עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gtf,

מה עושה הניגודיות ומה ההבדל בין ניגודיות של 1:700 שזה נחשב לדי טוב לבין 1:1400?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by vipnisim,

למשחקים וסרטים בעיקר תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. זה לא פעם ראשונה שאני שואלת אבל היו בעיות לקנות אבל עכשיו אין וגם יש מסכים חדשים אז.... אני מחפשת מסך טוב לסרטים אינטרנט וקצת משחקים (sims ) עם זוית צפייה טובה (זה חשוב לסרטים שאני יוכל לראות מכל מקום) ושיהיה נוח לקרוא כי נאי לומדת תכנות אז יושבים הרבה על המחשב בכתיבה וקריאה אז שלא יכאב יותר מדי בעיניים. טנקס אנשים =]

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  4. Started by shimi58,

לפני מספר ימים קבלתי את המסך ולאחר שכילתי אותו בעזרת eay1 התוצאות מדהימות באיכות ודיוק הצבעים זויות הצפיה העיניים אינן מתעיפות לאחר שעות רבות של עבודה.עיקר השימוש שלי כצלם עיבוד תמונות דיגיטליות ועריכת וידאו ברמה מקצועית.למרות מחירו (3700 ש"ח) מומלץ מאוד לכל שימוש.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by israelnba,

בדקתי את האפשרות להביא מחו"ל באתר www.ushops.co.il הכנסתי את הערכים, שמתי חבילה של 10 קילו וגודל של 60 על 60 על 20 ויצא לי מחיר משהו כמו 2600 שח שזה ~700 ש"ח פחות מהמחיר ההכי זול בארץ. קודם כל האם יש על המסך אחריות בינלאומית? והאם באמת זה יהיה בערך מחיר המסך הסופי עד אליי?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. באמור, מחפש מסך עם PIVOT (כן, זה הקיק שלי ) בגודל 24" FHD. ממה שראיתי נפוץ בארצנו הקטנה זה : LG W2442 PA SAMSUNG 2443 BW DELL 2408WFD (מתומחר בצורה לא הגיונית) SAMSUNG T240, רק שלא הבנתי אם הוא PIVOT או רק עם הטייה. מישהו ראה את המסכים הנ"ל באותו מקום מכירה, כדי שאוכל להשוות בינהם בעין בלתי מזוינת? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by _Daniel_,

אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ' או 19 אינץ' לא רחב עד 1300 ש"ח או פחות. ראיתי מסך של סמסונג SAMSUNG 931BF שעולה 1298 ש"ח. ש גם של LG 1760TR שעולה 1159 ש"ח שהוא נראה לי אופציה די טובה ויש L1732TQ של LG שעולה 998 ש"ח. יש עוד המלצות, ומה הכי כדאי???

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  8. אני קונה מסך 19 אינטצ' ב1500-2000 שקל מה עדיף L1932TQ LG או FP91GX BENQ אני משחק משחקים..תודה

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by david1882008,

בשעה טובה הלך לי המסך שהיה לי מחפש לקנות מסך לגיימניג עד 2000 ש"ח אני כרגע עם i5 6600 +gtx 1070 g1 מה אתם ממליצים לי? עד עכשיו הייתי משחק ב1080p השאלה אם שווה את הקפיצה ל1440p? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by idan23,

דוד שלי הביא לי אותו מתנה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by ofekd23,

איפשר חוות דעת על המסך הזה 24 AOC 2434Pw והצעות על מסכים טובים עד 1000 שח

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by esharone,

היי, אני מתלבט מה לקנות: מסך רחב או רגיל? אני לא משחק הרבה אבל רואה סרטים לפעמים, אני לא מבין אבל למשל במסך של dell 2007: יש אותו בשתי הפורמטים ויש לו אפשרות לפיבוט אבל מה זה נותן במסך רגיל? המסך הרגיל הוא לא מרובע? אם כן מה נותן לי הפיבוט כי המרובע הוא בעצם שווה צלעות, לא? ברחב אני מבין שזה נותן לי תצוגה כמו דף וזה שימושי לאופיס ואיטנרנט, לפי התמונות שראיתי גם במסך הרגיל זה נראה כמו דף במצב של היפוך, מישהו מוכן להסביר לי את ההבדלים ומה כדאי לקנות? אני נוטה לכיוון הרחב גם כי רואים יותר ויותר מסכים רחבים היום

