מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי היום התחדשתי במסך 226bw של סמסונג, בהתחלה הכל נראה טוב ויפה עד שפתאום שמי לב שהמסך ממש מרצד, במיוחד בצבעים הכהים. המסך מחובר ב RGB (אין לי DVI) על הרולוציה האופטימלית וקצב רענון של 60 שגם הוא האופטימלי למסך זה. בנוסף, גם אם אני מעלה את קצב הרענון ל 85 יש שיפור אבל המסך עדיין מרצד (וכמובן שבקצב הרענון הזה החדות ממש גרועה). מישהו יודע מה ניתן לעשות? האם זאת בעיה במסך או משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, ברשותי מסך מחשב מדגם benq fp202w בחודשים האחרונים יש לי ריצודים על המסך ההגדרה שלי לריצודים היא: קו שנמתח לרוחב כל המסך ועולה מלמטה למעלה לאורך כל המסך, חזור ושוב. זה מופיע בכל תוכן שאני צופה כגון, סרטים וסטרימינג . משום מה , בגלישה רגילה אני לא מבחין בזה. קראתי קצת בנושא , גם כאן בפורום וניסיתי לשנות את כל סוגי הרזולוציות הקיימות במחשב (גם רזולוציה אבעית 1680 על 1050)אך זה ממשיך. כמו כן, ניסיתי לשנות קצב רענון (שבברירת מחדל היה על 60 ) ל- 50, 30,20 ולא עזר יודגש כי בכל מצב לא מצאתי הגדרה לקצב רענון גבוה מ-60 (כנראה שהמסך לא תומך) המצב ממש מפריע ולא מאפשר לראות כמו שצריך. השאלה היא מהיכן נובעת הבעיה- מסך המחשב או כרטיס המסך (אולי רכיב אחר?) האם וכ…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפני קצת יותר משנה, ולאחרונה אני שם לב שהמסך מוציא רעשי רקע (הממממממ כזה). הרעשי רקע אומנם חלשים אבל שהחדר שקט בהחלט מרגישים אותם. מה שמוזר זה כשמגבירים את הבהירות ל99 או 100, הרעשי רקע נפסקים לגמרי. אבל שהבהירות גבוהה מידי זה לא נוח לעבוד עם המסך ואני רוצה לחזור לבהירות נמוכה ואני לא יכול בגלל הרעשים האלה.. יש מצב שהרעשים היו קיימים כבר הרבה זמן פשוט היה לי מחשב טרקטור והחלפתי אותו לא מזמן. מה אתם אומרים לממש אחריות? תודה. נ.ב. מעניין אותי לדעת אם המסך שלי תומך ב75HZ ואם כן מה זה נותן לי?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה קניתי היום את המסך Samsung 206BW 20inch widescreen...המסך מדהים כמו שנאמר עליו בביקורות... אבל עם זאת, נתקלתי בבעיה די רצינית... גם במשחקים וגם בווינדוס, ברגע שאני מגדיר רזולוציה שמותאמת למסך רחב, המחשב עדיין מתייחס אליו כאל מסך LCD ופשוט מותח את התמונה במקום ליצור לי עוד מרחב עבודה. [זה בולט בעיקר בדסקטופ, ששם הכל מרוח והאייקונים רחבים כמו לא יודע מה...] רציתי לדעת איך אני גורם למחשב לזהות שמדובר במסך רחב? האם התקנת הדרייברים שהגיעו עם המסך יעזרו לסדר את העניין? תודה מראש. *אגב, שמתי את זה בפורום גראפיקה ולא בפורום מסכי LCD בגלל שמדובר בהגדרות עצמן ולא בקניית מסך...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קיבל מסך LG L1717S, וקיימת בעיית תצוגה קטנה אך מעצבנת: הסמלים הקטנים ליד השעון (פינה ימנית למטה) מוצגים כמו במסך CGA (למי שזוכר....) כיוונו את הרזולוציה ל- 1024X1280, שיחקנו קצת עם קצב ריענון וכלום לא עוזר. שאר התצוגה נורמלית (דפי אינטרנט, תוכנות), רק האייקונים הקטנים מוצגים באיכות נמוכה מאוד. אנא עיזרו לי.... האם מדובר במסך בעייתי או שיש צורך בשינוי הגדרות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור לפני כשבוע רכשתי מסך פיליפס 200w6 לאחר ההתקנה (כולל הדריבר מהדיסק) והתאמת הרזולוציה לפי הוראות הייצרן וחבר שברשותו אותו המסך נתקלתי בבעייה גודל התצוגה חורג מגבולות המסך. ניסיתי לשנות הגדרות בכרטיס המסך וכמו כן להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר כלום לא עזר. פרטים טכניים : מסך :philips 200w6 כרטיס מסך : nvidia geforce 7300gt pcx 256 mb כל מי שיכול לעזור אני אשמח מאוד. תודה ויום נפלא ת
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עד כמה הדבר בעייתי מאחר ואני מבלה הרבה שעות בעבודה עם ה-visual studio. הבנתי שיש חוסר אחידות כשעובדים בצורה ממושכת עם טקסטים ברקע קבוע, אבל רציתי לדעת כמה זה קריטי או פוגע בעיניים/ כאבי ראש וכדומה ביחס למסך CRT למשל... כבר קראתי את המאמרים שבאתר, אשמח לקבל תגובות מאנשים שהתנסו בעבודה עם מסך עם פאנל שכזה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי את המסך מסך מדהים ביופיו וחיצוניותו... אבל יש לי בעיה קטנה בצפיה בסרטים דרך BSPlayer, אולי נגנים אחרים אבל לא ניסית המסך מחובר דרך VGA לכרטיס מסך מובנה בלוח GA-8I945GMF של גיגהבייט אז ככה, כל פעם שאני לוחץ פעמיים בכדי להגדיל את התמונה למסך מלא, נוצר לי למטה פס של ס"מ או שנתיים של קישקושים בצבע ירוק, כמו אסקי כזה.... אחרי הקטנה והגדלה פעם או פעמיים זה מסתדר.... למישהו יש מושג ?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לאחר שניקיתי את המסך שמתי לב שהפנל התחתון של המסך לא מודבק למסגרת המסך האם יש עוד משהו שנתקל בבעיה הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אהלן חברים, הנ"ל אצלי יומיים וחצי, ואני מרגיש כאילו הוא בהיר בצורה בלתי רגילה שממש מפריעה לעבודה נורמלית. עברתי כבר על כל מאפייני התוכנה והחומרה של המסך ושיניתי ושיחקתי עם הכל. אני מרגיש כאילו הצבעים הבהירים בוהקים ובולעים אחד את השני, ולכן הוא מעייף את העיניים (בתדר 72MHZ...) המחשב הוא די חדש, כרטיס מסך Geforce6100 OB, חלונות XP. יש לציין שחיברתי את המסך למחשב ישם יותר, והוא נראה שם טבעי ומאוזן בצורה ממש חדה וברורה. ולפני שקניתי את הנוכחי היה לי MAG CRT שהציג יפה במחשב שלי ומאוזן. האם עוד מישהו נתקל בתופעה?, למה זה קורה? האם לטרטר עצמי ולגשת לחנות?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם... נראה לי שיש לי בעיה במסך והבעיה היא כדלקמן... שליש מהמסך שלי כהה יותר משני השלישים הימני משמע פחות מואר ממש מוציא את העניים זו בעיה? ללכת למעבדה? או שאפשר לשנות משהו בהגדרות תודה מראש.. נ.ב מדובר במחשב נייד של dell דגם inspiron-1520 כרטיס גרפי של nvidia-GeForce8600m gt אני מקווה שעכשיו זה יותר ממוקד בכל מקרה תודה...
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום לכם, מבקש עזרה - מתקשה לתפעל את המסך דרך כניסה DVI שקיימת בו. מקבל הודעה - NO SIGNAL כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT - עם יציאות DVI ו-VGA. ניסיתי 3 כבלים DVI, אחד מהם - DUAL LINK ושניים - SINGLE LINK. ניסיתי כל מיני אופציות שקראתי עליהן בפורומים שונים גם לפי מדריך המסך עצמו (לכבות מסך, מחשב,לנתק מהחשמל, לחכות, לחבר, להדליק וכו...) אך ללא הצלחה.. יציאה DVI של הכרטיס עובדת, בדקתי את זה כשחיברת את המסך דרך יציאה DVI בכרטיס מסך לכניסה VGA במסך דרך מתאם DVI/VGA. אודה לעזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1360x768 FLATRON W1943SS נגיד שאני נכנס סתם לאנטרנט שאני ממזער אותו וחוזר אליו אז הכל רואים מטושטש קרה למישהו ? מישהו יודע איך פותרים את זה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מדוע שנכנסים נניח לפורום בתפוז אז לא רואים את הקווים שמפרידים בין השורות?אם אתם מבינים למה הכוונה? המסך הוא VS VA912 על רזולוציה טבעית.ניסיתי לשחק בהגדרות וזה ממש לא נוח לצפיה.ככה רואים כיתוב?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
המסך מחובר אצלי ב DVI, ונמצא על רזולוציה 1680*1050. הבעיה היא שאני לא רואה ברגע נתון את כול השולחן העבודה, אני את הקצוות רק כאשר אני מזיז את העכבר לכיוון כלשהו אז כאילו התמונה זזה לפי התזוזה של העכבר. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי כ. מסך hd3870 של asus, וכן מסך vk221s של asus (לא נמכר בארץ), בעל רזולוציה טבעית של 1680x1050. באופן תמוה מאוד, גם כשהכרטיס מוגדר על הרזולוציה הנ"ל, המסך מראה את התמונה כ1440x900 (ומאפשר לי 'לגלול' לקצוות המוסתרים), ולכן אני כרגע ב1440x900. יכול להיות שזה כיון שאין למסך DVI, ולכרטיס יש רק כאלה (ואני משתמש במתאם המקורי)? למסך אין דרייוורים באתר. יש למישהו המלצות?
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
רכשתי את המסך Samsung 731BF 2MS 1:2000 אבל יש בעיה שאני מחבר את המודם לUSB הוא מרצד וגם הוא כזה נתקע ז"א שאני גולל דף באינטרנט הוא נתקע כזה לא יורד חלק מישהו יודע מה הבעיה? קיבלתי דרייורים אבל בגלל שהמחשב שהוא מחובר אליו בעל כרטיס מסך מובנה הוא לא מזהה את הכרטיס בעת ההתקנה אבל גם שהתקנתי את הדרייורים במחשב אחר זה לא עזר
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
קניתי את המסך בחודש אוגוסט. בזמן האחרון (אני חושב שמשהו כמו חודש) אני שם לב לתופעה מעצבנת. זה בעיקר בולט במסמכי וורד. מצד ימין של הטקסט נראה כאילו הוא מרוח, כי יש המשך של הצבע השחור של הטקסט שהולך לכיוון ימין. כלומר אם בדף הוורד כתוב "אבגדהו" אז בשוליים הימניים, שמימין לאות א' יש מעין מריחה שחורה כזו. למי יש מושג מה זה ומה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע איך המסך הזה ממישהו שיש לו אותו ולא סתם איזה אחד שאומר זה TN ובגלל זה הסמך חרא.... איך הוא בסרטים,משחקים וגם עבודה נגיד על הוורד במשך מספר שעות? אה וזוויות צפייה לא אכפת לי כי אני מציב את המסך על השולחן והמרחק הכי קרוב שיצפו בו זה ממטר.האם הצבעים חיים או חיוורים ולאמושכים ביחס למסכים כמו ה2007? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב אני שוקל להחליף את המסך שלי ל 27". אני מחפש מסך ALL ROUND שיש לו איכות צבעים גבוהה שיתאים לתכנות, ישיבה ממושכת וקריאה מהמסך, צפייה בסרטים, ומשחקים. המסך הזה נראה לי סבבה אבל הבנתי שיש לו INPUT LAG והוא לא ממש למשחקים, אז אשמח לשמוע את דעתם של אלו שיש להם את המסך. עד כמה זה גרוע? האם זה משהו שמורגש? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ובכן, היום הגיע הטכנאי לביתי (פניה נפתחה ביום חמישי שעבר ונקבע ביקור ליום שלישי - היום, פשוט כי לא יכולתי לפני. זה המקום לציין את השירות הטוב של PAL - נותנת האחריות למסכי XEROX). הטכנאי הגיע (עם מסך חדש), אמר שהוא לא רואה פיקסלים שרופים. הראתי לו אותם ע"י שימוש בתוכנת DPB (ולמי ששאל בקישור הקודם - הנה הקישור לאתר שלהם http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1) והוא החליף את המסך בלי שאלות נוספות. כמובן שנתן לי לבדוק את המסך החדש בשביל לראות שאין בו פיקסלים שרופים (ואין). סה"כ אני מרוצה מהמסך אבל הדעה שלי אינה מקצועית ובאותה מידה אני מרוצה מהיונדאי שיש לי (פאנל TN. לא זוכר את הדגם). השימושים שלי הינם משרדיים בלבד (סרטים אני רואה במער' קולנוע ביתית שמחוברת למחשב אח…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כשאני מחבר אותו באופן דיגיטלי אני לא מצליח לראות כלום,ומקבל את ההודעה על המסך-NO SIGNAL . בחיבור אנלוגי הכל בסדר וניתן לראות בסדר גמור.כרטיס המסך שליה+GAINWARD G-FORCE 4 MX 440 AGP8X מה הסיבה שלא ניתן לראות בחיבור הדיגיטלי,האם צריך לשנות הגדרות כלשהן בכרטיס המסך , או משהו כזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק המון במשחקי מחשב. תמיד השתמשתי במסך בינוני. העניין הוא שאני מחפש מסך טוב לגיימינג עם קצב רענון גבוהה והכי חשוב - אם זה קיים, מסך הכי "בריא" לעיניים. ראיתי שהתפרסמה כתבה באתר על מסכי מחשב: http://hwzone.co.il/hardware/news/142177 אבל בשום מקום אין קישור מאיפה ניתן לקנות את המסכים, לא בארץ ולא בחול. אז אשמח להמלצות ולקישורים (עדיפות לקניה בחול - ואם כבר אז ניצול מבצעי black friday אם ניתן) תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במגה יש מבצע מסך 32 DANTAX 2300 שקל ומסך 26 ב-2000 שקל חשבתי לרכוש מסך למחשב 22 אינץ בסביבות 1600 שקל אחרי שראיתי את המבצע במגה חשבתי אולי לרכוש 26 או את ה-32 ולחבר אותו למחשב השאלה שלי האם האיכות תהיה שווה? או שעדיף לרכוש 22 אינץ וזהו תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-