מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
האם זמן תגובה 8MS מורגש? לא מוצאת מקום שאפשר לראות את המסך. וגם האם מישהו יודע מה ההבדל בין המסך ל- P2311H?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר? חיפשתי התייחסויות פה בפורום ולא מצאתי... לדוגמא מול Samsung SyncMaster 2333 תודה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד לנובו עם חיבור HD ומסך 32 של פנסוניק מתי שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך HDMI אז רואים בטלוויזיה שחסר בערך 15 אחוז מהמסגרת של המסך ככה שלא רואים את כל התמונה איך מסדרים את זה ?? תודה מראש הזמנה לטורנטליץ למי שיצליח
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך DELL U23HM והייתי מעוניין לחבר לו עוד 2 מסכים בגודל זהה. לשימוש במשחקים לתמונה פנורמית אשמח להמלצה לדגמים והאם חשוב שמסכים אלה יהיו באיכות גבוהה או שמספקים דגמים פשוטים? יש לי כרטיס מסךSAPPHIRE RADEON HD6950@6970 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שאלתי את השאלה בפורום "ניידים" אבל לא קבלתי עדיין תשובה שפתרה את הבעייה. יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. שיחקתי עם גם המקש המחליף בין מצבי תצוגה (Fn+F4 אצלי) - גם זה לא עזר. אני רוצה להיכנס ל-Bios וכרגע לא מצליח כלל. יש איזשהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מסך של דל בגודל 23 אך נקלעתי למצב מבלבל: לאחרונה יצא לשוק הדגם החדש Dell U2312HM LED שהחליף את Dell U2311H LCD. על ה-LCD המליצו רבות וגם הביקורות משבחות, אך אין לי מושג אם האיכות של הדגם החדש בטכנולוגיית LED עולה על הישן. אשמח אם מישהו התנסה עם שני הדגמים ויכול לתת לי את חוות דעתו. אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר לי איך ההבדל בין הטכנולוגיות בא לידי ביטוי בתצוגה ובכלל. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לבחור מסך מבין 4 המסכים האלו: 1. מסך MAG 24" LED H2400 2. מסך 16:10)) DELL U2412M Black UltraSharp "24) 3. מסך "Samsung S24A350H LED 24 4. מסך 16:9) DELL U2312H Black LED UltraSharp "23) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מחשב לגימינג טוב אני חלש במסכים בבקשה תמליצו לי על אחד טוב תודה
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני חושב ללכת על ה21 אינץ הכי זול שאפשר למצוא על מה אתם ממליצים לי ללכת? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! יש חנות מסויימת שהמסך קיים בתצוגה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש ואני לא יודע איזה גודל הכי מתאים תנו חוות דעת בבקשה Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ASROCK H61M/U3S3 B3 S1155 USB3 Sata3 VGA HDMI DVI H61 CHIPSET, יחידות 1 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 TwinTech GeForce GTX560Ti XT Oc 1024MB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 NZXT M59 + 2x120mm + Cougar RS 550 40A @ 12V, יחידות 1
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מהו בממוצע הפרש ה-FPS במשחקים בין רזולוציה של 1680X1050 לבין רזולוציה של 1920X1080? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
כרגע ברשותי מסך DELL 2007WFT 20.1' עם פאנל S-IPS רכשתי אותו לפני כ 4 שנים חשוב לי לציין שהמסך משרת אותי באופן כמעט מושלם ( אפס תקלות, איכות צפייה מעולה,אין פיקסלים שרופים) הבעייה היחידה זה הגודל, ברצוני לשדרג ל24 אינץ(עם עדיפות ל 16:10, הבנתי שזה הרבה יותר טוב) ופה נכנסת השאלה האם קיים כרגע מסך באותה הרמת איכות( או לפחות מתקרב) בגודל של 24 ובתקציב של 2K-+? ןכמובן אני רוצה לחבר אותו ב HDMI למחשב אז גם כניסת כזאת חשוב שתהייה במסך הייתי רוצה לקבל המלצה ועם קצת מידע למה דווקא המלצתם על המסך הנ"ל. ( ומבדיקה חפוזה קפץ המתמודד הזה : DELL U2410 24" Wide איך הוא?) תודה רבה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך הוא לעומת מסכי IPS של DELL
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תמיד רציתי לקנות מסך 19 אינץ' 4:3 בנוסף לרגיל בשביל כול המשחקים שלא תומכים במסך רחב, למשל PSX או DIABLO 2 וישנים למיניהם (כן זה העמודות השחורות שמפריעות לי) ועכשיו אחרי שהחלפתי לכרטיס מסך חלש מאוד (נהרס הקודם) ואני באמת משחק לרוב בכאלה חשבתי שהגיע הזמן. למשחקים בקיצור. לדעתי 1K אמור להספיק לאחד מכובד, יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך מחשב אבל מאוד גדול. גודל 26 אינצ' או אפילו מעל 30 אינצ'. השוותי מחירים בין מסכי טלויזיה למסכי מחשב וראיתי שמסך מחשב בגודל מסוים (באינצ'ים) ברזולוציה מסוימת (למשל 1920X10820) תמיד יותר יקר ממסך טלויזיה עם אותם נתונים. למה זה? למה במקרה כזה כדאי לקנות מסך מחשב?
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום ! בתחילת חודש מרץ אני מתכנן לרכוש מסך חדש. התחלתי לחקור קצת והרבה ממליצים על 120HZ למטרת משחקים (BF3 בעיקר) אז יש לי בעצם כמה שאלות: 1. האם קיים מסך (ששווה את הקנייה) בארץ בסביבות ה1700 שח ? (23-24) 2. האם ה-120HZ באמת עדיף על פאנל ה IPS ? 3. האם כל מסך 3D הוא בעצם 120HZ וההפך? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שעזר לי לבחור את המסך Dell U2312HM היום התחדשתי בו כולל מערכת מחשב חדשה.. ידוע לי שיש אפשרות לסובב את המסך פיזית לאורך. עכשיו לפי כל מיני סירטונים ראיתי שברגע שהם מסובבים כל הDESKTOP מסתובב אוטומטי. חיישן או משהו, האם אני מתבלבל ולא קיים דבר כזה? אם כן, אצלי זה לא פועל!! אני צריך להוריד דריברים כלשהם או משהו כזה?? כדי שיעבוד
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מסך - Fujitsu דגם LED L22T-2 גודל ''21.5 לשימוש ביתי אם זה לא לענין אז אני מחפש משהו עד 700 ש"ח ומסך כולל רמקולים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני סגור על קניית המסך הזה וראיתי שמוכרים אותו עם REV01, REV05 ו-REV07. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם וברור לי ש-07 הוא הדגם האחרון. אודה אם מישהו שמבין בזה יעזור לי.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות מסך חדש(לוח האם של הנייד שלי נהרס אז החלטתי לקנות מחשב חדש וגם מסך חדש) אז הוא ישמש אותי למשחקים,עבודות,אינטרנט וסרטים. תקציב: עד 1000 גודל מסך: 20-24 אינץ חברה: חברות מוכרות כמו : TOSHIBA,SAMSUNG,LG .. לא כמו MAG,AOC,FUJICON וכו'. חשוב שיהיה ניתן לראות איתו טוב כי הוא ישמש בעיקר למשחקים. תודה לכם, Black Shark1
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , עקב נזק מים זה דיי דחוף... אני צריך מסך למשרד , חשבתי על 22-23" . אופיס ואינטרנט בלבד ככה שאני לא רואה צורך ב FHD וכו' .. חשוב כמובן שיהיה פאנל איכותי שגם יהיה נוח לעיניים לעבוד מולו. מרחק עבודה - סביבות 50-80 ס"מ. הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך ב-1500 ש"ח לצרכי תכנות + משחקים + סרטים. אני מתלבט בין 2 המסכים בכותרת: Dell U2412M : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801365 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&sku=320-2676 Philips 240B1CB : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777215 http://www.p4c.philips.com/files/2/240b1cb_27/240b1cb_27_pss_aen.pdf על ה-Dell שמעתי די הרבה, אבל על הפיליפס אני לא מוצא שום ביקורות רציניות. האם המסכים שווי ערך בגדול? מה אתם יודעים על הפיליפס? כתוב שזוויות הצפייה שלו הן 178 מעלות, כלומר אני מניח שזה לא TN. השוואה בין המפרטים: הזמן תגובה של הפיליפס הוא 6 לעומת זמן תגובה בדל של 8 מ"ש. הבהיר…
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום. לא מזמן קניתי מחשב חדש עם מסך מבית mag דגם H2201L. רואים טוב מאוד במסך ויש לו איכות שמספיקה לי, אבל לאחרונה יש בעייה מאוד חמורה, הרמקולים המובנים שלו פשוט לא עובדים או עובדים לסירוגין. פעם לא שומעים בכלל, פעם שומעים חלש כשהרמקולים על 100% ולעיתים שומעים כמו שצריך. חיברתי רמקולים חיצוניים ושומעים מעולה כל הזמן, כך בעצם שללתי בעייה במחשב. רצוי לציין שההגדרות תקינות ועברתי על כולן, עוצמת הקול של המסך עצמו על 100 תמיד וכך גם בהגדרות הקול במחשב. יש משהו לעשות לפני שפונים למימוש האחריות?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש (N55SF של אסוס), והוא בא עם תכנה של אינטל שקוראים לה WIDI. לפי מה שהבנתי היא יכולה לחבר את המחשב למסך נוסף בחיבור אלחוטי. האם הבנתי נכון? אם כן, איפה אני יכול למצוא מסך מתאים (32 אינץ' בערך) בארץ? האם הוא יעלה יותר ממסך רגיל? האם אפשר למצוא ביד שנייה? (אני גם עובר דירה עוד מעט, אז חושבים (המשפחה ואני) אולי לקנות טלויזיה... אז אם כבר נקנה, יהיה נחמד אם אוכל לחבר אותה ללפטופ ככה :-) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-