מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
Samsung T27A950 3D Led 27'' 2ms 2xHDMI WideScreen Black אני לא מוצא מידע על שלט אם לא, תציעו לי מסך מחשב+טלויזיה כולל שלט HDMI הכי חדש תקציב עד 4000 שקל תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי כרגע יש לי מסך שטוח 17 אינץ' של LG מלפני 7-8 שנים אני רוצה מסך בגודל שנע בין 21 ל-24 אינץ' השימושיים העיקריים יהיו לסרטים וסדרות באיכות HD, עבודה מישרדית, וגם משחקים כבדים התקציב עומד על 1-1.5K
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
**עדכון נושא*** ערכתי את הנושא לגמרי במקום לפתוח נושא חדש, אני מתלבט בין שני מסכים. Dell U2311H במחיר של 955 ש"ח http://tms.co.il/product/8854 לבין LG IPS231P במחיר של 925 ש"ח http://tms.co.il/product/10317 עכשיו נראה שאין הבדל ענק, רק שלLG יש 5MS במקום 8MS של DELL. בדקתי זאת לפי נתונים באתר של LG. נראה שהמסך של LG אפילו שהוא זול יותר הוא יותר טוב. מישהו יכול לאמת לי האם כדאי לי לרכוש את המסך של LG? כמו כן לא ברור לי האם לLG יש רמקולים מובנים או לא שורה תחתונה האם LG מסך איכותי ומתאים לצפייה בסרטים מרחוק? ולמשחקים? תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך ''32 למחשב, אבל לפני זה יש כמה דברים שאני צריך לדעת.. 1. כרגע יש לי מסך ''22 עם רזולוציה של 1680X1050, והרזולוציה של המסך ''32 שאני מעוניין לקנות היא 1366X768. כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של NVIDIA והורדתי את הרזולוציה של המסך הנוכחי שלי מ-1680X1050 ל-1366X768 ראו מאוד מטושטש ועליי לדעת אם יראו מטושטש כל כך במסך החדש, או שיראו חד, בדיוק כפי שרואים ברזולוציה המקסימלית של המסך הנוכחי.. 2. במידה ואני אפעיל משחקים במסך ''32 עם רזולוציית משחק של 1680X1050- שזו הרזולוציה של המסך הנוכחי שלי, האם המשחקים ירוצו בדיוק באותה מהירות שהם רצים על המסך ''22 שלי, או שלמרות זאת הם ירוצו בצורה איטית יותר? 3. הדגם של המסך שאני מעוניין לקנות, הוא SAMSUNG LCD MONITOR 32'…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אצלי יש כרגע את SyncMaster של Samsung. 1) האם בעבודה משרדית, כלומר כתיבה וקריאה של טקסט בעיקר + קריאת טבלאות יהיה הבדל מבחינת הנוחות לזה של סמסונג ? 2) האם יש הבדל בין שני מסכי הדל מבחינת נוחות ועייפות העיניים בקריאת טקסט ונתונים אחרים ? לשון אחר, יש להבדלים בין הפאנלים והתאורה, השפעה על התעייפות העיניים מהמסך ? 3) יש מסך אחר שהייתם ממליצים יותר לעבודות משרדיות בתקציב דומה לזה ?
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתעניין במסך ענק( 27 אינטש, למשל זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751714 ). לפני כשנה קניתי מסך 24 ובסוף החזרתי אותו כי הרזולוציה היתה גבוהה, וכתוצאה מכך הכתב היה ממש קטן ולכן בעצם "הפסדתי". עכשיו אני רוצה שוב פעם לקנות מסך ענק, אבל עדיין חושש שהכתב יהיה פצפון. האם יש לזה פתרון או שככה זה ואין טעם לקנות ולהתאכזב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עקב תקלה מסויימת במסך שלי 2209WA מגיע לי מסך חדש מדל . יכול להיות מצב שיחליפו לי למסך מדגם U2312HM . אני מבין שזה דגם חדש ולא רע.. אבל הוא 16:9 .. אני לא יודע אם זה שווה ההחלפה בדגם הזה .. אני לא מתלונן על 2209WA מסך טוב מאוד ) מה דעתכם בעניין ?
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב זול באזור ה600-800 שיתאים לרזולוציה של 1920X1080 לכרטיס מסך HD 6870 זה התקציב שנותר לי למסך... מחפש מסך כמה שיותר גדול במסגרת התקציב. מצאתי את המסך הזה אך אין לי פרטים עליו איזה פאנל הוא . ובאתר של החברה אני לא מוצא כלום. http://tms.co.il/product/10052 מישהו יודע איזה דגם המסך הזה? אם החברה הזו מומלצת בכלל
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
איזה עדיף למשחקים? החנות נוטבוק אמינה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לקבל המלצה לכבל HDMI איכותי לרכישה בארץ. האם צריך שיהיה מוזהב? מאיזו חברה עדיף ואיזה דגם. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בבחירת מסך זול באזור ה500-600 אם חריגה קטנה מחייבת.. אני לא מבין במסכים.. זקוק לחברה טובה לא חברת מדבקה... מחיר טוב לקנייה באזור נתניה... מקובל גם מסך עם אחריות כוללת איסוף ושילוח (באזורים מרוחקים) צריך מסך לרזולוציה של 1920x1080 לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב חדש אולם החלטתי לוותר על הרעיון בגלל שאני מתגייס בשנה הבאה, ובמקום זה להשקיע במסך טוב חדש, בגלל שהמסך הנוכחי שלי שובק חייו. אז אני אשמח להמלצה למסך איכותי למשחקים וסרטים, ששעות העבודה שלו הם רבות במיוחד, במחיר טוב ביחס עלות/ביצועים. אני אשמח לדעת למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים בנוסף . תודה מראש עריכה: חשבתי על שאולי הכרטיס מסך שלי (שיחסית ישן) כנראה ישנה, אז כרגע יש לי -GeForce 8600 GTS ואני מתכוון לשדרג בעתיד הרחוק.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברה, התחדשתי היום במסך 2312, זה עלה לי 970 ש"ח (לא מצאתי יותר זול) המסך פשוט פצצה- אין מילים. מסך מאוד מרשים הכל נמצא במקום - נראה לי שחשבו על כל דבר כשתכננו את המסך הזה ממליץ בחום.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של acer דגם: 4820TG עם כרטיס גרפי של ATI דגם: HD 5650 עם 1GB. אני מעוניין לקנות מסך מחשב שאחבר אותו באמצעות כבל HDMI וככה אוכל לעבוד על מסך גדול יותר. ניגשתי לחנות מסויימת כדי לבדוק מסכים ואף נתנו לי לחבר את המחשב כדי לראות איך זה עובד. כאשר חיברתי את המחשב למסך 24' Full HD של PILOT התצוגה לא הייתה טובה ולא הצלחתי לשנות את הרזולוציה כדי לשפר אותה (המסך נראה גרעיני כזה) ואילו כאשר חיברתי את המחשב למסך 23' HD של אותה החברה היה אפשר לראות הרבה יותר טוב. למרות שלא הייתי בטוח שזה התצוגה הכי טובה. אשמח לדעת מה למה לדעתכם זה קרה? האם המחשב שלי יכול בכלל להוציא תצוגה טובה למסך Full HD? איזה מסך הייתם ממליצים לי לקנות בתקציב של +/-1500? (לצפייה בסרטים, משחק…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה, אבל נראה שיש בו בעיית הבהוב שגורמת לעייפות בעיניים, בעיקר ברמות בהירות מתחת ל 60%, כמו שמתואר בסרטון הזה : האם מישהו נתקל בתופעה ? כדאי אולי להוסיף משהו כמו 800ש"ח, שזה לא סוף העולם, ולקנות במקום את ה U2410...
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש המלצה למסך 19~20'' (אין לי מקום לגדול יותר) עד 1000 ש"ח... אני מעדיף משהו שנמכר בשקם אלקטריק. השימושים זה טלויזיה (סדרות בסטרימינג), אינטרנט וסרטים... פחות משחקים. יש לי כרטיס מסך ישן אז אני צריך מסך שיודע לעבוד טוב גם עם רזולוציה נמוכה יחסית (1200 ומשהו על 900 ומשהו) וגם רזולוציה גבוהה יותר (קונה מחשב חדש בקרוב) עכשו יש לי מסך CRT בגודל 17 אינצ' של סמסונג- סינקמסטר 793DF בן 4000 שעובד כמו חדש... אני רוצה מסך שיעשה עבודה מכובדת לפחות כמו שיש לי עכשו.
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי היה להרבה שנים מסך crt 17" טוב מאוד, אחריו להרבה שנים מסך 4:3 17" lcd של proview בו צפיתי ברזולוציה 1024-768. קניתי לא מזמן מסך רחב 16:9 23" של Dell דגם U2312HM. בעיה של משחקים שדיווחתי בפורום זה לדעתי נפתרה, מאחר שאם שמים את המשחקים בויסינק און אז אין בעיות רענון. לדעתי יש בעייה אחרת שעם הימים שעוברים אני נתקל בה יותר, וזה עייפות מוגברת של העיניים בשימוש עם המסך. יש לזכור כי המסך שהיה לי היה 4:3 17" ברזולוציה ששמתי על 1024-768. אתרים שהייתי בהם, כולל תוכנות אחרות ששמתי על כל המסך, תפשו שטח פיזי קטן בחצי בערך, כמובן, מהמסך שיש לי כרגע. מה שגורם שיש יותר לבן מול העיניים שלי מאשר המסך הקודם, שגובהו היה זהה אבל רוחבו חצי מהחדש. דבר ראשון שעשיתי כמובן הוא להנ…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קראתי את כל המידע על המסך הזה גם כאן בפורום וגם בהרבה אתרים אחרים אבל נותרו לי מספר שאלות : 1. אני רוצה לקנות את המסך האם יש מצב לקנות אותו בפחות מ-1500 ש"ח בקנייה במזומן כקונה יחיד? (איזור נהריה כרמיאל) ואם לא אז מתי יוצאת לדרך רכישה קבוצתית נוספת ? 2. לא מסוגל לקבל פיקסל שרוף אחד או תקוע אחד , האם יש מצב לבדוק את המסך בחנות , ואם כן באיזה תוכנה להשתמש ? 3. אני רוצה לקנות את המסך ב-KSP אבל אני מפחד שאולי המסך שלהם סוג ב (פחד לא רציונלי או שאולי קצת רציונלי ) והאם המסך מגיע מהיבואן הרשמי של DELL בארץ או ביבוא של KSP מ Dell ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה המסך מחשב הפסיק לעבוד (Samsung SyncMaster 730B). המחשב משמש בעיקר את אבא שלי למשחקי סוליטר וכאלה.. שום דבר רציני.. אשמח להמלצה למסך מחשב חדש (כתבתי עד אלף ש"ח, אבל מניחה שלשימושים פשוטים שכאלה, יהיה אפשר למצוא מסך מחשב זול בהרבה..)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות, אני קונה גם מסך ולאחר קריאה בפורומים ראיתי המלצות חמות על ה2312, אבל מחיפוש בגוגל עולה שהרבה משתמשים מתלוננים על רעש זמזום שנובע מהמסך כאשר הבהירות נמוכה מ99%. http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19409537/19959352.aspx#19959352 http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19425593/20005609.aspx#20005609 אז רציתי לשאול מחבר'ה שיש להם את המסך פה בפורום האם גם אתם נתקלתם בתופעה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כעת שאלה נוספת: ברצוני לרכוש מסך של סמסונג 27" LED. משום מה, ראיתי שכמעט כל הדגמים שלהם לא באים עם יציאת DVI שאיתה אני עובד היום, אלא עם יציאת HDMI. רציתי לדעת מהי ה- HDMII, והאם זה במקום DVI? האם משתמשים רק ב- HDMI עם כבל שמחבר בכרטיס מסך עם יציאת HDMI למסך? תודה רבה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, שבוע שעבר יצה לי להיות עצל כמה קרובי משפחה, נתחיל מזה, לאחד יש מסך Proview של 22", דגם 2200W יש פה את המפרט: http://goo.gl/4vEAE הנתונים בכלל לא משהוא, במיוחד הרזולוציה, תכלס רואים ממש מגעיל, כוונתי אותו ל native והורדתי קצת בבהירות, אפשר להסתדר, אבל מרגישים את חוסר האיכות, יש לי מסך MAG של 17", גם TN, פאנל של proview, ורואים יות טוב (כננרה באמת הגודל משפיעה) המסך השני שיצה לי לעבוד איתו הוא Samsung BX2450, http://goo.gl/jJUX0 מרגישים את הבזבוז של השטח בגלישה של שולי המסך, אבל מבחינת תצוגה, הרבה אבל הרבה יותר טוב מ proview, בסמסונג התאורה LED, ב מסך השני CCFL על בטוח. אז אני שואל, היתכן ויש מסכי TN שהם איכותיים יותר ואיכותיים פחות? הדרישות שלי הם: שיהיה pivot, א…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב כשלים מצערים, לאחר 4 שנים, של מסך 19 האינץ' היקר שלי, החלטתי לפתור את כאב הראש הזה ולהשתדרג השימוש של המסך החדש יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ועבודות משרדיות, מעט משחקים אני חשבתי על המסך הזה Samsung P2770HD http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5383 ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת ולזרוק את הטלוויזיה הישנה שיושבת אצלי בחדר אם למישהו יש תובנות או הערות או הצעות שיכולות להעיר את עיניי אני אשמח לקבל אותן אם זה משנה, כרטיס המסך שלי radeaonHD4850 תודה לכולם ואחלה שבת
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 500 חריגה: 50 שימושים: משחקים,סרטים ואינטרנט כ. מסך: ati hd 6870 איזה מסך כדאי נקנות? מצאתי אותו: http://getit.co.il/Prod/65275/ איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, כבר כמה שנים יש לי את המסך Dell 2007FP ואני רוצה לצרף אליו מסך 24" (אלא אם כן 27" הוא לא גדול מדי בשביל עבודה ממושכת). כרגע מה שמפריע לי זה גודל המסך. 20" כבר לא מספיק גדול בשביל סרטים (הדגם שלי הוא 4:3) ותכנות. אני מחפש מסך שישתווה\יעקוף את האיכות של המסך הנוכחי שלי (הפאנל הנוכחי S-IPS, בזמנו אחד המסכים הכי איכותיים בשוק ביחס למחיר). חשוב לי מאוד איכויות הצבעים במסך, אחרי 4+ שנים עם המסך הזה התרגלתי לתמונה איכותית (צבעים חדים וחיים, זויות צפיה מעולות וכו'). המסך ישמש לסרטים, משחקים, תכנות וכל הדברים הרגילים.. התקציב שלי די גמיש, אני מוכן לשלם עד 3000 ש"ח בשביל מסך ששווה את זה, אבל ההעדפה תמיד היא לשלם כמה שפחות. תודה מראש. ד"א, המסך אמור לשמש אותי לכמה שנים טובו…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-