מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
הגיעה השעה להחליף את מפלצת ה CRT שיושבת לי על השולחן. השימוש הכמעט יחיד שלי הוא טקסטים, טקסטים וטקסטים. בין אם זה גלישה, תכנות, קריאת מסמכים או כתיבת עבודות. סרטים - מעט מאוד. בדרך כלל סרטונים קצרים יוטיוב וכיו"ב. משחקים בכלל לא. איכות בניה חשובה לי וכמו כן שמהסך יהיה שקט - ללא רעשי זמזום, high pitch וכו'. צריכת חשמל נמוכה היא פלוס. מהתעניינות עבר כאן בפורום הייתי כבר מוכן ללכת על 2209WA (או ה- u2311h) אבל משיטוטים בפורומים אחרים עושה רושם שהרבה אנשים לא מרוצים מה- IPS של דל\LG בהצגת טקסטים עקב ציפוי המאט ה"אגרסיבי" שלו שגורם לטשטוש טקסט, בעיקר שחור על לבן (חפשו "u2311h coating" ב- hardforum לדוגמא, u2411 סובל מביקורות יותר קשות) ודווקא ה TNים הירודים מציגים טקסט …
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחבר את המסך שלי למחשב הנייד שלי אבל הכבל של המסך הוא DVI והיציאה של המחשב היא VGA, אני יודע שיש מתאמים, השאלה שלי אם הם דופקים או משנים את הרזולוציה, לנייד שלי יש רזולוצית HD, אם אני אחבר אותו למסך אני אראה את אותה הרזולוציה ואותה החדות כמו שאני רואה במסך של הנייד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום ברשותי מסך 28" של HANNSG, אחלה מסך אבל עם פאנל TN. יש לי אופצייה של להוסיף לו 2 מסכי 20", אחד מכל צד, במצב PIVOT כך שבעצם אקבל מערך Eyefinity עם רזולוציות לא אחידות, מסכים לא אחידים, פאנל TN גם במסכים הקטנים.... אך זה מסתכם בהוצאה של כ-1200 עד 1400 ש"ח כרגע. אופציה שניה, לקנות 3 מסכי Dell U2311H במחיר של כ-3000 ש"ח בערך. ואז אהיה עם מסכים/רזולוציות אחידות ופאנלי S-IPS. במצב זה אני אוכל למכור את המסך שלי... שאני לא באמת יודע להעריך כמה אקבל עליו. (מצבו מעולה) מה הייתם עושים במקומי ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברצוני לרכוש מסך מחשב בתקציב של עד 800 שקל. השימושים שלי הינם לאינטרנט וורד ומידי פעם סרטים. לא משחק. הגודל הרצוי הינו מ19-22 אינץ'. לאחר רפרוף קצר בזאפ עלה לי המסך הבא- Philips 21.5 Led LCD 5ms 1:20M 1920x1080 222EL2SB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777208 או ההצעה הזאת- Acer LED 21.5" Full HD 1920x1080 5MS 1:12M http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=556 מה דעתכם על המסכים הנ"ל? האם יש אופציות טובות יותר במחיר הזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וכמובן אם שכחתי לציין במחיר שפוי , כמו 2000 +/- ש"ח ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק לחוות דעת על המסך הזה B2330HD: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUB2330HD אם הוא לא כל כך טוב אני אשמח להמלצות למסכים אחרים (23"-27"), בתקציב של עד 1500, חשוב מאוד שיתמוך ב-HD, במחשב ובממיר של יס.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך ואלה "הדברים" שאני צריך / רוצה שיהיה בו: אני לרוב משחק ולפעמים גם מעצב / עורך וידאו. אני רוצה שיהיה 22 / 23 (גג!) אינצ' שיהיה FHD ! (אם צריך עוד 100 שקל אני יוסיף) אם אפשר גם LED (רק אם זה אפשרי במחיר, אבל גם אם צריך להוסיף תתנו). שהפאנלים בצדדים שלו לא יהיו רחבים יותר מידי, שיהיו צרים, כי זה מפריע לי מסך עם פאנלים רחבים מדי. חיבורים: DVI, VGA ואם אפשר גם HDMI אם אין אז שיהיה 2xDVI. ודבר אחרון, שלא יהיה מחברות שלא מוכרות כמו HISENSE (למשל) שיהיה LG, DELL, SAMSUNG.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המסך הקודם שלי (LCD 17 אינץ' של LG מלפני 6 שנים) מגיע לסוף חייו ואנחנו מחפשים מסך חדש. כעיקרון המסך שאנחנו מחפשים הוא בגודל 21.5 או 22 אינץ', LED, בתקציב של עד 1000 ש"ח. השימושים העיקריים במסך הם גלישה באינטרנט, משחקי רשת פשוטים (לא גרפיקה כבדה) וצפייה בסרטים ווידאו ברשת. כמו כן מאוד רצוי שזה יהיה מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים כי אני אוהב לעבוד הרבה זמן מול מחשב. בכל מקרה אנו לא מעוניינים במותגי מדבקה כמו Mag, Proview וכדומה. אודה מראש על תשובה מהירה.
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום רב לאחר שרכשתי את המוצר גיליתי להפתעתי שהמסך אינו מסופק עם כבל DVI. המסך עצמו די מרשים ולאחר ההתקנה אני די מרוצה למעט "נזילות" של אור שרואים בעיקר בתחתית המסך כאשר מוצג רקע שחור בעיקר. לעניות דעתי, חברת "פיליפס" טועה כאשר אינה מצרפת למסך כזה כבל DVI. היה עדיף כבר לעלות בכמה שקלים את מחיר המסך ולצרף את הכבל מאשר המצב הקיים שגורם לדעתי נזק תדמיתי לחברה. אין לי ספק שבארה"ב, אירופה ועוד מדינות המסך נימכר עם הכבל. חוץ מעניין הכבל- מסך בהחלט מומלץ.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום. אני מחפש מסך שפשוט יהיה טוב לעיניים. אני עובד המון מול המחשב. אני מעוניין במסך 22" עד 24" . לפי מיטב ידיעתי ככל שה-refresh rate גבוהה יותר, כך הדבר מועיל. אני מעוניין לעבוד ברזולוציות 1440X900, 1680X1050 וגם 1920X1080. אני מעוניין שיהיה קצב רענון גבוהה במיוחד - לא יודע אם קיים דבר כזה אפילו 120MHZ ? המטרה העיקרית היא לשמור על העיניים...וגם שיהיה מסך טוב. אשמח לקבל תגובות. המון תודה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מסך של viewsonic, עדיף פאנל IPS. מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הבא (מחו"ל): דגם HP2711x VGA + DVI-D (HDCP) + HDMI (HDCP) 1920 x 1080 1000:1 (3,000,000:1 Dynamic) Contrast 300cd/m² Brightness 170°/160° Viewing Angles 5ms Response Time 72% NTSC Color Gamut אשמח לשמוע מה דעתכם ביחס למסכים המומלצים בפורום של DELL וסמסונג. האם האיכות שלו טובה ביחס אליהם ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. קניתי לחברתי הגרפיקאית את המסך 2209WA של דל והיא מרוצה מאוד. שאלתי אותה בעבר, אם היא לא הייתה מעדיפה מסך גדול יותר, והיא אמרה שלא, היא מסתדרת איתו מצויין. בגלל שאני עיקש, ואני צריך גם ככה לקנות מסך חדש לעצמי, חשבתי להחליף לה את המסך לU2410 גם כן של דל. המרחק בינה לבין המסך הוא כחצי מטר, אולי טיפה יותר. שאלות: 1. האם ישנו מסך בגדלים הללו שנותן תמורה טובה יותר מבחינת עלות תועלת? לפי כל מה שראיתי עד עכשיו ה-2410H נחשב ה"מלך". 2. האם המסך לא יהיה לה גדול מדי? (אני חושב שאפשר להתרגל ;D ) 3. האם ישנו הבדל משמעותי מבחינת איכות המסך בין הדגם הישן(22) לחדש(24)? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שימוש גיימינג וסרטים. ה2407 הוא יד שניה ולא HC.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שהCREAM מאוד מומלץ אך אני זקוק למסך שבו לא תהיה קיימת כלל התופעה של המריחות. בבקשה לא לחרוג מהתקציב, והאם MS גבוה יותר יעזור לתופעה הזאת?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המטרה היא להחליף מסך 17" CRT שהיה מוגדר על רזולוציה של 1024x768 ועשה את העבודה מצוין. רוב העבודה היא סביב Word ואינטרנט. העדפה למסך לא גדול ולא בפורמט רחב, עם רזולוציה לא גבוהה. אשמח לשמוע המלצות תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד השבוע היה לי VP930 של Viewsonic, השבוע הוא הלך לעולמו ואין יותר אחריות. אני מעוניין לקנות לו מחליף ראוי, לא משנה לי כ"כ הגודל כי 19" הספיק. הצעות עד 1,500 בערך יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש למישהו את המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777992 ואם כן מה אתם אומרים עליו והאם שווה לקנות אותו
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמועתי בין מסך שכזה למסך מבריק? השימושים הם בעיקר ללימודים סרטים מוזיקה וגלישה ברשת .
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש יש לי LG כבר איזה 3-4 שנים אם לא יותר. עכשיו אמרתי באותה הזדמנות אני הייתי רוצה חיבור גם לXBOX שיהיה לי יותר קל לשחק בו מול מסך המחשב ולא בטלוויזיה שתלויה על הקיר. אז התקציב שלי הוא עד 2500. זוויות צפייה לא צריך משהו מטורף. צריך רמקולים פנימים בשביל הXBOX. בקשר לגודל נראה לי 24 אינץ יספיק פה אם מוצאים משהו יותר גדול במחיר משתשלם תמליצו. למרות שאני כנראה יעדיף 24 אינץ כי אין לי מקום על השולחן. יש לי כרטיס מסך 9800GTX ככה שיש רק חיבור DVI (אם אני לא טועה בשם). אז מה שאומר שאני אצטרך מסך עם חיבור HDMI 1 ו1DVI או 2HDMI שפשוט השתמש בממיר HDMI to DVI. אין חנות מעודפת מה שזול יתרון
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מסך לשימוש ביתי (מסמכים-WORD וכו'.. וכן סרטים) המליצו לי על שני המסכים האלו, מישהו מכיר אותם? ויודע איזה אחד מהם יותר עדיף? האם הם נוחים לעבודה גם עם מסמכים (ולא רק לצפיה בסרטים..) חשוב לי שהמסך יהיה חזק וישמש אותי למספר שנים, וכמובן שיהיה איכותי (על הE2040T פחות שמעתי, אז אשמח לשמוע ממישהו שעבד איתו) תודה רבה רבה! יעל.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת עברתי על המון דגמים מביניהם שמתי לב שהמסך DELL u2311h נראה הכי טוב. האם יש משהו טוב יותר היום מבחינת איכות תמונה / צבעים וזמן תגובה? גיימינג בעיקר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי את חוות דעתכם לגבי המסך Samsung F2380 ואשמח לקבל עוד המלצות למסכים אחרים תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
בשבוע שעבר קניתי DELL U2311H חדש (Rev 02). המסך מחובר למחשב בכבל VGA. עבד מצוין כשבוע והיום בבוקר התחילה תופעה מוזרה: כאשר מדליקים את המסך הוא מציג את התמונה הנוכנה למשך שניה ואז מפסיק. אף כפתור לא מגיב (להצגת התפריטים) למעט כיבוי והדלקה. ההדלקה למשך שניה קורית כאשר מדליקים אותו או כאשר המחשב יוצא ממצב SLEEP כך שנראה לי שזה קשור לזיהוי אוטומטי של מקור האות, אבל מדוע התפריט לא נדלק? החיבור תקין, הוצאתי מהחשמל והחזרתי. אשמח לרעיונות לפני שאני מוסר לספק לתיקון / החלפה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מסך HD , לא חשוב LED או LCD . אין יעוד אחד למסך (כמו רק גיימינג או רק צפייה בסרטים) או אמור לשמש להכל , תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-