מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל בין שני המסכים הנ"ל???? ואם כן. מי יותר טוב?? ומה ההבדלים? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות את DELL 2407WFP אני שואל אם המסך הזה טוב לגרפיקה משחקים סרטים להצגת תמונות אם התמונה בו חדה וטובה והאם שווה לקנות אותו
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מתכנן קניה של מסך ומתלבט בין מסך רחב ענק לבין 2 מסכים קטנים במקביל. שתי האפשרויות מתאימות לתקציב. מבחינת שימושים, אפשר לומר שזה 5% משחקים, 15% סרטים ו-80% עבודה "סטטית" - קידוד, ווב ומסמכים. אשמח לשמוע תגובות, במיוחד תשובות לשאלות - 1) איך זה לראות סרט על שני מסכים במקביל - האם הפס באמצע מורגש לאחר זמן מה? 2) האם זמן תגובה גבוה יחסית (8ms) מורגש גם בעבודה סטטית כמו שציינתי? 3) האם יש חלופות 17" טובות יותר במחיר הזה (נאמר עד 1150 שח)? 4) האם הכרטיס שלי (מבוסס nVidia 6600GT) בכלל תומך בשני מסכים? עריכה - מתברר שיש בעיה: ל- CMV 743A אין יציאת DVI כך שלא יהיה לי איך לחבר את שניהם, אלא אם יש מתאם שבכניסתו D-Sub וביציאה שלו DVI - זה קיים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. המסך הישן שלי מת במפתיע , לכאורה היו לו רעשי גסיסה לאחרונה אך הייתי בטוח שזה קשור לכרטיס המסך (זאת נגלה בהמשך כשנקנה מסך חדש) בכל אופן היה לי מסך 22, סמסונג 2mS והצבעים היו דיי "מתים".... אני מחפש מסך חדש 22' - 24' מסך שיהיה מעולה עם צבעים חיים ושיהיה איכותי עם יחס עלות תועלת טוב- למשחקים וגרפיקה . בכל אופן מה המלצתכם נכון להיום?? :s05: תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חלפו להם 8 שנים ואני בונה את המחשב הבא שלי. יעוד: גיימינג אונליין (יתכן גם שידור בערוץ יוטיוב)+עיבוד ווידאו (לא מקצועי)+עיבוד תמונה (לא מקצועי)+אופיס (מרובה)+סרטים. סוגי משחקים: סימולציות טיסה (DCS, IL2 וכדו') הגדרות מקסימליות (ULTRA) כמו כן FPS (סדרת באטלפילד, COD ורייסינג סטורם) תשתית חומרתית: המחשב יבנה סביב כרטיס גראפי של אנווידיה GTX 1080TI מעבד I7 כלשהוא וזיכרון 16-32 מה יש כרגע: אני כבר שנים רבות עם DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה אבל הגיע הזמן לגדול ואולי גם להתרחב ולראות את "העולם בגדול" תקציב: עד 5K מה אני יודע עד כה: שוטטתי קראתי ואף צפיתי ביוטיוב, הריבוי הגדול רק בלבל אותי, מה שמיקד אותי מעט זה שהמסך צריך להיות בשיטת G-SYNC של א…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מסך lg w2042t מסך רחב שהרזולציה המקסימלית שלו היא 1680*1050 אבל שאני בא לסדר את הרזולציה במחשב (יש לי ויסטה) יש לי אפשריות של רזולציה יותר נמוכה שהאיכות לא טובה וכל התמונות מרוחות ורזולציה יותר גבוהה שהמסך כותב הודעת שגיאה איך יש לי אפשרות להשיג רזולציה המקסימלית של המסך? אני מחובר אנלוגי לכרטיס מסך ob של אינטל x3100
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
עד שהחלטתי לקנות LG L1970HR נראה שאין שום דרך להשיג אותו בארץ, היבואן הביא כמות מסויימת של מסכים וכולם נמכרו. אני מתלבט לגבי ה VX922, מבחינת מחיר הוא מתאים, אני מתכוון לשחק עליו (מחובר ל X1900XT) אבל לא רק (אני סטודנט). ממה שקראתי אומרים שהוא בהיר מדי לעבודה רגילה, מישהו עם ניסיון יכול להגיד לי מה דעתו בנושא ? יש מסך אחר באיזור המחירים האלה שיהיה עדיף בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת : - על מה כדאי להסתכל כשקונים מסך? - תוכלו להמליץ על מסך? עדיפות למסך מKSP
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב איכותי, בעיקר לתכנות ו-Office. הסתכלתי על כמה דגמים מומלצים באמזון: 1. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16824025138&ignorebbr=1 אני מוכן להשקיע קצת יותר. רציתי לדעת האם זה לא גדול מדי אם אני יושב במרחק מטר וחצי מהמסך? הרוחב של המסך יכול להועיל לי מאוד בתכנות. 2. https://www.amazon.com/HP-Pavilion-25xw-Backlit-Monitor/dp/B00TIJLF0I/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1544171090&sr=8-4&keywords=hp+pavilion+25 העיצוב של המסך הזה נורא מושך אותי לקנות אותו ויש גם תגובות טובות. מישהו מכיר את הדגם ויכול להמליץ? 3. אופציה שלישית זה ללכת על אחד ה-D…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש ברשותי כעת מסך של סמסונג דגם P2370 ואני מרוצה ממנו בכללי אבל אני רוצה להשתדרג למסך עם תאורת LED צבעים יותר מגוונים וניגודיות יותר גבוהות , חשוב לי גם שזמן התגובה של המסך לא יעלה על 2ms(רוצה להיות מדויק כמה שיותר במשחקים FPS) , שרזולוציית המסך תהיה 1920 על 1080 ובגודל 24-23' . אני רוצה ללכת לכיוון של Samsung , LG ו Dell . אני אשמח שתמליצו לי מהידע ומהניסיון שלכם על המסך שמבחינת ביצועים בכל האספקטים שרשמתי שלמעלה יהיה הטוב ביותר . תודה רבה אנשים יקרים .
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך רחב LG 226WTQ נאמן, 22" אינץ'. יש משחק כלשהו שאני נכנס אליו (הוא לא תומך במסך רחב - לצורך העניין הוא MapleStory) אז כל התמונה נמרחת על המסך. האם יש תוכנה \ אפשרות או כל דבר אחר שיכול לגרום למשחק לתמוך ברזולוציה (1680-1050) או לגרום למסך להתנהג כאילו הוא מסך עם Ratio רגיל. שמעתי פעם על אפשרות להוריד מהרוחב של המסך (כלומר שני קווים שחורים אנכיים בצד שמאל וצד ימין), האם אתם יודעים איך לעשות זאת? אם זה חשוב, כרטיס המסך שלי הוא 8800GT 512MB, ולוח האם הוא GA-DS3L-P35. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האופציות שלפניי הם Lg 19 הדגם של ה1800 ש"ח ( 1970HR נדמה לי ) מחנות אמינה לCmv 22 אינץ' ששמעתי עליו דברים ממש טובים ( אמנם הניגודיות 1:800 נמוכה משמעותית בהשוואה לLg אך הבנתי שסרטים נראים מעולה , אז לא אכפת לי מנתונים יבשים ) , אבל ניסיון מר של אבא עם החנות בה הוא נמכר , ואני סומך על אבא , אבל השלוש אינץ' הנוספים האלה ממש קורצים לי ... אז ככה , מהי מדיניות האחריות של Ksp בנוגע למסך הזה ( כמה פיקסלים שרופים מרגע מסירה וכמה לשלוש שנים ) , על אילו דברים הם יכולים לעשות לי צרות אם הם ישתבשו ( חוץ מנזק פיזי ) , והאם יש דרך לבדוק פיקסלים שרופים עוד לפני שאני רוכש אותו ( כלומר : האם Ksp יאפשרו לי להריץ את התוכנה שניתנה פה ) ? רקע : המסך ישומש בעיקר לגלישה באינטרנט וגם לסרטים\ס…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיתלבט לגבי מסך LG204wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט .תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מנסה לסובב את המסך ב90 מעלות (שיהיה לגובה ולא לרוחב), והתחתית של המסך נתקעת לי בבסיס שלו.(למרות שהמסך מוגבה עד הסוף). האם צריך לפרק את הבסיס כדי לסובב אותו ב90 מעלות ? למישהו יש את המסך הזה ומצליח לסובב ב90 מעלות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש דרך להשיג בארץ את acer al2416wbsd 24 אינץ'? נראה כי הוא לא פחות טוב מ DELL וזול ממנו ובלי בעית הצלליות... השאלה איך אפשר להשיג את המסך?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שני הדגמים כימעט שווים במחיר , במיפרט הם קצת שונים , איזה דגם יותר ממולץ ? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-2253bw-22-inch/4507-3174_7-32896212.html?tag=mncol;rnav http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-2243bw-flat/4507-3174_7-33303501.html?tag=mncol;psum
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לך מסך 19 לא משנה עכשיו איזה,המקסימום שלו זה 1600X1200,אבל במשחקים אני מוגבל ל1280X1024. כשהמחשב לא מזהה את המסך (לפניי שיש דרייבר) כל הרזולוציות פתוחות ואני רוצה שזה יהיה ככה גם כשהמחשב מזהה את המסך. בקיצורררר,איך פותח את כל הרזולוציות במשחקים? שאני לא יהיה מוגבל ל1280X1024.
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בסוף החלטתי ללכת על מסך 24 אינץ' ראיתי 2 מסכים שנראים לי הדגם הראשון של דל Dell P2419H, והדגם השני של סמסונג Samsung S24R650FDM, אם יש לכם המלצה למסך אחר אשמח לשמוע התקציב עד 700 ש''ח ואפשר טיפה יותר אם נחוץ וכדאי. השימושים: לרוב גלישה באינטרנט ומשחקים קלים כמו battlefield bad company 2 ואוליי CSGO , האם כדאי לי ללכת על פאנל IPS ? חשוב לי שהמסך יציג תצוגה\תמונה עם צבעים יפים וחדים. מסך מספר 1 - קישור למסך של דל (מפרט טכני) מסך מספר 2 - קישור למסך של סמסונג (מפרט טכני) המון תודות לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא לא מאוד ידוע בארץ אבל הנה כמה חנויות שמוכרות אותו (מGetIT מומלץ להתרחק, על השאר לא יודע): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3019637 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=64 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=10205 המסך כולל פאנל S-IPS!!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מחפש מסך 19'' רחב עד 850 ש"ח מטרות:עבודה משרדית וסרטים חשוב שיהיה ניתן לתלייה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני שואל כי הזמנתי במחיר טוב ובאחריות של הייבואן הרשמי (3 שנים) אבל ההזמנה היא מלפני שבועיים וחצי ובחנות הבטיחו לי את המסך השבוע. פתאום אני מתקשר לברר ואומרים לי שהמסך יצא למשלוח ויגיע ביום ראשון. הבנתי פה ושם בפורום שהמסך הזה כבר לא מיוצר וייתכן שזאת הסיבה שלוקח הרבה זמן להזמין אותו, יש במקרה מסך אחר שמחליף אותו ועדיף לרכוש אותו? (בתקציב של עד 1400 ש"ח)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכתורת.. האם זה נכון שליבואן הראשי אין במלאי את המסך ? ואני מניח שה DELL E228WFP פחות טוב משמעותית ולא שווה את ההתפשרות ?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הפרמטרים החשובים הם כניסות וידאו (עדיפות לטלויזיה), אמינות הצבעים (עדיפות לצג מחשב?), מחיר וגודל, לא חשוב מסך רחב או 3X4. אני מתכוון לשים את המסך ליד מסך המחשב ולנגן עליו בFULLSCREEN וידאו (תוך כדי עריכת וידאו בתור PREVIEW או בצפיה בסדרות וסרטים). גודל המסך לא צריך להיות יותר מ19-20 כי אני יושב קרוב, אבל מאוד משנה האמינות של הצבע בכל מה שקשור לעריכת וידאו. התקציב לשם העניין הוא עד 2500 שח. (מסך המחשב שלי כנראה הולך להיות L2000CP)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-