עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by KmiKaZa,

היי אני רוצה לקנות מסך מחשב טוב למשחקים בלי מריחותתתתת!!!!!!!! מהירות אני לא כול כך מבין עכר שהייה טוב כי אני רוצה בלי מריחות בכלללללל כי אני חרוש משחקים וחשוב שהיה FHD עם רזולוציה 1920x1080 ו ניגודיות טובה מאוד 23 אינץ' ולכול עוזרי הפורם תודה לכים ובאמת להריע לכם כפיים

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  2. ערב טוב כולם, לאחרונה רכשתי את המסך LG W2486L LED, בינתיים הוא סבבה והוא משמש אותי רק למחשב (יציאה אחת DVI-DVI) רציתי לדעת האם ישנה אפשרות (במסך הספציפי הזה או בכלל) לחבר למסך הנ"ל עוד חיבור (למשל, XBOX בחיבור HDMI), ולהגדיר אותו כך שיהיה ניתן לראות "מסך מפוצל" בין המחשב ל-XBOX? תמונה בתוך תמונה הכוונה, שהXBOX יתפוס אחוז מסוים שאני אוכל לשנות מהמסך, ושיתפקד כמו חלון על הווינדווס. אני יודע שזה קצת מוגזם מה שאני מבקש, אבל אפילו אם יש אפשרות מוגבלת של מסך בתוך מסך במקביל אני אשמח לדעת איך משתמשים בה. תודה

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  3. שלום כולם, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב משולב (מחשב וטלוויזיה). ראיתי הרבה סוגים של מסכים במחירים שונים, הרבה נראים טוב אבל אני פשוט לא יודע במה לבחור כי אני ממש לא מבין בתחום (אני עוסק בפיתוח תוכנה), לכן אני פונה אליכם ומבקש את המלצתכם. כמה פרטים... * כרטיס המסך הנוכחי שלי הינו ATI Readon HD 4600 Series (אם זה משנה בכלל). * פרמטרים חובה במסך: - 23 אינץ - חיבור RCA , VGA, HDMI - FULL HD הצבע לא כ"כ משנה לי, מחיר המסך עד 2,000 ש"ח תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by matant13,

אני מחפש מסך 22" בסביבות 1200 ש"ח וההתלבטות היא בין 2209WA לבין U2311H. - כנראה אני אלך על ה2209WA בגלל הרזולוציה. רציתי להבין למה אנשים מעדיפים ללכת על מסכי FHD כשרוב האנשים מרגישים שתוכן המסך(טקטסים, השולחן עבודה) קטן מיידי? (הרי אם אני אקנה מסך FHD ואבחר ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך הכל יראה פחות חד).

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by DaTHE,

שלום, רכשתי את המסך הנ"ל, איך אני יכול להיות בטוח שבאמת קיבלתי אותו ולא את ה 2333TN? תודה. עידכון: יש לי בעיות מריחה במסך הנ"ל (פרטים בעדכון למטה)

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by liat0950,

יש לי מסך "22 של UTOPIA ,נמצא ברשותי כשנתיים או שלוש. עד עכשיו עבד מעולה, לאחרונה, כאשר אני מדליקה את המסך לא מוצגת תמונה. ניתן לראות צללים על המסך כאילו הורידו את הבהירות שלו והכל שחור. גם כארש מכבים ומדליקים מחשד לא עוזר. ניסיתי לנתק את הכבלים ולנקות חיבורים עם קומפרסור לא עזר. יש לציין כי המסך נדלק לאחר מספר רב של נסיון כיבוי והדלקה כאשר בכל פעם שמדליקים אותו עולה תמונת המסך לשניה ונעלמת והבהירות והחדות משתפרות עם כל הדלקה וכיבוי עד ש"נתפס". אני עובדת עם וינדוס 7 והכל עבד כמו שצריך עד עכשיו. האם זה הזמן לקנות מסך חדש או שמדובר בבעיה במחשב עצמו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני מתלבטת בין הדגמים הבאים של DELL (אלא אם מישהו רוצה להמליץ על דגם/חברה משתלמים יותר בטווח הזה): 350 יורו כרגע זה הטווח העליון של התקציב שלי למסך. אני גולשת הרבה, אבל חשוב לי קודם כל להנות מתצוגה מרהיבה של סרטים ומשחקים (במיוחד כל מיני MMO אם זה משנה). ניסיתי לקרוא ביקורות ברחבי הרשת וזה רק בלבל אותי יותר. אני רושמת את הדגמים ואת המחיר שלהם, כי הקונספט זה לא לקנות את היקר ביותר, אלא את הנכון ביותר: 2209WA שיעלה לי 352 יורו ST2220T שיעלה לי 349 יורו P190S שיעלה לי 292 יורו U2311H שיעלה לי 270 יורו אודה מאוד לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by cptariel,

ראיתי כאן תגובות שונות , בדר"כ עם המצלצות על u2311h של דל, אבל מסיבות שונות יותר נוח לי לקנות סמסונג, ודווקא ראיתי שלא כדאי ללכת על ה-T2333 , יש משהו מקביל ל-u2311h אצל סמסונג? השימוש הוא למשחקים, אין בעייה לנצל את כול התקציב ואפילו לחרוג אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. שלום רב לכולם, חבר רוכש מסך ומתלבט בין שני אלו: http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4055&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4125&catid=3955&CatalogName=SAMSUNG מיועד למשחקים+סרטים, דגש על משחקים. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Qman,

אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי, שימושים סרטים עבודות, גיימינג וכו'... אני מתלבט בין שני מסכים של סמסונג 23 אינץ', אני לא רואה ביניהם הבדל אז אני לא יודע מה עדיף אבל יש ביניהם פער של מאה + שקל מסך ראשון http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9877 מסך שני http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10793 אם אין ביניהם כל כך הבדל אז נראלי אני אבחר ביותר זול, מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מבוא: טכנולוגיית המגע קיימת כבר שנים רבות, היא הוצגה לראשונה בשנת 1982 באוניברסיטת טורונטו קנדה אשר הייתה אחראית על פיתוח הראשוני של מסכי המגע שהמשיכו להתפתח בהדרגה ובמהירות רבה עד לצאת המוצר הסופי הראשון שהושק בשנת 1999. אחד הפיתוחים העיקריים בתחום מסכים המגע נקרא "ריבוי מגע" או בשמו הלועזי והמוכר יותר: Multi-Touch, שזה למעשה ממשק המאפשר למשתמש לשלוט על ידי יותר מאצבע אחת על המחשב והאפליקציה, להבדיל מטכנולוגיה מגע סטנדרטית המאפשרת לשלוט באמצעות אצבע אחת בודדת. דוגמא טובה לשימוש ב Multi-Touch היא האפשרות לצפות בתמונות מוצגות וליצור הקרבה (זום), במסכי מגע רגילים נשתמש בלחיצה כפולה או בסיבוב אצבע יחידה כדי להקריב את התמונה, בעוד שבמסכי המולטי נשלב ונרחיק שני אצב…

• 8 תגובות
    • 19.2k צפיות
  12. Started by Joy,

שלום המחשב הביתי שלנו משתדרג בשעה טובה ממסך 17" CRT למסך שטוח. התקציב גמיש. השימושים העיקריים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה על תוכנות OFFICE. משערת שעם מסך ראוי אתחיל לראות סרטים מדי פעם. שולחן העבודה שלי בעומק 60 ס"מ כך שאינני מעוניינת במסך רחב מדי. חשבתי להסתפק במקסימום 22 ". לאחר קריאת ביקורות רבות הצטמצמתי לשתי האפשרויות הללו: LG W2220P ו- DELL U2211H (או בגרסת ה-23 אינץ') מקריאת המפרטים אני מבינה שההבדל העיקרי ביניהם הוא ש-DELL הוא FULL HD ו-LG אינו. וכן שב-DELL יש חיבורי USB וב-LG אין. ובכל זאת שניהם מקבלים ביקורות מצויינות. אשמח לשמוע אם יש למישהו דעה או מידע שייתכן ונעלם מעיני, לגבי העדיפות של אחד ממסכים אלו על פני השני. כמו כן אשמח לשמוע מהו היתרון של 23" בדגם ז…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מישהו יודע כמה אפשר לדרוש על מסך AOC 2236SWA? הוא FULLHD - 1920X1080@60HZ יש לו רמקולים מובנים אבל יש לו רק חיבור D-SUB והוא יחסית חדש, אם אני לא טועה יש עליו עדיין אחריות יש לו גם חיבור USB... שתהרגו אותי אני לא מבין מה קשור... וחוצמזה אני לא יודע מה טוב בו, למרות שהוא עובד ואין לו פיקסלים שרופים או משהו כזה אבל זה נראה שהיחס ניגודיות שלו ממש על הפנים או שסתם חרא של מסך...., למרות שאם מסתכלים נניח משחק וממוקדים בגרפיקה שמסביב אפשר אולי לא לשים לב לזה שזה חרא של איכות בגלל המסך, אבל ככה ביום יום גם בסרטים וגם בשימוש רגיל פשוט קשה שלא לשים לב שזה חרא של מסך וגם יש לו קטעים בהירים בנקודות מסויימות ששמים לב לזה... קניתי אותו חדש ב800 שח... לפני משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים,…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. איזה מסך הייתם בוחרים ? : http://www.conrad.com/AOC-24-TFT-LED-E2440VA.htm?websale7=conrad-intπ=413813&ci=SHOP_AREA_17155_0413024 אני יכול לקנות אותו ב785ש"ח אחריות 3 שנים 22" - e2243FW - Monitor Display - AOC - Latin America אני יכול לקנות אותו ב 575ש"ח 3 שנים אחריות! LG E2240T LED Monitor - 21.5" Widescreen LCD Monitor (21.5" diagonal) - LG Electronics IN אני יכול לקנות אותו ב749ש"ח 3 שנים http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QE1426E81 אני יכול לקנות ב 650 שח או שיש לכם המלצה אחרת ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. שאלה בכותרת + האם הוא נמכר בארץ? צריך לצאת מחליף מזמן הקרוב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך 21.5", אני הצעתי לו את שני הדגמים הבאים שראיתי בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730537 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=760917 אני לא מכיר אותם אבל מהנתונים וההמלצות הם נשמעים לי בסדר. מה אתם אומרים ? כמובן שאנחנו לא סגורים על שני הדגמים שהצעתי לו.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Lucifer_Morningstar,

היי, לאחר שעזרתם לי לבחור מסך (תודה!) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איך אני יכול לחבר 3 מסכים לכרטיס מסך 1? לכרטיס מסך יש 2 יציאות DVI כרגע מחובר אליו מסך מחשב אחד וטלוויזיה השאלה היא מה קורה כשאני מוסיף עוד מסך למחשב? בעיקרון אני רוצה שיהיו 2 מסכים למחשב, שימשיכו אחד את השני ועוד טלוויזיה (LCD) אין לי צורך שהטלוויזיה והמסכי מחשב יציגו תמונה בו זמנית. זתומרת, כשהתצוגה תהיה דרך הטלוויזיה, המסכי מחשב לא יציגו כלום. ראיתי שיש מפצל DVI, השאלה היא האם הכרטיס מסך יזהה 3 מסכים בו זמנית? ופשוט דרך ההגדרות תצוגה אני אוכל לבחור אם לצפות בטלוויזיה או לצפות ב2 המסכים האחרים? כמובן שאני יכול להחליף כבל כל פעם אבל חשבתי אם יש פיתרון נוח יותר שאני אוכל לשנות זאת דרך המאפייני …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by LiranUdi,

אני צריך מסך מחשב עד 1400 ש"ח לא צריך רמקולים מובנים ומזה משנה 2 MS או 5MS? שיהיה יותר גדול מ19 אינץ'. בעיקר לגיימינג וסרטים ואם זה קשור אז בעיקר לסרטים 1080P/720P שונה ל1400 שיט!! נשרף המסך אני רואה הכל שחור!!! בקושי רואים משהו!!