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD 19 אינץ למשחקים כבדים ותמיד יש לי כרטיסי מסך מהסדרות הגבוהות אני בקרוב עובר מ-7800GT ל-8800GTS. אני מואד אוהב את המסכים עם התצוגה המבריקה!!! ASUS, NEC, AG NEOVO הזמנתי לחנות היום את הNEOVO E19 זה דגם מלפני שנתיים ובעל נתונים טובים מאוד בנוסף יש לו פאנל זכוכית שאומרים שגורם לטקסט להיראות בו ממש טוב. מישהו ראה את המסך משחקים? זה מאוד קריטי לי כי לפני שנתיים קניתי מסך של סמסונג שהציג משחקים בצורה מאוד לא טובה איפה שהיה מתכות למשל היה חסר טקסטורות במקום בCRT שהיו רואים מבריק למשל היה חסר את זה וזה גרם לעיניים להתעייף ובנוסף זה נראה כאילו זה משחק מלפני 10 שנים! אני צריך תגובה די מהירה על המסך הזה מכיוון שאני מקבל אותו בצהרים בחנות ואני לא רוצ…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  14. Started by Jviega,

בדיוק מה שכתבות בכותרת. מה יקרה אם אני אחבר מסך מחשב אחד לשני מחשבים? אחד דרך חיבור DVI והשני דרך חיבור VGA האם יש אפשרות לגרום לשניהם לעבוד איתו ושיהיה לי איזה כפתור במקלדת או משהו כדי לעבור עם המסך ממחשב למחשב?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. היה לי מסך של viewsonic דגם VP191B שהיה מעולה, עכשיו בגלל שהוא נדפק אני אמור לי לקבל תחת האחריות את הדגם שאמור להחליף אותו, ה VP930 פה בפורום (או לא זוכר איפה) אני הבנתי שדווקא הדגם שבא להחליף הוא פחות טוב למרות שמה שכתוב באתר היצרן אומר אחרת... יש הסברים לזה? VP191B http://viewsonic.com/support/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/index.htm VP930B http://viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp930b/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by puvsc,

יש לי כרטיס של 7970.... המסך- באופן שרירותי מידי פעם קופץ, זה בעיה בכרטיס או במסך??? זה קורה לאו דווקא בזמן מאמץ- אפילו בזמן של גלישה באינטרנט.... אשמח לחוות דעת

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by s0d,

אני רוצה 2MS ו22" וזה בערך המחיר שאני מוכן לשלם על מסך, זה המסך הכי טוב שאני יוכל להוציא ? תודה.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by Dead_pool,

מסך עם Input lag של 09 - 10 ms עם מהירות רענון של 60 הרץ או מסך עם Input lag של 24 ms אבל עם מהירות 144 הרץ איזה מביניהם יהיה עדיף לתחושת המהירות יותר?

19. שלום, צריך לקנות שני מסכי LCD 19" לאנשים שבעיקר גולשים באינטרנט ורואים סרטים. כמעט לא משחקים. לאחד תקציב של 1,500 ש"ח ולשני 2,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  20. אני מחפש מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח וראיתי המלצות מאוד חמות כאן באתר גם לSamsung 23 LCD 2333T 8ms (המהירות תגובה טיפה איטית אולי?). ומה לגבי ה לSamsung bx2235 LED גם הוא בתקציב... או שפשוט ללא ספק ללכת על הDELL וזהו, אם זה בגודל 22 U2211H או ב23 אינצ'ים? שכחתי לציין שאני מעוניין במסך לגיימרים לסרטים ועבודה ממושכת עם טקסטים. תודה.

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. אם כן, האם יש לי מקום לחשוש משום שבמבט מהצד על רקע שחור לא מופיעה שום הילה סגולה? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by duuuura,

אני רוצה לקנות מסך 2253bw אבל שמעתי שיש לו יציאת dvi אחת ואני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הps3 למסך באותו זמן אז איך אני עושה את זה? אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. Started by rooster,

היי הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה דבר נפוץ שמסך בגודל כזה מגיע עם פיקסל 1 שרוף או שאני אמור להחזיר אותו (הגיע עם שליח..) הדגם t260 תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by erezs,

היי אני מעוניין לקנות מסך 22-24 אינץ' בתקציב של עד 1500 שקל. אני בעיקר רואה סרטי HD וסדרות באיכות HD וגולש באינטרנט ומידי פעם משחקים אבל לעיתים רחוקות. האם זה תקציב הגיוני או בכלל לא? תודה!

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by shlomibandit,

אהלן , מחפש מסך מחשב בסביבות 1000 שח , כרגע יש לי מסך של דל 23 שאני דיי מרוצה ממנו , אבל הוא ישן וקטן לי, לכן רוצה להחליף. ראיתי את המסך הזה : של לנובו 27 2k https://www.pc365.co.il/product-15184-Lenovo_L27Q_10_27_LED_monitor?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap או המסך הזה של דל: https://www.pc365.co.il/product-11414-Dell_27_SE2717H_יבואן_רשמי_במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap המסך הזה רק fhd, אשמח להמלצות אחרות אם יש. שימושים בעיקר אינטרנט ועבודה משרדית , תיכנות ואפשרות טובה לשדרוג עתידי למשחקים תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.