עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ברוס לי,

אני צריך להחליט על דגמים לקנייה כמה שיותר מהר יותר טוב השימושים הם אופיס בעיקר סמסונג 2333T או כוונו אותי לדגם מחליף אם יש כמו כן הדל 2312HM הוא הדגם החדש שמחליף את 2311 אני חייב גם המלצות לדגמים של HP תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  2. Started by omfglol,

מה הגודל שאתם ממליצים לי למסך כזה? יכול להיות ש23 אינץ' יהיה יותר נוח מ24? מה ההבדל בין המחירים בינהם? לפי מה שהבנתי מזאפ ההבדל קטן מאוד (100-200 שקלים)

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by tomerk1,

בחיפושי אחר ערכה לניקוי מסך של מחשב נייד led, לא מצאתי משהו חד משמעי שאותה ערכה מתאימה גם למשכי led, אלא רק למסכי lcd. האם מישהו יכול להמליץ לי על ערכה לניקוי מסך led?? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, מצאתי את המסך הנ"ל למכירה ביד שנייה במחיר של 920 ש"ח. ראיתי בזאפ שמחירו בערך 1500 ש"ח. כמו כן יש את המסך Samsung P2350 בכ-700 ש"ח. אני מחפש מסך למטרות משחקים (גם first person shooters) בביצועים גרפיים גבוהים, מה הדעות לגבי המסכים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מחפש מסך LCD מעל 18 אינצ' שרואים בו טקסט בלי בעיות ושאפשר לראות בו סרטים באיכות נמוכה (streaming). ראיית הסרטים היא לא בישיבה, אז צריך שאפשר יהיה לכופף את המסך למטה או לחילופין מסך בעל זוויות צפיה טובות. אין שום צורך ב HD, גם לא 720p. יש על המחשב כרטיס מסך nvidia 6200LE, אז אין צורך במסך שהכרטיס לא יוכל לנצל אותו. אני פשוט מחפש מסך שלא יכאב לעיניין, ושלא יהפוך ללבן או שחור כשמסתכלים ב5 מעלות מהאמצע. האם המסך - http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/VW190DE/#specifications עולה על הציפיות שלי? משום שהוא עולה 390 ש"ח ב KSP מטר מהבית שלי, ויש לו 3 שנים אחריות מהבית. יכול לחרוג קצת מהתקציב אם יש משהו שמשמעותית טוב יותר. תודה מראש.

6. Started by manshush,

LG IPS226V LG E2290V תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  7. שלום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מסך וכרגע אני עובד על LCD ענתיקה (4:3) שקיבלתי כתרומה אחרי שה-CRT הוותיק שלי החליט למות. עכשיו אני - חייל חנוק תקציבית - צריך מסך חדש השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, צפייה בסדרות וסרטים ועבודה עם תמונות. אני לא צריך מסך של מעצב גרפי, אבל כן חשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה, שכן אני עובר על הרבה תמונות ומבצע בהם שינויים קלים של חשיפה, איזוני צבע וכד'. אני לא מבין כלום בשוק המסכים היום, והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מסך טוב בתקציב המוגבל של עד 700ש"ח. *חנויות באיזור ת"א. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by madror,

לאחר שבוע של שימוש במסך החדש, שמתי לב שקיימת תופעה של זליגת אור , כאשר הרקע הוא שחור (סמתי לב לזה רק היום , כאשר הרצתי על המסך סוף סוף סרט FHD). מדובר בזליגת אור בפינה הימנית העליונה ובצד ימין באמצע. התופעה הזו של "עננות" וזליגת אור ידוע לי ממסכי LED (טלוזיות) גם בעשרות אלפי שקלים (סמסונג LED C 7000) . לי זה הורס את כל החוויה בצפייה בסרט / סדרה על גבי מסך המחשב. במצבים אחרים (בהם כאמור הרקע אינו שחור) התמונה היא מדהימה ,חדה וחיה בצבעים שלה ,אבל מבחינתי זה BRAEK DEAL ! אשמח לשמוע חוויות מבעלי מסך זה ובכלל (קשה לי להאמין שניתן להפעיל "אחריות" או להחליף מסך במקרה זה), דרור.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by yoss100,

התקציב 4000-4500 אפשר גם חריגה קלה. מרחק צפייה כ -3- 2.5 מטר. מתלבט בין הדגמים: SUMSUNG LA46C530 LG 47LD460 או אם יש המלצה למשהו יותר טוב אשמח לקבל תגובות.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDMI החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום! ברשותי מסך מחשב ישן יחסית BenQ 19" 2ms והגיע הזמן לקנות מסך חדש בנוסף (אני אשתמש בשני המסכים ביחד בסה"כ). חשבתי על מסך בגודל 23"-24" שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם מעט גרפיקה ועבודה שוטפת (אינטרנט) לסרטים/סדרות לא יהיה שימוש בעקרון. הדגמים שאני שוקל לקנות: 1. Dell U2312HM - יש לי בעבודה אחד כזה (לא עני עובד עליו אבל) הוא נראה טוב, אבל לא יודע איך הוא במשחקים.. 2. LG IPS226V - הוא יותר קטן מהתכנון אבל שקלתי גם אותו (למרות שבסדר עדיפות נמוך בגלל הגודל) 3. SAMSUNG S24A300BL 4. SAMSUNG S24A350H - הוא 24". אני לא יודע אילו דגמים מתאימים יותר למשחקים, שזה הדבר העיקרי שאני עושה במחשב. אשמח לדעתכם המלומדת

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  12. כותרת תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, רציתי לבקש את העזרה שלכם בחיפוש מסך מחשב, כרגע אני עם NEC MultiSync 90GX2 ישן וטוב משהו כמו 4 שנים איתו, ללא תקלה אחת, בלי שום פיקסל שרוף ומאוד מרוצה מהאיכות שלו, עממה, כבר מתחיל להיות קטן עליי מסך 19" ו-4:3 אני מחפש משהו בין 22 ל-24 אינץ', רזולוצית FHD ומעלה, והכי הכי חשוב - שיהיה פאנל IPS (הכל חוץ מ-TN) ושיהיה גלוסי! זה פשוט בלתי אפשרי למצוא מסך גלוסי בארץ! והנק שנמכרים היום יחסית יקרים ונדירים... אודה לכם אם תמצאו לי איזה DELL או ASUS נחמד... אני ממש חייב מסך גלוסי חדש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. זו שאלה קונקרטית כי אני מתכוון בזמן הקרוב לקנות מחשב לגיימינג כולל מסך, ואם אני מבין נכון רזולוציה גבוהה יותר תדרוש כרטיס מסך חזק יותר ואני מעדיף לחסוך בכסף אם העין לא ממש תשים לב להבדל. מבחינת משחקי מחשב ותכני HD אני ארגיש בהבדל? האם העין שמה לב להבדל?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by fakeman,

ערב טוב! אני מתלבט אם לרכוש את המסך. הבנתי שהוא לא מתאים למשחקים שזה חלק מהשימוש שלי(לא שימוש עיקרי) השאלה עד כמה זה יהיה נורא מבחינת כל מה שקשור למריחות overdrive trailing, input lag וכו'.. כי אני כן משחק ואני לא רוצה שזה יהרוס לי את החוויה? יש מסך אחרת מומלץ? אני צריך את היחס של 16:10. תקציב:1600+- תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by xroil,

שלום, ברצוני לקנות מסך FULL HD בסביבות 22" של LG או SAMSUNG. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by ofeky1,

שלום אני מעוניין להחליף את המסך שלי 17" רגיל אני רוצה מסך רחב בגודל של 23" או 24" שיהיה בעל פנל איכותי IPS ותאורת LED וגם שתהיה האפשרות לעבור מחיבור DVI לVGA (כי לפעמים אני יחבר אליו מחשב נוסף שאני יתקן\יפרמט) התקציב בעיקרון הוא 1000 שקל אבל אפשר לחרוג ממנו תודה לעוזרים!!

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by FreezHer,

אהלן חברה יש לי מסך LED 32 של סמסונג, הבעיה שלי היא שאין לו מספיק כניסות...יש כניסת HDMI אחת וכניסת RCA, שתי הכניסות תפוסות על ידי הממיר והסטרימר. ברצוני לחבר את הפליסטיישן למסך, יש איזשהי דרך לעשות זו? (הפלסטיישן בעל חיבור RCA) תודה!

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by mapisto,

היי, בזמנו (לפני שנה אני מעריך) אני זוכר ששמעתי הרבה המלצות על המסך הזה, אז מחירו היה פחות או יותר 1400 ש"ח. כיום, שאני זקוק למסך חדש, הופתעתי לגלות שמחירו לא השתנה כלל. השאלה שלי היא האם עדיין משתלם לקנות אותו, או שהוא ישן כבר ובתקציב הנ"ל (עם חריגה של 100 ש"ח) ניתן לרכוש משהו טוב יותר? נ.ב- אני זקוק למסך לצפיה בסרטים, משחקים ולשימושים שוטפים במחשב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם לפני כמה שנים טובות קניתי מסך דק (כשהוא רק נכנס לשוק) מאז הבנתי שיש שנכנסו כל מיני טכנולוגיות חדשות כמו lcd (יכול להיות שזה דווקא היה בזמנו) led full hd וכדומה מישהו יכול לתת לי הסבר בנוגע לכל טכנולוגיה ואיזו עדיפה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש 2 מסכים שישמשו את מערכת עריכת הוידאו שלי, ולאחר הרבה שיטוטים וחיפושים הגעתי למסך הזה שמתאין לי מבחינת הגודל והמחיר שלו, וראיתי שהוא קיבל ביקורות טובות בכל מקום שעין מקצועית בחנה אותו. היום התקשרו אלי מהחנות והציעו לי את הדגם החדש יותר של המסך הזה באותו סכום- Samsung BX2235. ממעט השיטוטים שעשיתי היום לא מצאתי הבדל גדול בין השניים ועדיין לראשון היו הרבה יותר ביקורות והתייחסויות ברשת. מישהו מכיר אותם ויכול לייעץ?

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  22. Started by alfus73,

שלום, מבקש המלצה לרכישת מסך שיענה לדרישות הבאות: Lcd 22 אינטש מסך רחב 16*9 2ms בלי רמקולים חיבור DVI רזולוציה 1920*1080 אפשרות להטות לצדדים ולמעלה ומטה מיועד למשחקים,סרטים ואינטרנט. שכחתי משהו? תודה

23. Started by pms1,

שלום אני מתלבט בין U2212HM לבין U2312HM שתי שאלות: עד כמה גרוע full hd בגודל 22 אינץ הרי אפשרלהגדיל פונטים תצוגה ? (עיקר השימוש לעבודה משרדית וקריאת מסמכים ) מישהו אמר שהחלוקה הטיבעית ברזולוציה הזאת זה בגודל 22 אינץ האם זה נכון ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  24. Started by ToyMan,

אני ממש מתלבט מה אתם אומרים לקחת? אני מפחד שיהיו בעיות עם 2312HM בגלל שהוא ממש חדש

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by ofer40,

שבת שלום יש לי מסך של סמסונג מדגם 971P והוא לא מציג כלום על המסך. נורת ה POWER מהבהבת כל הזמן גם כשהמסך לא מחובר למחשב. האם יש למישהו פתרון או שצריך להחליף מסך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים