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שבוע באיטליה, ה eizo 1931 שלי הגיע עושה רושם מגניב עד כה... אני צריך המלצות לכל מיני דרכים לבחון אותו. עצות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הוא הופיע האחרונה בזאפ ובאותו המחיר של ה 2407, אני באמת לא מאמין שבמחיר הזה יש סיבה אפילו קלושה לפזול לכיוון המסך הזה, אם הוא מתנהג כמו ה 932B מבחינת 5ms אז מדובר על מסך איטי יותר ממסכי ה 24" מבוססי פאנל ה S-PVA של סאמסונג(מדורגים כ-6ms). ואל כל אלה מתווספים החסרונות הרגילים של טכנולוגית ה TN. עכשיו נשאלת השאלה מתי נזכה לראות מסך 24" עם S-IPS בארץ ובמחיר סביר.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Dell 2007WFP ואני קראתי במאמר אחד שהתדירות הכי גדולה שכל מסך LCD יכול לעבוד עליו הוא 60 הרץ! הרזולוציה האופטימלית של המסך היא 1680x1050 וברזולוציה הזו אכן התדירות היא 60 הרץ, אבל אני עובד עם רזולוציה 1152x864 כי הטקסט גדול לי מדי ברזולוציה האופטימלית והתדירות פה היא 75 הרץ! איך זה יכול להיות בכלל ? זה לא הגיוני כלל וכלל והאם זה תקין ? תודה
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוא הגיע!! אני ממש מרוצה! לכל מי שעוד מתלבט שיפסיק. (תודה לכל מי ששכנע אותי לבחור בו ) צבעים מעולים, טלויזיה באיכות סבירה לגמרי, DVD באיכות מצויינת, רק הרגל הזאת תופסת יותר מדי מקום! בדקתי עם DEAD PIXEL BUDDY, ו- 0 פיקסלים מתים! (אני לא יודע אם זה חוקי פה לפרסם חנויות, אבל מגיע להם... ) לא הצלחתי לצרף תמונה... (התמונות פשוט גדולות מדי..) לא התקנתי את הPERFECT SUIT, לא רואה צורך (ואומרים שהיא לא משהו... ) יש לי רק שאלה אחת, הPIVOT לא עובד לי אוטומטית. כשאני מסובב את המסך, התמונה לא מסתדרת אנכית, ואין לי מושג איך עושים את זה (גם לא ידנית) מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני קורא פה ביקורות על המסך הנ"ל וכולם משבחים אותו. אבל זה לא קצת הרבה 16MS למסכים של היום ? ועוד גיימר? אני ממש חייב לקנות כבר מסך LCD ואני עדיין לא יודע איזה ... התקציב שלי הוא בערך 2100+- בהתחלה רציתי את ה-22 אינצ' של ASUS והסמסונג אבל הבנתי שאתם לא אוהבים אותם פה בשל היותם עם פנאל TN. חשוב לי לציין שלא אכפת לי מזוית הצפיה שזה החסרון של פנאל ה TN.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי 4870 ואני חושב על 22" 24" וחשבתי שעדיף כבר ללכת על 24" במחיר הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=4442
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך CMV 221D עולה עכשיו 2040 וזה מחיר ממש טוב, לכן שאלתי. הוא יותר טוב מהמסכים הבאים: 1)BENQ FP222W 22'' WIDE LCD DVI 5MS שעולה 2300 ש"ח. 2)ASUS MW221U 22" DVI 2MS שעולה 2650 ש"ח. או שיש מסך מומלץ אחר? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כחודש את המסך מפנדס והוא עדיין לא הגיע, אני שוקל מאוד לבטל את ההזמנה שלי אצלהם ולרכוש מסך זמין. שימושי המסך יהיו בעיקר לסרטים, עבודה באינטרנט ועם תוכנות מקצועיות(Matlab, ודומיו). אני רוצה פאנל איכותי, TN לא עונה על הדרישות שלי ואני רוצה שהמסך יהיה (מן הסתם) גדול ככל הניתן. אני כן נוטה לכיוון המסכים הרחבים, אך תרגישו בנח להמליץ לי גם על 3:4. התקציב, כאמור, הוא עד 2000 ש"ח. תודה רבה לעוזרים, גיל.
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכל חברי הפורום! היום התחדשתי במסך הנהדר הזה ורציתי לשתף אתכם בתמונות: http://img714.imageshack.us/g/p4082521.jpg אם למישהו יש טיפים כלשהם על המסך או כל מיני טריקים בתפריט שלו אני יותר מאשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברת דל מרעננת את סדרת המסכים שלה, ה-Ultrasharp, עם מסך בגודל 27 אינץ' ובטכנולוגיית ה-InfinityEdge בעל גבולות דקים ביותר מי שקנה בשנתיים האחרונות מסך דל Ultrasharp בגודל של 24 אינץ', מכיר את טכנולוגית עיצוב הגבולות של החברה, לה היא קוראת InfinityEdge – טכנולוגית עיצוב בה המסך מתוכנן עם גבולות דקים במיוחד, לעיתים דקים כל כך שקשה לשים לב אליהם, בעיקר בחושך. כעת, עם הטכנולוגיה החדשה מגיע סוף סוף גם מסך Ultrasharp בגודל פיזי של 27 אינץ', אשר נחשף לראשונה בתערוכת CES 2016 וכעת באופן רשמי. המסך נושא רזולוציה של 2,560×1,440 (ובעל קנה מידה של 16:9), תדר רענון של 60Hz ומהירות תגובה של 8 מילי-שניות, בדומה לשאר המסכים בסדרה זו. ה-UltraSharp U2717D החדש של דל. גב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חיפשתי חיפשתי, המון המלצות, המון נתונים סותרים ובלתי מלאים (G2G, BLACK TO WHITE, TYPICAL, AVERAGE)... יש לי את ה-L1970HR, שאמור להיות מאוד מאוד מהיר, בין המהירים שקיימים, אבל אני מאוד מאוכזב מהמהירות שלו, בעיקר משחור-ללבן-לשחור. לפי מה שהבנתי יש גם עניין של מהירות ממוצעת, מהירות טיפוסית וכו'. אז כל העניין של ה-2MS הוא בולשיט, פחות או יותר. בכל מקרה, לפי מה שהבנתם - אני מחפש את המסך הכי הכי מהיר שקיים. כנראה שזה ה-VX922. לא ככה? ...וכמובן - האם ההבדל בינו לבין ה-L1970HR הוא כל כך משמעותי (כן, כבר שאלתי את זה בדיון אחר אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית). כאן כתוב שה-VX הוא 2MS גם ב- W-B-W שזה די מדהים אבל לא נראה לי הגיוני אחרת הם היו משוויצים בזה או משהו כזה. http://www.viewso…
-
- 35 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בדקנו את מסך המחשב שיתפוס את כל שולחן העבודה שלכם ולא יתנצל על כך - ה-Evnia 42M2N8900 של Philips הוא מסך OLED יוקרתי המיועד לגיימינג בתדר רענון של עד 138Hz לכתבה
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
- 2 followers
-
-
עם ממשק תצוגה מתקדם במיוחד רוצה מסך ספינת הדגל החדש של GIGABYTE להפוך ליקיר חובבי ה-OLED - הכירו את FO32U2Pלכתבה
-
- 0 תגובות
- 294 צפיות
- 1 follower
-
-
במקום להיות חכמים גדולים ולהגיד לי להשתמש בחיפוש (השתמשתי בו כבר הרבה בשביל זה), תנסו לעזור לי ולייעץ לי. סיבות להעדיף את הרחב: -חוויה בצפיית סרטים/משחקים צריכה להיות מהנה יותר -ביצועים גבוהים יותר במשחקים -סיכויים גבוהיים יותר לקבל פאנל S-IPS (?) סיבות להעדיף את הרגיל: -תאימות כמעט לכל המשחקים/אפליקציות -יותר נוח לגלישה באינטרנט ועבודה עם ווינדוס -פחות מאמץ את העיניים לגבי הסעיף האחרון ברגיל, אני עוד לא בטוח, אבל יכול להיות שהWFP יותר מאמץ את העיניים בגלל שצריך "להזיז את העיניים מצד לצד"? יש פה מישהו שמשתמש בWFP ויכול להגיד לי איך זה? אה ואגב יש מרחק של חצי מטר ביני לבין המסך לגבי הסעיף האחרון ברחב: רזולוציה של 1680X1050 תתן יותר FPS מאשר 1600X1200, לא? עריכה: כמובן, שכח…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אחרי התיעצות בפורום קניתי את הPhilips 200W6CS ב1500 שח'. מסך 20' רחב שממה שהבנתי בעל פאנל VA. בקופסא היה את המסך, כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, דיסק עם הMANUAL. ההתקנה פשוטה, המסך מגיע עם הרגלית מחוברת, רק לכוון ולשים על השולחן. הרזולוציה היא 1680*1050 שאני צריך קצת להתרגל אליה אחרי כמה שנים ב1024*768, הכל קטן כזה X: יש גם רמקולים מובנים שאני לא מוצא להם שימוש |: וחיבור USB אחד. המסך עצמו כסוף ונראה טוב. המסך מראה הכל טוב וברור, לא שמתי לב לשום מריחות למרות זמן התגובה שהוא 16ms, פיקסלים מתים אין לי בינתיים, והחיסרון היחידי שמצאתי הוא שכשהמסך לגמרי שחור, יש כזה כמו ענן לבן (די קטן, לא הכי שמים לב) בפינה העליונה השמאלית. סה"כ אני מרוצה והייתי ממליץ לחברים. תודה על העזרה בבחי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחכה כבר חודש למסך החדש שלי Samsung 245T וסוף סוף אתמול הוא הגיע לארץ ונחשו מה? המסך הגיע דפוק ליבואן... עכשיו צריך לחכות לעוד מסך לא מבין למה הם מזמינים רק אחד, גם כן היבואנים הקמצנים האלה... :'( עוד מישהו הזמין את המסך הזה וצריך לקבל אותו?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
זמן תגובה וקצב רענון - ידם של מסכי CRT היא על העליונה בסעיף זה, שכן קצבי רענון של 85hz ואף 100hz הם דבר שבשגרה לרוב המסכים הללו, ואילו מסכי LCD אינם עוברים את רף ה-60hz. כמו כן, זמן התגובה של CRT הוא מספר מיקרו שניות בהשוואה למילישניות במסכי LCD. למרות הבדל זה, המריחות במסכי LCD נגרמות עקב השוני בדרך בה המסך מתעדכן ולא בגלל זמן התגובה הספציפי, זאת אומרת שגם אם מסכי ה-LCD היו מגיעים לזמן תגובה של מספר מיקרו שניות, עדיין חלקינו היו רואים בהם מריחות. קראתי את זה במאמר פה... זה נכון שמסכי LCD לא עוברים את ה60HZ? O_O כי בינתיים יש לי CRT ישן השבוע אני קונה DELL 2209WA
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם באתר הזה http://62.90.166.152/lg/ ראיתי דגם חדש של LG שהגיע לארץ במהדורה מיוחדת. לפי דעתי הוא ממש יפה, ובעל עיצום מיוחד. ראיתי שאת הכאבל לא מחברים בעזרת חוטים, מה זאת אומרת בדיוק? המחיר שלו טיפה יקר - יש סיכוי שהוא ירד בחודשים הקרובים? איך המסך הזה במשחקים לעומת מסכים כמו CMV וDELL. עוד שאלה : האם אפשר להפוך מסך LCD, לדוגמא הנ"ל או CMV וכ'ו, לטלוויזיה? יש אפשרות לחבר ממיר וכ'ו? ומה זה בדיוק פאנל ואיך הוא משפיע על המסך? ראיתי שלל סוגי פאנלים ולא הבנתי מה השימוש שלו ..... תודה
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי המסך הבא האם הוא המשך ל2007WFP או המשך לE207 הזול יותר? פשוט יש כל כך הרבה ניגודיות בתכונות שלו אז אני ממש לא בטוח וגם מה אומר הSP בשם? עריכה- בזמן שחיפשתי לינק למידע על המוצר הגעתי לאתר האמריקאי של DELL (פעם ראשונה שהוא לא מביא אותי לישראלי) ובחנות גיליתי מסך חדש נוסף- הDELL UltraSharp 2009W במחיר של 289 דולר http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 לעומת הSP2008 שרק יעלה לכם 254 דולר ודף המוצר שלו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת מסך מתקדם במחיר קורץ מאוד בכדי לבדוק האם שווה לעבור לפורמט אולטרה רחב - ה-G34WQC של GIGABYTE גילה לנו שחווית פרימיום ניתנת להשגה גם ללא שבירה של תוכניות חסכוןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
- 1 follower
-
-
האים ה DELL 2007 WFP או FP מתאימים גם לשידורי טלויזיה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-