מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מסך 19" LCD ישן של חברת NU, עכשיו הבעיה היא שכשאני מחשב את המסך למחשב הוא לא עושה שום דבר מלבד להראות את ה''לוגו'' של חברת NU, זה מופיע ונעלם מופיע ונעלם, עושה מן עמעום כזה. האם מישהו יודע איך ולמה זה קורה והאם אפשר לתקן זאת, זה מסך ממש טוב וחבל לי לזרוק אותו לפח (אני גם מאוד צריך אותו למחשב אחר שלי.) תודה רבה, ושבת שלום לכולם! המסך הינו NU L921G תמונה מהמסך:
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן מסך philips brilliance 190s, אך היו בו פיקסלים שרופים אז החלפנו אותו. לפני ההחלפה הספקתי לשחק מעט עם ה OSD המאוד נחמד. לאחר ההחלפה - המסך החדש (שגם הוא philips brilliance 190s), נעלם ה OSD, לחיצה על רוב מקשי ה OSD גורמת למסך להציג תצוגה מוזרה מאוד(על התמונה שכבר מוצגת במסך): בצד ימין למטה מופיעה הכתובית SmartImage Off ובקצה השמאלי התחתון מופיעה הכתובית SmartImage On, במרכז המסך ישנו קו לבן אנכי שזז מצד לצד וכאילו כך מוצגים לך ההבדלים בין הפיטצ'ר הזה כשהוא דלוק לבין כשהוא מכובה. לחיצה נוספת על אחד מלחצני ה OSD, והדבר נעלם. זה מציק מאוד, ואפילו מופיע לאחר כל הדלקה של מסך המחשב.. ישנו איזה פתרון או שהמסך פגום? תודה רבה לעוזרים :
-
- 1 תגובה
- 5k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש קשה ומעצבנת במסך מדי פעם מתי שבא לו הוא מתחיל להשתגע ופתאום מתחילים להופיע בכל מיני מקומות כתמים צהובים וירוקים וורודים וכחולים כאלה בצורת קווים מרצדים קטנים ומעצבנים ...מה שעוד יותר מוזר זה שכשזה קורה ואני מזיז קצת את המסך זה מסתדר בזווית מסוימת ואז חוזר אני באמת נואש בבקשה למישהו יש פתרון? וזה בטוח המסך כי יש לי גם טלויזית lcd מחוברת במקביל ובה זה לא עושה בעיות
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ויש פס סגול כזה בצד שמאל שלו מה זה יכול להיות<? גם קיבלתי את הדיסק עקום, אי אפשר להשתמש בו איפה אני יכול להוריד דרייברים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך של דל נמצא אצלי בערך שנה וחצי ,ובזמן האחרון כל 10 דק התמונה קופצת לחצי שנייה כאילו מזמזמת. בדקתי אותו בחיבור למחשב אחר וגם עם כבל DVI ועדיין כל 10 דקות בערך ישנה קפיצה לחצי שנייה. ממה זה יכול להיות? והאם ללכת ולממש את האחריות של דל?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה במסך U2414H Dell - כניסת Mini DP החודש קניתי מסך חדש למחשב (קישור) ונתקלתי בבעיה הבאה: כאשר המחשב יוצא ממצב שנה הוא משנה את רזולוציית המסך שלו. כלומר – עובר מ- 1920/1080 ל- 640/480 1. במצב הזה לא ניתן לשנות רזולוציה בצורה ידנית. 2. פתרון תקלה – רק ע"י לחיצה על "אתר" בדף "רזולוציית מסך". כאשר בדקתי חיבור עם כבל HDMI – התקלה לא חזרה. כלומר התקלה מתקבלת רק עם כבל mini DP בחיבור המסך , ו- DP רגיל בכרטיס המסך . עדיין לא בדקתי עם כבל DP אחר. מישהו מכיר את התופעה ? האם יש פתרון ? נ.ב. כן התקנתי דרייברים. במקביל למסך זה מחוברת טלוויזיה 40" שהתופעה לא משפיעה עלייה בזמני השינוי.
-
- 22 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
עד שסוף סוף רכשתי מסך lcd אני חושבת אולי זאת היתה טעות?!?!? חיברתי את המסך אך התצוגה שלו ממש גרועה ... זה מתבטא בגרעיניות של המסך ניסיתי לשחק עם הצבעים או עם הקונטרסט אך כלום האם זאת בעיה ידועה במסכים אלו ?!? או שלא חיברתי נכון את המסך או שבכלל אני צריכה אולי לשדרג משהו במחשב עצמו.?!? אודה לכם אם תצליחו לעזור לי :s05: :s05: תודה גלית.......... ??? ??? ???
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ViewSonic VA912 בגודל 19'' עד עכשיו הכל היה בסדר, עד שפתאום לפני 10 דק',צצה לי נקודה ירוקה קטנה...במסך והיא לא נעלמת? מה זה?פיקסל שרוף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רקע: ברשותי מסך ViewSonic VP930 כבר 5 וחצי שנים (נרכש ב 5/2007). זהו מסך 19 אינץ' ביחס 4:3 (כמובן LCD), שנרכש בעכבות המלצה בפורום זה. לפי האתר http://www.flatpanelshd.com/panels.php הפאנל של המסך הזה הוא: מדובר במסך מעולה, ולא היו לי איתו בעיות (למעט בעיה בספק הכח ממש לפני סוף תקופת האחריות, אבל הוא נשלח לתיקון) ואני ממש מרוצה ממנו. המסך עלה לי בזמנו 2000 ש"ח, ולדעתי הוא שווה כל שקל. הבעיה: היום הבחנתי שכאשר המסך נדלק, למשך כמה שניות התמונה מופיעה בגוון ורוד, אבל לאחר מכן זה מסתדר. הדבר גורם לי לחשוב שיש בעיה במסך, בדגש על בעיה במנורת המסך (או איך שלא קוראים לרכיב ש"זורק" אור על המסך). מכיוון שמדובר במסך דיי ישן, אני בספק אם כדאי להשקיע בבדיקה או בתיק…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי. ניסיתי היום לחבר מסך נוסף למחשב הנייד שלי באמצעות כבל VGA (המסך הוא מסך פשוט ורגיל לחלוטין מבית APEX). הבעיה היא שבכל מס' שניות המסך הופך לשחור ומיד חוזר להציג תמונה. בשלב זה מופיעה בפינה של המסך המילה VGA. (יתכן שהמסך מעביר בין הכניסות השונות?) שום שינוי שניסיתי לקבוע בהגדרות המסך עצמו (OSD) או בהגדרות של כרטיס המסך לא פתרו את הבעיה. המסך מחובר למחשב נייד בעל כרטיס מסך מדגם NVIDIA 860. למישהו יש רעיון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מופיע בצד ימין של המסך קווים מאונכים ואופקיים שהופכים את התמונה בחלק זה ליותר מפוקסלת וכהה. המסך נמצא אצלי כמעט שנה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך..רק בעיה קטנה\גדולה. במסך ישנו כניסת סאונד [ירוקה ] עכשיו יש לי מין מגבר שכזה שיש בו כניסה של RCA . קיבלתי עם המסך כבל RCA=[אדום ולבן] עם יציאה של כרטיס קול [שמתאימה בדיוק לכניסה הירוקה שבמסך] וזה לא פועל,חשבתי שזו בעיה במגבר,וגם חיברתי רמקולים נפרדים של LOGITEC וגם לא פועל... ראיתי באפשרויות של המסך שאפשר לנסות משו אבל לא רציתי לגעת בדברים שאני לא מבין.. אשמח אם תעזרו לחבר את הרמקולים הנפרדים מהמסך..[דרך אגב במסך יש רמקולים מובנים-הופתעתי לטובה לא ידעתי שיש במסך המדהים הזה רמקולים מובנים] סה"כ מסך פיצוץ איכות פשוט מעולה,ראיתי סרטוני HD 1080P ופשוט נגנבתי מהאיכות והרזולוציה הגבוהה.רק מה שנשאר לי זה זה לחבר את הרמקולים=] תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי את המסך SAMSUNG P2370 חיברתי אותו בDVI לDVI הכל טוב ויפה, אבל ברגע שאני מכבה ומדליק את המסך המסך נדלק אבל רואים הכל שחור ובצד שמאל למעלה הוא רושם DIGITAL ואז משתנה לANALOG שוב רושם DIGITAL שוב משתנה לANALOG וככה זה ממשיך כמה פעמים עד שהוא מפסיק ואז נהיה מסך שחור והכפתור ON/OF מהבהב כאילו המחשב על מצב sleep אבל הוא לא על המצב הזה, בקיצור אנשים אני רוצה שתגידו לי איך אני פותר את הבעיה הזאת, שכחתי לציין שאם אני מחבר בDVI לRGB אז הבעיה לא קורת אבל אני רוצה לחבר בDVI לDVI כי רואים יותר איכותי, למי שזה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא ATI Radeon X550.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך SAMSUNG P2370 מאייבורי וגיליתי שבצד שמאל של המסך יש מין חתיכת נייר תקועה, כמובן שבחיים לא דחפתי לשם חתיכת נייר, חשבתי שיש את זה בכל המסכים אבל היום הייתי בבאג במקרה, הסתכלתי על המסך ואין שם שום חתיכת נייר תקועה, כמובן שבמסך הכל תקין אבל אני מודאג מהחתיכת נייר הזאת, האם כדאי לי לנצל את האחריות?, למי שלא מבין למה אני מתכוון הנה תמונה: למי שרוצה את התמונה ביותר גדול אז ללחוץ על הקישור: http://img196.imageshack.us/img196/3847/dsc01381y.jpg
