מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
השימושים הם גלישה לאדם בוגר לא צריך משהו מטורף, התקציב הוא כ600/700 ש"ח מחפש את ה best value for money. יש המלצה?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם החריגה ממש שווה את זה אני אשקול אם אוכל להוסיף . המסך הוא לצפיה בסרטים + משחקים , עדיפות לFHD ו2MS , יחס ניגדויות גבוהה ושיהיה מSKYPC אם אפשר כי יש שם 12 תשלומים ללא ריבית. ואם אפשר לא 21.5 אלא 22
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הי אנו לפני רכישה לכל העובדים מסכים למחשב השימוןשים העקרים שלנו הם אופיס ואינטרנט אנו מתלבטים בין: DELL P190S ל MAG XP2011 מה אתם אומרים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתלבט בין שני המסכים הללו מצד אחד אני משחק במחשב (bf3). יש לי מחשב חזק מאד (i7 extreme ,480GTX וכו...) שיכול לדחוף 1920X1200 מצד שני הגודל קובע ו27 אינץ מאד קורץ למרות שהוא כנראה פחות איכותי מהמסך של דל, כמו כן יש לי ממיר HD ספייר בבית של הוט המסך 27 אינץ כזה גרוע ? לא יודע מה להחליט.....יש למישהו עצה ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום אנשים מבקש לקבל דעתכם על מסך ASUS VW222U. זקוק למסך מחשב בעיקר לצורך אינטרנט ו- OFFICE. ראיתי שהוא זול משמעותית מה- SAMSUNG 226BW ועולה 1377 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5763&perur=0 האם הוא ייתן תמורה טובה תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות עוד חודשיים (ביומהולדת) מסך למחשב שישמש אותי גם לפלייסטישן 3 מכיוון שיש לי בחדר טלויזיה 15" וזה מבאס אחושילינג לשחק ככה. אז אני רוצה מסך בגודל 22" או 24" לא משנה עכשיו, שישמש לי גם כמסך מחשב וגם ל-PS3. ראיתי מסכים מתאימים של LG וסמסונג שתומכים FHD ויש להם חיבור DVI. הבנתי שאפשר לחבר לחיבור DVI כבל HDMI, השאלה איך? עם כבל HDMI-DVI או מתאם? ובנוסף, איך אני ישמע? הרי ה-HDMI יעביר אצלי גם קול כי אין לי מערכת שאני יכול לחבר אליה בכבל אופטי. נ.ב: אם יש לכם המלצות למסכים מתאימים- אשמח לקבלן!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הנ"ל? במה הוא כ"כ שונה מה930B ? בקושי מצאתי עליו ביקורות...אשמח אם תצרפו איזו ביקורת.
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 7" שעמיד בפני לחות ועוד דברים.. בגלל שאני הולך לשים אותו בשירותים אצלי (איזשהו פרוייקט שלי....) כמובן שכמה שיותר זול.. ואם אפשר בבקשה שתגיבווווו.. תודה רבה לכם!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. למרות שידוע לי שה- T240 הוא לא מסך ממולץ לגרפיקה בגלל עיוותי הצבעים שלו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לכייל אותו כמה שיותר קרוב לפרופיל הצבע המשמש בתי דפוס במודל CYMK (לא דיגיטלי, אופסט ) כדי לעבוד בפושושופ ולא לקבל הפתעות לא נעימות בשלב ההדפסה. כמו כן, רציתי לדעת, הם אפשר לקבוע פרופיל צבע אחד לעבודה בפוטושופ, ואחר לכל שאר השימושים? זה אמור להיות אפשרי, פשוט אין לי מושג איך. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
היי... בתרד הזה יש קישור לפרופילים של מסכי DELL אבל אין את הדגם של המסך שלי (בכותרת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377964.0 מישהו יכול להביא לי פרופיל? גוגל לא עזר לי =) ממש תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום למבינים, אני מתכנן לקנות מסך LCD וכתוב לי בפרטים hd-ready ובהסבר כתוב לי "מוכנות לקליטת שידורי high definition " מישהו יודע מה זה אומר? ד"א שאר המפרט תגידו איך הוא: 1:1200 cd/m2 600 (ה2 אחרי ה m מציין חזקה) רמקולים מובנים DVI AVG SVIDEO SCART 8MS מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , מבקש חוות דעת על המסך הנ"ל למי שיש מידע או נסיון אשמח לשמוע רשמים בעד ונגד. Dell p2815q תודה !
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, כמו שכתוב בכותרת, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך Asus 24" LCD MK241H 2ms 1:3000 FullHD כרגע אני מתלבט בינו לבין הsamsung T240. המחשב שלי מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. מעבד e8400, כ.מסך ATI radeon HD4870 1GB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
שלום. בבעלותי מסך Samsung SyncMaster 930B, כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות סנכרון עם הקלט מהמחשב - לוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא מחליט להידלק ולהראות את הקלט מהמחשב, ובינתיים רק רואים את הנורה שלו מהבהבת. הוא מתפקד בסדר גמור כשהוא סוף סוף נדלק, אבל הבעיה בהחלט מעצבנת. הבעיה קורה כל פעם שהוא צריך לקלוט סיגנל חדש מהמחשב - למשל שינוי רזולוציה והדלקת המסך אחרי שהיה כבוי \ נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן מסוים. אודה אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הביאו לי לעבודה את המסך הבא HP P221 http://bcdvideo.com/wp-content/uploads/2015/04/P221-Quick-Specs.pdf http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5342568#!tab=features הוא ארוך וצר וקצת מסנוור וכתוב עליו תאורה אחורית מה ההבדל בינו לבין IPS ? אני יושב רוב על היום מולו, לנסות להחליף ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Philips LED 248C3LSB VS Samsung LED S24B370H מה אתם אומרים על המסכים האילו? מה עדיף? המסך מיועד למשחקים וסרטים תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש וחזק יחסית לעריכת וידאו (כרטיס מסך GTX470), הוא עלה לי יחסית הרבה ולכן לא נשאר לי המון תקציב למסך... מצד שני אני מוכן לשלם כ 1000 ש"ח על מסך. השימוש העיקרי הוא עריכת וידאו אנימציה וגרפיקה. לאחרונה ראיתי שמסכי ה LED נהיים פופולאריים יותר ויותר וחשבתי לקנות את ה LG E2240T ראיתי אותם בחנות והם נראו ממש טוב יותר... אבל פה בפורום קראתי שאין הבדל רציני, אז: איזה מסך מומלץ לקנות? ומה איתו: http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1953 זה עוד במחיר הגיוני... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קראתי קצת על מסכים אבל אני קצת מבולבל.... יש לי מסך CRT עתיק 21"... אני רוצה לקנות מסך שטוח איכותי, אני כל היום מול המחשב - עבודה משרדית רבה, סרטים, ומשחקים. אני יכול להשקיע כ-1000 ש"ח, אבל הייתי מעדיף לחסוך כמה שיותר ולקנות מסך שבאמת מצדיק את המחיר. אשמח להמלצות ואם יש מסכים טובים בהרבה פחות מ-1000 שעדיין טובים כמעט כמו מסך ב-1000 אז ממש אשמח לשמוע... דבר אחד חשוב לציין - יש לי מחשב יחסית טוב ( WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit + Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor + ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard + MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC Video Card ) ועד היום הייתי משחק במשחק…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני משתמש כבר שנתיים במסך Asus MW221C ולדעתי הוא מספיק טוב. חשבתי לקנות את הAsus VK246H למחשב חדש. האם הוא יתן ביצועים דומים לMW221C ? אגב, בחרתי בו ולא במסך 24 כי אני צריך שהוא יבוא עם רמקולים.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היום בדרך לעבודה אני קופץ לKSP נשר לקנות מסך אני מחפש מסך שיתן לי תמורה הכי טובה למחיר - ויהיה בשימוש בעיקר בגיימינג, צפייה בסרטים\סדרות וגם מידי פעם פוטושופ וגם חשוב מאוד שיהיה מסך שלא יעייף את העיניים.. אני עובד ביס ואני כל היום מול מסך - עכשיו המסכים בעבודה מעולים (גם של DELL) רק שיהיה גם בבית משהו איכותי עכשיו יש מסך שהמליצו לי פה בפורום שזהו ה DELL P2414H ויש את הגדם U2414H (ושני המסכים זמינים במלאי נכון להרגע) עכשיו לפי השם של הדגם, Ultrasharp אז אני מבין שהמסך השני יותר איכותי השאלה אם זה שווה את ה200 שקלים הפרש בינהם ראיתי גם שלשני יש חיבורי USB 3 שזה פיצ'ר נחמד אבל לא קריטי, גם הבדל החיבורים בינהם לא קריטי לי, שוב - אני קמצן ותפרן וא…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן, כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך 24" לעריכת תמונות ווידאו. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. עד כה הסתכלתי על הDell U2415, P2416D והU2412M. אני לא מבין כ"כ בתחום והגעתי אליהם בעיקר על סמך ביקורות ברשת. היום קיבלתי המלצה למסך HP Z24n שלא שמעתי עליו ולא מצאתי כ"כ ביקורות ברשת. אשמח להמלצות תוך התייחסות למסכים הנ"ל (או אחרים אם יש טובים יותר). תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לא מזמן נשרף לי המסך של המחשב (LG FLATRON ממש ישן... משהו כמו 11 שנה) והחלטתי עכשיו שיש טיפה מזומנים בכיס להשתדרג... אני צריך מסך למחשב בעיקר לצורכי תכנות, אינטרנט וסרטים.. אין לי שימושים נוספים כמו גרפיקה או משחקי מחשב - זה רחוק ממני שנות אור, אבל אני לא רוצה לסגור את האופציה שיהיה לי גם פוטושופ על המחשב יום אחד.. אני רוצה רזולוציה של FHD לסרטים.. ראיתי גם את הפונקציה של ה DUAL WEB של LG שמאפשרת שתי מסכים במסך אחד, זה אחד הדברים החזקים ובהחלט יכול לשמש אותי (לדוגמא - חלון אחד VS 2008 חלון שני אינטרנט) בכל מקרה, חשבתי גם לקנות מסך משולב טלוויזיה עם זה.. ככה שאני יוכל לראות טלוויזיה בחדר ביחד.. אני לא צריך רמקולים במסך כי קניתי לא מזמן LG X210, אחלה רמקולים עם …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום . אבקש את עזרתכם בבחירת מסך 22 אינץ' איכותי . המסך אמור לשמש בעבודה (משרדית) , ובנוסף לצפיה איכותית בסרטים . כל מידע יתקבל בברכה , מפני שאין לי כ"כ ידיעה בנושא . נ"ב : המעבד שלי הוא : פנטיום 4 . מהירות 3.2 מגה . זיכרון 1 ג'יגה . - אין לי כל כוונה לעת עתה , לשדרגם . כרטיס המסך לעת עתה הוא : 128 מגה , 64 ביט . - אך בהחלט אשקול שידרוג . תודה ניצוץ
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-