מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך מחשב חדש (MG248Q asus ) הכל עבד כרגיל.. בלילה כביתי תמחשב בבוקר הדלקתי אין תצוגה רושם no סינגל DisplayPort פרקתי תכרטיס מסך שהוא במיקרה 980ti חברתי מחדש נסיתי שוב לא עזר.. נסיתי אופציה אחרת חיבור hdmi עובד..! נסיתי שוב חיבור DisplayPort לא עובד יש לימשהו מושג מה הבעיה ומימה נובעת או איך אפשר לדעת מה לא בסדר מסך כרטיס מסך דרך כל שהיא להגיע לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני כבר אובד עצות יש לי מסך 22 רחב asus mw221u התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך והכל בסדר .. משום מה ברזולוציוה לדוגמא 1680 x1050 הוא מותח את הכל אנכית לדוגמא : עיגול יראה כמו אליפסה .. וככה גם בשאר הרזולוציות שאמורות לעבוד טוב ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של המסך עצמו התמונה מתוחה והיא לא.. היא יושבת בדיוק כמו שצריך! אני גרפיקאי ומאוד חשוב דיוק ולא לשלוח אליפסה ללקוח במקום עיגול (מה שאני אראה געיגול היא יראה כאליפסה) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום בעיה מעצבנת במסך הLG L1900J שלום לפעמים אני מדליק את המסך והוא פשוט נכנס לי ל"DIGITAL POWER SAVING MODE" ומראה שחור. לוקח לי שעות עשד שאני איך שהוא לא יודע איך בדיוק מצליח לבר אותו. לפעמים0 אני משחק בכרטיס המשחק לפעמים בכבלים לפעמים מפרק את כל המחשב עד שהוא נדלק. הבעיה היא לא יודע במה? אני לא יודע אם זה בכרטיס מסך? המסך עצמו? בכבל? אין לי שמץ. אבל אני מצליח להדליק אותו. כמו שאמרתי זה נורא מעצבן ולוקח הרבה מאד זמן ועצבים. מה אפשר לעשות בנידון? ומה בעצם יכולה להיות הבעיה? תודה רבסה לעוזרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מאוד מוזרה עם המסך 200P7ES המצויין (כבר לא כך ). משום מה.. הכפתור המעלה את הברייטנס כל הזמן לחוץ (גם שאין שום דבר שנוגע בו) - מאז שכוונתי את המסך בפעם הראשונה לפני שנתיים לא נגעתי בברייטנס. אם לוחצים על המקשים האחרים אז הם מגיבים וכשעוזבים הברייטנס חוזר לעלות אוטומטית. תדיימנו אצבע שלוחצת כל הזמן. עכשיו שלחתי אותו שבוע שעבר לתיקון חזר אתמול - אשכרה תיקנו (עדיין תחת אחריות - יבואן אסטרוניקס).. כמובן שהיום איך שחזרתי מהעבודה חזר לסורו. פחות משעת עבודה נורמלית . בחנות אמרו לי שלא ראו את המקרה קורה בפועל אבל החליפו את פאנל השליטהבכל זאת - אין לי מושג אם כך הדבר כן. אני מניח שביום ראשון אני אשלח אותו לשם שוב - אני יצלם בוודיאו בפלאפון שיאמנו לי. יש עצ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני כמה ימים אני מדליק את המסך שלי, וזה מה שאני רואה: מה זה אומר? איפה הבעיה? אני מזיז את העכבר,מקיש במקלדת,כלום לא קורה... בדקתי את החיבור למחשב (DVI), והכל מחובר כמו שצריך... תודה לכם תומר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
-
היום סידרתי את החדר. הסידור כלל הזזה ותמרון של כל מיני כבלים. לאחר הסידור החלה בעיה במסך. מדי פעם המסך נהיה שחור לפחות משניה וחוזר לתצוגה רגילה כל הכבלים מחוברים ומהודקים כמו שצריך - עברתי על כך המון פעמים. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי את ה2243BW ובימים האחרונים המסך מדיי פעם כאילו קופץ יש גלים כאלה במסך זה לא קורה כל הזמן וגם שיש את זה זה מפסיק תוך דקה שתיים. מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות אני אשמח לשמוע תודה =]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של ACER. הדגם הוא X223w. קניתי אותו לא מזמן, אפשר להגיד שהוא דיי חדש... אבל שמתי לב מההתחלה שקניתי אותו שיש לי הבהובים כל דברים שהם כהים... וזה מציק, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל עכשיו זה התחיל לעצבן, זה לא החריף או משהו כזה, פשוט התחיל לעצבן... שאלתי חבר הוא אמר לי אולי לנסות להרים את ההרץ ל-75, ההרץ שלי עומד כיום על 60. ברגע שהרמתי אותו ל-70 ההבהובים נעלמו לי אבל אני לא יכול להשתמש ברזולוציה שאני רוצה... יש לי כרטיס מסך READON 9600, המסך הוא מסך רחב, הוא לא מסך רחב רגיל, הוא לא 16:9 הוא 16:10, והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680 על 1050 אבל אני לא יכול להשתמש בה אם אני שם את ההרץ על 75... אני משתמש במצב של "כפיה" דרך ההגדרות של הכרטיס הגרפי שלי, יש שם …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז גם אני התחדשתי לי במסך המהולל, אבל ווינדוס ויסטה מתעקש לזהות אותו כ-"generic pnp monitor" ולא נותן לי להתקין את הדרייבר שלו. זה אמור להיות ככה?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המסך T201W של BENQ. כשהוא מחבור דרך VGA הכל עובד כמו שצריך, אבל שאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI לשים ברזולוציה הטבעית אני מקבל "NO SIGNAL". אשמח להצעות!
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אתמול התקנתי ויסטה, והרוב הלך די חלק. אני רק לא מצליח להגדיר את הרזולוציה של המסך ל 1440X990, שהיא הטבעית של המסך שלי (אולי על 900, לא זוכר כרגע, אבל לומשנה). זה נותן לי אפשרויות רק למסכים רגילים של 3:4. לא מצאתי דרייברים של המסך לויסטה, או הסברים בשום אתר בקשר לבעיה הזאת. מישהו כאן נתקל במשהו כזה? ואולי גם הצליח לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מתנדב בשירות לאומי בגן ילדים, ובקשו ממני לחבר את המחשב שם, חיברתי אותו, והמסך שם מראה מטושטש באופן קיצוני. מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך הנ"ל, ולאחר טיול בחו"ל של כשבוע, חזרתי הביתה והדלקתי את המחשב אבל המסך לא נדלק. מה שקורה הוא שנורת הלד האדומה מהבהבת בצורה מוזרה, וגם לא מופיע על המסך הריבוע (שרשום בתוכו משהו SIGNAL) כשמחברים אותו לחשמל. אני מנוטרל מהעבודה שלי, ולכן אני צריך לדעת אם צריך לקנות מסך חדש. מישהו יודע מה הבעיה? המסך הלך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, ניסיתי אתמול לחבר את המחשב הנייד שלי thinkpad T41P למסך Viewsonic vp930 ונתקלתי בבעיה. כשאני מחבר את המסך לנייד אני רואה את התמונה של הנייד אבל היא כול הזמן נעלמת ומופיע לזמן קצר( זמן מסוים יש מסך שחור ואחר כך התמונה וחוזר חלילה). אם למישהו יש הסבר אני אודה לו מאוד. כי ניסיתי כבר הכול לשנות את ההגדרות רזולוציה, refrash rate,להשתמש בשני חיבורי ה- D-SUB למקרה שאחד לא פועל טוב ולהחליף חוט.
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום את המסך, והייתה לי תקלה, באמצע התקנה של תוכנה, המסך התחיל להשתגע, היו כל מיני היבהובים... בחנות אמרו שהבעיה היא של המחשב, הפעלתי מחדש במסכי הכיבוי והדלקה הייתה אותה הבעיה.. בטח במסך או בחיבורים.. מה לא עשיתי עדיין הייתה בעיה. כיביתי ת'מחשב, הלכתי לראות סמולוויל, חזרתי, הדלקתי..והבעיה נעלמה. אבל מדאיג אותי, קיבלתי אותו היום. מה נראה לכם הבעיה? ומה כדאי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את המסך BenQ XL2420T שתומך ב-120hz. עכשיו עשיתי בדיקת ריפרייש רייט בדפדפן וזה רושם לי 60 הרץ ו60 fps, כשנתתי לחברים שלי שאני יודע שיש להם 120hz לעשות את הבדיקה יצא להם 120 הרץ ו120fps. הבדיקה היא זאת: http://www.testufo.com/#test=framerates מה לעשות? ניסיתי את הבדיקה גם בגוגל כרום וגם במוזילה פיירפוקס. יש איזושהי דרך לדעת שהמסך עובד על 120hz בוודאות? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי אתמול LCD 19 של BENQ FP93GX במקום הCRT המעפן שהיה לי. הבעיה היא שהוא מציג איכות צבע די נמוכה ובכללי מציג די גרוע. שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית (1280x1024) וניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות את הזמן רענון, כלום לא עובד. בSETTINGS בשולחן עבודה זה כמובן מכוון ל-32bit אבל עדיין מגעיל... (זה מחובר בDVI - יש לי שני חיבורים לRX1900XT ובשניהם זה עובד דפוק, וגם בחיבור רגיל עם מן "מתווך" - אנאערף אין לי מושג איך קוראים לזה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קיצר אתמול קיבלתי את המסך כולי מבסוט... המסך עובד ניפלא... ממש הצבעים הכל ממש יפה היתקנתי את התוכנות שמגיעות עם המסך אחרי זה עשיתי רסטרט ומאז כל הבעיות דבר ראשון עיבדתי את כל הצבע אבל מחקתי תוכנה אחת לא זוכר מה השם שלה והצבע חזר הוא היה דהוי מגעיל כזה והתוכנה השניה שהיא MAGIC TUNE ניסיתי למחוק גם אותה אבל היא לא נותנת לי למחוק כי אומר לי שחסר איזה CAB קובץ וגם להפעיל אותה היא לא נותנת היא כל הזמן מבקשת להפעיל מחדש את המחשב עכשיו הבעיה שנישארה לי זה שכל האייקונים וכל הכתב נעשה כזה גדול ומציק כאילו שזה לא עומד על 1680על 1050 למרות שבדקתי וזה כן עומד על הרזולוציה הזאת מה אפשר לעשות? מבאס
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רואה זליגת אור מארבעת הפינות של המסך האם זה אמור להיות כך? ניתן להחליף במצב כזה? המסך נקנה אתמול הבאתי גם תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז שוב יש לי בעיה עם הgsync. המצב האידאלי מבחינתי זה מסך נעול על 144hz. על עכשיו כדי לנעול הייתי מפעיל דרך הדרייבר סנכרון אנכי, הכל היה נעול עד 144fps והכל טוב.. עכשיו הוא נועל לי על 60. כשאני מכבה הוא עולה מעל 144, מהיר נועל לי גם על 60. בדקתי הgsync מוגדר ועובד. המסך שלי 144hz gsync fhd. עדכנתי לדרייבר האחרון. אני רוצה שהכרטיס יתן את הכח שלו בין 60 ל144 fps ולא מעבר... כרטיס מסך 980ti מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא מצליח לבחור בין Fill, 1:1,Aspect זה חסום בפני. איך משנים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה, יש לי מסך 24 אינץ LED עכשיו זה מסך מחשב חיברתי אותו באמצעות חיבור HDMI לכרטיס שלי שהוא radeon 6970 2GB. עכשיו אני רוצה להשתמש ברזלוציה של 1920-1080 עכשיו שאני מגדיר את הרזולוציה הזו הוא לא מציג לי אותו על מלוא המסך, איך אני מסדר את זה בכדי שהוא יציג לי מסך מלא? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן, היום אבא שלי קיבל מסך מחשב מחבר(עם קאץ' קטן מין הסתם)שיש לו בעיה עם הפינים בחיבור הVGA. אבל יש לנו עוד אופציה שזה חיבור הDVI, גם איתו כמובן החיים לא היו קלים והוא לא עובד משום מה. חשבתי שאולי החיבור DVI הוא לא רגיל/או שחסרים פינים(זכור לי שיש כמה סוגים של DVI), בכל מקרה את תשפטו לפי התמונות... ותעזרו לי למצוא דרך שהמסך הזה כן יעבוד, כי ככל הנראה הבעיה היחידה היא בכבלים. התמונות: מקרא תמונות: אדום-מתאם VGA לDVI(לכרטיס הHD5750 שלי) כחול-חיבור הVGA חסר הפינים ולבן-DVI מוזר(יש מצב שקוראים לזה DVI-D?) http://up203.siz.co.il/up3/i2m3h2bnzm2d.jpg http://up203.siz.co.il/up3/xzonqnggjl0m.jpg תמונה אחרונה - עם פלאש ויותר ברורה בהרבה: http://up203.siz.co.il/up3/gxqr…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חבר'ה קניתי את המסך הזה cmv 221d .. אני פותח אותו מהקופסא אני רואה שהתקע לחשמל הוא לא ישראלי בכלל WTF הם מצפים (ksp) שהלקוחות יקנו בעצמם מעביר ישראלי?!?! תגידו לי אם זה נורמאלי ככה למה זה מעלה לי ת'בובונים בראש!
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-