מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
אם אפשר לקבל לינקים וכמובן אשמח לשמוע אם מישהו מהפורום קנה אותו ומרוצה או לא מרוצה ממנו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני יותר נוטה לרכישת מסך טלויזיה גדול בכוון של 42" עם רזולוציה של 1920X1080 וקצב רענון של 100MHZ. יש דגם זול שנמכר בשופרסל במחיר נמוך והאיכות סבירה למרות שייתכן מאוד שיש מסכים יותר יקרים ויותר טובים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=3179&CategoryID=576&Page=2 בכל מקרה נתקלתי במפרטים שרשום שם שהרזולוציה של המסך לצורך שימושי טלויזיה אומנם היא 1920X1080 אבל לצורך שימושי מחשב היא יותר נמוכה. האם זה תמיד ככה? כלומר אם אני ארכוש מסך טלויזיה ברזולוציה FHD אזי לצורך שימוש מחשב (סימולטור טיסה) הרזולוציה תהיה נמוכה יותר? ??? ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין שמסך יחיד 24 אינטש ישמש גם לטלויזיה בכבלים וגם למחשב, וכן שהשמע יצא מאותו סט רמקולים. הבעיה היא באודיו, שכן צריך למתג גם את השמע כבוחרים את הכניסה במסך - למשל כשעוברים מצפייה במחשב לצפייה בממיר של הוט. הרעיון שלי הוא להשתמש במסך עם 2 כניסות HDMI, שכמובן כוללות גם שמע, ולהשתמש ביציאת האוזניות של המסך ככניסה לרמקולים. הבעיה היא שזה מוריד דרסטית את איכות השמע. האם יש רעיון יותר טוב?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לראות את המסך המחשב(שהוא גם טלוויזיה) בטלוויזיה 42 אינץ שיש לי. הצג של המחשב הוא lg electronics M237WA הצג של הטלוויזיה 42 הוא של LG. אני תוהה למה חיבור של HDMI-HDMI מהמסך המחשב(חיבור מאחוריו)-לטלוויזיה לא עובד? אני לא רואה את האפשרות של הבחירה בטלוויזיה? יכול להיות דרוש תוכנה או דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בין מסך 5MS למסך 2MS למטרות משחקים וסרטים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני נפגשתי עם הרבה מסכים אלב מקרה כזה לא קרה לי! עכשיו אני רוצה לעשות משהו בכפתורים בצד בDELL U2311H והם לא מגיבים,כלום! בכלל! וכיאלו האור הכחול פועל,מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי אותו אחרי המלצה מפורום מפרטים. ואני רואה שלא ממש מחבבים אותו פה, להחליף? בעיקר למשחקים ועבודה משרדית.(סרטים דרך הטלוויזיה) עוד משהו, יצא לכם לשחק דרך מסך הטלוויזיה בלבד?(42") זה נוח?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת ממי שרכש אחד משני המסכים שבכותרת. מתלבט מה לקנות מביניהם. תודה
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירה מאחד הדגמים הבאים: Dell דגם U2211H DELL דגם LED U2312HM Dell 23'' U2311H על איזה דגם אתם ממליצים ואם אפשר סיבה לבחירה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז אני מקדים את מותו של המסך הנוכחי שלי מבעוד מועד מה שנקרא, ואני כבר עכשיו מתחיל לחפש לו יורש הולם. עד היום, ברוך השם, הסתדרתי טוב מאוד עם Samsung SyncMaster 940BW "19 שעשה את עבודתו כנדרש, מסך המחשב הדק הראשון שלי. מה שזה אומר, אני די צנוע בדרישות שלי ואני לא מחפש משהו איי איי איי, אלא מסך סטנדרטי שיהיה לי נאמן ויאריך שנים. אין לי שימושים מיוחדים, אני בסה"כ משחק במשחק אחד שהוא לא תובעני בכלל, גולש באינטרנט ומעלה תמונות לפייסבוק. סרטים אני רואה על הטלוויזיה בחדר. התקציב הוא די מוגבל (תודות לצה"ל), אני מעדיף שיהיה בסביבות של משכורת צבאית אחת (רמת פעילות א+, אז תתפנקו :<), אם כי אולי אבא יוסיף קצת, אז הצעה נוספת למסך טיפה יותר יקר גם באה בחשבון. מדובר על סכום של כ5…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך חדש ומאוד מתקשה לבחור בין מסכי ה120HZ. מצאתי רשימת מסמכים שפורסמה על ידי NVIDIA של כל מסכי ה120HZ. http://www.nvidia.com/object/3d-vision-system-requirements.html אשמח מאוד אם תוכלו להביא את דעותיכם לגבי המסכים האלה ולעזור לי לצמצם את האופציות. אני הייתי מאוד שמח למסך IPS או אפילו VA אבל פשוט לא מצאתי (והבנתי שזה גם לא קיים) מסך כזה בעל קצת רענון של 120HZ. קראתי הרבה ביקורות על הBenQ מבין הרשימה, כמעט סגרתי אליו סופית אבל אז ביקורת שלילית ממש ערערה לי את הבטחון. אני אביא את המסך מארה"ב ביבוא אז אם ידוע למישהו על מסך טוב מבין הרשימה שאפשר לרכוש בארץ אני אשמח, זה יצמצם את המחיר מאוד. גודל המסך הרצוי: עד 24" לפחות 21" (עדיף 22"). תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש עם דגש על צפייה באיכות HD. אני מתלבט בין שני המסכים בכותרת (אני מעדיף מסך של 24" אבל ראיתי ביקורות מאוד טובות על הDELL). ברור שאם יש עוד מסכי 24" בטווח מחירים הזה שעדיפים על אלה אז הם גם אופציה. אם יש מישהו שכבר יש לו מסך של LG מהסדרה והוא יכול לפרט עליו קצת אני אודה לו מאוד כי אין באינטרנט שום סיקור... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכלולם, יש לי שאלה בקשר לתלת מימד, במיוחד במשחקים, האם חייב לקנות מסך שמפורסם באתר נוידיה כ"תומך בטכנולוגיה 3D VISION" או שכל מסך 120 HZ יתן לי את אותה תרומה? ושאלה נוספת היא אם אני קונה מסך או טלויזיה שתומכים ב 3D ומגיעים איתם משקפיים, אז המשקפיים האלה זה רק לסרטים או שיתאים למשחקים גם? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מסך לעבודה בגרפיקה - תמונות פוטושופ הדמיות וכו' בגודל 24" ומעלה. מחפש המלצות למסך עם צבעים טובים וחדות טובה עבור העבודה בגרפיקה. האם הLED טובים? מומלצים? אם יש דגמים מומלצים לעבודה בגרפיקה אשמח לשמוע. תודה!
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
-
אני לא מקצוען, אני לא עובד בשום דבר שקשור לזה, אבל לאחרונה התחלתי לצלם בתור תחביב והמסך של הלפטופ שכרגע אני משתמש בו מכוייל על הפנים. אני רוצה שהתמונות יראו טוב על המסך שלי, אז חשבתי אולי כדאי לקנות מכייל. מה ההבדל בין מכייל ב1500$ למכייל ב100$? האם כדאי לי בכלל לקנות מכייל?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי איזה מסך כדאי לרכוש לפי הפרטים המצויינים בכותרת, אני לא בדיוק בטוח כמה אינץ' אמור להיות FULL HD עם רזולוציה של 1920X1200 או 1920X1080 (נראלי 24 או 26), שמעתי שגם יש מסכים של 120HZ ומן הסתם refresh rate הוא ממש חשוב למשחקים, זמן תגובה 2MS \ 4MS יהיה בסדר גמור נראלי. *על ריפרש רייט אפשר להתפשר כי אני לא בטוח שתקציב של 3000 יספיק לכל הדרישות פה - ואם כן זה יהיה מצויין, תודה אנשים עריכה :מה ההבדל בין LCD לLED ? ועוד משהו קטן, נראלי שאתם צריכים לדעת שיש לי HD4870 512MB , אמרו לי שהוא עובד לא רע ברזולוציות גבוהות גם כן, אבל רק שתדעו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754789 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=793958 http://www.za…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, אני בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני צריך קצת עזרה בנוגע למסכים. כיום המחשב הישן שלי מחובר ל-2 מסכים: 1. מסך מחשב Dell 23" U2311H רזולוציה 1920x1080 2. מסך טלויזיה LCD, 32" ברזולוציה 1280x720 אני מתכנן בעתיד להוסיף עוד מסך. יתכן והוא יהיה 17-19 אינץ' עם רזולוציה של 1680x1050 או עוד מסך FHD במחשב החדש מתוכנן כרטיס מסך GTX570 מה התהליך בחיבור המחשב לשלושה מסכים? האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד עם עוד יציאות? האם עדיף לקחת זוג ATI Radeon 6850 HD? האם זה יתן לי יותר יציאות ואפשרויות לחבר יותר מסכים? האם זה יתן תמיכה ברוזולוציה יותר גבוהה של כלל המסכים? תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1360x768 FLATRON W1943SS נגיד שאני נכנס סתם לאנטרנט שאני ממזער אותו וחוזר אליו אז הכל רואים מטושטש קרה למישהו ? מישהו יודע איך פותרים את זה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המסך הנ"ל מהכותרת. כאשר התקנתי אותו התמונה נראית נהדר, אך הטקסט נראה מעט מטושטש ולא לגמרי ברור. ניסיתי למצוא דרייברים באתר היצרן, ופשוט לא מצאתי! אולי הבעיה לא ברזולוציה, אך בכל זאת הייתי רוצה לנצל את הרזולוציה של המסך עד תום - כעת, הוא מאפשר לי עד 1024x768 כשניתן לסחוט ממנו יותר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך Dell 2209WA שאני משתמש בו כבר שנתיים-שלוש והוא באמת אחלה, אבל אני קונה החודש מחשב חדש וראיתי שיש את ה-U2311H שהוא 1920x1080 ועם פאנל IPS במחיר יותר זול ממה שקניתי את ה-2209WA בפנדה בזמנו. נראה לכם שווה לעשות טרנזיציה ל-1080p? איך המסך הזה בהשוואה ל-2209WA? אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה בין המסכים היותר טובים שהיה אפשר להשיג אז, בעיקר בגלל הפאנל.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי סאמסונג עם הדגם שרשמתי בנושא , מסך נחמד אבל לא מלהיב יתר על המידה , לא מתאים למערך של 2 מסכים , כל פעם שאני מפעיל youtube או סרט והולך למסך השני שגם אותו קניתי (ex2220) יש קפיצה במסך כאילו הוא עושה איזשהו SCAN , זה שנייה אבל עדיין זה קצת מטריד אין מריחות במשחקים כמו שהיה לי בLG הקודם שלי מבחינת משחקים במסך . ויש לו בעיה עם ATI , שצריך לסדר SCALING בכרטיס מסך ATI כדי שהכתב יהיה ברור . אגב המסך השני הEX2220 לא מראה תופעות כאלה בכלל אבל גם לא נבדק מבחינת משחקים לגבי מריחות וכדומה החלטתי לעדכן את חברי הפורום אם ירצו לקנות כזה מסך שיקחו בחשבון את מה שאמרתי נ.ב הכפתורים על המסך הם TOUCH ולמרות שהרעיון חמוד , אבל זה מעצבן שכל פעם אתה לוקח משהו מתחת ל…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הם שניהם נראים די נחמדים ובתקציב שלי ולא אני לא רוצה את הדל שבדרך כלל ממליצים עליו 8 ms פשוט לא בשבילי מבחינת הרזולוציה שניהם אותו הדבר אבל יש דברים אחרים שאני פחות מבין בהם במסכים צמצמתי לשתי אלה אני יעריך מאד עזרה לבחור בינהם אם יש לכם ביקורות או שמישהו יכול לתת לי יתרונות\חסרונות זה יעזור המון תודה מראש נ.ב קישורים http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS24A350HS/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&subsubtype=series-3-led
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD לאינטרנט וסרטים, עד 550-600 ש״ח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-