עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by 11asi,

שלום, אני צריך לדעת מאיפה לקנות צגי מחשבון בהתאמה אישית. תודה מראש אסף.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by Sere,

הגיעה השעה להחליף את מפלצת ה CRT שיושבת לי על השולחן. השימוש הכמעט יחיד שלי הוא טקסטים, טקסטים וטקסטים. בין אם זה גלישה, תכנות, קריאת מסמכים או כתיבת עבודות. סרטים - מעט מאוד. בדרך כלל סרטונים קצרים יוטיוב וכיו"ב. משחקים בכלל לא. איכות בניה חשובה לי וכמו כן שמהסך יהיה שקט - ללא רעשי זמזום, high pitch וכו'. צריכת חשמל נמוכה היא פלוס. מהתעניינות עבר כאן בפורום הייתי כבר מוכן ללכת על 2209WA (או ה- u2311h) אבל משיטוטים בפורומים אחרים עושה רושם שהרבה אנשים לא מרוצים מה- IPS של דל\LG בהצגת טקסטים עקב ציפוי המאט ה"אגרסיבי" שלו שגורם לטשטוש טקסט, בעיקר שחור על לבן (חפשו "u2311h coating" ב- hardforum לדוגמא, u2411 סובל מביקורות יותר קשות) ודווקא ה TNים הירודים מציגים טקסט …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by gshani,

שלום, אני מחפש מסך 23/24 שישמש אותי גם כטלויזיה. אין לי דרישות גבוהות ואני לא משחק משחקים ולא רואה סרטים HD. הבעיה שכמעט כל המסכים שאני רואה (הסתכלתי בעיקר על אלה של AOC) לא ניתנים לכינון ובד"כ באים עם נטיה כלפי מעלה, כך שאי אפ]שר לשבת בגובה נמוך ולראות בהם סרטים בצורה נורמאלית. אשמח להמלצות למסכים 23/4 שניתן לכונן - זוית צפיה או למעלה למטה. תודה

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  4. הכין ניתן להיפטר מהם בתשלום סימלי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי יש ברשותי כעת מסך של סמסונג דגם P2370 ואני מרוצה ממנו בכללי אבל אני רוצה להשתדרג למסך עם תאורת LED צבעים יותר מגוונים וניגודיות יותר גבוהות , חשוב לי גם שזמן התגובה של המסך לא יעלה על 2ms(רוצה להיות מדויק כמה שיותר במשחקים FPS) , שרזולוציית המסך תהיה 1920 על 1080 ובגודל 24-23' . אני רוצה ללכת לכיוון של Samsung , LG ו Dell . אני אשמח שתמליצו לי מהידע ומהניסיון שלכם על המסך שמבחינת ביצועים בכל האספקטים שרשמתי שלמעלה יהיה הטוב ביותר . תודה רבה אנשים יקרים .

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  6. Started by p_uriel,

שלום, שנה שעברה התייעצתי בפורום זה וקיבלתי המלצה למסך DELL 2209WA או רכשתי בעבורי ואני מאד מרוצה ממנו. כעת, ברצוני לרכוש מסך 22" לחבר: אני זוכר שכבר אז מסך דל זה היה לקראת סיום אספקתו. מה היורש המומלץ שלו? אין לי דרישות מיוחדות מלבד שיהיה איכותי וארגונומי (כמו הדל שלי) תודה!

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by guyp2,

של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  8. טוב אני יודע שזה הפוך אבל , אתמול הזמנתי את ה dell 2711 (כיום אני עובד עם 3 מסכי 19 אינץ lg1970hr אשר מחוברים יחד) מכיוון שקניתי מק בוק פרו ואני רוצה להינות ממנו על מסך גדול עם רזולוציה גבוהה מאוד. בעבודתי אני מפתח אפליקציות מה שאומר שאני יושב המון מול המחשב וזקוק לשטח עבודה גדול מאוד. לגבי הPC שלי , כרטיס המסך הוא nvidia 285gtx. בכל מקרה מחר אני אמור לאסוף את המסך ועכשיו אני מפחד שעשיתי טעות כי יש מלא ביקורות על המסך וחצי אומרים שהוא מעולה וחצי אומרים לא להתקרב בגלל ה wide משהו וה 10bit color ועוד סיבות. לכן אני ממש מחפש מישהו בנרות שאפשר לראות את המסך אצלו לפני שאני לוקח מכיון שבחנות לא מסכימים לקבל חזרה לאחר הפתיחה. אני גר באיזור נתניה ונמצא במהלך היום בהרצליה ומוכן לה…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by rafe12,

שלום לכולם! יש לחבר שלי מסך 24" של AOC לא זוכר דגם מדויק אבל זה לא חשוב כרגע, יש לו כניסות VGA, HDMI, AUDIO IN ו-USB עכשיו הוא רוצה לחבר רמקולים למסך, הוא ניסה לחבר אותם לאודיו IN אבל הם לא עבדו כנראה שהכניסה הזאת היא לחבר נגן או משהו... בכל מקרה איך אפשר לחבר להם רמקולים והאם יש רמקולים עם חיבור USB? הוא משחק ב-XBOX והוא רוצה סאוד איכותי, הרבה מעבר לרמקולים המובנים. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב, לאחר חיפוש מתיש בפורופ מצאתי שכדאי לי לבחור אחד מהמסכים האלה: LG 2486L DELL 2209WA DELL U2311H LG E2360T מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר ולאינטרנט וקריאה. מעוניין להשקיע במסך פעם אחת לכמה השנים הבאות. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yippe,

כפי שאתם יכולים לראות, פשוט הדבקתי מהאתר זאפ. מבחינת specs שנוב כמוני מסוגל להבין, הכי כדאי את ה LG. הבעיה היא שקראתי בCNET שהצבעים שלו 'מתים'. אם איני טועה ביקורות אתרי חו"ל, או שאינם מעודכנים לימים אלה לגבי המסכים האלה, או שביקרו בצורה רעה את המסכים. התקציב שלי הוא איזור ה1100 אבל בהחלט אהיה גמיש אם באמת שווה את זה. אני קונה את זה יחד עם מחשב לגיימרים. האם תוכלו להמליץ ולהסביר למה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, ברשותי מסך מחשב 17 אינץ' ישן של Liteon דגם R17AA. המסך לפתע הפסיק לעבוד, למרות שכאשר חיברתי לו את כבל החשמל, שמעתי את ה"ציק" של החשמל. פתחתי את המסך ופירקתי אותו כמעט לגמרי וגיליתי מן נוזל גומי/פלסטיק קשיח בחלק מהמקומות: זה לא נראה כאילו שהוא נזל לתוך המסך (וגם הייתי יודע אם היה נשפך משהו על המסך), אלא כאילו הוא נוצר שם, נזל קצת כלפי מטה והתקשה. מה זה כל הלבן הזה?

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. Started by below_z,

אם מדובר בכרטיס תומך 3D כמו GTX570 האם אפשר לשחק במשחקי 3D אם מסך רגיל ומשקפיים או שצריך מסך מיוחד? ואיזה מסך הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by Masasa,

ועוד שאלה אם מחברים למסך שהוא FHD חיבור של DVI זה אותה איכות של מסך רגיל לא?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הכותרת אומרת הכל. המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה ברשת, אבל סביר ביותר להניח שהוא גם יחליף את הטלויזיה בחדר (הגודל לא בעייתי, המיטה די קרובה). אני לא יודע אם צריך משהו גדול יותר, מה שכן אני צריך שהוא ירוץ על כרטיסי הדור הנוכחי גם במשחקים, אז מסך 40 אינץ' לא בא בחשבון. אני לא בקיא בכל סוגי ה-HD לצורותיו (FULL/READY וכדומה), אז אני לא אתעמק בזה. חשובה לי איכות תמונה טובה, אם צריך לחרוג מהתקציב אז זה גם בסדר (אבל לא באלפי שקלים כן?). פאנל איכותי חובה, ואני צריך גם אפשרות לכוונן אותו ושזווית הראיה תהיה רחבה עד כמה שאפשר. בבקשה, כשאתם ממליצים - תכללו פירוט של היתרונות אבל גם של החסרונות.

17. אהלן אשפי הLCD וה-LED-ים למיניהם. אני אוטוטו קונה מחשב חדש והגעתי למסקנה שהמסך הישן שלי (AOC 2216Va) כנראה יבזבז את הנתונים המרשימים של המחשב החדש. אז החלטתי לקנות גם מסך חדש - אם כבר, אז כבר. מבחינת המחשב, הכרטיס מסך הולך להיות HD6950 (שאני כנראה אפתח לHD6970). מבחינת שאר הרכיבים, גם כן לא חסכתי במשאבים. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות כדי שהוא יוכל למצות את כל היכולות של הכרטיס מסך שלי, בדגש על משחקים באיכויות הגבוהות ביותר (Crysis, Battlefield 3 שאוטוטו יוצא, וכו'). מבחינת תקציב, אני מקצה 1000 ש"ח (גמיש). עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל אני לא רוצה להתפשר על הביצועים.\ תודה רבה רבה! אשמח גם אם כל אחד שממליץ לי ייתן סיבות ונימוקים, כדי שאוכל לשקול את זה בכובד ראש. …

18. שלום רב, היום קניתי את המסך philips 239CL . בהתחלה התלבטתי בינו לבין בה- LG E2360T בחנות ראיתי שהפיליפס יותר טוב אך כחזרתי לחדר בתאורה הקיימת התמונה לא נראת טוב ועשה כאביפ בעיניים. קניתי אותו ב1050 ש"ח. שני המסכים בגודל 23 קודם כל מה אתם ממליצים מבין שני המסכים הנ:ל והאם כדאי לי להחליף את המסך?? ואם כן האם לדעתכם יחליפו לי אחרי השימוש של כמה שעות שעשיתי בו? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by princeroni,

שלום לכם, אני ממש לא רוצה להעמיס בשאלה שכבר שאלו אותה המון אבל עשיתי ככה סקירה קצרה ולא מצאתי משהו מרוב ים המידע שיש פה. אני ממש נדהמתי מאיכות המסכים של אפל ורציתי לדעת אם יש מסכים בעלי איכות דומה שלא עולים כלכך הרבה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  20. שלום לכולם קראתי בפורום ואני רואה שכל הפורום הזה משתחווה למסך Dell U2311H. לא משנה מה אנשים מבקשים, מבקשים X מציעים להם Dell, מבקשים Y מציעים להם Dell. אפשר לדעת מה כל ההמולה סביב המסך הזה? אני מחפש מסך לסרטי HD (720p) ומסך למשחקים כבדים ! אני יושב המון שעות מול המסך, צריך מסך שיהיה "בריא" לעיניים. רציתי בבקשה הסבר בקצרה (ולא לינק למאמר 3 עמודים) על מה זה IPS, חוץ משיפור קטן בצבעים ושאפשר להתסכל מכל זווית על המסך. ובגלל שאני מחפש מסך למשחקים, מומלץ לקחת מסך שהוא 6ms ומטה, לא? אם ה-Dell לא היה 8ms מזמן הוא כבר היה יושב לי פה על השולחן. אשמח לשמוע עוד הצעות, בנוסף ל-Dell המדובר..בטווח מחירים שלי שיענה על הדרישות שלי. עדיפות ל-LED על הדרך. עריכה: אפשר גם הסבר לגביי HDMI ? א…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by haviv822,

האם קיים הבדל באיכות בין חיבור מסך לכרטיס מסך ע"י כבל HDMI לבין חיבור בכבל DVI ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום המסך שלי מחובר למחשב דרך יציאת Mini DisplayPort ל DisplayPort (באמצעות מתאם mini DP ל DP ) וכבל DP רגיל אבל משום מה הנורות\לדים של הלוח אם והלד טעינה של ה HDD נשארים דולקים גם כאשר אני מכבה את המחשב ! חשוב לציין שזה לא קורה עם יציאת ה HDMI וגם לא עם יציאת ה DVI ! למישהו יש מושג למה זה קורה ? ואם יש אפשרות לבטל את זה או משהו ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by NuXeR,

היי, מחפש טלווזיה בגודל 32" לטובת הרכבת מערך Eyefinity למשחקי מחשב. הדרישות: 1. רזולוציה FHD 2. תמיכה ב-NR בחיבור HDMI 3. מחיר עד 2,500 ש"ח, גמיש קצת 4.רצוי שהפאנל (מסגרת) יהיה דק ככל שניתן אשמח לקבל דגמים.... תודה

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב, התקציב הוא עד 1000 שקל, עדיף כמה שיותר דק, כולל כניסת HDMI השימושים בו הם רגילים למדי, אינטרנט, לימודים, תמונות, וידאו (סיכוי קלוש למשחקים)...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם! התקבשתי לשאול לחבר. מחפש מסך מחשב עד תקציב של 400 -450 ש"ח. הדרישות הן מסך פשוט מאוד שרק יעשה את העבודה לצורך שימוש משרדי אינטרנט+אופיס בלבד. עדיף שיהיה מ19 אינץ ומעלה מרפרוף בזאפ עלו התוצאות הבאות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785153 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784531 מה עדיף מבין השניים? האם יש מסך אחר בתקציב הזה שעדיף מאלו? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים