מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. רכשתי לפני כמה חודשים מסך חד של דל U2312HM. לפני שלושה ימים חזרתי הביתה ואני רואה שבצד ימין של המסך: 1. המסך מרצד. 2. הגוון וורוד עמוק 3. יש "טביעה" של התמונה הקודמת (כשאני עובד מגוגל לעמוד אחר, אני עדיין רואה בצד ימין תביעה של גוגל) ככל שמסתכלים יותר לכיוון מרכז המסך, הריצוד/ גוון/ תביעה, הולכים ונעלמ4ים וחוזרים להיות נורמאלים. מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לטפל בזה מלבד לקחת את המסך למעבדה ? תודה תומר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מסך Samsung SyncMaster XL2370HD. כרגע אני משתמש ברזולציית 1680*1050. כשאני רוצה לעבור לרזולציית 1920*1080, אני נתקל ב2 בעיות. 1. גודל המסך אינו מתאים לגודל שולחן העבודה - שולחן העבודה חורג מגודל המסך. את הבעיה הזו הצלחתי לפתור בעזרת ההגדרות של המסך עצמו (ולא דרך ההגדרות במחשב). 2. בעיה בהצגת הצבעים. כאשר אני עובר למצב של 1920*1080 הצבעים משתנים והמסך נראה הרבה יותר מגורען. צילום מסך לא עזר - כשהדבקתי את זה בצייר אחרי שחזרתי לרזולוציה נוכחית - זה היה נראה בסדר גמור, אז צילמתי עם האייפוד ושמתי להשוואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות (של המחשב ושל המסך עצמו) ולא מצאתי פתרון. אני משתמש בלפטופ DELL XPS 15, מעבד core i5, כרטיס מסך GeForce GT540M. המחשב מחובר למסך עם כבל H…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מסך הדל שהיה לי התקלקל. קיבלתי היום מסך חדש (או חלופי) עם תאריך יצור אוגוסט 2012 וrev00. יש לי מסך נוסף של דל מאותו דגם (אבל תאריך יצור שונה). הבעיה היא שבמסך שקיבלתי הלבן לא נראה כמו לבן שלג אלא מעין warm white ניסיתי לשנות את כל הצבעים ל-100% וגם את הבהירות ל100% אבל זה לא עוזר. שאני שם את שני המסכים זה ליד זה רואים שזה לא אותו גוון. קראתי שקיימת תופעה כזו במסך הזה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה והאם הוא הצליח לסדר זאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בצבעים של המסך... הם לא הצבעים המקוריים...(אני יכול לראות כשאני מדפיס או משתמש במחשב אחר....) העברתי תמונה למחשב עם הצבעים אדום ירוק כחול למחשב והשוותי למחשב אחר ואפשר לראות שזה לא אותו הדבר.... המחשב הוא R60e של לנובו (מדובר על המסך שבא מובנה עם המחשב...) אני יודע שאני יכול לשנות את הצבעים דרך אנטל גרפיק מדיה אקסלרייטור אבל אין לי מושג איך... זה מסובך מידי... יש איזשהי תוכנה שתסדר את זה לבד? או לפחות מדריך כלשהו? אם לא אז אפשר הסבר של מה כל אחד מהפונקציות בתוכנה עושה? (גאמה, ניגודיות?) תודה...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה רכשתי מסך DELL 20 2007WFP המסך עבד מצוין רק שבימים האחרונים תמונות שיש בהם שמש בוהקת נהפכו לוורד וצבע כחול הפך לתכלת. בצעתי ריססט להתקנות יצרן וזה לא עוזר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
בצג (samsung syncmaster 731BF) המחשב שלי (מער' הפעלה winxp pro sp1 כ.מסך geforce 7300GS) החלה תופעה מוזרה: התצוגה נראית מרוחה לצד ימין. כמו צל כהה המוטל לצד ימין של כל אובייקט על המסך. הדבר מוקצן באובייקטים כהים על מסך לבן (למשל בטבלאות ב word). ביצעתי עדכון של הדרייברים של כ. המסך ושל הצג. מה יכולה להיות הסיבה לכך? המסך חדש (בן שנה) ואיזה פתרון אפשר ליישם לפתרון הבעיה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 6.3k צפיות
-
-
התחילה לי בעיה שאיתרתי (אולי בטעות) כבעיה בכרטיס המסך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0 כרגע הבעיה היא כזו: מחברים את הצג למחשב, ואז יש אחת משתי אופציות: או שהוא לא מראה כלום (תמונה שחורה לגמרי) או שהוא נותן הודעת שגיאה שהרזולוציה האופטימתלית היא 1280*1024 ב-60 הרץ, למרות שזה בדיוק מה שכיוונתי בכרטיס מסך (ועל צג אחר זה כן עובד). פעם בהרבה זמן הוא כן מסכים להציג תצורה מסויימת, אבל כשעושים ריסטרט למחשב התצוגה לא חוזרת. ראיתי שאנשים נוספים נתקלו בבעיה - אבל לא הצלחתי למצוא את הפתרון (אנשים ניתקו את הצג מהחשמל לכמה דקות וזה הסתדר לפרק זמן מסויים, אבל אצלי זה לא עובד). אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או סתם רוצה להציע פתרון - אני אשמח לשמוע.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום רב יש לי 2243BW. חיברתי את המסך ולא התקנתי את התוכנות הנילוות של המצורפות. העיגול של הויסטה ב"התחל" הוא טיפה מתחת למסך לא רואים עיגול מלא במסך - אין ממרכזים מסדרים מסך - לא ניתן לעשות AUTO ADJ. יש לי כ. מסך 8400GS. עכשיו לגבי צפיה בסרטים נתקלתי פיקסלים במסך.... עכשיו הורדתי סרטונים של HD וכשזה עובר לפריימים אחרים רואים פסים בריפרוש לאורך המסך מאין ריצודים כאלה. איך מסדרים בעיות אלו? מכוונים מסך וכו? ועוד שאלה. אחרי שהתקנתי את התוכנה של הPIVOT האם זה צריך לעבוד לבד בסיבוב המסך? או שצריך להפעיל זאת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנגן סרט במדיה פלייר הוא מנגן לי אותו עם פסים שחורים מלמעלה למטה וגם מהצדדים ואני לא מבין למה! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את המסך סמסומג 226BW והגדרתי אותו למצב NATIVE RES 1200X1680 אבל אני לא יכול לעלות את קצב הרענון מעל 60 HZ יש למישהו רעיון למה ?
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP 64BIT SP2 וברזולוציה של 1280x1024 אני רואה נקודות ירוקות מהבהבות כזה על המסך ... ניסיתי את הדרייברים החדשים של catalyst (8.9) ולאחר מכן את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס ובעיה עדיין לא נפתרת .. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, ברשותי המסך DELL 2209WA וכרטיס מסך HD4870. כיוונתי בדרייבר של הכרטיס מסך את הרזולוציה ל 1680X1050. למרות זאת בחלק מהמשחקים עושה רושם שהרזולוציה נמוכה יותר - לדוגמה, נגיד ש 1 ו 2 הם אפשרויות לבחירה בתפריט הראשי במשחק, כדי לבחור את האופציה הראשונה אני צריך לעמוד עם העכבר איפה שה X 1 X 2 בדקתי בתוכנה TUNEUP UTILITIES ורשום שם שהרזולוציה מכוונת ל 1344X840 במקום לרזולוציה המירבית. ניסיתי כבר למחוק את הדרייבר של הכ.מסך ולעדכן לגירסה האחרונה, וגם להתקין מחדש את הדיסק שהגיע עם המסך. עוד רעיונות מישהו? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מסך 32 אינץ' ושאני עובד על המחשב אני רואה רק חלק מהמסך(ריבוע ובצדדים שחור) הרזולוציה שאני עובד איתה עכשיו היא 1024x768 והרזולוציה של המסך היא 1360X768 שאני מנסה לשנות את המסך מ-1024 ל-1360 המסך ניהיה שחור ואני לא רואה כלום, תודה רבה מראש. אני חדש בפורום אז אם פתחתי את האשכול בפורום הלא נכון אני מצטער,בבקשה להעביר שוב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מסך LG 19' L196WTQ . הרזולוציה הטבעית 1440*990 אני שם אותו ברזולוציה אבל יש לי כזה גליל במסך כלומר אני זז עם העכבר ימינה... איך אני מסדר שזה יהיה קבוע?! עם צריך כ.מסך: GIGABYTE GEFORCE 7600GT עדכנתי את הדריבר הכי חדש!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש עם כרטיס 8800 320mb.. ובאפשרויות של המחשב כתוב לי שאני יכול להגיע רק עד 1024x1280 איך זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ברשותי PROVIEW FP2226W שמוגדר על רזןולוציה של 1680X1050 ומחובר ל HD 4850 של ספיר עד עכשיו הכל היה בסדר אבל מישום מה הכל ניהי קטן מאוד במסך ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה דרך הגדרות התצוגה בוויסטה הוא מראה כאילו הוא לא מזהה את המסך וגם במנהל ההתקנים לא מופיע לי מסך למרות שליפני כן הוא כן זיהה את המסך למרות שב-CCC של ATI הרזןלוציה מתאימה התקנתי את הדריבר מחדש 8.12 כןלל הסרה במצב בטוח עים DIRVERSWEEPER אבל שום דבר לא עוזר הכל קטן מאוד אני לא יודע מה לעשות אפילו חשבתי כבר על פירמוט האים זאת בעיה בכרטיס המסך?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום. כרטיס המסך שלי X800GTO. מסך חדש, W2252TQ. שמתי לו את הרזולוציה: 1680 על 1050, ורואים על הפנים. מיצד שני ב- 1440 על 900 רואים סבבה. לאחר מיכן שמתי לב שב1680 1050 התפריט של המסך כשאני לוחץ על הכפתורים שלו פיזית רשום שם שהרזולוציה היא: 1400 על 1050 כשאני רואה בתפריט של הרטיס מסך שזה על 1680 1050. מה לעשות? אני מיואש.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי את הכרטיס החדש שלי לפני שבוע. הצלחתי להתקין אותו עם קצת מאמץ (קצת גדול ותופס 2 סלוטים). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני משתמש ברזלוציות מסויימות למשל 1360X768 המסך עובד ב- 1440X900. התוצאה היא תצוגה מאוד מטושטשת ולא ניתן לעבודה כמו גלישה ואפילו במשחקים מרגישים הבדלים. בכרטיס הקודם שלי (NVIDIA) לא נתקלתי בבעיה. דרייברים עדכניים ביותר (7.12) בעלי שילוב דומה של כרטיס ATI מסך של CMV, אשמח אם תדווחו שגם לכם קוראת או לא אותה התופעה.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ בתקציב של עד 1700 ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה ומהנה בפורום ולאחר קריאת הסקירות בנעוץ החלטתי ללכת ולקנות את ה- ViewSonic VP930b . להפתעתי לא הצלחתי למצוא שום חנות באזור ירושלים ( שם הורי גרים) ובאזור רחובות ( שם אני גר) שנשאר לה המסך במלאי . בחנות פי.סי סנטר שבראשון אמרו שנותרה להם יחידה אחת, אך הם סירבו בתוקף שאני אבדוק את המסך בחנות והוסיפו ואמרו שאם המסך יהיה תקול תתכן בעיה בהחלפתו מכיון שאומניטק( היבואן) לא יביאו אותו לארץ בזמן הקרוב. בשיחה שלי עם אומניטק אישרו את העניין וטענו כי לא ייובאו מסכים כאלה בחודש- חודשיים הקרובים. החלטתי לשנות כיוון ולבדוק את מסך Samsung SyncMaster 971P אצל חבר שלי ( וואו כמה שהוא יפה, המסך לא החבר )ולצערי היו ל…
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
עשיתי טעות וקניתי את המסך 2009WFPוDell בניסיון להתמודד עם המסך הזה אני חייבת להוריד את הבהירות הבעיה שבתפריט של הכפתורים שעל המסך יש אומנם דירוג של בהירות אבל האפשרות הזו לא זמינה(באפור) ואי אפשר לשנות את הרמה. בנוסף ניסיתי לשנות בהירות דרך ati control center אבל בניסיון לשנות אני מקבלת שגיאה שיש בתמונה והתקנתי את הדרייבר מחדש וזה לא עזר,יש את אותה שגיאה. הדרך היחידה לא להסתנוור היא להוריד את הניגודיות דרך הכפתורים שעל המסך אבל זה מוריד את איכות הצפיה וזה לא נראה לי פתרון. בבקשה עזרה, למה בכפתורי המסך האפשרות של הבהירות מופיעה (ברמת "75")אבל לא זמינה? נ.ב יש לי כרטיס מסך Radeon HD4870 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אהלן כולם אני חדש פה, היום הופיעה לי בעיה מאוד מוזרה במסך, הגעתי הביתה והדלקתי את המסך, הוא עבד כרגיל, ואחרי כמה שניות פתאום הוא החשיך בהדרגתיות עד שכמעט ואי אפשר היה לראות כלום. הרזולוציה והתצוגה היא אותה תצוגה, אבל הכל חשוך, מאוד. המסך הוא MAG 19", לצערי אין לי את שם הדגם המלא מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים טובות (4-5 שנים). עכשיו הינה החלק הנחמד: פירקתי את המסך לגורמים ורציתי לראות מה הבעיה, עד שהגעתי לתאורה האחורית של המסך ושמתי לב שהיא פשוט לא עובדת טוב. פירקתי עוד ועוד עד שהגעתי לחלקי התאורה האלה: (סורי שהתמונה לצד) בכל מקרה רציתי לדעת כמה דברים: א. האם אתם חושבים שזה מקור הבעיה לחושך הפתאומי ב. האם אפשר פשוט להחליף את המנורות הללו והבעיה תפתר? ואם כן…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי VX922 עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו, ומאוד נהניתי ממנו. פתאום היום, הופיע לי פס ורוד בצד שמאל של המסך, ולא רוצה להעלם, מה לא עשיתי, חיברתי מחדש את הכבלים, התקנתי מחדש את הדרייברים, כלום לא עוזר. החיבור הוא DVI. אם מישהו נתקל בתופעה כזאת, או יודע מה לעשות, (חוץ מלממש אחריות.) אשמח מאוד לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי יש לי טלוויזיה 50" 4K, חיברתי בHDMI לHDMI והFPS יורד ל30 והמחשב זז ממש לאט.. כרטיס מסך - Geforce GTX 960 ראיתי כל מיני מדריכים באינטרנט וכלום לא עזר..למישהו יש פיתרון? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD NEC 70GX2 כאשר אני מפעיל סרטים במצב שדומה ל256 צבעים{קצת יותר איכותי} הבעיה קיימת בכל נגן כאשר אני מחבר את מסך הCRT הישן רואים את הסרטים כמו שצריך. החלפתי 3 פעמים את הדרייברים של כרטיס המסך וזה לא עזר. חיפשתי בכל הנגנים אפשרויות כיוון התצוגה ולא מצאתי פתרון. אולי זה מפני חיבור הDVI? נואש אני מכל החיפושים... עזרו לי !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרה לפתרון הבעיה שלי: נדמה שהפיקסלים נשארים תקועים על תצוגות קודמות שלהם. לדוגמה כשבדקתי את התמונה על רקע שחור בלבד זו הייתה התוצאה (שימו לב לצד שמאל):
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-