עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי בעיה עם מסך של ViewTech אני לא יודע את הדגם. תמיד כשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי זמן רב, הוא מתחיל להבהב. האם זה קשור לחיבור? ועוד משהו, יוצא רעש מהמסך, "תססססססססססססססססססססססססס" משהו בסגנון [><] האם יכול להיות שזה גם קשור? ואני משתמש בVGA [הכבל הכחול..] ונגמרה האחריות. אשמח לקבל את עזרתכם .

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום רב, המסך המדובר SyncMaster 2333SW. שאני מחבר למחשב רק DVI מופיע לי "Check Cable signal" שאני מחבר DVI+VGA, מצב אנלוגי עובד סבבה אך שאני מנסה לעבור למצב דיגיטלי מופיע לי רק תמונת הרקע בלי שום דבר אחר, אין אייקונים, אין עכבר, מנהל משימות לא עובד, מקלדת לא עובדת. מה יכולה להיות הבעיה?! תודה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. היי, אשמח לקבל המלצה למסך איכותי לגרפיקה בגודל 24 אינץ' בקשר לתקציב, אין לי כ"כ מושג מה הולך בשוק כרגע בתחום הזה, אז אני אגדיר 2000 ש"ח כמובן שאם אפשר להשיג את מה שאני רוצה בפחות- אז זה יהיה עדיף. כיום יש לי מסך 19 של EIZO, לא רחב, דגם דיי ישן (נקנה לפני 5 שנים בערך) ואני רוצה לצרף אליו מסך נוסף. מה שכן, עדיין לא מצאתי שום מסך אחר שהשתווה לו בצבעים מאוד חשוב לי שהצבעים יהיו כמה שיותר מדוייקים ואמיתיים ושלא הכל יראה "מבריק" כמו בכל המסכים החדשים שאני רואה היום. שהצבעים יהיו כמה שיותר קרובים למציאות. המסך לא מיועד לסרטים או משחקים. כמובן שיהיה נחמד אם הוא יציג גם את זה בצורה טובה. יש לי כרטיס מסך שתומך בHDMI. אשמח לשמוע המלצות לדגמים איכותיים. כרגע אני שוקל לצרף עוד מסך של …

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Reflect,

אהלן כולם אני חדש פה, היום הופיעה לי בעיה מאוד מוזרה במסך, הגעתי הביתה והדלקתי את המסך, הוא עבד כרגיל, ואחרי כמה שניות פתאום הוא החשיך בהדרגתיות עד שכמעט ואי אפשר היה לראות כלום. הרזולוציה והתצוגה היא אותה תצוגה, אבל הכל חשוך, מאוד. המסך הוא MAG 19", לצערי אין לי את שם הדגם המלא מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים טובות (4-5 שנים). עכשיו הינה החלק הנחמד: פירקתי את המסך לגורמים ורציתי לראות מה הבעיה, עד שהגעתי לתאורה האחורית של המסך ושמתי לב שהיא פשוט לא עובדת טוב. פירקתי עוד ועוד עד שהגעתי לחלקי התאורה האלה: (סורי שהתמונה לצד) בכל מקרה רציתי לדעת כמה דברים: א. האם אתם חושבים שזה מקור הבעיה לחושך הפתאומי ב. האם אפשר פשוט להחליף את המנורות הללו והבעיה תפתר? ואם כן…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by cb,

שלום לכולם,אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב החדש שלי.יש לי מחשב חדש טוב ואני רוצה לנצל את הכרטיס על משחקים כמו פיפא ש1280על1024 עדיין לא חד מספיק. בקיצור אני ממש לא מבין בנושא ולא יודע אם אילו מסכי HD או פשוט מסכים עם רזולוציות גבוהות.השימוש הוא למשחקים.אפשר בבקשה עצות והצעות...תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. ויכול לדווח על איכות התמונה המתקבלת (אם בכלל אפשר לחבר) ?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by jambo2006,

האם מי מכם יודע היכן ניתן לראות את המסך הנ"ל בתצוגה? בחנות notebook club אמנם ממליצים עליו אולם הוא לא נמצא בתצוגה ואנשי החנות גם לא ידעו לאמר אם הוא יהיה אי פעם. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם, אני חדש פה, השבוע התחדשתי במס LED 24' של סמסונג מדגם BX2450. המסך בעיצוב דק ונפלא, בעל שתי כניסות HDMI וכניסת VGA. באחת הכניסות מחובר בכבל HD לממיר HD של חברת הוט, ובכניסה שניה מחובר למסך בHD ובצד שני למחשב בחיבור DVI. בשביל להעביר מצבים (ממיר למחשב) אני משתמש כל פעם מחדש בכפתור הSOURCE שנמצא בתחתית המסך מימין. במסך עצמו יש 3 כניסות- אחת VGA ושתי HDMI. לכן בכל פעם הלחיצה כפולה במעבר בין שלושת הכניסות. השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בקיצור דרך (מקלדת למשל) על מנת לעבור בין שתי כניסות הHD בלבד? תדה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by HTL,

אהלן אני עם המסך שלי כבר איזה 4-5 שנים טובות והגיע הזמן לאחד חדש..בעיה כבר לא מבין בכל העניינים האלה ואני צריך עזרה..התקציב שלי עד 1000 שקל ואני 99% מהשימוש יהיה למשחקים וסרטים..נורא חשוב לי הביצועים הרבה יותר מהגודל למשל אני אעדיף מסך 19 על פני מסך 22 אם ה19 הרבה יותר טוב מהבחינה הזאת..תודה על העזרה כמו גם תהיתי האם יש מפצל עם 2 יציאות HDMI שמתחבר לDVI במחשב ככה שאני אוכל לחבר את המסך הנ"ל ועוד מסך שברשותי למפצל וממנו יצא כבל DVI למחשב וככה פשוט אוכל להחליף בין שתי המסכים בין משחק לבין ראיית סרט..שהקטן כמובן מיועד בעיקר למשחקים

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by habarbash,

לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך המלצה למסך, הדרישות שלי הן : 22" - פחות או יותר. Wide מבריק. התקציב שלי הוא סביבות 700 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב רכשתי מסך LG 24 אינט'ץ בו יש 2 חבירוים DVI וגם HDMI , שמעתי שהחיבור HDMI טוב יותר ואיכותי מ DVI באיכות תצוגה ובקול ועוד כמה דברים האם כדאי שאעבור לחיבור ממשק HDMI ? אני אשמח לקבל תשובות ממומחים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי, התקציב אמנם פתוח אבל שואף להשאיר אותו מתחת ל-3000 שקל. השימושים שלי הם כאלה, 80 אחוז מהזמן מסתובב באינטרנט וקורא טקסטים. גודל נקודה שיאפשר לי קריאה נוחה עם טקסט גדול יחסית זה סבבה. אוהב סרטים אז שיידע להציג אותם בצורה טובה. אני צלם חובב אז שיענה על הדרישות בתחום הזה (דיוק צבעים וכו). לא מעוניין במסך עם מרחב צבעים גדול, מסתפק ב-SRGB. כיוונון, גובה+היכולת להוריד אותו עד גובה שולחן. הטייה קדימה/אחורה. כרגע שוקל שני מסכים, הדל 2209 שנטחן פה למוות וכולם מהללים ומשבחים. eizo ev2333 שקראתי עליו כמה ביקורות טובות ועולה הרבה יותר (2800). מצד אחד אני יושב הרבה מול המסך ורוצה משהו טוב שגם ישמור לי על העיניים ויספק חוויה מהנה . מצד שני לא רוצה לשפוך סתם כסף אם יש מסך זול יחסית כ…

13. היי האם הוא מפייץ מסכים של היבואן הרשמי ? (כלומר מאחד מהמפיצים של היבואן הרשמי ?) תודה, jordan_sh.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, קניתי מסך חדש, MAG BK24FHD,שמחובר אליו ממיר HD עם כבל HDMI-HDMI,ומחשב עם כבל HDMI-DVI. טלוויזיה רואים מעולה,FHD,אין טענות. המחשב לא רואים טוב בכלל. הצבעים לא טובים,מטושט וכו',ואני לא מצליח לסדר את זה בהגדרות.. יש למישהו פתרון? יכול אולי להיות שהבעיה היא דווקא בכבל,ובגללו לא רואים טוב? המסך מחשב הקודם היה 22" של LG,וראו בו לא רע בכלל. (המסך הוחלף עקב צורך בFULL HD ולשם חיבור ממיר HD למסך) תודה,בעז