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by noazz,

היי, אני מתכנן לקנות 2 מסכים למחשב 1. תקציב 3000+- לשניהם. חשוב מאוד שהרזולוציה תהיה 16:10 מומלץ 1920X1200 אבל גם 1600X1200 יהיה בסדר. 21" + הפנאל לא הכי חשוב אבל אם יהיה עם פנאל יותר טוב משמעותית בתוספת של 100-200 שקל אז זה בסדר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mushon26,

שלום לחבריי הפורום סליחה מראש שאני מחזיר אתכם קצת אחורה אבל יש לי מסך CRT 17 בכל מקרה אתמול המסך פשוט התכווץ לי ברוחב ואני רואה רק שליש מסך (אני מצרף תמונה) לא יודע אם זה קשור אבל הכנסתי אתמול דיסק למחשב שקיבלתי עם כל מני קבצים של פיינט שופ (בזמן העתקת הקבצים זה מה שקרה) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין ממה נובעת הבעיה האם המסך מת או האם זו יכול להיות בעיית תוכנה או רכיב במחשב שגרמה לדבר. או שיכול להיות שזו הבעייה עם הדיסק שהשתמשתי. שימו לב כי בתמונה הגדרת הרוחב היא על 100% . תודה לעוזרים , מושון כך נראה המסך [ http://img852.imageshack.us/i/img0006ji.jpg/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ראיתי באינטרנט שאנשים הצליחו לחבר ברזולוציה 1680x1050 את המסך על 75HZ אבל בדקתי בהגדרות של המסך (הגדרות תצוגה) וראיתי שהמקסימום הוא 60 , ואצלי הוא מוגדר על 59. אפילו שהעברתי ל 60 זה חזר ל 59 (באג?) הדרייבר של הכרטיס מסך הוא העדכני ביותר, אני עובד על WIN7 וכשאני מנסה להעביר מה Ati Catalyst הוא רוצה להעביר אותי לרזולוציה נמוכה יותר (1280x1024)

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  22. Started by mazinya,

משום מה, ה 2209WA ישן יותר אך עדיין עולה מעט יותר. מי שניהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין בשני מסכים עבור פיתוח נקודות חשובות: 1. המסכים צריכים להיות 16:9 2. צריך שתהיה אפשרות לשנות את הגובה שלהם 3. 16.7 מליון צבעים לגבי גודל מסך, אני לא בטוח איזה גודל כדאי לי. אם מישהו מתכנת ועובד עם שני מסכים או לחילופין יש לו רעיון אחר אני אשמח לשמוע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by llime,

היי. במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי בשלוש הערות/ביקורות על ה U2410 שגרמו לי להרים גבה. אשמח אם בעלי המסך יתייחסו אליהן. 1.בביקורת ב flatpanelshd על ה Eizo FS2331 השתמשו ב U2410 כמסך ביקורת. מן הביקורת משתמע שה U2410 הוא בעל מסך קריסטלי!...האם DELL הדרדרו עד כדי כך? הנה הציטוט: 2.ביקורת משתמש מאתר DELL טוענת שאם מכבים את המסך כשוינדוס 7 עובד, הוינדוס מתחיל לעשות "התאמה מחדש" למסך והפיתרון היחידי הוא ריסטרט או להעביר למצב שינה...לי לא מתאים דבר כזה..כשאני יוצא מהחדר אני מכבה את המסכים....אני מקווה שלא הבנתי נכון את הביקורת... 3.ביקורת משתמש מאתר זאפ טוענת ש"המסך לא זוכר הגדרות": מה זה אומר...? האם אחרי שבעל המסך עמל ומכוון את המסך עד שישביע את רצונו, הוא מאפס את כל השינויי…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by 23fonrt,

שלום, אבקש את המלצתכם למסך לשימושי אינטרנט (בעיקר טקסטים) בעלות של עד 900 ש"ח שמתי לב לשני הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=30896 או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=28547 אודה לעזרה הדחופה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים