עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, אני שוקל לקנות את המסך של חברת AOC מדגם e2476vwm6 לינק : http://us.aoc.com/monitor_displays/e2476vwm6 המסך הוא בעיקר למשחקים, לא תחרויות בלאגנים אלא לחוויה הביתית השאלה אם זה מסך שיענה על הדרישה? האם הוא מסך אמין? האם חברת AOC מייצרת מסכים איכותיים? ( אף פעם לא יצא לי להתנסות איתם ) תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המליצו לי על שני אלה: מסך מחשב Philips 220E1SB LCD פיליפס או מסך מחשב Philips 220CW9FB LCD פיליפס אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם או לקבל המלצות אחרות - עד 1200 ש"ח בערך תודה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  3. שלום לכולם,המסך שלי נפטר ולכן אני צריך להחליף אותו במהירות המירבית. המסך מיועד לסרטים,גלישה בעיקר למשחקים(FPS) ולכן עניין המריחות חשוב. אז כמו שהבנתי המסך VP930 הוא מסך מאוד מומלץ לפי הדיונים שפורום ולכן דיברתי עם נציג TMS שמצאתי אצלהם את המסך והוא אמר לי שהפאנל של המסך הוא I(לא 100%)PS או משהו כזה ומחא הוא יוכל להקריא לי בדיוק מן המדבקה מפפני שצריך להביא אותו מן המחסן. עוד מסך הוא המסך הנ"ל : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=190P7EG אזר יצר דיון ממושך מפני המחיר שלו. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by Reality,

אני מחר קונה מסך חדש ואני צריך את הדעה שלכם. אני מחפש מסך לצפייה בסרטי HD ומשחקים ברזולוציות יחסית גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H האם אתם חושבים שהמסך הנ"ל יספק את הצרכים שלי? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  5. מיועד לשימוש יומיומי ועבודה רבה עם תמונות ופוטושופ

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. מחכה כבר חודש למסך החדש שלי Samsung 245T וסוף סוף אתמול הוא הגיע לארץ ונחשו מה? המסך הגיע דפוק ליבואן... עכשיו צריך לחכות לעוד מסך לא מבין למה הם מזמינים רק אחד, גם כן היבואנים הקמצנים האלה... :'( עוד מישהו הזמין את המסך הזה וצריך לקבל אותו?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  7. המפרט שלי : P4 כ.מסך LEADTEK 7600GT לפי מה שהבנתי הכי טוב לראות סרטי 720P או 1080P במסך הזה,ואני לא בטוח שהמחשב שלי יוכל להריץ את זה. האם הוא יצליח? קידוד x264 קשור לכל העסק לא? זה סוג של קידוד HD לפי מה שהבנתי. אני לא הכי בקיא בנושא,כל עזרה תבורך. אני לא רוצה לחכות עם קנייה של המסך כי יש סיכוי שייגמר המלאי בארץ,אבל אני לא רוצה לחכות חודשיים עם מסך שאני לא יכול לראות עליו סרטים בצורה נורמלית(סרטי DVD לא יראו טוב) נ.ב. יש דרך לנעול את היחס של התצוגה כך שניתן יהיה לראות סרטי DVD באיכות נכון? למישהו יש מידע בנושא?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by יוסףש,

מתלבט בין שני אלה, דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882297 מול סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=912800 מה אתם ממליצים,איזה הערות או תשבוחות יש לכם,הדל ישן יותר,הסמסונג עכשיו יצא,הצרכים שלי הם גלישה,לימודי מחשב, עם רצון להתחיל לשחק במשחקים כבדים,תודה.

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. שלום לכולם קראתי כמה פעמים בפורום שישנה גירסא חדשה למסך 2408WFP משהו 01 , אולם לא מוסבר בשום מקום מה ההבדל בגירסא הזו לזו הקיימת והאם ישנה איזו מגרעה בדגם הנוכחי שתוקנן בגרסא 01 ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. אז ככה, אני מתלבט בין 3 הדגמים האלו: Samsung 971P Viewsonic VP930b Samsung 226BW יש קודם כל התלבטות "גדולה", בין איכות לגודל - 22" TN, או 19" VA, שזה האם לוותר על ה-226BW או לא. אחרי זה, נניח שהלכתי על 19", מה עדיף? שניהם מאוד דומים בתכונות ובמחיר. שמעתי על בעיות עם ה-VP930b אבל מצד שני ל-971P יש גם כל מיני "פאשלות" כמו מסך Glossy וכו'. מה אתם אומרים? לקחת את ה-971P או את ה-VP930b, או בכלל ללכת על 226BW שהוא הרבה פחות איכותי אבל יותר גדול? השימוש הוא בעיקר למשחקים וסרטים. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dvirl,

שלום חברים יקרים לאחר חיפוש ממושך בפורום נראה לי בברור כי המסך המומלץ למסכי 19 אינץ בתקציב של 2000 ש"ח המיועד למשחקים הינו ה - LG 1970HR אבל !!! אני גם מתכנת וחשוב לי תצוגה חדה ונקיה של TEXT ופונטים קטנים ובזה על פי ביקורות שקראתי ב - PCMAGAZINE ועוד אתרים בחו"ל המסך מקבל ציונים נמוכים מאד!!! הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך שמצטיין בשני התחומים וכן לקבל חוות דעת מאנשים שיש להם את ה - LG האם הביקורות השליליות אכן צודקות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אנשים! אני מעוניין לרכוש מסך 23" [גם על 22" לא אתלונן] למערכת שמורכבת בין השאר מ- INTEL I7 2.6 + GTX260 וכו'. אשמח מאוד אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בבלאגן, ולנסות להתאים לי מסך לצרכיי [שהם משחקים+עריכת וידאו\גרפיקה]: 1.קודם כל! ברשותי ספריה אשר מגבילה אותי לגובה של 38 סנטימטר. שמתי לב שישנם דגמים של 23" שהם גם גבוהים וגם נמוכים [כלומר, אותו גודל רק שהבסיס שלהם נמוך יותר ולכן חוסך לי להתחיל להתעלל בספריה שלי ולנסר מדפים 8) ]. אשמח אם באמת תוכלו לייעץ לי על מסך כזה. 2.חייב לשאול לגבי הקטע של FULL HD. קראתי בסטיקי שדווקא לא מומלץ מסך שכזה, שכן הוא מאוד מכביד על כרטיס המסך ויכול לגרום לבעיות [אני במיוחד משחק רק אונליין...אז זה יותר תובעני]. האם כל הקטע הזה הוא בולשי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הזמנתי היום מסך מהחנות NOTEBOOK CLUB והמסך הוא Dell E2209WA. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2209wa.htm ראיתי בכל מיני חנויות שמוכרים את אותו המסך רק בלי הE האם יש הבדלים? אני זוכר שבדגמים האחרים E זה בדר"כ פאנל TN ואני רוצה E-IPS... תודה על העזרה, פיטוס.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by efee123,

קניתי מסך חדש והוא מדהים. הצבעים חדים ממש יש לי סוף סוף מלא שטח עבודה!!! צריך קצת להתרגל לגודל (עברתי מ-''19 למסך הזה אבל עד כה אני מרוצה ממש! תודה לכל אנשי הפורום שעזרו לי בבחירת מסך זה!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. http://www.getit.co.il/Tender/1283689/297 משום מה בזאפ המחיר הכי נמוך זה רק 1884 ש"ח , זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לאחרונה נתקלתי ברשת במסכים של דל שטרם ראיתי. מסתבר שהם שייכים לסדרה S. http://www.dell.com/content/topics/topic.aspx/global/products/landing/en/dell-sseries-monitor?c=us&l=en מישהו הצליח להבין מה מייחד את הסדרה הזאת מסדרת ה-U? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ino,

שלום , אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה אומר אם הפאנל של המסך סוני שלי הוא a-Si-TFT Active Matrix LCD Panel קראתי בחיפוש על פאנלים , אבל אני לא ממש מבין בזה ורציתי לדעת איפה זה ממקם את הסוני הזה..תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yl111,

הנה מה שזה כותב שאני מדליק מייפל או כול משחק אחר: OUT OF FREQUENCY: HF 166.1 Khz VF 240.0 Hz OPERATING FREQUENCY: HF 30-70 Khz VF 50-160 Hz POWER MANGMENT 17 SEC(זמן עד שנכבה) ועכשיו שאני גולש באינטרנט המצב הוא ככה: HF 48.3 Khz VF 60.0 Hz כרטיס המסך הוא מסדרת GeForce 2 לא מוצא תדגם המדויק,מייפל או משחקים אחרים עבדו איתו פעם,קצב ריענון המסך הוא 60 Hz עזרה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. מחפש מסך מחשב - 19" - לעבודה וקצת משחקים. הדרישה שלי מהמסך שהוא לא יפגע לי בהנאת המשחק (מריחות וכו)... עד 1500 שח". חיבור DVI? תודה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  20. Started by ycarmon,

לפי zap ה- 2253BW זול יותר ב- 100 שקל. יש לו יחס ניגודיות פחות טוב ואומרים שה- T220 מאוד אסתטי (זה חשוב לי במידה בינונית). האם לדעתכם זאת סיבה מוצדקת למתוח את התקציב שלי? מתי (ואם בכלל) ההבדל בין יחסי הניגודיות יהיה מורגש?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Aviko,

חייב המלצה דחופה lcd 19" עד 1300 שקל, חובה dvi ו19אינץ' רצוי גם שיהיה מסך רחב כמובן 8ms אפשרות לחריגה של 100 שקל חשבתי על זה CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI או על זה MAG 19" LCD Monitor T906W Wide מה הטוב מביניהם?? אם יש עוד הצעות למסכים 19 במחיר הזה תנו הצעות... חובה שיהיו בחנויות בת"א או בירושלים בלבד!! תודה לעוזרים השקסים, Aviko

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  22. מסך הCRT הנאמן שלי גוסס, הוא בחור ותיק שהיה בשירות מזה כבר 7 שנים. הוא חורק, מצקצק וקופץ. ועם כל הצער שבדבר אני נאלץ לחשוב על הוצאתו לגמלאות. נכון לעכשיו המחשב שלי לא עושה דבר מלבד אינטרנט ומשחקים. יתכן ובסוף 2008 אני אתחיל ללמוד ואז הוא יכנס לשימוש גם כמחשב אקדמאי (המון אופיס וכדומה). אני אשמח להמלצות למסכים, התקציב כמצוין הוא בין 1700 ל1800 שח.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by y0tam,

איזה מסך עדיף הW2261VP של LG או ה T220P של סמסונג? השימושים בעיקר משחקים אבל סרטים לעיתים די קרובות... שתיהם תומכים בפול HD?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by aviaderi,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VE730BF http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3592 אני לא רואה שום הבדל ביניהם אבל לפי קריאת תגובות בפורום מתקבל הרושם שה-730B עדיף. אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים ואיזה מסך עדיף לקנות מבין שניהם, או האם יש מסך אחר מומלץ במסגרת ה1300-1500 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by mx-3,

מישהו יודע על כיול מסוים למסך הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.