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hell,

מחפש מסך לגיימינג למחשב וXBOX 360 שמעתי ש IPS הוא פנל מעולה ואין לי מושג כמה LED שווה את התוספת מחיר הביקורות על הדל מעולות אבל הוא דגם קצת ישן יש לו את היתרון של USB עליו אבל זה לא כזה חשוב לי סתם נחמד יש למישהו ניסיון עם ה LG? המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by davidt99,

היי, יש לי מסך LCD לפני איזה 4-5 שנים עוד כשלא היה מודעות ל-HD. יש לי כרטיס מסך שתומך ב-HD. יצא לי לערוך קליפ HD לאחרונה, אבל יש לי רטט כזה או קצת טשטוש כשיש תנועות של אנשים או דברים כאלה. השאלה שלי היא האם זה קשור איכשהו למסך או שזה קידוד לא טוב שלי? גם בכללי, מסכי מחשב צריכים לתמוך ב-HD (מעבר לרזולוציה מקסימלית) או שהכול תלוי בכרטיס המסך?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. לא יצא לי לראות (ולעבוד עם) מסכים מלבד TN.. ואני די משתוקק לשיפור במסך מולו אני מבלה את רוב היום.. אני מודע לזה שסביר שאוציא יותר כסף ושאוותר על מראה מעוצב.. אבל יותר מכל, אני משתדל שלא להעלות ציפיות כדי שלא אתאכזב.. הבנתי שפאנל איכותי יותר לא בהכרח מתאים לכל שימוש, וברור לי שהשיטה הטובה ביותר לעמוד על איכויות מסך היא להתנסות בו בפועל.. לצערי, אין לי אפשרות כזאת ואני די מנסה לנחש את התשובות.. למה TN? ניסיתי לא מעט מסכי TN, ואשקר אם אגיד ש- "סבלתי" מהם.. אולי פשוט "נפלתי" על מסכי TN טובים יחסית (כי יצא לי לראות אחרים גרועים).. אולי עניין זוויות הצפיה לא כל-כך קריטי עבורי (רק אני מול המסך וכנראה שאני לא מסיט את הראש ברמות שזה מצריך התייחסות מיוחדת).. ואולי עניין אמינות…

• 24 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. Started by asaf20,

בדבר כזה לא נתקלתי אף פעם אולי מישהו יודע אחרי כמה זמן שהמחשב לא עובד הוא נכנס למצב שינה ואז בדרך כלל מוזיזים את העכבר או לוחצים על המקלדת והמסך חוזר קרה אצלי בעיה שהמסך התחיל להבהב ולהשמיע קליקים כיביתי הדלקתי עדיין אותו דבר אח"כ שמתי לב שגם שהמחשב מכובה והמסך בחשמל הוא משמיע את הקליקים שלחנו אותו לתיקון הוא חזר, ואחרי 3 ימים שוב המסך חזר להבהב חיברתי מסך חילופי אתמול באמצע סרט הלכתי כמה דקות חזרתי הוזזתי את העכבר/לחצתי על המקלדת המסך לא נדלק כיביתי הדלקתי עדיין אין מסך כיבתי והדלקתי רק את המסך מהכפתור היה תמונה לכמה שניות ושוב נעלם עכשיו כבר אפי' זה לא קורה כרגע אני עם מסך שלישי שאיתו עבדתי בכל ה-3 שבועות של התיקון הראשון והכל היה בסדר נראה לי שאולי יש לי בעיה כל שהיא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by palin,

המסך של המחשב הישן שלי (7 שנים!!) נשרף, ולכן החלטתי לקנות מסך חדש Dell U2211H.. הבעיה שהצבעים במסך מרצדים בצורה קשה.. רואים מעין גלים מאוזנים על כל המסך, רואים שהצבע לא נתפס טוב, בייחוד בצבעים בהירים. האם הבעיה היא בהגדרות? או שפשוט כרטיס המסך המאד ישן והמסך החדש לא מסתדרים ביחד? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, קניתי היום מסך 23 אינץ' LED של Philips (דגם 232EL2). קיבלתי עם המסך רק את הכבל הכחול - VGA. לא קיבלתי את הכבל השני הלבן של DVI. רציתי לשאול מה ההבדל בין החיבורים,ומה כדאי לחבר? בינתיים חיברתי כבל DVI ממסך קודם שהיה לי של LG. זה יכול לפגוע במסך? תודה רבה לכולכם..

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by menas,

אני מחפש בשביל בן דוד שלי מסך למחשב. הוא מעוניין ב26-27 אינץ' (אפשר אולי אפילו 32 אינץ',אם כי אני מאמין שזה כבר לא נוח למחשב...),LED חובה,שיהיה פאנל טוב (PVA או IPS). שימושים:בעיקר אינטרנט וצפייה בטלוויזיה (יחובר לממיר) וסרטים (יהיה HD מן הסתם) ,בנוסף יש שימוש באופיס ובמעט מאוד משחקים (קצת מרוצים וGTA san andres,לא צריך להתחשב במיוחד). חשוב שלא תהיה בעיה עם טקסט! הסכום לא כ"כ משנה,פשוט שיהיה משהו איכותי תודה לעוזרים. הערה קטנה:המחשב ישמש גם לכל השימושים הרגילים של מסך מחשב,אבל הצורך שהוא יהיה כ"כ גדול כי הולכים לצפות בטלוויזיה ובסרטים בו ממרחק של כ2 מטר בערך. לכן צריך פה פתרון ביניים שיספק גם מסך מחשב וגם מסך טלוויזיה.

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. שלום וברכה, אני מתלבט בין שלושה מסכים. המסכים יהיו לשימוש בעיקר בצפייה בסרטי FULL HD ושימושי מחשב סטנדרטיים. הדגמים הם: LG W2486L LED Samsung BX2450 LED Asus ML248H LED כל המסכים הם: מסכי LED. מהירות תגובה 2 MS. רזולוצייה FULL HD 1920x1080 כניסות DVI וHDMI. צבעים 16.7 מליון. אותה בהירות: 250 כמעט אותו גודל נקודה. סביב אותו המחיר. ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי (ואני לא מבין גדול) הוא הניגודיות. הבעיה בניגודיות שלגבי הסמסונג ראיתי בכמה מקומות שוני בניגודיות. בביקורת בזאפ ראיתי אפילו מישהו שכותב שזה 5 מיליון!! והוא מדרג נבחר. בכמה אתרים ראיתי את הכיתוב MEGA DCR, גם באתר היצרן כתוב כך יחד עם ניגודיות אחד לאלף??? בקיצור לא ברור. מישהו יכול להמליץ על המסך הטוב מביניהם בייחוד מבחי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אוקיי שלום לכולם , ובוקר טוב לכולם . החלטתי שאני רוצה תצוגה גדולה ונוחה לעבודה על המחשב הביתי , ובחרתי בגודל של 27 אינץ'. שמח עם הבחירה של הגודל . בנוגע לצג ...קניתי את הדגם הזה Samsung P2770HD LCD 27 , חזרתי איתו הביתה והתחילו כל מיני בעיות למינהם , החזרתי אותו היום לחנות שקניתי ממנה. הם בודקים את העניין אבל אני זכאי לקבל את אותו מסך חדש...כי המסך הנוכחי אפילו הגיע עם בועת אוויר מעצבנת כזו במסגרת , בכל אופן , נעמדה בפני דילמה . אני יכל להוסיף כסף ולקחת את המסך הזה . Dell U2711 UltraSharp LCD IPS 27 בחנות נאמר לי שעם אין לי שימושים גרפיים לעבודה וכו' חבל על הכסף . אני אישית יצאתי בהרגשה רעה מהמסך של סמסונג , לכן נשאר לי להחליט במה לבחור או בצג חדש של סמסונג מאותו דגם שקני…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  25. Started by YARONGT,

שלום אני רוצה לדעת אם המסך הזה מתאים לגיימינג או לא Samsung SynsMaster P2350 תגובות בבקשה? תענו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים