מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,873 דיונים בפורום זה
-
בעקבות חוות הדעת שקיבלתי כאן בפורום אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב-1,000 ש"ח -לא ניתן למתיחה דרישות- 23 אינץ, 1920 על 1080 רזולוציה-שיראה תמונה חדה וברורה עם צבעים עשירים ועמוקים שימושים- סראי בלוריי מלאים, סרטי 1080 ושידורי סטרימינג בhd קצת גיימינג גם- לכן שלא יהיה תגובה איטית מדי אני רואה שההמלצה השולטת בפורום היא dell 2312 האם זה תקף גם לגביי או שיש המלצות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין במסך מחשב בסביבות ה-600 ש"ח, הגודל לא כל כך חשוב 19"-23". שימושי המסך הם בעיקר אינטרנט -קריאה + צפייה בסרטונים. יש מסך מומלץ או שבתקציב הזה עדיף ללכת לחנויות ולבחור ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
השבוע, יצא לי להביט מקרוב על המסךשל חברת LG ה IPS236V שמבוסס פאנל IPS. מצפיה בקטע וידאו, אומנם המסך העביר צבעים בצורה טבעיות יותר, ונראה כפחות בוהק בצבעים בהירים, אבל, כל מה שקשור לגבולות צבע, נראה בו מטושטש מאוד ביחס למסכי TN שהיו לידו, והדבר חזר על עצמו שוב ושוב בתמונות רבות. גבולות צבע, אני מתכוון למעבר מצבע בהיר לצבע עמוק יותר, למשל בין צבע העור של הדמות לצבע הלבוש שחור/אדום בוהק וכו'. הדבר נראה לי מוזר ביותר, והחלטתי לבדוק את הדברים באינטרנט, ואכן יש הכותבים עליו דברים שליליים ביותר ביחס לניגודיות בכלל וניגודיות דינמית בפרט. אינני מומחה בענין, ולכן אינני יודע אלא מה שעיני ראו, שאכן התמונה שלו נראת חיה טבעית ואף נוחה יותר לעין (הוא לא בוהק כמו הTN כל פעם שהצבע בהיר),…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר כמה שנים עם מסך crt הוחלט לקנות מסך חדש התקציב עומד על על כ1500 ש"ח. יש 2 דגמים שהמליצו לי עליהם הdell u2312hm והdell u2412m ultra sharp האם הם שווים את הפרש המחירירם ביניהם? עריכה: ראיתי עכשיו גם את ה23 LG, IP-S236V LED איך הוא לעומת הdell? והאם יש משהו יותר מומלץ בתקציב הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבת שלום חברים, ברשותי מסך מחשב מדגם benq fp202w בחודשים האחרונים יש לי ריצודים על המסך ההגדרה שלי לריצודים היא: קו שנמתח לרוחב כל המסך ועולה מלמטה למעלה לאורך כל המסך, חזור ושוב. זה מופיע בכל תוכן שאני צופה כגון, סרטים וסטרימינג . משום מה , בגלישה רגילה אני לא מבחין בזה. קראתי קצת בנושא , גם כאן בפורום וניסיתי לשנות את כל סוגי הרזולוציות הקיימות במחשב (גם רזולוציה אבעית 1680 על 1050)אך זה ממשיך. כמו כן, ניסיתי לשנות קצב רענון (שבברירת מחדל היה על 60 ) ל- 50, 30,20 ולא עזר יודגש כי בכל מצב לא מצאתי הגדרה לקצב רענון גבוה מ-60 (כנראה שהמסך לא תומך) המצב ממש מפריע ולא מאפשר לראות כמו שצריך. השאלה היא מהיכן נובעת הבעיה- מסך המחשב או כרטיס המסך (אולי רכיב אחר?) האם וכ…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי את המסך DELL U2711 היום ומעוניין לתלות אותו על הקיר, לא ראיתי שום מיתקן או דרך מיוחדת שניתן לעשות זאת כדי שיהיה ממש צמוד לקיר, למישהו יש רעיון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בבקשה תתנו לי את ערכי הכיול הטובים ביותר על מנת שאוכל לראות באופן הכי טוב במסך הזה שקניתי אתמול. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך עיקר המחשב ישמש למשחקים על אכויות גבוהות . הכרטיס הוט gtx 560 ti צריך מסך שינצל את הכרטיס עד כמה שאפשר עד 600 שקלים לא כזה משנה הגודל סך העיקר שיהיה מספיק טוב בשביל הכרטיס. תןדה
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 23" התקציב שלי הוא 800 שח אבל אני מוכן לחרוג גם ל900 אם זה שווה את זה. השימוש העיקרי יהיה תוכנות עריכת מוזיקה, אבל אני רוצה שגם יהיה אפשר לראות בו סרטים באיכות וטובה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך של ההורים שלי הלך (LITE-ON בן 7 17") אז הם צריכים מסך חדש לא משהוא גדול מידי וזה יהיה בעיקר לגלישה ולפעמים לעריכת סרטים ביתיים (לא משהוא רציני) מחיר כמה שיותר נמוך אם צריך תקציב אז 600+-
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך לחדר שלי....אני מחבר אליו את הלפטופ וגם את הממיר HD של HOT דרך HDMI, וכך בעצם אני משתמש במסך גם כמסך מחשב וגם כטלויזיה. ככה לפחות עשיתי עם המסך הישן שלי עד שזה נהרס שבוע שעבר. לשם כך אני צריך מסך עם: א. כניסה דיגיטלית (HDMI או DVI), אני לא בטוח שזה עובד עם DVI.... 2. יציאת אודיו ורצוי גם רמקולים פנימיים... מבדיקה שעשיתי עלו מספר מועמדים: 1. LG IPS236V - 1190 ש"ח 2. AOC i2353fh 3. DELL 2312 לצערי לא אופציה כי ממה שראיתי אין לו יציאת קול.. בכל אופן אני פתוח להצעות נוספות ולחידודים לגבי הדגמים הנ"ל...התקציב גג שלי הוא 1200 ש"ח. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYDLMOU2312H המחשב מיועד לגיימינג כבד אז איך המסך הזה? אם יש מסכים יותר טובים פתוח להצעות תודה מראש תקציב: 1000 שח
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מסך מחשב נוסף היא תלתיסטית והיא צריכה שני מסכים, כרגע היא משתמשת במסך 25 אינץ מבית דל עם רזולוציה 1920X1200 הייתי שמח למצוא מסך טוב בטוויח המחיר של 1000 שקל, מוכן לחרוג מעט רק אםז ה באמת אבל באמת שווה מדובר במסך משני, אבל נדלן הפיקסלים חשוב, ככה שאו 24 עם רזלוציית רוחב של 1200 או 23 עם רזולוציית פול איי די 1080 אודה להמלצות וכמובן לדגם חדש ואמין עם אחריות מעוניין לקנות את זה עוד היום אז אודה לתשובה מהירה זה למתנת יומלדת תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש את המסך הנ"ל ב850 ש"ח. השאלה היא- איך הוא למשחקים? אני מגדיר את עצמי כשחקן שמשחק הרבה במשחקי מחשב, לסרטים יש לי מסך טלויזיה מחובר. הבנתי שיש למסך טיפה GHOSTING וזה מפריע למשחקים השאלה אם זה באמת מורגש. אני תאכלס משחק משחקים מכל הג'אנזרים אבל אם מדברים על משחקים שדורשים זמן תגובה אז STARCRAFT 2 וBF3 הם המרכזיים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני עוזר פה לחבר שמתלבט בין 2 מסכים: 1. מסך מחשב LED Samsung דגם T23A350 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8775&CatCode=398 2. מסך מחשב DELL דגם LED U2312HM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7996&CatCode=398 המסך הוא עבור נער שעושה בעיקר עבודות תיכנות, קריאת טקסט אבל גם קצת משחקים ווידאו. איזה מסך עדיף משניהם (בלי התחשבות במחיר) היתרון של הסמסונג הוא כרטיס טלויזיה ורמקולים שאין בדל. אבל מבחינת טקסט בעיקר מה עדיף? האם יש מסכי טקסט (פאנל IPS) עם רמקולים?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים! מזה כמה זמן אני שוקל לקנות מסך LED לשימוש ביתי. המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה משרדית, קצת וידאו, וקצת פוטושופ. ההתלבטות היא בין 3 דגמים, וכמה סוגיות לגבי כל אחד. הדגמים הם: 1) AOC I2353FH 2) DELL U2412M 3) Samsung XL2370 4) ASUS VE248H הממצאים: יש לציין שאני יושב באופן יומ יומי מול מחשב, שזה מגיע אפילו ל12 שעות עבודה ביום. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה נוח, ולא יעייף לי את העיניים. סוגייה שנייה שאני מתלבט לגביה היא חשיבות הארגונומיה, אני לא יודע עד כמה האפשרות לסובב, להזיז ולהטות את המסך יהיה בכלל שימושי. סוגייה שלישית היא חשיבות חיבורים למיניהם כמו USB, HDMI וכו'. אפרט בהמשך. אז לגבי הAOC, לפי מה שהבנתי סה"כ מדובר במסך IPS איכותי וזול, שאמור לספק לי…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו מחזיק/החזיק במסכים הנ"ל ויכול להשוות איכות תמונה: בעיקר שחורים ובהירות. כבעלים של DELL 2007p, שמחפש לקנות מסך נוסף, מעניין אותי האם יש שיפור, וכמה, בין הדורות. ה- 2007 שברשותי מסך טוב יחסית למסכי ה TN שהיו בזמנו, אלא שהבהירות שלו לא להיט, מה שמקשה על שימוש בסלון מואר באור יום, וגם רמת השחור הייתה יכולה ליהיות טובה יותר.
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אהלן, מתלבט לגבי 2 המסכים, שניהם באזור ה $300 אני קונה בארה"ב (גר כאן). 2412 בעל פאנל e-IPS וה HP בעל פאנל S-IPS (לא באמת, אלא H2-IPS והוא יותר דומה לאח הגדול של ה 2412 בשמו הוא 2410 שעולה עוד 100 דולר). אז על מה ללכת? אני כרגע עם DELL 2209WA שהוא גם e-IPS ואני מאוד מרוצה ותמיד הייתי עם מסכים של DELL, לכן HP קצת פחות מוכר לי. השימושים שלי בעיקר: אופיס קריאה של EBOOKS אינטרנט (בעיקר טקסטים) לא משחק במשחקים ולא רואה סרטים. רציתי ללכת על ה DELL U2410, אבל הבנתי שזה OVERKILL לצרכים שלי. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung xl2370HD רציתי לדעת האם המסך מומלץ ואיך הוא לגיימינג ולטלויזיה וכול מיני אפשרויות חוץ מהHDMI
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
עד כה עבדתי עם מסך CRT חזק ביותר-Samsung SyncMaster 959 NF,מחירו בזמן הקנייה,לפני כ-8 שנים היה כ-3000 ש"ח,ובצדק.היום כבר לא ניתן למצוא מסכים כאלה בשוק,על כן אני מבקש לרכוש מסך LCD/LED,שיהיה דומה באיכותו לאותו מסך CRT,רוצה לומר: מסך שלא נמרח גם בתנאי קיצון של תמונה שזזה במהירות עצומה (בסרט),דיוק מקסימלי בהצגת פרטים זעירים,וצבעים חזקים ,אמיתיים ,מגוונים ומרשימים.גודל המסך פחות מעניין אותי ,אם יש מסך 19 אינץ' שייתן את כל הנ"ל ,אקנה אותו בשמחה,כמו כן אין לי בעיה להזמין מסך מחו"ל אם הוא מסך שיתאים לי ואינו נמצא בארץ.למותר לציין שמסכי LCD ו-LED "רגילים", פשוט איומים ונוראים מבחינתי בייחוד בכל הקשור לתצוגת סרטים,מריחה,אי דיוקים וכו'. כמו כן עיינתי בפרטי כמה מסכי LCD שמיועדים לגר…
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
עזרה: מחפש מסך 23' לשימוש ביתי, שידוע בלי בעיות,, יש לכם המלצות???
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ביולי/ אוגוסט (עם סיום התואר השני) אני קונה מחשב חדש. כנראה שאקנה את המסך הבא: S27A850D http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS27A850DS/ZA באמזון הוא עולה בערך 860$. (בערך 3200 שקל). מישהו יודע אם יש אותו בארץ, ובאיזה מחיר? (או מארגן קנייה קבוצתית..)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המסך (U2312) וכבר שמתי לב שיש זמזום מוזר שהמסך משמיע שהבהירות עומדת על פחות מ99. שהבהירות על 99-100 אין שום דבר אבל איך שאני מוריד ל98 מתחיל הזמזום וגובר קצת יותר על בהירות נמוכה יותר(25-50) אבל הרעש תמיד שם. עכשיו השאלה שלי היא, האם להפעיל על זה בכלל אחריות או לא? כי אני זוכר שקראתי משהו דומה בפורום פה אבל משום מה לא הצלחתי למצוא את הנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום השאלה שלי כזאת כל הזמן בפורום דנים בפאנלים ובכל הסוגים שיש כיום מצאתי מסך מחשב שהוא כרגע במבצע ב1000 שקל במקום ב1270 שקל הדגם הוא Full HD B2330HD SAMSUNG אומנם בעל פאנל TN ככה הבנתי מגיל אבל רציתי לדעת מה הבעיה איתו? CMD 300 קונסרט 1:70.000 יש פה את שאר הנתונים שלו: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=29410 רציתי לדעת מה רע במסך הזה לשימוש יומיומי חוץ מהפאנל שלו שהוא TN? תודה לכל העוזרים מקווה שתתנו לי הסברים הגייוניים ואשמח גם לקבל המלצות למסכי מחשב אחרים עד 1300 שקל ואני ישמח אם יהיה להם שלט אלחוטי כי זה ישמש גם כ-טלוויזיה בחדר!!! תודה לכל העוזרים ממאור
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי DVD עם חיבור HDMI והייתי רוצה לקנות מסך מחשב עם חיבור HDMI השאלה שלי על איזה מסך אתם ממליצים לי אני לא צריך יותר מ "19 ואיכות סבירה.
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-