עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הסיבה שאני מחפש 19" זה בגלל שיש הרבה משחקים ישנים שאני אוהב שלא תומכים ברזולציות הגבוהות. אם זה אפשרי אז בבקשה מחנות מבאר-שבע . מעדיף כמה שפחות במחיר אבל בלי להתפשר על האיכות

2. Started by rollita,

הוצע לי המסך הבא ב- 500 ש"ח (חדש): Acer LCD-X193WBD 19'' אשמח לקבל חוות דעת אובייקטיבית למסך (ללא קשר למחיר) - איכותו והאם הוא מתאים לשימוש עיקרי של משחקים. מאפיינים כלליים סוג מסך: LCD WIDE גודל מסך: 19" אינץ פורמט מסך: 16:9 זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440x900 רמת בהירות: 300cd/m² יחס ניגודיות: 1:2000 גודל נקודה: 0.284מ"מ צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אנכי: 75Hz כניסות יציאות VGA/D-SUB: כולל יציאת DVI: כלל זווית צפייה זווית צפייה אופקי: 160 זווית צפייה אנכי: 160

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by arpa,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה! עריכה: טעות בפורום, מעביר לכרטיסי מסך

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by plinks,

שלום כולם, אני זקוק להמלצה למסך מקצועי שיתאים לעבודת גרפיקה ועיבוד תמונה. חשוב מאד מן הסתם טווח גוונים רחב, פרטים בSHADOWS ופרטים ב HIGHLIGHTS. גודל מינימום 22" אני מתלבט בין מסכים "22 סביב 1000 ש"ח שאינם TN לבין מסכי 24" שעלותם כבר סביב 2600 ש"ח. אילו מסכים נחשבים אמינים ואיכותיים סביב ה-1500 ש"ח ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מסך מחשב רחב למשחקים בעיקר (50%) סרטים ולטקסט. ראיתי שדי קטלו את השירות של מסכי סמסונג, אפשר להציע דגמים אחרים? תודה רבה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  6. SAMSUNG 226BW 22'' LCD 2MS 1:3000 DVI WIDE SCREEN או DELL E228WFP 22'' LCD 5MS 1:800 DVI WIDE SCREEN השימוש הוא מסמכים אינטרנט ומשחקים אנילא אראה סרטים בכלל במחשב יש לי LCD 32' של סוני מחוברת למחשב עכשיו יש לי כרטיס מסך GTS 8800 512 MB איך אתם אומרים הוא יגיב כשאני ישחק?.. אני יודע שזה לא הפורום לכן השאלה הזאת פחות רלוונטית כרגע מה שיותר חשוב הוא מה יותר כדאי תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מסך ה-MO27U2 של GIGABYTE מנגיש בין בקשות רבות של איכות תמונה לתוך מוצר אחד, ומספיק סיבוב מהיר בשביל להבין שחווית ה-27 אינצ' עם מוצר הסוג הזה הגיע לשיא שיקח זמן רב לעבורלכתבה

8. האם אתם מכבים את המסך או משתמשים בחסכון אנרגיה או בכלל משארים אותו דלוק עם שומר מסך ? ומה יותר בריא למסך (LCD) תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by H.I.V,

מה דעתכם על שני המסכים הבאים: ASUS MW221U 22" DVI 2MS ASUS PG191 את שתיהם ראיתי באתר של נועה מחשבים ורציתי לדעת אם הם טובים בשבילי אני צריך מסך בעיקר למשחקים וגם לסרטים והתקציב שלי הוא בערך כמו המחיר של המסכים האלה תודה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אחרי חרישה פה בפורום החלטתי ללכת על אחד משני המסכים האלה: Samsung 971P או VP930 Viewsonic השימושים יהיו גלישה , תכנות , עריכת וידאו ועריכת תמונות , משחקים ופחות צפייה בסרטים אבל חשוב שתהיה איכות טובה גם בסרטים ! מה שמטריד אותי , זה הזמני תגובה הגבוהים יחסית למסכים עם פאנל TN .. אבל לפי מה שהבנתי לא תהיה כ"כ השפעה על משחקים ... יתרונות/חסרונות של כל מסך ? מה אתם אומרים , על מה ללכת ?? אני שובר ת'ראש כבר כמה שבועות .... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. חצי מהשאלות פה זהות וכולן נענו בפורום הקודם

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by a55af,

המסך בדרך כלל מחובר עם חיבור dvi-dvi בין ה-PC למסך. שניסיתי לחבר אותו עם חיבור hdmi-dvi למחשב נייד, הנייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה, אבל אין שום תמונה על המסך. זה למעשה כבל hdmi-hdmi עם מתאם לdvi. המחשב נייד עובד מצויין שהוא מחובר לטלויזיה בסלון עם אותו כבל hdmi-hdmi. חיברתי את הנייד למסך אחר עם המתאם hdmi-dvi וזה עובד מצויין. חיברתי גם ממיר DVB-T ל-2412 עם הכבל וגם אז לא הצלחתי לגרום לו לעבוד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ערב טוב! יש לי שאלה. קיימת ברשותי מצלמת אבטחה אלחוטית שהיא משדרת למגבר, ואז המגבר מחובר לטלויזיה עם היציאות הצהובה והאדומה RCA, כמו כן קיים ברשותי מסך מחשב מיותר שהייתי מעדיף שהוא ישמש אותי בתור טלויזיה בנפרד כדי שאוכל לחבר אליו את המגבר, אבל הבעיה שבמסך מחשב יש את יציאת ה VGA!!! מה עושים?! תודה ומחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  14. Started by shayshaf1,

היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות? תודה 0

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by 3rr0r,

שלום וצהריים טובים. כבר זמן מה אני מתכנן לקנות טלויזית LCD בגודל של כ20-21 אינץ לחדר השינה שלי. התקציב לא בשמיים אך אני מקווה שהוא יספיק לטלויזיה ממוצעת. התקציב עומד כעת על כ-2200 שח פחות או יותר. מיועד בעקרון לצפיה ממיר HOT במרחק של כ3 מטר ואולי בעתיד לחבר גם נגן DVD. אשמח לתגובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  16. Started by CoBrA-MaN,

שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך W2442PA - 24 אינץ'. כרגע אני עובד על רזולוציה של 1920 1080 והכל חלק וחד אבל קטן בצורה מטורפת. כשאני מנסה לשנות ל 1680 1050 אני מבחין בפסי טישטוש (חצי סנטימטר חד חצי סנטימטר מטושטש וחוזר חלילה) ניראה שהחדות האופטימלית קיימת רק ברזולוציה הראשונה וכל השאר גורמות לטישטוש בהתמונה בפסים קטנים כפי שציינתי. האם הבעיה מוכרת ויש פתרון? כמו כן יש דרך שניתן לעבוד עם רזולוציה יותר נמוכה מהמקסימום ולשמור על חדות ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  17. Started by XpHunTeR,

מחפש מסך עד 2,000 ש''ח למטרות משחקים (כגון SWAT4,COD) וגלישה באינטרנט (טקסטים...) לא משנה לי רחב או לא (כרטיס מסך 7600GS) מעדיף שזה יהיה מסך חדיש ופופולארי התקציב הוא 2K (שזה נחשב הרבה) בגלל שאני מבין שמסך מחשב נשאר להרבה זמן, אפילו אחרי שהמחשב מתיישן וקונים אחד חדש. משום מה כל מסך שאני בודק יש לו איזשהו חיסרון, אבל מסך פשוט כמו ה LG L1752T שיש לי עכשיו נראה מעולה להכל... הדבר היחידי שמושך לי את העין זה ה 226BW בגלל שכולם ממליצים עליו והוא מאוד פופולארי ב ZAP, אבל לפי ביקורת של HWZONE וכמה אנשים שאומרים שהוא "ממוצע, גרוע, TN" גורם לי להתרחק ממנו. ועוד משהו..אילו חנויות נותנות לבדוק את המסך מפיקסלים שרופים לפני הקנייה? (KSP לא רצו אבל אמרו שאפשר להחזיר תוך שבוע\שבועיים) לש…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מה הייתם לוקחים כי אני משתגע ורוצה כבר לקנות... את ה 960BF ראיתי בחנות והוא מאוד יפה ורואים בו טוב מאוד.. את ה LG לא ראיתי באף תצוגה אבל שמעתי שהוא תותח..

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by XMB,

אהלן, מחפש מסך LCD אשר ב70% ממנו יהיה קריאת טקסטים + גלישה באינטרנט ועוד 30% הנותרים סרטים (משחקים כמעט ולא ממש פעמים בודדות בשנה כאשר יוצא משהו מעניין). השאלה היא מה העדיפות ל22 או 24? פאנל TN יספק אותי? את האמת אני כל החיים הייתי עם מסכי פאנל TN ולומר את האמת לא מבין מה אנשים מבקשים יותר מזה, אולי זה כי לא הייתי עם פאנל אחר או ראיתי פאנל אחר אי פעם בחיים. אשמח להצעות למסכים חוץ מה2 בכותרת (אם יש בכלל - איך ה W2442PA של LG ד"א?) תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. היי, אני יודע שהמחיר יחסית נמוך אך צריך להסתפק בזה. מסך בגודל 23 אינץ +- המסך ישמש גם לצפייה בסדרות ומשחקים.. ראיתי כמה מסכים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15292 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15182 ראיתי שיש גם המלצות על מסכי DELL, הם טובים גם למשחקים?(במפרט שלהם הזמן תגובה שלהם ממש גבוהה(8MS)

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום, ראיתי המון חומר על מסכים למשחקים, סרטים וכו', אבל העניין של טקסט די מוזנח. עד כמה איכותי הטקסט לאחר pivot (הטייה של 90 מעלות), שאמור לתת הרבה מרחב אנכי?

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  22. Started by mystikal,

שלום ברשותי 2 מסכי VP930 של ויסוניק שקניתי לפני משהו כמו שנה וחצי והיום שמתי לב שבשניהם יש סימנים , כאלו שנצרבו בגלל חוסר בשומר מסך והשאלה שלי האם זה אפשרי בכלל במסכים של היום וגם שאני בטוח לחלוטין שלא ראיתי את הסימנים האלו אתמול והיום הם צצו לי פתאום כמו כן כבר חודש שיש לי כמה פיקסלים לבנים בודדים מהבהבים על המסך בעיקר כשאני צופה בסרטים (הם במקומות לא קבועים וגם אין אותם תמיד)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by XMB,

אהלן, אני מחפש מפצל DVI לחבר למסך DELL שלי. המסך הוא 2412M ויש לו רק יציאת DVI אחת. אני מעוניין להחליף בין ה PC שלי למ MacBook AIR ולכן אני צריך מפצל. הבעיה שאני לא מצאתי מפצל שניתן לקבוע איתו איזה מכשיר יפעל בזמן נתון כאשר הכבלים מחוברים באופן תמידי ולא נדרש להוציא ולחבר כל הזמן כבל כזה או אחר (יש דבר כזה ל HDMI, לדוגמה כאן: http://www.amazon.com/Ultra-High-Performance-Switcher-Switch/dp/B0015YWKYY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1341823587&sr=8-2&keywords=HDMI+splitter) אז אני בעצם מחפש DVI SWITCH עם 2 יציאות OUT ואחד IN. מצאתי עד עכשיו רק ב $80+ ואני לא מעוניין בזה, זה יותר מידי קר בשביל הנוחות הזו של להחליף כבלים פעם ב.... תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי טלויזיה crt ישנה ושמתי אותה דיי קרוב למסך שלי(lcd) כי אין ממש ברירה...עכשיו אני יודע שכשמים שתי מסכי crt אחד ליד השני זה דופק אותם מתחילים לראות קווים כאלה ולאט לאט הם נשארים קבוע על המסך...עכשיו השאלה אם זה נכון גם לגבי lcd..הם לא עובדים אותו דבר אז יכול להיות שהטלוזיה לא תשפיע? כי ממש לא בא לי שיהרס לי המסך..אה וגם המודם שלי והסאב קרובים לטלויזיה...משנה משהו?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.