מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
איפה יש תצוגה של מסכי דל 24 ו 27 ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך המסך. LG 32LD460 בתור מסך טלויזיה אבל בעיקר למשחקים???
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לרכוש את ה-Dell U2311U וראיתי שהוא 8MS, כרגע יש לי מסך 19" של Viewsonic דגם VP930 וניתן לראות מריחות במשחקים כשתנאי התאורה במשחק נמוכים (במקום מוצל או באיזור בו יש חושך עם תאורה נמוכה), האם הדל יציג אותו דבר? כי מבחינת המפרט שני המסכים בעלי אותו זמן תגובה אבל קראתי בביקורות שלמרות שהוא 8MS הוא עדיין מציג תמונה לא מרוחה, האם זה נכון? ושאלה נוספת, ה-Viewsonic בו אני משתמש כרגע מסוגל להגיע לקצב ריענון של עד 75Hz, המסך הזה מגיע לעד 60Hz, האם יהיה פחות נוח לצפות בקצב ריענון כזה בצורה ניכרת?
-
- 36 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
זה נכון שלא ממומלץ לעבוד עם מסך FULL HD בגודל של 22 אינץ' ? אם זה באמת לא ממומלץ אז למה ?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך מחשב בגודל 19'-20'. השימוש במסך, נעשה בעיקר עם פוטושופ. אשמח להמלצות למסך בתקציב של כ-1500 ש"ח. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" עד 1000 ש"ח. אני יודע שהמסך המומלץ במחיר הזה הוא ה DELL U2311H אבל מפריע לי מאוד העיצוב (או יותר נכון החוסר עיצוב) שלו. שמתי עין על ה Samsung BX2335 שבסך הכל אני מרוצה מהמסכים שלהם (עד היו עברו אצלי 3 מסכים שלהם), אך אני מתקשה למצוא סיקור עליו באינטרנט. מישהו התנסה/יודע איפה אפשר להשיג סיקור? אשמח לחוות דעת. דרך אגב מישהו יכול להסביר למה המסכים היום דיי יקרים? תודה ושבוע טוב (:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא שואל על מחיר .. פשוט למה כולם פה מעדיפים את הדל אם יש לשניהם אותו פאנל ואפילו ה-LG הוא LED (עזבו את זה שזה רק שם) ויציאת HDMI .. אז למההההההההההההה? חח תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, למחשב שלי (עם GTX560Ti), אני מעוניין לחבר מסך טלוויזיה במקביל למסך המחשב.. - כבר העברתי כבל באורך של כ-10מ'. (HDMI1.3C על גבי CAT6 מסוככים). - התוכן שיוצג בטלוויזיה יהיה תמונה/וידאו שלאו דווקא בפורמט 16:9. - המקום מואר היטב. - מרחק הצפייה מהטלוויזיה יהיה כ-2.5מ'. - אעדיף מסך קטן ממדים (ודק). - התקציב לפי הדרישות. 1. אשתמש בכניסת HDMI בטלוויזיה.. למה זה משנה באיזה כניסת HDMI אשתמש? (ישנן טלוויזיות שמדגישות שכניסת HDMI אחת מיועדת ל-PC) 2. לא מעוניין להעביר אודיו.. האם זה ישנה באיזה יציאה של כרטיס המסך אשתמש? (DVI/MiniHDMI יחד עם מעביר מתאים ל-HDMI) 3. מסך המחשב (23") רץ ב-FHD.. האם זה ישנה אם הטלוויזיה תהיה HDReady במקום FullHD? (נגיד כששני המסכי…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש את שרטוט המעגל החשמלי של המוניטור כדי להתמודד עם הפסקת פעילות שלו תודה על הסיוע המהיר שמוליק
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אז ככה הרזולוציה 1920x1080 נחשבת היום לרזולוציה טובה או או לא ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות LCD 32" FHD ליום יום זאת אומרת, גלישה, משחקים,סרטים... אז רציתי לדעת....נניח אני מחבר כבל HDMI, הרזולוציה שהמסך יפעל עליה היא תיהיה רזולוציה טבעית של FHD? אולי שאלה קצת מפגרת אבל תהיתי אם כן או לא.... תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן לחברי הפורום, אני מחפש מסך מרובע 3X4 (לא אוהב אותם רחבים) בגודל של 19-20 אינץ'. עיקר העבודה תהיה טקסטואלית אבל מדי פעם גם סרטים ומשחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI 5750. המון תודה, זיו.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את הדגם הזה? mag 32" lcd tv דגם bk3201u האם שווה במחיר 1190 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
העבודה שלי היא עיצוב UI ואתרים ולכן אני צריך 2 מסכים 24" עם אמינות צבע, שניתן יהיה לחבר אותם כמסך רציף. מועמדים: Samsung SyncMaster 2494LW LCD - 1240₪ - בגלל יחסי הגדלים הנוחים (גבוה יותר) 16X10 / חיסרון: TFT Samsung 2333T LCD -750₪ - בגלל שהוא PVA מחיר אטרקטיבי / חיסרון - קצת ישן ונמוך Samsung BX2450 LED - 1310₪ - בגלל שהוא 24 LED פופולארי / חיסרון: יש טענה ש-LED לכאורה יותר מטושטש טוב, בינתיים הסתבר לי ש-Dell UltraSharp U2410 נתפס כאן כדבר הכי מקצועי, למרות שיותר סיכוי שיאשרו לי את הDell U2311H LCD . האם הIPS וה-PVA זה לא תכנולוגיות של עידן הטרום LED, כשהשחור היה אפור?
-
- 35 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני זקוק למסך מחשב אפשר להגיד גם בין השאר למשחקים אבל התקציב שלי הוא רק 600 שקל אין אפשרות לחרוג... אני צריך משהו עד 22" לא יותר מזה רצוי לא פחות מזה כי זה צריך להיות בשידה מיוחדת אשמח לכל העוזרים תודה... מעדיף חברות כמו LG MAG SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
פנו אלי בעזרה בנושא הזה, כמו שכתוב בכותרת מדובר במסך לצרכי עיצוב גראפי בלבד, לא למשחקים וכו'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש מסך מחשב עד 1000 ש"ח...להלן: ראיתי הרבה המלצות באתר לקנות את של DELL U2311H אבל ראיתי גם את המסך הבא: SAMSUNG B2330HD אם יש אפשרות שהמסך יבוא עם שלט אני אשמח חשובן לציין אני לא רוצה מסך יותר גדול מ-23 אינץ אני בעיקרון קראתי שצריך לקנות מסך עם אפשרות כיוונים (הגבהה הנמכה ושיפוע קדימה אחורה) רציתי לדעת איזה מסכים אתם ממליצים לקנות אני מעדיף ללכת בעיקרון על LG SAMSUNG MAG אלא חברות שאני מכיר ויודע שהם טובות אשמח לקבל ייעוץ איזה מסך שווה לקנות...
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כותרת =]
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה המצב ?? מה אתם עומרים על המסך הזה AOC E2343F LED , מישהו התנסה איתו ?? חוות דעת שלכם יתקבלו בברכה . עכשיו חיפשתי ולא מצאתי באיזה PANEL משתמש המסך , אז אם מישהו יכול להגיד לי אני אודה לו מאוד . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי ברשותכם לבקש שתסקרו לי את המסך הזה (LG IPS236V) תנו לי פרטים עליו חות דעת של אנשים המלצות יתרונות חסרונות. ואם יש מסך שלדעתכם טוב יותר בסכום של עד 1300 תיכתבו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידאו ואני מחפש מסך מחשב טוב בסביבות 1000-1500 ש"ח. על פי איזה פרמטרים אני צריך לבחור מסך מחשב לעריכה? (סוג פאנל, ניגודיות, זמן תגובה, האם LED) בנוסף מה הדעה לגבי סוג המסך: Samsung 2333T LCD או LG IPS236V LED תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש זוג מסכים זהיים בגדלים של 21.5 עד 24 אם אפשר קצת הסברים בין ההבדל של LED וLCD. השימוש הוא עריכת אודיו...(לא משחקים ולא סרטים...נטו עבודה) התקציב הוא 1000 למסך (עד 2000 לשניהם) עוד פרט חשוב זה שהפלסטיקה מסביב למסך תהיה כמה שיותר דקיקה...מטעמי אסטטיקה אם יש עוד משהו שלא הבנתם או שחסר פרט כלשהו אני אענה בכיף תודה מראש, ירון
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסך מחשב בתקציב של בין 1000-1300 ש״ח שימוש מרכזי של המסך הוא משחקים בעלי רזולוציה גבוהה וסרטים באיכות HD היתי שמח שתציעו לי מסכים ממיטב המסכים שוק בסכום הנל תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על המסך SAMSUNG דגם B2230 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120588 תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-