מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ה-BenQ G2400W שלי שבק חיים אחרי 4 שנים, ואני מחפש מסך מחשב חדש. השימושים העיקריים זה למשחקי מחשב ותכנות וכיו"ב (סטודנט להנדסת מחשבים). אפשר לחרוג עד 200 ש"ח אם זה ממש מוצדק, אני אעדיף מסך של 24 אינץ' על זה של 23 אינץ', אבל במידת הצורך כן אהיה מוכן להתפשר. תודה רבה לכל המסייעים (:
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ישן - חמש שנים פלוס, של 19 או 17''. אשתי מאד אוהבת אותו, וגם אני מסכים שלעבודה של עיבוד תמלילים הוא מצויין. מצד כבר יש עליו, והייתי רוצה מסך חדש LED, יתר חד וכו'. וגם לסרטים יתר נחמד יתר גדול. הבעיה היא שהים אני לא רואה בשום מקום מסכים מרובעים - רק מאורכים. 23'' וכיצ"ב - כולם מאורכים. 1. האם אפשר להשיג בכלל מסכים מרובעים? האם זה רק בגדלים של 17 ו-19 - או שיש מרובעים גדולים יתר - ואיפה אפשר לקנות? 2. האם יש אפשרות במסך מאורך לראות בתבנית מלבנית מרובעת יותר - כלומר שני מצבי צפיה (מאורך כמו בסרט ו"רגיל")? 3. אם אפשר בכמה מלים - אם אני מעוניין במסך לסרטים, משחקים, ומשרדי - חד וטוב, מעט אנרגיה וצבעים מדוייקים - מה האפשרוית? אני הולך לאיבוד בין כל הכותרים. אם אפ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדיון במפרטי מחשב (שאלתי שם לגבי מפרט שלם) הציעו לי לקבל חוו"ד נוספת לגבי המסך. מכיוון שזה המקום המתאים אשמח לשמוע מה דעתכם? המטרה משחק starcraft 2, גלישה, וורד. אפשר לעלות קצת במחיר אם מצדיק את ההשקעה. אשמח לתובנות ולהצעות. בתודה אימא של
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל העיצוב שלו לא מעניין אותי רק איכות התמונה. אני מחפש מסך ב800 ומטה עם FULL HD וחיבור HDMI איך המסך הנ"ל (מבחינת איכות תמונה וצבעים)? ויש מסכים יותר מומלצים בתקציב? עריכה: ישמש למשחקים סרטים ושימושים כלליים.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית עכשיו את הU2311H ואני רוצה לקנות אחד גם לאבא שלי, לפי מה שאני מבין U2312HM זה הדגם החדש של U2311H רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ואיזה מסך יותר טוב נכון להיום לשימושים של סרטים ועבודה משרדית ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב בגודל 24' לחדר במעונות שיתחבר ללאפטופ שלי. שימושים עיקריים זה סרטי HD, והרבה סיכומים לקרוא על המסך, אז חשוב שלא יעייף את העיניים אחרי הרבה שעות. מעדיף חברות כמו סמסונג או דל וכו'. תודה והכל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני 20 דקות שמתי לב לפגם שהופיע במהלך היום במסך (תמונה מצורפת). זה מן "שקע" או "נקיק" מלמעלה למטה בצד הימיני של המסך. זה לא משהו פיסי, האזור חלק מבחוץ. ניסיתי לשחק עם חיבורים, כבל אחר, לאפס הגדרות, כלום לא עזר. זה לא נראה כמו פיקסל שרוף, וגם לא כמו צריבה (אין שום דבר קבוע שנראה בצורה הזאת אצלי). לפני כשנתיים דל החליפו לי את המסך לחדש (לא מחודש) אחרי בעיות, וכבר עברו מעל 3 שנים מרגע הקניה, יש סיכוי לאיזשהי אחריות? מישהו יכול להגדיר את הבעיה או להפנות אותי למישהו שיכול? יש תוכנה אולי שיכולה לסדר לי את זה? אם לא, מישהו יודע כמה תיקון יכול לעלות? ואם אחרי התיקון הבעיה חוזרת? תודה מאוד לעוזרים, אני פה ממש בסרטים (בדיוק קניתי מסך לאמא שלי, אחרת הייתי קונה חדש ונותן לה את…
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
קניתי בעבר ספרי אם סמרטוט כזה לניקוי של מסכי lcd ולא מזמן החלפתי ל led שאלתי היא אם ניתן לנקות מסך led אם הניקוי של lcd המסך שיש ברשותי הוא lg e2350t ברצוני בעתיד לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך שתומך ב hd ולא ראיתי כניסה של hd על גביי המחשב יכול להיות שאין חיבור כי לפי הנתונים אני זוכר שהיה רשום שהוא full hd נירא לי 1080p ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שמתחיל להיות קשה להשיג אותם מכיוון שהדגם הוחלף ב-2312. האם יש הבדלים ניכרים בין הדגמים מבחינת התמונה? אם כן, אני מניח שלא אחכה וארכוש 2311 הקדם כל עוד אפשר להשיג אותם.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם! באמת הפכתי פה את הפורום וחיפשתי בכל הרשת, ביקורות על 2 המסכים (2412 וה-2410 של DELL) , והשוואות. אבל תכלס, קשה לי להחליט. אז אני מבקש את עצת המומחים פה בפורום (!). לגבי השימושים שלי: אני מעצב גרפי (פרינטים/אתרים) וגם מתעסק בהפקה ומיקס(מוזיקה, בגלל זה הרזולוציה הגדולה). מלבד זאת, אני משתמש גם במחשב אישי וגם במחשב נייד. ככה שהייתי רוצה שהמחשב האישי יהיה תמיד מחובר (לשימוש שאר דיירי הבית) והניד רק כשאני מגיע אני אחבר כבל HDMI ואבחר INPUT שונה במסך. לגבי משחקים, אני כן משחק. לצערי המסך הקודם שלי הלך לעולמו והמחשבים שלי (הנייד והנייח) כרגע לא מריצים את המשחקים הכי מטורפים בשוק(FPS ) ככה שבעתיד אני אשדרג ואני כן אשחק משחקים "כבדים" כיום אני משחק פיפא12/DA2 [וע…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעונייןלרכוש כמתנה משפחתית לאחד מחברי המשפחה מסך 20-22 אינץ רצוי שיהיה FHD עד 800 ש"ח תודה מראש לעוזרים גיל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Samsung EX2220X LED 21.5" 5ms 1920x1080 DVI 1080P מישהו יודע מה הסוג פאנל של המסך הזה?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היום הגיע לי המסך מה לעשות פשוט לחבר אותו ולשחק?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי אותו לפני כמה ימים ושמתי לב לבעיה בו - המסך נחתך במשחקים למלעה ולמטה. ככה זה בדגם הזה או שרק לי זה קורה? אם זה ככה בדגם הזה אז על איזה מסך אתם ממליצים שאין בו בעיות כאלה?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי מסך, 'CHIMEI CMV 222H 22 הזזתי אותו לפני כמה ימים הוא השמיע רעש של קצר ונכבה, כשהדלקתי אותו הוא היבהב לרגע ולא הראה דבר, הדלקתי וכיביתי אותו כמה פעמים עד שהוא פעל. מאז הוא ככה וניראה לי המצב מחמיר, השאלה שלי האם ניתן לתקן דבר כזה? וכמה זה עולה? אם אין טעם ועדיף כבר לקנות חדש (המסך אצלי כבר 3 שנים) אז על איזה מסך הייתם ממליצים בטווח מחירים 700-800 שח מהאתר: קיי.אס.פי. מחשבים או מחנות אחרת באזור חיפה והקריות. תודה מראש לכל מי שיעזור >_<
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בשני מסכים - Samsung SyncMaster S23A300b כמסך ראשי, ובLG L1960TR כמסך משני. השימושים הם בעיקר סטודנטיאליים- תיכנות, אופיס ואינטרנט. לכל אחד מן המסכים יש כניסת DVI וVGA. לוח האם שברשותי הוא של אינטל BLKDH67CL-B3, ולו יש יציאת HDMI וDVI, ללא VGA, כך שעל מנת שאני אוכל להשתמש בשני המסכים עליי להוסיף חיבור מתאים לאחד מן המסכים. שאלתי היא, האם עדיף להשתמש בכבל שבצידו האחד הוא HDMI ובשני DVI או שמתאם יהיה עדיף? אמור להיות בכלל הבדל? אשמח לקבל המלצה למוצרים איכותיים. ובנוסף, האם זה ישנה איזה מן המסכים אני אחבר לאיזה יציאה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז שלום ! אני מחפש מסך לקנייה בעתיד, הלא מוגדר. אתם בטח חושבים לעצמכם "אז תפתח כשתקנה" או משהו בסגנון, אבל אני לא יודע מתי אקנה. אולי אפילו מחר. או מחרתיים כי מחר שבת. גם התקציב לא מוגבל, או יותר נכון לא מוגדר. אני מחפש מסך טוב, לעיצוב, סרטים, ושימושים כלליים- קצת מהכל. ראיתי את המסך S23A950 של סמסונג, אני גם זוכר שראיתי כתבה עליו (יש מצב אפילו פה באתר) כשרק הוצגו. יש לו תלת מימד, שזה נחמד מאוד, יש לו תאורה אחורית לד, שלמרות שזה לא אומר כלום, אוכל להשוויץ בפני החברים , עיצוב מעולה. ואם בעיצוב עסקנו, מסך מעוצב טוב מעלה הרבה נקודות למסך. גם אורגנומיה. חיסרון שיש לו זה פאנל TN, או שאולי זה לא חיסרון. אתם המומחים . בכל מקרה, מאוד אהבתי אותו, למרות המחיר הגבוהה (2400 ש"ח…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המסך צריך להיות: 1) אוטנטי מבחינת צבעים ועם אפשרות כיול 2) כזה שניתן להביט בו שעות רבות ביום בלי שיעייף את העיניים ֱ3) ניתן להטייה וכיוון 4) לא מבריק (שלא ייצר השתקפויות) 5) התמונה לא משתנה בהסתכלות מזוויות שונות 6) במחיר שלא עולה על 2000 ש"ח אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי גלי
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות אחד משני אלה אבל קשה לי להחליט לפי מה שהולך בפורום, כל אחד מושך את החוט לכיוון שלו ואני מתלבט. אין לי בעיה לשלם את ה600 שקל אפ זה באמת שווה את זה. וחוץ מזה ראיתי לפי אחד השרשורים שתיתכן בעיה של דגם ה - 24, כמה זה נכון? השימושים העיקריים של זה יהיו סרטים משחקים וקצת אינטרנט תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, אני די חדש פה בפורום ולא מבין יותר מדי בחומרה. אני מתכנת במקצועי ועובד על הרבה פרוייקטים גם מהבית, יש לי מסך Samsung SyncMaster 2253BW ואני מעוניין להוסיף לו עוד מסך כדי לעבוד על שני המסכים במקביל. 95% מההתעסקות שלי עם המחשב היא בכתיבת קוד וגלישה באינטרנט, 5% הנותרים לצפייה בסרטים (משחקים שואף ל 0) אני מעוניין במסך עם חדות גבוהה (שתגרום לחדות בפונטים) וצבעים ברורים, גודל שבין 21.5 - 23 אינץ' עם העדפה לפאנל IPS. התקציב הוא עד סביבות ה 850 - 900 שקל. אוהב את המוצרים של Samsung, LG אבל אם יש משהו אחר שיכול לענות על הצרכים שלי, לא אשלול אותו. תודה! מיקי
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אז לבסוף, אחרי הקדיחה בפורום (שרשור מלפני כמה ימים), התחדשתי ב- Dell U2412M, ואני סה"כ מרוצה. בתור מי שרגיל ל-2209WA (ועדיין רואה אותו בתדירות גבוהה כי יש עוד אחד כזה במשפחה), אוכל לומר שהתמונה סה"כ דומה מאוד. הצבעים ב2209WA כנראה טיפה טובים יותר, אם כי לא ראיתי את המסכים זה ליד זה, כך שייתכן שישנה הטיה פסיכולוגית שלי לטובתו, שכן לגביו אני יודע שמדובר בפנל 8 ביט, כאשר ל- U2412M יש פנל 6 ביט + FRC. כך או כך, לעניין הצבע, מדובר בFeel כללי דומה עד זהה. אחרי כיול לפי ההוראות ב- tftcentral.co.uk התמונה באמת נראית יוצא מן הכלל (יש שם הוראות מדוייקות לעניין הרכב צבעי היסוד), אם כי אני מעדיף אותה בהירה יותר (הם מכיילים את הבהירות ל- 35, שזה חשוך לטעמי). Out of the box הוא בהיר מי…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
U2410 מגיע rev A07 U2412 יש סיכוי שיצטרך מספר עדכונים בכדי להיות נטול בעיות. האם שווה לקחת סיכון עם U2412?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בתחילת השבוע צריך לקבל מחשב חדש, והזמנתי מ-KSP את המסך Samsung S24A350H, עכשיו אני מתחיל לאט לאט לקבל רגשות חרטה, אז אם אפשר לעזור לי ולהגיד לי איזה מסך טוב יותר? (כי עדיין אפשר להחליף) הכרטיסי מסך שאני קונה הם GTX560 Ti SLI (אם זה משנה) המסכים: Samsung - http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS24A350HS/XS/index.idx?pagetype=prd_detail Dell - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676 המחיר של הסמסונג הוא 1250 ש"ח והמחיר של הדל הוא 1590 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד hp pavilon dv6000, עד לא מזמן הוא עבד מצויין, ממש מלאך.. לאחרונה המסך התחיל להבהב בלי סיבה תוך כדי פעולה עד שהמסך הוחשך לגמרי. כרגע המסך חשוך אך ניתן לראות תצוגה אם המסך מכוון לאור. אני חושב שהסיבה זה שה-inverter של המסך נהרס/נשרף וההחלפה שלו די פשוטה, פשוט הרכיב מאד יקר יחסית לזה שאני לא בטוח שזאת באמת הבעיהhttp://www.pchub.com/uph/laptop/43-32507-7879/TDK-TBD392NR-LCD-Inverter.html זה הכי זול שמצאתי, האם זאת באמת הסיבה הכי הגיונית למסך חשוך והאם כדיא להזמין את הרכיב ולהחליף?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-