מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
בהשוואה למסכי ה-24 הזמינים בארץ בבקשה תגיבו.... דוגמה: באשוואה ל- Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הDELL הרבה יותר טוב?? אם כן -במה?? האסוס יותר טוב?? אם כן - במה??? דיי שווים בביצועיהם!!? עזרה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למסכי 19" מחנויות IQPC SKYPC ...שיתאימו למשחקים ... תודה רבה : רז
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חברתי עכשיו את המסך ויש לי כמה שאלות אליכם. 1.קודם כל איך מכיילים אותו? הורדתי את הבהירות ל50% חוץ מזה ,מה אני עושה? מה מומל. לטקסט\סרטים. 2.לא מצאתי דרייברים בדיסק, הורדתי משהו מהאנטרנט אבל במנהל ההתקנים הוא עדיין מופיע לי בתור Plug and Play Monitor ,(כלומר הווינדוס לא מכיר אותו) ,זה משנה משהו? אני על XP SP2 מחובר דרך DVI. תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מעדיף שיהיה חברה מותגת עם אבא עם אמא..... ושיהיה סביר מבחינת הקצב רענון שיהיה יותר מ8... תודה, אבי O0 O0 O0 O0 O0 O0 :anim-jjd:
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים. חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה. אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו. ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית. לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל... רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מסכי אלה: מסך מחשב "19 LCD DVI רחב במיוחד ULTRA WIDE דגם 940BW תוצרת SAMSUNG אחריות 3 שנים! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=sam_940BW&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he# מסך מחשב ''19 LCD דק BENQ DVI 2ms דגם FP93GX אחריות 3 שנים בבית הלקוח! http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=BENQ19-2MS&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=64&aff=Zap〈=he
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך עבור אמא שלי, המטרה הראשונה היא שיהיה ידידותי לעיניים גם בעבודה במשך שעות ארוכות, ושיהיה נוח לקריאת טקסטים. האם צריך פאנל בטכנולוגיה מתקדמת בשביל זה? ואם כן, האם זה בכלל ריאלי בתקציב של 1500? גיימרית היא לא, אבל צפיה בסרטים (גם HD) בהחלט תיתכן. הגודל לא כל כך חשוב, בהנחה שמדובר על 19 אינצ' ומעלה. תודה רבה מראש ויישר כוח על העזרה החשובה שאתם מספקים כאן.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
בין http://ksp.co.il/?uin=13766 לבין http://ksp.co.il/?uin=16349 לא אכפת לי העיצוב חשוב לי נתונים בלבד תכלס **ביצועים** מי שמכיר שייתן המלצות אני מאוד אודה לכם תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום רביעי אני מזמין את המסך ויש לי כמה שאלות לפני.. אני רוצה לחבר אותו לממיר של יס זה אפשרי ? ( ללא כרטיס טלוויזיה ) ואני רוצה שיהיה פאנל s-ips ואני קונה את זה ב- iqpc אז נגיד אני ישאל אותם אם זה s-sips והם יגידו לי כן אז יש מצב שהם משקרים ? יש איזה דרך לבדוק את זה במקום ? תודה ומיצטער על החפירה חחח...
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא עולה 200 שקל בערך ב KSP ו ZAP - ראיתי ווידאו שלו והוא מדהים ביופיו בעיצוב וגם מסחינות אחרות http://revver.com/video/1046821/samsung-t240-24-lcd-widescreen-monitor/[br]פורסם בתאריך: 18.07.2008 בשעה 11:28:13 הנה תמונה של המסךהמחיר הוא 2000 שקל לערך (ולא 200... ) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש ב MacBook Pro חדש, בעיקר עריכת טקסט, תכנות, גלישה באינטרנט, בקיצור - הרבה טקסט. אני לא אוהב רזולוציות מטורפות שגורמות לממשק להיראות ממש קטן, אבל מצד שני אוהב שהממשק נראה חד וברור. אני צריך לרכוש מסך 27" חיצוני ומתלבט בין 4K ל 1080. הבנתי של mac יש תמיכה טובה ב 4K ע"י scaling, ואם אני אקנה מסך 4K כנראה אשתמש ב feature הזה, אבל אם ככה, לא עדיף כבר לקנות מסך שהרזולוציה הטבעית שלו נמוכה יותר? מישהו מכיר איך זה עובד ב mac והאם יש יתרון בלקנות 4K ולעבוד במצב scaled?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא האמנתי שיש כזה דבר! איזה מגניב זה כמו במלחמת כוכבים וכל מיני כאלה סרטים 8) כתבה מ Y-NET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3579148,00.html מה דעתכם? האם זה יתפוס? שווה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה המלצה שלכם על מסך שמתאים לעבודה של עיצוב גרפי וצילום,חשוב לי מאוד דיוק בצבעים ועיבוד התמונה כי הרבה תמונות יצאו להדפסה !! מעוניין במסך גודל 24' , התקציב הוא עד 2500 ש"ח . תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עד 2000 ש"ח.. רציתי את ה2007FP של DELL אבל שמעתי שלא מייצרים אותו יותר? אני רוצה מסך שמשתווה לו או יותר טוב! וגם ניראה טוב מבחינה חיצונית .. שיהיה 4:3 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
ככל שגודל המסך שונה, האם זה מעמיס יותר על כרטיס מסך/נייד שאליו אני מחבר את המסך? אם אני משתמש בנייד בלי לחבר מסך, הכל בסדר. אבל אם אני מחבר מסך 24 אינצ', המאוורר מתחיל לעשות רעשים כל כמה שניות ונדמה לי שהמחשב עומד למות עוד מעט. או שאני סתם פארנואי?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אחלה של מסך באמת.. אבל יש לי בעיה מציקה כשיש שילוב של מצבים.. כשאני מפעיל את uTorrent על מסך מלא אז המסך מוציא מן צליל גבוה כזה.. סוג של שריקה עכשיו לקחתי תצלום מסך והדבקתי בצייר וזה עדיין קורה... אבל זה קורה רק עם uTorrent ולא עם מסך לבן/או משהו אחר וזה קורה גם רק ברזולוציה אחת - 1080X1200
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
והאים הוא יתאים למשחקים וסרטים או שהדיף מסך WFP2408 של Dell למשחקים וסרטים ? אני למשל בדקתי את הנתונים של שני המסכים והמסך U2410 יותר טוב בהרבה, לפחות אני ההיתי רוצה לדעת מתי הוא יגיע לארץ תודה לכול העוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני להעלות בעיה קשה שאני מתמודד איתה מזה זמן רב ברשותי היתה מערכת מחשב המורכבת מהרכיבים הבאים Asus Rampage V Extreme/Rog X99 Lga 2011-V3 INTEL i7-5930K 3.5GHZ 15MB BOX 2011-V3 G.skill DDR4 64gb(4*8gb) 2400Mhz W.D. 2TB 64MB BLACK 7200RPM SATA3 SSD-Samsung 850 PRO 256GB 2.5' RETAIL SSD-Samsung 850 PRO 512GB 2.5' RETAIL Gigabyte Gtx1080 EXTREM gaming 8GB DDR5 256Bit ASUS DL*24 ZALMAN CNPS11X PERFORMA 2011 COOLER MASTER HAF X - ללא ספק Thermaltake Toughpower XT GOLD 1375W למחשב זה היו מחוברים 3 מסכים של חברת Acer 34 PREDATOR X34ABMIPHZ שלושתם היו מחוברים ל-3 יציאות DP שיש בכרטיס הגרפי במקביל בנוסף היתה מחוברת טלויזיה L.G. 40 ביציאת HDMI כולם היו מחוב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש המלצה למסך שמיועד למחשב כמובן ולסרטים ומשחקי מחשב... לא משנה הגודל חשוב האיכות.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
בזמנו מצאתי כאן קישור למדריך LCD של חברת 3M מישהו יכול לתת את הקישור?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, שנה שעברה התייעצתי בפורום זה וקיבלתי המלצה למסך DELL 2209WA או רכשתי בעבורי ואני מאד מרוצה ממנו. כעת, ברצוני לרכוש מסך 22" לחבר: אני זוכר שכבר אז מסך דל זה היה לקראת סיום אספקתו. מה היורש המומלץ שלו? אין לי דרישות מיוחדות מלבד שיהיה איכותי וארגונומי (כמו הדל שלי) תודה!
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
נתקלתי היום בכתבות על מסך הזלמן טרימון התלת מימדי, וגיליתי שהוא נמכר גם בארץ. יש למישהו נסיון איתו? נראה לי מדליק לגמרי לקנות אותו למשחקים...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני קניתי היום מסך Samsung LED 22( מודל S22A300B) קישור, קניתיאותו בשביל משחקים ורציתי לקבל דעה עליו. הוא עלה לי 750. האם כדאי לי להחזיר את המסך ולקמות במקומו 2333HD? קישור.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המסכים המדוברים הם LG 2252 SAMSUNG 2253 וכמו כן האם יש המלצות נוספות למסכים אחרים בעלי נתונים דומים מחירם בין 1100-1200... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-