עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ל13,

הי חברים, אשמח להמלצתכם לבחירת מסך מחשב איכותי שישמש בעיקר למטרת עבודה יומיומית מהבית (וגם לפעמים לסרטים, משחקים וכו'), לפי הדרישות הבאות: גודל 27" פנל IPS עם אפשרות כוונון גובה והטייה קדימה אחורה שקע HDMI (ועדיף שקעים חיוניים אחרים) בסביבות תקציב של 700-900 ש"ח קיבלתי המלצות על המסכים של Dell (לא דגם ספציפי) שמשבחות את האיכות והאמינות הגבוהות שלהם, וגם בזכות העובדה שהאחריות שלהם של 3 שנים היא עד בית הלקוח. בבדיקה בזאפ בטווח המחירים הזה, אני רואה שב-3 שנים האחרונות יצאו כמה מסכים של Dell שלהבנתי רובם עונים על הדרישות שציינתי, אבל אני לא כל כך מבין במפרטים ולא יודע להחליט מה איכותי יותר, מה מתאים יותר לצרכיי, …

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. שלום כולם, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב משולב (מחשב וטלוויזיה). ראיתי הרבה סוגים של מסכים במחירים שונים, הרבה נראים טוב אבל אני פשוט לא יודע במה לבחור כי אני ממש לא מבין בתחום (אני עוסק בפיתוח תוכנה), לכן אני פונה אליכם ומבקש את המלצתכם. כמה פרטים... * כרטיס המסך הנוכחי שלי הינו ATI Readon HD 4600 Series (אם זה משנה בכלל). * פרמטרים חובה במסך: - 23 אינץ - חיבור RCA , VGA, HDMI - FULL HD הצבע לא כ"כ משנה לי, מחיר המסך עד 2,000 ש"ח תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  3. מדובר במסך עם נתונים שעל פניהם טובים מאוד ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו ? לציין כי מדובר ב- 24 אינץ 1920 על 1200 במחיר נמוך יחסית לנתונים - 2230 ש"ח . הדרישות שלי מהמסך הם צבעים כמה שיותר אמיתיים ואיכותיים ,למשחקים מהירים ולפעמיים גם לסרטים.

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  4. שלום.. מה דעתכם על הדגם של פיליפס 232EL2SB? המסכים של פיליפס נחשבים טובים? לי נראה שלפחות מבחינת זוויות צפייה - 170/176 הנתונים טובים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777218 יש עוד דגם 23 אינץ' שלו זמן תגובה מהיר יותר, 2MS וזווית צפייה 160, פחות טובה, מה לדעתכם עדיף במקרה הזה המסך המהיר יותר או עם הזווית צפייה היותר רחבה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781371

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  5. מפרט טכני: Samsung 2253BW גודל מסך: 22 אינץ´ סוג מסך: LCD זמן תגובה: 2ms רזולוציה מקסימאלית: 1680x1050 גודל נקודה: 0.294 מ"מ חיבור: אנלוגי ודיגיטלי בהירות: cd/m²300 קונטרס: 1:8000 צבעים: 16.2 מיליון כניסות יציאות: DVI-D VGA מחיר: 1,149 ¤ והשני מפרט טכני: מסך LCD "22 דק ורחב זמן תגובה (רענון): ms2 - מהמהירים ביותר בעולם. זווית צפיה רחבה: °170 יחס קונטרסט דינמי: 1:10,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1680x1050 גודל פיקסל: 0.282 מ"מ מגוון צבעים: 16.7 מיליון אפשרויות תמונה: Text,Movie,Normal,User כניסות: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית) מה דעתכם עליהם..מי עדיף ביניהם? ואם אפשר להסביר לי באיזה קריטריון עדיף יותר או פחות אז בבקשה..

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by furyanaor,

היי, עשיתי טעות ורכשתי טלוויזיה כצג ראשי למחשב וניופאן מסכימים לעשות לי טריידאין מול טלוויזיה אחרת. אני זקוק להמלצה בעבור דגם עדכני של טלוויזיה מחברת טושיבה\פיילוט\האייר עם ציפוי ANTIGLEAR. תקציב עד 2000 עד 3000 ש"ח גג והגודל לא משנה!@ אבל שיהיה בין 27 ל40 אינץ. דבר נוסף שהוא לא פחות חשוב זה עניין ה TIMEOUT - כיבוי אוטומטי של המסך כאשר אין אות בחיבור HDMI (מיועד כצג ראשי למחשב) פשוט מסתבר שחיבור DVI כבר לא קיים בטלוויזיות.. יחד עם זאת VGA בגדליי טלוויזיה מתבטא בקווים מגעילים ככה שזו לא אופציה. כל התכונות האילו קשות מאוד לסינון כיוון שבדרך כלל הם לא מצוינות בשום מקום ובאתרים השונים, לכן אני זקוק לעזרתכם. *שאר התכונות לא חשובות כלל. שרק יהיה ברזולוציית FHD. כל השאר לא רלוו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. עיקר העבודה על המסך היא: עבודה שוטפת, שיטוט באתרים, קצת יישומי אופיס ומדי פעם גם משחקים, חשוב לי תצוגה חלקה ברורה וחדה במידה סבירה. דברים שלא אעשה עם המסך: עריכה גרפית, עריכת וידיאו צפיה בסרטים. אין לי מפרט של המחשב כי עדיין לא קניתי, אבל אני בונה על מחשב שיכול להריץ GTA V ומשחקי ספורט של 2015 לפחות. כרטיס מסך כנראה בסביבות ה1000-1250 ש"ח. אני לא עושה OC. מהו המסך בעלות הכי זולה שאפשר להנות ממנו באמת? אני מכוון לגודל של 22-23 אינץ, אפשר להמליץ גם על גודל אחר במידת הצורך. חשוב מאוד שאני אהנה מהמסך, המסך יהיה של חברה אמינה ודגם אמין וכמובן אני רוצה לשלם כמה שפחות. בטוח שלא מעל 1000 שקל אבל אשמח לשלם הכי פחות שאפשר, כלומר אם יש ב400 או 600 דגם סביר אשמח שתציעו לי. ברגע שמציע…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 1liran1,

המחיר לא משנה רק שלא יהיה יקר מידי ואני מעדיף שיהיה מסך לד וHD. אני משחק הרבה בכל המישחקים החדשים ומבלה הרבה שעות מול המסך. אני גם מיתלבט בין LG LCD 22 W2286L Led ל Dell 21.5 U2211H IPS FHD תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  9. היי, אני מחפש מסך בגודל 24-27 אינץ'. המסך מיועד לעבודה של 12 שעות ביום, בעיקר עבור פיתוח תוכנה אבל גם עבור קצת גלישה ועבודה עם פוטושופ. בגלל כאבי העיניים שאני סובל מהם (למרות שאני עושה הפסקות), חקרתי קצת ואני מניח שזה המאפיינים החשובים, ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה: -מסך בלי פליקר (flicker-free) -מסך matte כי לפעמים יש השתקפויות מהחלון -קצב ריענון כמה שיותר גבוה -סינון אור כחול, אבל ראיתי שאפשר לפתור את זה גם ברמת התוכנה. בגלל כמות השעות המרובה שאני עובד עם המחשב, הכי חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר "בריא" לעיניים. **שאלת המשך - כרגע אני עובד בבית עם 2 מסכים מחברות שונות (באותו הגודל). האם עדיף שיהיו אותו הדגם בדיוק? אני …

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by Liran Shlomo,

שלום חברי הפורום היקרים, כיום אני משתמש במסך של סמסונג 350A, יש לציין שמאוד לא מרוצה מאיך שרואים בו סרטים HD וכמובן בחוויה של המשחקים. אני מוכר אותו לחבר, מעוניין להשקיע עד 1100 ש"ח, אפילו יותר לכיוון של 1000 אם ניתן, רוצה לקבל מסך גיימינג חד ואיכותי שיבטיח לי חוויה טובה ומהנה מודה לכם מאוד מראש, לירן.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, לא מצאתי בנעוצים מסכים מומלצים, אז החלטתי לשאול.. איזה מסך בגודל של 21" בערך מומלץ לשימוש בעבודה משרדית ופוטושופ? אני מחפש משהו שיתן איכות טובה ביחס למחיר, ומחיר- כמה שיותר נמוך תודה נ.ב.- אם מישהו רוצה למכור יד שניה/מכיר מקום טוב שאני יכול לחפש יד שניה, אשמח להצעה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yehonatan28,

שלום, אני רוצה מסך מחשב (אם אפשר כמה שיותר דק..) מסך full HD ו- LED ואם אפשר אז גם מחשביזיה (אבל לא חייב) ואני משתמש בו בעיקר לגימינג אז צריך שהצבעים לא ימרחו והתמונה תהיה חדה. במחיר סביר של עד- 1050 ש"ח משהו כזה..

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by am1tush1,

ייעוד המסך : גיימינג / סרטים. אני מחזיק בכרטיס מסך : nvidia geforce 275gtx יחסית ישן. תודה!

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by elis02,

שלום, אני מבקש המלצה למסך מחשב טוב של כ-24 אינץ' סכום של כ 500-600 ש"ח. אשמח המלצה מהירה כי היומולדת של אחותי אוטוטו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך טוב. אין לי אפשרות לבקש דגם ספציפי ולכן אני חייב מפרט טכני שיבדל את הדרוש לי בכדי לא לקבל הצעות למסכים נחותים. אשמח לקבל מפרט למסך איכותי ש"ח, בצירוף: 1. מהן התכונות הסטנדרטיות 2. אילו תכונות (מאפיינים) מבדלים מסך טוב מכאלה שהם פשוטים יותר ומה הערכים המומולצים. תודה מראש עמוס

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by JamesKOng,

שלום , קניתי את ה- DELL 2407 וסה"כ אני מאוד מאוד מרוצה אבל אני רוצה 3 נקודות לא יודע עם שחורות עקב המסך או לכלוך . איך אני מזהה נקודות שחורות( פקסלים שרופים) של על המסך ? אילו חומרי ניקוי בטיחותיים מותר להשתמש והאם OFFICE DEPOT מוכרים את זה

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  17. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך מחשב חדש בתקציב של 2500 שח לכל היותר אני קורא די הרבה ברשת,צופה בסרטים,לפעמים משחק ולפעמים עורך תמונות מאוד חשוב לי שתהיה זווית צפייה נורמאלית במסך ולכן יש לי העדפה לפאנל IPS כמו כן חשוב לי שיהיה בעל צבעים נורמאלים שבמשחקים המסך לא יהיה "מרוח" אך לא חייב שיהיה בעל קצב רענון גבוה,אם זה בא על חשבון של שני הדברים שרשמתי מקודם. המסך יהיה מחובר למחשב שארכוש בימים הקרובים,ואני חושב שהכרטיס מסך יהיה 2070,אם זה משנה איכשהו בבחירת מסך. אשמח לשמוע להמלצות שונות מכם ותודה מראש על העזרה((

18. שלום לכולם אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה אני על סף רכישת מחשב חדש אך עדיין לא החלטתי לגבי המסך. אני סטודנט לעיצוב כך שעיקר עיסוקי הוא תלת מימד (מאיה וכו') וידאו ואפקטים (אפטר אפקטס, פרימייר) וכמובן פוטושופ ודומיו אשמח אם תייעצו לי לגבי מסך 19'' בתקציב של עד 1600 בערך תודה רבה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. שלום. הזמנתי לא מזמן מסך LCD חדש. ומעוד מדאיג אותי הנושא של פיקסלים שרופים. מקווה שאני לא אצטרך להתקל בהם אבל, בכל מקרה אם היו כאלו אינני יודע עד כמה הם יפריעו לי כנראה בהתאם לכמות ולמיקום שלהם. אז השאלה שלי היא כזאת. כעיקרון סיכמתי שאני אשלם את הסכום הנותר עליו למעט המקדמה. במעמד קבלת המסך. והשאלה שלי היא אם בדרך כלל אפשרי לבדוק את המסך לפני המסירה על מנת לזהות בעיות אפשריות במסך. למרות שבחנות אמרו שיש כעיקרון אחריות ל-0 פיקסלים. אבל ממש לא ימצא חן בעיני לשלם את כל הסכום בשביל לקבל משהו פגום. כך שאני גם אפרד מהכסף. שזאת לא הבעיה. הבעיה היא שאחרי שאתה נפרד מהכסף ומעבירו לכיס לחנות. אחרי זה לך תחפש אותם....במיוחד שמדובר במסך שהכמות שלו בארץ היא יחסית קטנה. אז לא יודע תו…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בקשה קטנה שמאוד מאוד תעזור לי ;D למי שיש את המסך יכול להעלות שתי תמונות בבקשה ראשונה תהיה של המסך כשעל כולו פתוח דף אינטרנט מסויים של וואלה למשל שניה תהיה של המסך כשעל כולו יהיה פתות MSN MESSENGER בקשה מוזרה נכון אבל אני קצת מפחד לקנות WIDESCREEN 20" בגלל זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מועניין לקנות את ה2007WFP. עכשיו אני שרוי בדילמה קטנה מכיוון שראיתי מסכי 20 רק באופיס דיפו שם הם לא ברזולוציה הטבעית שלהם. עכשיו אני רוצה לבדוק אאיך הרזולוצי הטבעית שלהם,אם הטקסטים והכל נראים קטנים מידי מכיוון שהמסך הזה ישמש גם את אבי שנעזר במשקפי ראייה.מישהו יכול להעלות תמונה של הדסקטופ שלו על מנת שאני אוכל לראות את גודל הפונטים וכו'? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. אהלן. יש לי מסך Dell UltraSharp U2414H ואני מאוד מבסוט ממנו, במיוחד מכמות המכובדת של Presets. אבל, החיסרון של זה שאם אני שם Preset של Gaming למשל, איני יכול לראות את המספרים של הContrast ונתונים אחרים שה-Preset קובע. הסיבה לשאלה שלי היא שברצוני להגדיר במסך אחר, שאין בו Presets (מסך ישן יותר) את אותם המספרים שיש במסך שציינתי למעלה. למה? כי כשאני מגדיר Peset של Gaming, אני מסוגל לשבת מול המסך ולשחק במשחקי מחשב שעות על גבי שעות. במסך השני, חמש דקות והעיניים שלי מדממות. וברצוני, אם אפשר, להגדיר את אותם הגדרות התמונה שיש לי כמו בDELL. אשמח אם מישהו יעזור לי בעניין. הרצתי חיפוש בגוגל Dell UltraSharp U2414H Preset details אך לצערי לא מצאתי שום מספרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. אבא שלי מתעקש שהוא רוצה מסך עם מצלמת אינטרנט מובנת ושיהיה באיכות טובה קיים חיה כזאת?

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. מה אתם אומרים על המסך?הוא מתאים לשימושים של לראות סדרות ולשחק משחקים במחשב? אני לא ממש מבין בזה, אבל אני יודע שהנתונים שכתובים זה בעיקרון הכל חרטה ומה שחשוב זה בדיקות שעושים מכיילים מקצועיים... עשו בדיקה למסך הזה? התוצאות יצאו טובות? אם רוב הזמן אני ישב במרחק מהמסך של 70-80 ס"מ... זה מספיק או מעט מידיי? תודה מראש על העזרה אהה ונזכרתי, איך הוא גם בתור טלוויזיה? אני יודע מניסיון אולי לא ממסכים אבל בד"כ מכשיר אחד שפועל כשני מכשירים הוא סביר בשניהם ולא כ"כ טוב... זה גם נכון לגבי המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by inetw,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש מה אתם אומרים על המסך הזה? LG מסוג דגם IPS236V גודל 23" http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2389183,00.asp מפרט טכני בעברית: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=IPS236V-IPS&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=74&aff=Zap〈=he Youtube: מה דעתכם?חוות דעת?המלצה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים