עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by דנדן,

עד כמה המסך הזה שווה את המחיר שלו? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=1DET221WT

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by Menash95,

תקציב בסביבות 1000 שקל. רזולוציה 1080p, כרטיס 1070. 144hz לא כל כך מדבר אליי כי אני לא יודע אם זה שווה את המחיר הגבוה. מה שכן חשוב לי זה זמן תגובה נמוך ואיכות תמונה טובה.

3. Started by gabishpak1,

שלום אני חדש בענייו מחשבים ואני צריך המלצה למסך המיועד למשחקים כבדים. התקציב הוא 1000 שקל,אני רוצה שגודל המסך יהיה בין 20-24 אינ'ץ.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by IdolAdmin,

כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מסך 27' ואני לא מצליח להחליט בין שני המסכים האלו.. אחרי שה Dell 2007WFP שלי התפגר ועדיין קשה לי לחשוב על מסך אחר לא של דל, ראיתי את הסמסונג הקעור וכמה הקעור כן משפיע בגודל כזה, אז עכשיו אני לא מצליח להחליט בין השניים.. השימוש שלי זה לסרטים ומשחקים, כאשר אני אוהב לשחק באיכות הכי גבוהה אבל לא אובססיבי לפרטים הקטנים שרוב הסיכויים אני בכלל לא אשים לב אליהם.. מבחינת איכות תמונה כמה הבדל יש בינהם? האם הוא משמעותי? מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 5k צפיות
  5. היי לכולם, אני מתלבטת בין: Samsung 2243BW ו- Samsung 2253BW רציתי לקנות את ה-2243 כי הוא מסך שמסתובב לאורך/לרוחב לעומת הדגם החדש יותר 2253 אבל אמרו לי שה2253 הרבה יותר טוב. ראיתי שיש ב2253 שני יתרונות: 1. זמן תגובה של 2 לעומת 5 2.בלחיצת כפור אפשר לבחור בתצוגת מסך בפורמט (WIDE (16:10 או תצוגת מסך בפורמט רגיל (4:3) האם ההבדלים באמת משמעותי ששווה לי לוותר על התכונה של PIVOT (כי זה נשמע לי כמו תכונה מאוד נוחה וחשובה)? תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by wizi,

המסך מת. טוב אחרי כל כך הרבה שנים מגיע לו. בכל מקרה, התלבטות ברמה העקרונית. 1. מסך 25 עם 1440X2560 2. מסך 24 עם 1920X1080 האם הטקסט משמעותית קטן יותר ב 25 ? רוב השימושים הם רגילים, גלישה, סרטים, קידוד, מעט משחקים. כרטיס נוכחי GTX 780 Ti מה דעתכם?

7. Started by XCG120,

איזה מסך 27 הכי טוב אני יכול לקנות במחיר של עד 1300, שיתאים לגיימינג שתהיה בו אפשרות להגביה את המסך, ושיתן אכות טקסט איכותית לקריאה ,שיתאים בגדול להכול טקסט משחקים וכו..במחיר הנ"ל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  8. מחנות tms.co.il פשוט משם אני רוכש מחשב .. חשבתי אולי תוכלו להמליץ לי , חשוב שהוא לא יהיה wide

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by moshe5,

אהלן, אני חייב מסך חדש (קונה שבוע הבא) והגעתי לבקש את המלצתכם. אני בעיקר קורא ומתכנת, נאמר 70%, אבל גם משחק ורואה סדרות, נאמר 30%. מחפש מסך בגודל 23׳ או 24׳. אני עם כרטיס מסך 970 (ראיתי פה בפוסטים אחרים ששואלים על זה). מתלבט כרגע בין u2417h של DELL לבין c24fg70 של samsung. ההתלבטות היא פחות בקטע של העניינים הטכניים, בהם המסך של סמסונג עדיף בהרבה להבנתי, אלא בעניין החוויה עם מסך קעור בקריאה ותכנות. למישהו יש מסך קעור בגודל הזה ויכול לספר לי מהלב אם הוא מרוצה או שהיה מעדיף מסך שטוח? תודה וסופש נעים.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by ajl,

אני עוסק בגרפיקה ויש לי מסך אחד של דל (2007WFP), הבעיה שלי היא כשאני שולח ללקוחות (עסקיים ברובם) עבודה לאישור וכדומה הם רואים את הצבעים שונה ממני, לכן אני מחפש מסך סטנדרטי (שהרוב קונה) שהוא גם לא יקר רק כדי לבדוק את הצבעים. אשמח לעזרה, תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by xena,

אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD - אחד עד 1500 ש"ח והאחר עד 2500 ש"ח. שניהם מיועדים לבעלי ראייה שאינה טובה במיוחד כך ש 2007FP ואחיו לא באים בחשבון (גודל פונט). השימוש הוא עבודה עם טקסטים. זה הכל. נראה לי ש 19" יהיה טוב כאן בשל גודל הנקודה הגדול ביותר.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  12. Started by PrefaceAlumni,

הבנתי שבמסך 2243BW אפשר לעבור למצב של 3:4. מהי הרזולוציה במצב הזה? (אני מניח שהיא פחות מ-1680X 1050 ) במצב הרגיל). והאם זה גורם לשיפור בביצועים במשחקים(כי הרי יש פחות פיקסלים לצייר). תודה!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן, אני מתלבט כרגע בין מסך Dell 2007FP לבין Samsung 971P. ההתלבטות היחידה כרגע היא גודל הפונטים שאני אראה במסך (אין בעיה של תקציב). הבנתי מקריאה בפורום שבמסכים של 20" הפונטים יראו קטנים יחסית למסכים של 19", זאת בהנחה שמשתמשים ברזולוציה הטבעית של המסכים. בכל מקרה, אני לא מעוניין להשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך גם במסך של 19" מכיוון שלטעמי (או לטעם העיניים שלי...) הפונטים עדיין קטנים, לכן אני רוצה לשים את הרזולוציה על 1024x768 (ככה למשל זה מוגדר במקום העבודה שלי בו אני עובד עם מסך 19"). השאלה שלי, ומכיוון שאני לא מתכוון לעבוד עם הרזולוציה הטבעית של המסך, האם הפונטים יראו יותר טוב ב - Dell או ב - Samsung אם אני מגדיר את התצוגה שתעבוד עם 1024x768 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. ביקורת טובה באתר הבא: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-6_18.html למישהו יש ניסיון/מקור אמין לתמוך ? כמו כן, אם אפשר לקבל המלצה ל-19 אינץ' בתקציב גג של 1200 ש"ח לשימוש כללי. תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  15. אז ככה, אמא בניו יורק והיא מוכנה להביא לי מסך התקציב הוא 1800 שקל מקסימום המסך ישומש למשחקים סרטים ויש לי כרטיס טלויזיה אז גם טלויזיהה...יש לי כרטיס מסך 8800GTX רצוי שיהיה אפשר להוציא את המסך מהסטנד ולתלות על הקיר אבל לא קריטי ובארה"ב זה בטח יותר זול...מאוד מאוד התלהבתי מה HP W2207 אני מחפש מסך בלי זליגת אור או פיקסלים שרופים עם זוית צפייה טובה(שיש לHP) ראיתי תסמסונג והם נראים ממש לא טובים, זליגת אור רצינית ופיקסלים שרופים על מה אתם ממליצים? נ.ב יש לי כרגע HP 17' שאני מרוצה ממנו אין לו פיקסלים סרופים ולא זליגת אור אז בגלל זה אני חושב שגם הHP 22' יהיה ככה...והאם ה17' שלי הוא TN? תודה רבה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם אי ניקוי של המסך מאבק (לא בהכרח על הצג עצמו אלא גם מאחוריו\מעליו (איפה שיש את ה'חורי אוורור') יכולה לגרום לנזק כלשהוא במצטבר?,יש לי המון אבק מאחורי המסך.ולא חסר גם מעליו ואיפה שיש את החורים האלה של האוורור כנראה..אבל אני לא רוצה לנקות שם...הצג עצמו דיי נקי כי אותו אני מנקה אחת לכמה זמן...אבל שאר המסך מלא אבק....מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by Avivc4,

חיברתי מסך LCD חדש למחשב, אם זה משנה זה מסך BENQ VN2031. ואני לא רואה טוב במסך אני רואה קצת מטושטש כזה, וזה ממש כואב בעיניים. אני כאילו לא רואה חד מספיק...והרוזולוציה על 1024 על 768. מה אני יכול לעשות? ועם המסך הקודם, ה-CRT אני רואה כרגיל. עודיכנתי את הכרטיס מסך אתמול/שלשום.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Eyal-Style,

