מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין l2000cp לבין l2000cp-bf? וחוץ מזה: רזולוציה של 1600X1200 על 20" זה נוח לעבודה?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי טביעת רוק קטנה על המסך והיא נהייתה דביקה על מנת להוריד אותה השתמשתי בנוזל לניקוי מסכי lcd ובמטלית מיקרופייבר תחילה כיביתי את המסך וריססתי מעט נוזל על גבי המטלית וניקיתי בעדינות בתנועה סיבובית על גבי המקום עם הרוק עד שירד לי מהמסך לאחר מכן ניקיתי על יבש עם המטלית את כל המסך ואז הדלקתי אותו ומאז כשמסתכלים טוב טוב על המסך בתאורה חזקה שהוא חשוך או בהיר או מכובה רואים השתקפות של סימני הניגוב לרוחב המסך לכל אורכו מה הסיבה לזה והאם הסימנים הללו יעלמו או שזה לגיטימי שהסימנים הללו מופיעים על המסך לאחר הניגוב?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עדין יש מחסור בחנויות ב1970HR או שנגמר המצב הזה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חבר צריך המלצה למסך 19' ומעלה לצורכי אינטרנט, גודל מסך לא משנה. והאם כדאי להוסיף עוד קצת בשביל לקבל את ה2333T של סמסונג בסביבות 700 ש"ח לצורכי אינטרנט בלבד (קריאת טקסטים). והאם כבר מוסיפים אז אולי כדאי להוסיף עוד בשביל ה DELL U2311H?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך בגדלים בין 24-27 לעריכת תמונות, גיימינג ותכנות עד 3000 ש"ח (עדיף פחות). מאוד חשוב לי דיוק צבעים ואחידות, לפחות שתי יציאות hdmi או display port( לא חשוב איזה, אפשר גם אחד ואחד) ואם אפשר שיהיה סביר מבחינת מהירות תגובה בשביל גיימינג. בנתיים מה שמצאתי זה את Dell U2720q, הוא נראה דיי טוב בסהכ אבל נראה שרק חנויות איזוטריות מוכרות אותו בארץ וזה קצת מדאיג אותי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
נהרס לי המסך הקודם VIEWSONIC VX724 ששירת אותי נאמנה המון שנים. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש.... יש לציין שלמסך המחשב מתחברים הן המחשב והן XBOX360 במקום שבו שמתי את המסך לתיקון שאלו אותי אם אני מעוניין בהצעות מחיר לדגמים הבאים: [table][tr][td]VIS-442-VA926 מסך "VGA+DVI 1280X1024 2000:1 5MS 3X4 LCD 19 [/t]VIS-442-VG932M מסך "5MS 3X4 LCD 19 רמקולים SWIVEL DWON/UP TILT VIS-454-VA1948M-LED מסך "1440X900 10M:1 ,5ms VGA+DVI LED W 19 רמקו' כולם של VIEWSONIC אשמח לדעת גם מה המחיר הסביר עליהם... תודה מראש.[/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
1360x768 FLATRON W1943SS נגיד שאני נכנס סתם לאנטרנט שאני ממזער אותו וחוזר אליו אז הכל רואים מטושטש קרה למישהו ? מישהו יודע איך פותרים את זה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתייעץ עם כל מי שמעוניין לעזור לי. אני מתעניין לקנות מסך עם יציאת HDMI איכותי בתקציב של בין 1500 ל2000 ש"ח חשוב לציין שחשובה לי איכות התצוגה יותר מהגודל, והיות ואני לא כ"כ מבין במסכים הייתי שמח לקבל קצת רקע. תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, לצערי הרב התקציב לא גבוה במיוחד אבל מה לעשות...זה מה שיש. קיצר אני מסכים לשלם 2400 ש"ח מקסימום למסך 20" ואסור שיהיה TN+F - להתרחק מהטכנולוגיה הזו. תודה מראש, אלי.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
אוקיי, אני מחפש מסך 17 או 19 אינצ', רצוי 16:9. מה שחשוב לי בעיקר זה איכות תמונה (בהירות טובה, קונטרסט טוב) וזווית צפייה טובה. מצאתי כמה מסכים מעניינים של סמסונג וLG אבל אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו מסוים אני אשמח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני קצת פחות מחצי שנה קניתי בהמלצתכם Dell 2007WFP למשחקים, ואני ממש מרוצה.. עונה על כל הדרישות ומעבר.. עכשיו אני צריך לקנות עוד מסך, מסך למשחקים, קצת סרטים וגם לקריאת טקסטים בתקציב של עד 1400 ש"ח.. מה המסך המומלץ ברמת המחיר הזו? יש מסכים דומים לDell שיש לי כבר במחירים האלה? ד"א הכרטיס מסך יהיה כנראה GeForce 6100 (אין לו DVI לא?) אשמח לתגובה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, לדוד שלי הלך המסך והוא מחפש מסך חדש... הוא משתמש במחשב לקריאה\תמונות\סרטים, ואני חושב ש19" יספיק לו... אני עדיין לא יודע על תקציב כלשהו, אבל התקציב לא הכי גבוה בעולם.. מצד שני 19" בדרך כלל לא עולים כל כך הרבה.. יש לכם המלצות למסך מחשב איכותי בשבילו? אה ובבקשה שלא יהיה מסך רחב, שיהיה 4X3 רגיל.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מה זה מסך מחשב חכם ? אין לי שום מושג מה זה חשבתי על זה https://ksp.co.il/web/item/278501 הבנתי שאפשר לצפות בטלויזיה , אז חשבתי לקנות מסך מחשב חכם ולצפות עם זה בטלויזיה ,במקום לקנות טלויזיה האם אפשר לחבר את הממיר ולצפות ? אם כן , איך אני עושה את זה ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
- 2 followers
-
-
צריך מסך כמו שפירטתי בכותרת חשוב שיהיה לו חיבור HDMI בגלל הXBOX תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מצד אחד אני רוצה מסך עם זמן תגובה טוב לFPSים, ומצד שני אני צריך מסך שאוכל לעבד איתו תמונות מהמצלמה הדיגילית וגרפיקה בפוטושופ (קרי, צבעים מדויקים). משיטוט די ארוך באינטרנט הבנתי שמסכים שמצטיינים באחד הפרמטרים נופלים בשני... על מה אתם ממליצים כמסך מאוזן (לא TN?) בתקציב של כ-1500 ש"ח, ואולי קצת יותר אם זה מוצדק. נ.ב. אני משדרג ממאג 17"CRT, כך שגם 20" יהווה שיפור משמעותי ואני לא מרגיש חובה להשיג 22" (גם כי הבנתי שאף אחד מהם לא ממש מוצלח). נ.נ.ב. זוית צפייה זה פרמטר שפחות חשוב לי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך: [br]פורסם בתאריך: 28.12.2008 בשעה 23:50:59יש מישהו שיכול לעזור?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מסך חדש עד 1000 שקל וכמה שיותר גדול יותר טוב D: המפרט של המחשב ATI HD5670 512MB 3G RAM Pentium D 3.00HGZ ועכשיו יש לי מסך 17 אינצ' של ACER תודה D:
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
הראשון:dell http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 השני:mag http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=501189 השלישי: asus http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 הרביעי samsung http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472916 מה הכי עדיף ולמה? הוא ישמש גם לראיית סרטים וטלוויזיה וגם למשחקים....
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי מה דעתכם על המסך הזה של ASUS? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502283 תודה
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש איזשהי דרך?.. ממש מעצבן לקרוא בקטן ... אם אני מגלגל עם הCTRL זה מגדיל אבל הדף הופך להיות עם שוליים ומעצבן כזה... יש איזשהי דרך ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח מעוניין במסך גדול למטרת צפייה בגרפים,מרחק הישיבה מהמסך יהיה בערך מטר. האם קיים מסך שיאפשר לי את זה? אני מתכוון מבחינת חדות ומבחינת קירבה למסך? תודה רבה שי
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6257
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אז ככה לפני 3 ימים קניתי בהמלצתכם מסך 19 רגיל 943B של סמסונג. חוץ מהארגונומיה שלו זה באמת מסך שלא שווה . קודם כל נתחיל מזה שאם אני מזיז קצת את הראש כל הצבעים במסך משתנים במשחקים זה ממש מפריע . כמו שהבנתי זאת בעיה במסכי TN אבל כשהלכתי לחבר לבדוק אם אצלו זה גם ככה במסך 1960TR אז שם זה הרבה פחות גרוע מ 943B. חוץ מזה איכות הבניה שלו על הפנים פלסטיק זול.. שאחרי יומיים התחיל לחרוק קצת לא שזה ממש הפריע אבל עדיין.. הצבעים במסך גם לא משו .בקיצור אני ממליץ לא להתקרב למסך הזה. עכשיו חזרתי מהחנות לאחר שהחזרתי את המסך . אפשר לקבל חוות דעת על מסך שלא יהיה פאנל TN ושטוב למשחקים וטקסט 19 אינץ' בטווח מחירים עד 1500 ש"ח ? ראיתי פה שיש את 971P אבל אני נמנע מלקנות אותו בגלל ששמעתי שיש מריחו…
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
ננזפתי על ידי MCFLY ומכיוון שיש לי סימפתיה למייקל ג'פוקס נעתרתי לדרישתו govner
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מתלבט בין שני מסכים DELL IPS גודל 27 P2714H - U2715H למעשה מדובר באותו המסך רק האחד ברזולוציית FHD והשני QHD. יש שם עוד הבדל זניח של החיבורים אבל זה לא משנה. עכשיו כאן נכנס הטוויסט, אני מת לרזולוציה גדולה יותר מFHD אבל הכרטיס לא יסחוב משחקים בQHD (769GT) לכן אני אאלץ להתפשר ברזולוציה אז מה עשיתי בזה למעשה ?
-
- 33 תגובות
- 6.2k צפיות
-