מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מדובר ב-LITE-ON. כתוב להלביש את המסך על התושבת, אבל לאחר מכן אני לא מוצא או לא יודע איך לכוונן אותו. כרגע הוא בזוית 90 מעלות וזה לא נוח בכלל. אני רוצה שהוא ייטה מעט לכיוון התקרה או שאפשר יהיה להגביהה אותו ואז להטות אותו לכיוון הריצפה. כרגע זה בכלל לא נוח. והאם זה לא אמור להגיע עם דיסק התקנה? כי אני זוכר שכשפירמטו לי ממזמן את המחשב אז לא ראו טוב ואז התקינו תוכנה וראו טוב. לא יודע מה זה היה אני חושב שכרטיס מסך אבל בעצם יש לי כרטיס משולב אז אל תסמכו עליי. בטח אתם יודעים אם זה אמור להגיע עם דיסק או לא. סומך עליכם יותר מעצמי ודבר נוסף-אחת הסיבות שהעדפתי רחב, בגלל שאפשר לעבוד על 2 חלונות במסך. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
למי שלא מכיר שיריץ חיפוש , מדובר במסך דומה במפרט ל 2007FP של דל. המסך אינו משווק לפרטיים בארץ. אע"פ שאני כרגע בודק אופציות ייבוא מקבילי אם תהיה דרישה . המסך הגיע ארוז כמו שצריך ועבר טלטלות לא קטנות בדרך לארץ. בתוך האריזה יש 2 כבלי DVI ל DVI ועוד 2 כבלים DVI ל VGA. פרט לכך עוד מתאמים של חשמל, USB וכל תוספות הסטנדרט שאמורים להגיע עם מסך כזה. http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01273st6.jpg http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01279dm9.jpg http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01274nw1.jpg ההרכבה ממש פשוטה כך שחששתי שאולי משהו לא בסדר . המסך די כבד וגם עבה למדיי. אני עברתי מ 17" CRT ששירת נאמנה כך שהשינוי דרסטי עבורי. ולכן הגודל של 20.1" מתאים לי …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מסך משומש בן שנה וחצי,רואים מעולה (אם כי אני לא חושב שבמסך השני שלי ה- LG1920P רואים פחות טוב.LG כבר לא מייצרים מסכים כאלו...לפחות לא ב-19"...למעשה מבחינת זויות צפיה הוא אפילו עולה על ה-1910 לדעתי...). עכשיו אני צריך כ. מסך במקום האונבורד שיש לי על מנת לחבר את שני המסכים ביחד, וזה לא פשוט כפי שניתן לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284049.0 אודה למי שיוכל להתייחס....
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
כבר המון זמן שאני בודק מסכים בשביל להחליף את הcrt הישן שלי. אמנם כמעט לא כתבתי הודעות בפורום (אני עצלן) אבל תמיד דאגתי להיכנס ולהתעדכן לגבי שוק המסכים היום. כמובן שה2209wa עם כל התשבוחות מאוד קרץ לי, והיום בהחלטה של שנייה (הcrt נדפק סופית) קניתי אותו. רשמתי רק כמה מילים, בשביל שאנשים יקבלו מושג לגבי המסך... אחרי הרכבת המסך, ראיתי שהמסך הרבה יותר יפה מהתמונות שרואים באינטרנט. הוא נקי, לא מצועצע, ונראה מחומרים איכותיים. הארגונומיה של המסך מאוד טובה. המעמד יציב מאוד, ומאפשר את כל האופציות (הטייה, סיבוב, PIVOT) מבחינת זוויות צפייה המסך מקיים כל מה שהוא מבטיח. זוויות הצפייה מדהימות ביחס למסך TN רגיל. מכל צד התמונה עדיין ברורה ולא חשוכה. איכות התמונה של המסך מאוד איכותית…
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בהזדמנות זו רציתי לאמר תודה לכל חברי הפורום שסייעו לי בכל השאלות (הלפעמים בנאליות) ובמיוחד לבאגירה. שחלק את הידע העצום שלו איתי. קניתי אותו היום אצל NEXTSTOP (ירושלים), חבר'ה נחמדים שנתנו לי לעשות כמה בדיקות שרציתי על המסך. כולל בדיקת פיקסלים שרופים. השוואה בין הרחב לזה ובדיקת פאנל (יצא לי 210 יעני IPS) הרגע חיברתי אותו והוא סבבה.. (אצטרך להתרגל לפונטים הקטנים האלה) נתקלתי בתופעה מוזרה אני חיברתי את הכבל DVI ומשום מה לא משנה איך הגדרתי הוא לא מזהה את המסך ופשוט רושם: ENTERING POWER SAVE כאשר חיברתי מסכי LCD עם DVI בעבר לא היתה שום בעיה.. יש לציין שכ. המסך שלי הוא: ATI RADEON 9600 PRO כרגע אני מחובר דרך VGA... אבל אני לא מתכוון להשאר ככה... בכל מקרה אם מישהו נתקל בתופעה הז…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי להודות למישל מסטרט PC ותום התותחים חנות מקצועית ושירות מקצועי ואמין !! תמונות שלי מהחלום שהתגשם חייב לציין שהיה לי את שני המסכים מול העניים PG34 אסוס ותX34A פרדטור ללא היסוס חטפתי תפרדטור הוא יפה יותר איכותי יותר חד יותר ומעלףףף האסוס נראה מצועצע מידי הפרדטור זכה אצלי לציון 10 מ 10 האסוס 8 מתוך 10
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כי מחר כנראה קונה אותו ואני רואה שהוא מדובר פחות יחסית ל 226BW של סמסונג.. המסך הוא למשחקים סרטים וטקסט, חשוב שלא יהיו מריחות! אשמח גם לשמוע תגובות מכאלו שיש להם את המסך, מה דעתכם עליו? איך הוא במשחקים? בעבודה עם טקסט? התגלו פיקסלים שרופים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם העולם באמת זקוק למסך מחשב קמור ואולטרה-רחב של 49 אינץ׳? באסוס משוכנעים כי התשובה חיובית, ומתכננים לבחון זאת בקרוב מאוד לכתבה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה מסך חדש ואני משחק משחקים דיי הרבה ורואה בקושי סרטים אבל משתמש באופיס ובאינטרנא דיי הרבה חשבתי על מסך 19 כי יש לו מסכים טובים וזולים כמו ה viewsonic vp930 אבל שמעתי שיש להם נקודות גדולות וקשה לקרוא מסמכים וחשבתי גם על מסך 22 שאמור להיות טוב למסמכים ולסרטים אבל הם עם מסך tn כמו ה samsung 226bw אבל אני לא בטוח אם הוא טוב למשחקים וגם הוא יקר יותר מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש בסביבה,.. קראתי קצת מהדיונים והתרשמתי מאוד. אני רוצה לרכוש מסך DELL U2410 לאבא שלי, העניין הוא שהשולחן שלו די גבוה, והוא מאוד רוצה שהמסך יהיה כמה שיותר נמוך. יש לחבר שלי את הדגם 22 של דל DELL 2209WA, שאז ראיתי שבאמת אפשר להוריד את המסך כמעט עד הרגלית שלו, שזה טוב לי. מה שרציתי לשאול, זה אם גם במסך U2410 זה ככה? האם מישהו מבעלי מסך DELL U2410 מוכן למדוד בשבילי מה הגובה שבו מתחיל המסך (התצוגה שלו) כאשר הוא במצב הנמוך ביותר? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו בעל מסך LCD 19 רגיל(לא רחב) עם עדיפות לLG יכול בבקשה למדוד את הגובה ביחד עם הסטנד? מאד חשוב לי... תודה רבה מראש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. האם מישהו יכול להגיד לי מה גובהו של מסך Lg l194Wt בתודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מסך LCD NEC90GX2 ואני עובד ברזולוציה הטבעית של מסך 19 אינץ רגיל שזה 1280 על 800. עד עכשיו עבדתי עם הXP על מסך CRT ועבדתי ברזלוציה של 1024 על 768. הפונטים נראו גדולים וברורים ובמסך LCD הם נראים קטנים, יש דרך להגדיל בצורה שלא תיראה שונה בהרבה את גודל הפונטים בתוכנות השונות זאת אומרת גלישה ובWINDOWS.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מישהו יכול לכתוב לי את האורך והרוחב של שטח התצוגה בלבד במסכי 20' רחבים?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם במסכי FHD גודל הטקסט יהיה שונה בין מסך 22 לבין מסך 24? אני מחפש מסך לשימוש כללי ומעוניין שטקסטים לא יוצגו קטן מידיי ברזולוצייה האופטימלית
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אם יש לכם נניח תקציב של 4 אלף (סתם זרקתי) מה תעדיפו, מסך פחות איכותי (נניח TN) עם שטח הרבה יותר גדול (לדוגמא 27-28 אינץ) או מסך מאוד איכותי אבל יותר קטן (23-24 במחירים האלו) מה דעתכם? מעדיפים איכות או כמות?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
מה דעתכם הגודל הרצוי כיום למשחקי מחשב? איזה מסך הייתם קונים וממליצים מבחינת גודל למשתמש GAMER ממוצע ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע משתמש במסך בגודל 15.6'' ומרגיש את חוסר הנוכות בעבודה ארוכה מול המחשב. חשוב לי נוחות עבודה למשך שעות ארוכות מול המסך. חשוב לי שיציג במקביל על גבי המסך 2 עורכי טקסט. מה לדעתכם גודל המסך האידיאלי לעבודה מסוג זה ועל עוד אילו פרמטרים חשוב לשם לב? עריכה: המחשבה הראשונית איתה לרכוש מסך בגודל 27'' עם רזולוציה 1920x1080. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבית - 24" ברזולוציה 1920X1080 בעבודה 27" ברזולוציה 2560X1440 שניהם מרגישים מאוד "נכון" מבחינת הרזולוציה והגודל, כלומר יש התאמה. הבעיה היא שעכשיו בבית "מרגיש לא טוב" כי במסך בעבודה נכנס יותר מידע. שוקל להחליף מסך בבית, מתלבט בין 27" ל-32" מה הרזולוציה "הנכונה" עבור 32" ? האם היא 4K ?
-
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה הגודל נקודה וכמה יותר טוב יותר נמוך או יותר גבוה? למשל ראיתי מסך עם גודל נקודה 0.258 ואחד עם 0.264 ואני גם רוצה לקנות מסך תמליצו לי משהו והייתי מעדיף שיהיה WIDESCREEN שימוש המסך בעיקר משחקים.. גודל 19-20 אינצ' גג עדיף אפילו 17
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי חברה האם במצב שיש שני מסכים מאותו דגם שהם על אותה בהירות, האם זה תקין שמסך אחד כהה מהשני (כלומר לדוגמה כאשר יש צבע לבן, מסך אחד נראה אפור-לבן והשני לבן בוהק). החברה אמרה לי שככה הפאנל מיוצר. הסברתי להם שבמסך השני זה לבן. מה דעתכם? אמור להיות הפרש בגוון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום במדריך לרכישת מסך LCD צויין ע"י ארז שימוש ממושך בגופני קליר טייפ מוביל לכך ש" החדות של הטקסט פוחתת עם שימוש במנגנון זה." האם למעשה שימוש בגופנים פוגם במסך וגורם למסך להיות בסופו של פחות חד??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה התחיל מלפני 10 חודשים בערך ככתם קטן יחסית בצבע כחול/כחול כהה/ציאן של 3 ס"מ ולאט לאט מתפשט, כשלוחצים על המסך ה"נטיפים" מתרחבים , אבל חוזרים כשמפסיקים את הלחץ. בחלק מהמקומות הכתמים נסוגו/נעלמו לגמרי.. תמונות מלפני חצי שנה: מהיום: יש לבעיה הזאת שם? יש דרך להעלים את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב הנייד הראשון עם פאנל תצוגה מתקדם במיוחד של 300 הרץ מתקרב אל החנויות - וגורף שבחים בביקורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
- 1 follower
-