רוצה לדעת איך כדאי לשחק משחקים? אני הרבה שומע אנשים משחקים יל 1080p או על איכות hd ? כשאומרים את זה, מתכוונים להגדרה כלשהיא שגורמת למשחק להיראות באיות hd או שזה קיצור לרזולוציה מסויימת? יש לי מצך שהרזולוציה ההטבעית שלו היא 1920*1200, כדאי לי לשחק על הרזולוציה הזאת? או שכדאי לשחר על 1080p ? אשמח רגע להסבר ..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לאחר הצלחה מרובה בפורום השכן ("מפרטי מחשב") ורכישת שני מחשבים על פי המלצת מומחי הפורום, מנסה את מזלי גם בבחירת המסך... 1. המסך הראשון הוא לאינטרנט ומעט עבודה גרפית - ביחס 3:4 (פשוט כי לא הולכים לצפות בו בסרטים אז אני לא רואה טעם למסך רחב כשהשימוש הצפוי הוא אינטרנט ותמונות). להבנתי, בתקציב של 800 ש"ח המסך היחיד שהוא לא רחב שניתן למצוא הוא בגודל 19", אשמח להמלצות. 2. המסך השני הוא לאינטרנט בלבד, כאן הדרישה היחידה היא שהמשתמש הוא אדם מבוגר שרוצה לפנק את עצמו עם מסך גדול ותו לא. גם כאן התקציב הוא 800 ש"ח והגודל המבוקש הוא 22" (?), אשמח להמלצות. תודה מראש ושנה טובה !

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  20. שלום, ברשותי מסך מחשב 17 אינץ' ישן של Liteon דגם R17AA. המסך לפתע הפסיק לעבוד, למרות שכאשר חיברתי לו את כבל החשמל, שמעתי את ה"ציק" של החשמל. פתחתי את המסך ופירקתי אותו כמעט לגמרי וגיליתי מן נוזל גומי/פלסטיק קשיח בחלק מהמקומות: זה לא נראה כאילו שהוא נזל לתוך המסך (וגם הייתי יודע אם היה נשפך משהו על המסך), אלא כאילו הוא נוצר שם, נזל קצת כלפי מטה והתקשה. מה זה כל הלבן הזה?

• 28 תגובות
    • 5.5k צפיות
  21. Started by itamar0020,

שלום אני לא יודע עם זה קשור אבל אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ' ויש לי כרטיס מסך FX5200 שאלתי האם המסך יעבוד בצורה תקינה עם כרטיס זה מכיוון שהוא ישן?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. Started by טלילי,

היי , מחפש מסך דק (מינימום 19" ) לעריכת וידאו. (לא גיימינג). מתלבט בין הדגמים הבאים : ViewSonic LCD 19 VP930 או Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel או Samsung 19 LCD SyncMaster 971P חשוב לי שלא תהייה גרעיניות בתנועה ושהמסך לא " יזרח ויסנוור בבוהק" וכמובן שיהיו לו צבעים "חיים וטבעיים". אשמח להמלצה טובה וידידותית (לארנק ולמשתמש)... לתקציב של עד 2400 . תודה (הירוק בפורום)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shayh,

קודם כל - לא הצלחתי להבין מה ההבדלים ביניהם. המסכים איכותיים? יש מסך אחר (של יצרן טוב) במחיר דומה ששווה לקחת אותו ולא את אחד הסמסונגים? את הT220 הציעו לי ב1350 ש"ח ואת ה2243BW הציעו לי ב1250 ש"ח. הצרכים שלי הם סרטים ואינטרנט. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  24. Started by hilerowitz,

שלום, אני עורך וידאו ואני מחפש מסך מחשב טוב בסביבות 1000-1500 ש"ח. על פי איזה פרמטרים אני צריך לבחור מסך מחשב לעריכה? (סוג פאנל, ניגודיות, זמן תגובה, האם LED) בנוסף מה הדעה לגבי סוג המסך: Samsung 2333T LCD או LG IPS236V LED תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by smoke_man,

השימושים העיקריים שלי הם: גלישה באינטרנט משחקים ואחרי זה סרטים המפרט שלי זה מעבד 6750 כרטיס מסך 2600xt (עם רכישת המסך אני מחליף ל-9800gt) זיכרון 2 גיגה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.