עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by generalA,

שלום אנשים ! יש באפשרותי לרכוש את המסך הבא במחיר מיוחד לעובדי חברה. המסך הינו LG 19 אינץ מדגם: L1932TQ במחיר של 1050 ש"ח. האם המחיר שווה ? האם הוא טוב? האם הסכנה בפיקסלים שרופים תרד או תעלה לעומת מסכים אחרים מאותו גודל וסוג? האם הוא שווה את המחיר? יש לציין שאני אחבר אותו אנאלוגית כי אין לי DVI בכרטיס. ומה עוד ניתן לומר עליו ? אשמח לקבל חוות דעת גם ממנהל הפורום. תודה אנשים !!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eranir,

למישהו יצא לראות איזשהי ידיעה בנוגע להשקה של מסך העונה לשם לאחרונה? חיפוש קצר בגוגל מעלה מעט מאוד ספקולציות בנושא.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי מסך בעל כניסת VGA בלבד במרחק של כמעט 5 מטר מהמחשב. רכשתי את הכבל הנ"ל: http://mediagalaxy.co.il/rec/501 בהשוואה לכבל של 1.8 מטר אחר שיש לי, רואים בבירור ירידה באיכות התמונה. אין הפרעות מטורפות או משהו כזה, אך בשימוש עם הכבל הקצר התמונה ללא ספק יותר חדה, פחות מרוחה ובכללי יותר נעימה לעין. האם יש כבל 5 מטר שיוכל לתת לי את אותה איכות תמונה שאני מקבל עם כבל 1.8? ואם כן, איפה אני קונה אותו?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  4. שלום לכולם , -אני מחפש המלצה למסך מחשב שישמש אותי ללמידה הכוללת צפייה ממושכת בתוכנת זום , קריאה ממושכת ועבודה עם פוואר פוינט וורד וכו'. צפיה בסרטים או משחקי מחשב אינם אחת מהצרכים שלי. הציפיה מהמסך היא שיעזור לי להפחית את העומס על העיניים אותו אני חווה היום במידה רבה. -המסך צריך להיות מחובר ללפטופ בעל כניסת מיקרו HD -התקציב למסך הוא כ1000 שח , ניתן לחרוג מעט למעלה או למטה -גודל המסך שחשבתי עליו הוא משהו בסביבות ה23 אינצ' - ראיתי שיש המון גדלים בין לבין , אז זה לא חייב להיות בדיוק 23 מקריאה בפורום , הבנתי שיש עדיפות למסכים בעלי פאנל VA , בנוסף הבנתי שיש מסכים להם טכנולוגיות ידידותיות לעיניים ופיצ'רים של…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הגדלתי בתצגה בעוד חמישים אחוז אבל זה לא מספיק לי ורוצ הלהגדיל עוד את שורת המשימות טאבים מעלה וכן סרגל כלים של מועדפים למעלה גם כמו גם את הכפתורים למעלה... בשביל מה לי מסך גדול רק כדי שהכל יהיה גדול ויהיה מספיק מקום להכל. אשמח לעזרה בעיניין....

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by -OmeR-,

קניתי אותו ב-BigBoX ב-1100 ש"ח. איך המסך נחשב היום? והמחיר שווה? קניתי אותו לאינטרנט ומשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  7. Started by sonix123,

שאומרים כיול למה בעצם מתכוונים מה הכיול עושה למסך מה זה בעצם כיול? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. מסך הגיימינג המתקדם של היצרנית הקוריאנית צפוי להיות מושק רשמית בתערוכת CES הבאהלכתבה

9. שלום לכולכם .. ישלי PS3 ואני משתמש איתה במסך LCD 34' מסוג DANTAX .! אני חושב שהמסך לא מסוגל לנצל את כל היכולת של ה PS3 .! במיוחד במשחקים תומכי HD בגלל שלא מצאתי בו חיבור HDMI אם אפשר לקבל קצת הסבר לגבי ה HD שהPS3 משתמשת ואיזה מסכים יכולים לנצל את יכולת הקונסולה עד תום !! תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  10. טוב, אז אני מקדים את מותו של המסך הנוכחי שלי מבעוד מועד מה שנקרא, ואני כבר עכשיו מתחיל לחפש לו יורש הולם. עד היום, ברוך השם, הסתדרתי טוב מאוד עם Samsung SyncMaster 940BW "19 שעשה את עבודתו כנדרש, מסך המחשב הדק הראשון שלי. מה שזה אומר, אני די צנוע בדרישות שלי ואני לא מחפש משהו איי איי איי, אלא מסך סטנדרטי שיהיה לי נאמן ויאריך שנים. אין לי שימושים מיוחדים, אני בסה"כ משחק במשחק אחד שהוא לא תובעני בכלל, גולש באינטרנט ומעלה תמונות לפייסבוק. סרטים אני רואה על הטלוויזיה בחדר. התקציב הוא די מוגבל (תודות לצה"ל), אני מעדיף שיהיה בסביבות של משכורת צבאית אחת (רמת פעילות א+, אז תתפנקו :<), אם כי אולי אבא יוסיף קצת, אז הצעה נוספת למסך טיפה יותר יקר גם באה בחשבון. מדובר על סכום של כ5…

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by itai_1813,

היי חברה. אז ככה, יש לי מסך 22" של HP והייתי רוצה להשתמש בו גם כמסך טלוויזיה. אני לא מבין בדיוק איך זה עובד אז יש לי כמה שאלות ובקשות ממכם: 1. איזה דגם אתם ממליצים לי לקנות, בהתחשב באיכות (תמיכה ב-HD) ובאופציות (אני מעוניין לחבר ממיר)? שמעתי על מוצר בשם COMPRO V300 , מה אתם אומרים עליו? 2. באיזה חיבור מחברים את זה? למסך שלי יש חיבורי VGA, HDMI ושני חיבורי USB? 3. האם זה מומלץ? (נא לענות מנסיון). תודה מאש!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by 00Amir,

כיום אני עם דל 2209 , אני עובד עם פוטושופ, משחק BF3 (קצת) ועוד כל מיני משחקים חדשים, אני רוצה לשדרג מסך ושדרוג ל24" יהיה לא משמעותי ולא שווה "שידרוג" ולכן אני מחפש מסך 27", בגלל שאני עם הדל ואני מאוד מרוצה ממנו חשבתי על הדל 27" אבל אני פותח את הפוסט בשביל לקבל חוות דעת על המסך או לשמוע עצות למסך אחר מומלץ... כמו כן כיום ברשותי GTX460 וגם אותו אני רוצה לשדרג שיתאים למסך החדש והמשחקים... ברשותי ספק קורסייר פרו 650W איזה כרטיס מסך ממולץ לשדרג? לא חייב כרטיס גיימר מטורף, יכול ATI או NVIDIA- אם לא קשור אפתח פוסט בפורום המתאים... תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  13. Started by nevo155,

היה לי ויכוח עם כמה חברים לגבי שאלה איזה מסך יותר טוב AOC FT720 שהוא CRT או LG L1750SQ LCD? ובכלל מה יותר טוב LCD או CRT ?? אם לא מחשיבים את החסרונות של המשקל ושל המקום שהCRT תופס אני מדבר מבחינת איכות תמונה לא יופי חיצוני תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  14. Started by IDOnoach,

היי מחפש מסך שהוא מצויין בצבעים- לגיימינג ועבודה 31.5-32 לא רוצה מסך 34 רחב (כי הגובה שלו נמוך מדי- שווה ערך ל27) רזולוציה של 1440P צריך להיות 144HZ לפחות. למרות שגם לא ממש צריך יותר מזה. צבעים מצוינים תקציב 1500-3000 יש לי את המסך הזה שהוא סך הכל מהיר מאוד, אבל הצבעים בינוניים: https://www.maordeal.co.il/product/lenovo-g32qc-10-curved-gaming-monitor-66a2gacbis/?utm_source=Google&utm_medium=Zap.Group&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA67CrBhC1ARIsACKAa8Ra7CcZasV1pegJ-6i7tFYNF0PySYnuKq2TY1I73lVDeGhpfIzvWd0aAgmzEALw_wcB האם יש מסך בתקציב שיהווה שדרוג משמעותי ממנו? האם יש OLED\QLED בגדלים האלו?

15. Started by PrinceofMadness,

היי אני מעוניין לקנות מסך חדש למערכת שלי שמפורטת בצד (למי שרוצה לדעת). התקציב: עד 3000 ש"ח ,רוצה מסך איכותי. אני נותן פה טוח גודל של 20-24 אינץ' אבל בעיקרון אני מעדיף את האיכות על הגודל. ראיתי שממליצים פה הרבה מאוד את ה DELL 2007WFP ואם זאת ההמלצה שלכם גם עכשיו אז אני רק רוצה לדעת כמה דברים: 1. האם עדיף לקחת למטרות שציינתי קודם את המסך הזה או את הגרסא הלא רחבה (2007FP)? 2. קראתי בנושאים קודמים שהמסך מיוצר בשני סוגים של פאנל S- IPS ו S-PVA אני יודע שהראשון יותר טוב השאלה היא איך ניתן לדעת לפני הקניה שמדובר בפאנל הזה. ? או שאולי בכלל בגרסא החדשה (A04) משתמשים רק בפנאל הזה?. 3. לגבי החנויות שמהן אפשר לקנות את המסך - המלצה על חנות באזור תל אביב תבורך. כמו כן ידוע לי על…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם. קניתי לפני שבועיים מסך חדש (הישן היה CRT רגיל), SAMSUNG T160P. סרטי HD נראים עליו נהדר כמובן אבל משום מה סרטים רגילים (DVD) נראים פחות טוב. ניסיתי להוריד את הרזולוציה בסרט, זה משפר טיפה. יש דרך לשנות זאת? בנייד שלי עם מסך 15.4 אני רואה באיכות מעולה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אחים אני מחפש מסך למחשב 22 אינץ'.. פתוח להצעות , נוטה לכיוון של הסמסונגים - T220 ' T220P ' 2253BW. מה שחשוב לי לדעת- מה הכי כדאי משלושתם לפי הדרישות שלי? 1.שהX1600 של רדייון יוכל להחזיק את הרזולוציה הטבעית שלהם לאינטרנט וסרטים , אין לי בעיה לשנות רזולוציה לפני כניסה למשחקים. 2.שהוא מתאים למרחק של בערך 70 ס"מ ממנו , אני רוצה לדעת אם זה לא יותר מדי קרוב ולא מתאים לטווח ראייה שלי. 3.עדיף כמה שיותר זול , וחנויות באזור המרכז. תודה מראש וזה חשוב חברה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום יש לי dell inspiron 1250 ואני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר לו.. עכשיו המסך שיש לי במחשב נייד הוא מסך רחב וחיברתי לו סתם מסך 17 אינץ' רגיל שיש לי בבית ולא ראו טוב... בגלל שהתצוגה מתאימה למסך רחב ואני רוצה לקנות מסך לא רחב.. אני רוצה לקנות מסך רגיל 4:3 השאלה שלי האם יש אפשרות להתאים את התצוגה למסך רגיל? ולא למסך רחב? ואני אשמח לקבל המלצות למסכי 19 אינץ' שטוחים 4:3 שיהיה אפשר לראות בהם HD.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by Yaniv_sosner,

מישהו יודע מתי הם הולכים לצאת..? ומה יהיה המחיר שלהם..?

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. ראיתי כמה מסכים כאלה של סמסונג באזור ה 22-24" אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים . האם יש משוה מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  21. Started by ilay22,

יש לי לפטופ HP TX2500 (עם המסך מגע המסתובב) וב PC ברטיס מסך HD4870 כשניסיתי, מתוך ניסוי ותהייה, לחבר את היציאת וידאו של הנייד עם הPC עם כבר RGB, המסך של ה PC הושבת והמשחב קפא תוך כדי שהאוורר של הכרטיס מסך התחיל לעשות מלא רעש... יש דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  22. אני מעוניין לקנות בשנה הקרובה מסך מחשב לגיימינג והשאלה שלי היא אם אני אחבר ממיר למסך המחשב בכדי לצפות בטלוויזיה, יראו טוב או שמסך מחשב לא מומלץ לדבר שכזה?

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. הקנייה תיתבצע בRSM ורק שהם אז אל תציעו מסכים מי חנויות אחרות, המסך מיועד במיוחד למשחקים ולסרטים וקצת מה שמסביב עוד פעם זאת מתנה בשבילי ליום הולדת אז המסך צריך להיות איכותי, הכרטיס מסך שלי כרגע זה GF9800GX2 ובקרוב יוחלף לHD5850 אז לא תיהיה בעיית תאימות. כרגע המסך שאני כימעט בטוח קונה זה המסך הבא http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1745 מה דעתכם ? האם הוא ימלא תעבודה כמו שצריך או שדרוש מסך טוב יותר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sharon3581,

כרגע יש לי את האסוס MW221u שחייב לציין כי נהנתי איתו מכל רגע והוא מסך מצוין, זה הוביל אותי לחפש גם באתר של אסוס מסכים ברמה קצת יותר גבוהה, עדיין לא ממש הסתכלתי על עוד חברות, בעיקרון אני לא מוכן להתפשר על איכות אז אני מוכן להשאר עם 22 רק שיתן עוד טיפה... ראיתי את הVW225N שהיחס ניגודיות שלו הוא 8000:1 אבל אין לו trace free... מה זה בכלל trace free ועד כמה זה חשוב? העיניין הוא שאני מעביר את המסך לאחי, במקום הCRT הישן שלו. עשיתי קצת חיפושים והבנתי מה דרוש בכדי לעלות לרמה של PVA מכיוון שהשימושים שלי הם בין היתר סרטי DVD וטלויזיה, אך בתקציב שלי זה לא מתאפשר לפי מה שראיתי, אז מה דעתכם על הVW ואשמח להמלצות נוספות.. עריכה : עכשיו ראיתי שאין את המסך הזה בארץ...

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by madror,

האים יתכן כי ה ViewSonic LCD 22 VX2235wm מוצע למכירה ב 1889 ש"ח . http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2235wm.htm הרי לפני לא פחות מחודש הוצע המסך הזה ב מעל 3000 שקל ? האים יש כאן איזה שהוא תרגיל ? אשמח לקבל תשובות לנושא ובמיוחד בהשוואה אל מול הסמסונג החדש ה 206bw שפתאום לא ניראה מציאה שכזו גדולה. תודה מראש לכל התיחסות.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.