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב הוא עלה כרגיל אבל אין תמונה על המסך והנורית לא מחליפה צבע לירוק אלא נשארת בצבע צהוב בדקתי את המסך על מחשב אחר ואותו הסיפור המחשב עולה אבל אין תצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? האם נשרף לי המסך? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתעוררה לאחרונה. כל כיבוי מסך והדלקתו מחדש, המסך מתחיל לכוון את עצמו במשך דקה ויותר, ומעלה את כל תפריטי המסך: קונטרס, בהירות וכו' עד שהוא מתכוונן סופית. כיצד אפשר למנוע את זה? מסך CMV win7 כרטיס מסך gforce gt 220
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי מסך S23A700D שקניתי בווולה שואפ ואחרי יום הופיע לי נקודה שחורה באמצע המסך והחליפו לי אותו עכשיו אחרי חודש שאחרי שקיבלתי את המסך החדש מהם יש לי עוד פעם נקודה שחורה בצד ימין למעלה במסך מה אפשר לעשות כדי להתקשר עליהם?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חיברתי מסך LCD חדש למחשב, אם זה משנה זה מסך BENQ VN2031. ואני לא רואה טוב במסך אני רואה קצת מטושטש כזה, וזה ממש כואב בעיניים. אני כאילו לא רואה חד מספיק...והרוזולוציה על 1024 על 768. מה אני יכול לעשות? ועם המסך הקודם, ה-CRT אני רואה כרגיל. עודיכנתי את הכרטיס מסך אתמול/שלשום.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך samsung 2033sw שהרזולוציה הטיבעית שלו היא 1600x900 כאשר אני מכוון על הרזולוציה הזאת 1/3 מהמסך חתוך לי, לא רואים את כל החלק התחתון (התחל שעון וכו'...) מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה מראש. נערך, הדגם הוא 2033sw
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך חדש שהתקנתי GT 220 ואז חיברתי את המחשב למסך הנ"ל והמסך רושם לי מחוץ לטווח
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב והמסך האור הירוק במסך מהבהב 5-3 דקות ורק אז הוא נידלק יש סיבה לזה אני חושב תודה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב לדבר מוזר שאני מוזיז טיפה את המארז מחשב שעל השולחן שעליו נימצא גם המסך קורה משהו מוזר המסך מתחיל לרצד בצבעים אדומים כאילו התמונה נשארת אבל יש כול מני גוונים אדומים וכאלה שהולכים ומתחזקים/מתחלשים .. לא ממש מובן לי למה זה קורה ........ הוא עומד למות ? מה בדיוק קרה לו ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב אנשים, חבר שלי קנה LCD שזה מסך מחשב וטלוויזיה עכשיו הוא חיבר אותו הכל טוב ויפה הוא רואה הכל טוב חוץ מהכתב זאת אומרת, הוא פותח מסמך כלשו הוא לא יכול לקרוא בבירור הרזולוציה היא 800.600 אמרתי לו שישנה להיכ גבוה 1280-1204 הוא אומר שאי אפשר המחשב לא נותן לשנות רזולוציה אז מה עושים? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון נראה לי הכי נכון פה יש לי מסך מסוג FJ-2230 PRO TOUCH הלחצנים שלו הם לחצני מגע ולפני יומים הם פשוט לא עובדים, עוד דבר שאני מפעיל את המחשב לוקח למסך המון זמן עד שהוא נדלק והנורה הכחולה שמראה שהוא דלוק מרצדת באור חלש מאוד רק אחרי כמה דקות או כמה מכות זה נדלק השאלה שלי אם יש לזה פתרון בכלל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג מהדגם שצוין בכותרת. ברגע שהדלקתי את המחשב המסך לא הגיע, הראה צבע לבן על כל השטח, גם את התפריט שלו לא ניתן להדליק. ברגע שמנתקים את הכבל מהמחשב הלבן נעלם אך המסך פועל. אתמול המסך עבד כרגיל, רק הבוקר הוא הפסיק לעבוד בדקתי בשני מחשב את המסך, שני כרטיסי המסך עובדים טוב, אני מדבר כרגע דרך מסך CRT ישן שהורס לי את העיניים \: האם יכול להיות שאחד מהרכיבים במסך נשרף ? אולי בפאנל ? המסך עוד באחריות, אך החנות רחוקה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-