מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מסך LG Flatron L1953HM-SF כבר מעל לארבע שנים והוא מעולם לא עשה לי בעיות. אתמול הוא הפסיק לעבוד, ונראה כאילו הוא לא מקבל חשמל. כשאני מחבר אותו לחשמל ולא קורה כלום, אבל אם אני מחבר אותו לחשמל לאחר כמה זמן שהוא לא היה מחובר (בערך מעל ל10 דקות), הנורה שלו לרגע נדלקת בצבע כחול (הצבע שמורה שהוא דולק, כאשר צבע כתום מורה שהוא במצב stand by), ולאחר מכן נכבת שוב. בגלל זה אני מאמין שהמסך לא מקולקל, אלא נמצא במעין safe mode או משהו בסגנון, אבל לאחר הרבה בדיקות באינטרנט, לא הצלחתי למצוא פתרון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך מחשב למשחקים שניתן לקנות בארץ בגודל 24. האם יש המלצות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך מחשב Samsung S24A300BL LED למשחקים ולצפייה בסרטי HD? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 תנו קצת חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ אם יש לישהו את הדרייבר ל WIN7 ַ XP אשמח לקבל הסידי של הדרייבר אבד לי אצל היבואן אין וגם האתרים של היצרן אין והאתרים של היצרן על הפנים תודה מחפש את הדרייבר למסך LG -22 LCD W2262TQ
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעצב גרפי והיום יש לי בחדר מסך מחשב וטלוויזיה. אני רוצה לקנות מסך מחשב ולהשתמש בו גם כטלוויזיה. 1) ראיתי בזאפ טלוויזיה של סמסונג XL2370 שהיא גם מסך מחשב. האם לדעתכם המסך מספיק איכותי לגרפיקה או שכדאי לי מסך אחר? 2) הכרטיס מסך שלי משולב עם הלוח אם ואין לי כרטיס טלוויזיה. במידה ואני אקנה את המסך הזה ואחבר אותו למחשב ולממיר של יס בו זמנית, אני אוכל להחליף בינהם עם השלט שמגיע עם המסך? או שאני אצטרך לקנות עוד משהו בנוסף (כרטיס טלוויזיה, כרטיס מסך)? תודה, שמעון
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ה2412 שווה את ה600 שקל הבדל במחיר? או שבכלל יש מסך יותר טוב בסביבות ה1600 שקל? השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים,כרטיס מסך 460GTX 1024MB אם זה משנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לפני שבועיים נעזרתי בפורום בקשר קניית מסך (בסוף חבר קנה סמסונג 2333). והיום הלך לעולמו המסך שלי. אני כבר שמתי עין על מסך dell 2311, הבנתי שיש לו כבר מחליף 2312 וקשה למצוא אותו במלאי. חיפשתי מידע לגבי הדגם החדש אך לא מצאתי סיקור נורמאלי. מה יש להגיד עליו? האם הוא באותה רמה של איכות תמונה ובנייה כמו 2311, יותר טוב או פחות? כל מידע יעזור. שורה תחתונה האם כדי ללכת על הדגם החדש או לנסות למצוא את הישן
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פתחתי נושא בתמיכה טכנית, אבל אולי השאלה מתאימה יותר לפורום פה. רכשתי לפני כמה ימים את המסך DELL2311 שמומלץ בפורום שלכם, ושמתי לב לפס דק ומקווקו בצבע שחור/אפור שנראה לעין בעיקר כשהצבע אדום והבהירות נמוכה. האם מדובר בנורות אדומות שרופות (פיקסלים מתים)? צירפתי 2 תמונות, זה נראה כמובן טיפה שונה בעין מאשר דרך מצלמה: המסך עדיין תחת אחראיות, כך שאני יכול להחליף אותו אם מדובר בפיקסלים שרופים בכמות כזאת.. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן היום קניתי את המסך 2333T והוא בסדר גמור. הבעיה שכאשר אני מכבה את המחשב נורת הלד הכחולה בקידמת המסך כל הזמן מהבהבת. זה מציק ומפריע בעיין. אני מניח שזה לא אמור להיות כך. ממה זה נובע? חשוב לציין שכשהמחב דולק הכל בסדר והיא דולקת באופן קבוע ולא מהבהבת.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי את ערכת ניקוי מסך של Silverline ב 20 שקל והמגבת\מטלית הזאת דווקא כן ניראת לי כאחת שתסרוט לי את המסך .. מה אתם אומרים, אפשרי להשתמש בא ? * אגב, קראתי את האשכול "FAQ - ניקוי מסכי LCD "
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני משתמש במסך Philips Brilliance LCD monitor 190S9FB למחשב ואני כבר הרבה זמן איתו והוא נוח לי כי הוא מרובע ורואים בו טוב אני עובד ברזולוציה של 1024X768 למרות שזו לא הרזולוציה שלו אבל פשוט היא הכי נוחה לי מבחינת גודל הגופנים וגודל הטקסט (ככה אני יכול לקרוא פחות או יותר בלי משקפיים 8) ) עכשיו עד לפני 3 ימים בערך הכל היה בסדר המסך היה מחובר לDVI והוא בנוסף היה מחובר לטלויזיה רגילה 29' וגם שם עם הרזולוציה אזאת היה פחות או יותר סביר (פיצול מסך מוגדר CLONE) לפני 3 ימים קניתי LCD של סוני 40' "sony kdl40bx400" וחיברתי בינקום הטלויזיה הישנה גם לDVI TO HDMI ועכשיו בגלל שLCD החדשה והיפה עובדת בFULL HD אז שמתי את הרזולוציה על 1920X1080 ואז ניהיה מצב שבמסך של המחשב לא רואים את כל המס…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב נייד ישן אשר יש לו יציאת VGA בלבד ליציאת HDMI של טלויזיה. השאלה שלי האם כבל VGA to HDMI יעבוד? כמו הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/Male-VGA-HDMI-Gold-Cable-3M-10ft-LCD-TV-Black-/330488587186?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf2a7a3b2
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר , יש לי כתם פנימי בתוך המסך . רואים במיוחד לרגע חלונות בצבע אפור בהיר זה חלק מהאחריות ? כלומר אפשר להפעיל אחריות במקרה כזה? יש לי עוד שנתיים בערך אחריות על המסך .
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אין לי בעיה עם המחיר (גם הפרש של כמה מאות שקלים) אבל איזה מסך טוב יותר ? אשמח להמלצה לפני שידרוג מסך ישן (ומצויין) של Dell UltraSharp 2007FP בגודל 20 אינץ (מסך 4:3) למסך המדובר. תודה מראש, דרור .
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב מעוניין לרכוש מסך 23" LED של ASUS שיהיה בשימוש גם למישחקים וגם לגלישה ממושכת באינטרנט עם אפשרות לקרוא טקסט בנוחות מירבית. הדגם שנתקלתי בו הוא ASUS ML 248H ורציתי לשאול אם אכן זה הדגם המומלץ והאם יש פה למישהו ניסיון איתו? כמו כן, אשמח לקבל מידע על ההבדלים בין הסדרות השונות של ASUS שגורמים לי לבלבול רב. אני מתכוון לסדרות הבאות: ML, MS, PA, VG, VH, VS תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על ASUS: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13014מה אתם אומרים? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי דל 2410 אף וברצוני להגדיל את כפתורים בשורת המשימות ואת הטאבים ,כפתורים,וסרגל כלים של מועדפים.הגדלתי דרך תצוגה ב50 אחוז וזה לא מספיק גדול בשבילי. איך אני ועשה את זה כדי לראות הכל גדול יותר ולנצל גודל שלי....אשמח לשמוע דעתכם....
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן אני זקוק למסך מחשב נוסף בתקציב של 800-900 שקל. כבר רכשתי dell 2311 לעצמי ואני מאוד מבסוט ממנו. הייתי קונה עוד אחד כמוהו אבל לפי מה שהבנתי מפסיקים ליבא אותו. השאלה היא האם כדאי ללכת על הסמסונג בעל ips או לחכות ולראות אם יבוא משהו יותר "שווה"?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגדלתי בתצגה בעוד חמישים אחוז אבל זה לא מספיק לי ורוצ הלהגדיל עוד את שורת המשימות טאבים מעלה וכן סרגל כלים של מועדפים למעלה גם כמו גם את הכפתורים למעלה... בשביל מה לי מסך גדול רק כדי שהכל יהיה גדול ויהיה מספיק מקום להכל. אשמח לעזרה בעיניין....
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הרצת סרט 3D על Dell 2311H? יש חיה כזו? לפי מה שהבנתי זה רק בשיטת "אדום כחול" ולכן Avatar לא מתאים. השאלה האם זה אפשרי במסגרת הסרט שודדי הקארייבים 4: זרמים זרים תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין להחליף את המסך שלי אני רוצה מסך 24" ואני מעדיף שהוא יהיה 16X10 ולא 16X9 אבל אם אין ברירה אז בסדר המסך מיועד למשחקים סרטים ועריכה גרפית התקציב שעומד הוא 1000-1200 ש"ח יש אפשרות לחריגה קלה קלה קלה אבל אני צריך שהמסך יהיה באמת שווה את זה תודה רבה רבה רבה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה מלא חסרונות במסך הזה... 1) שמסתכלים מהצדדים או שמשחקים במשחקים השחור לא שחור... הוא אפור! 2) לא שמתי לב להבדל מפאנל TN הקודם שהיה לי 226BW..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חזרתי הביתה, באתי למחשב אני גולש לי באינטרנט ואני שם לב שהמסך מביא הבהוב כל בערך 4 שניות, וגם הבהירות השתנתה למקסימום, ניסיתי להוציא מהחשמל, את הכבל DVI הגדרות הכול לא עוזר. ועוד דבר הוא כשניסיתי לשנות את הבהירות הכפתור של ה - Menu של המסך נתקע כזה, לא פיזית אלא צריך ללחוץ עליו מלא פעמים והוא נתקע באיזה חלון בהגדרות וכ'... עצות ? ועוד דבר - כנראה שאני אצטרך להתחדש במסך חדש, יש לי בעיה אחת, אני רגיל ל - 16:10 .. (1920x1200) והמסך "24 של Dell שתומך ברז' הזאת עולה 2200 שקל שזה הרבה בשבילי .. יש חלופה למסך הנ"ל מבחינת הרז' ? (חוץ מ - http://tms.co.il/product/10396 כי הוא לא נראה לי משו ..) ועוד דבר, במידה ואני אתפשר על "23 1920x1080, על איזה Dell ללכת ? http://tms.co.il/produ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שניהם. המחיר אותו מחיר, אבל נראה שכולם כאן בפורום מעדיפים את ה-Dell, אבל ה-LG באמת נחות ממנו? ואם כן, במה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-