מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מסך לגרפיקה בעיקר איזה מסך הכי טוב אני יוכל למצוא, מתכוון לדברים שאין בארץ, האם קיים מסך טוב יותר מהDELL 2007FP או ה HP המקביל שניתן להשיגו בחו"ל? אני לא מגבר על מסכים ב 5000ש"ח אלה למסכים טובים עם פאנל טוב.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מה עדיף, מסך רחב או מרובע? שימושים: הכול - אינטרנט (בעיקר), אופיס, סרטים, משחקים (קומפי בעיקר...), אוהב לפתוח הרבה חלונות במקביל (בגלל זה עלה רעיון המסך הרחב). מחיר: עד 1500 ש"ח האם בהתאם לזאת עדיף להשקיע ב-17" איכותי יותר (samsung 731BF או LG1770HQ) או ללכת על ה-19" של LG L194WT? האם במסך רחב אכן שטח הצפייה קטן יותר? אז מה עדיף? תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אם אני רוצה לקנות מסך חדש, זה משנה איזה כ.מסך יש לי? יש לי 9400GT 1GB אני יכול לקנות כל מסך? אני יהיה על 1024X768 אולי אפילו יותר גבוה, תלוי בגודל.. ומה הרזולוציה הכי שאפשר להשתמש עם הכ.מסך הזה?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני קונה מסך כזה שהרזולוציה שלו היא 1920*1080 האם הוא נקרא מסך היי דפנישן?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב חדש שמיועד בעיקר למטרת עריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד וכו'), וכמובן גם גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים. אני לא סגור כל כך לגבי המחיר, כי אני לא יודע עד כמה ההבדלים משמעותיים, אני לא מחפש שיהיה המסך הכי טוב שקיים, אלא מסך שאני יוכל להנות ממנו בלי להתבאס. אז מהי לדעתכם הפשרה בין המחיר לאיכות. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בשביל משחקים מה הייתם קונים CRT או LCD?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ...
-
- 28 תגובות
- 4k צפיות
-
-
ולמה זה לא מומלץ, לסרטי HDTV 720, הוא צריך להיות ברזולוציות נמוכות יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד בפני רכישת מסך חדש, (כמו כן גם מחשב חדש) ואני בהתלבטות איזה מסך לקנות?... חשוב לציין שבעמדת העבודה שלי אין מצב שבו אני אצפה מצידי המסך, המסך בדיוק מולי. האם במצב כזה DELL 2209WA עדיין מאוד מאוד מומלץ? כי הבנתי שההבדל בין הפאנלים השונים הוא בעיקר זויות הצפיה (לא רלוונטי...) תודה מראש לעוזרים (:
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מתכוון לעבור דירה, שם אני אקנה מחשב חדש עם מסך U2412M , האם ארגיש הבדל מה שיש לי כרגע בבית - U2410 ? כי אני מאוד מרוצה ממנו, וכמובן שאני לא רוצה לרדת באיכות המסך. השימוש זה בעיקר משחקים, קצת סרטים וגלישה באינטרנט. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך L17390S LG יש לו HD (היי רזולושין)? יש מסכי מחשב בשוק שתומכים בHD? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לעדכן אתכם שמה שקרה לי בשבוע האחרון. יש לי מסך LCD של CHIMEI 22 אינצץ' שעברה תקופת האחריות ושלשום הפסיקה לעבוד. במקום לרוץ ולקנות מסך חדש פירקתי ורציתי לדעת מה הבעיה(חשדתי שזה משהו שקשור בספק כוח של המסך) לאחר שהוצאתי את הספק של המסך חיפשתי ברשת את מספר הדגם וגיליתי שיש להרבה יצרני מסכים את אותו הספק ולרובם בעיה זהה . הקבלים על הלוח הם מחברה ממש דפוקה ותמיד מתנפחים ונגמרים לאחר תקופת שימוש ואז המסך לא נידלק ומפסיק לעבוד. התייעצתי עם חברי הפורום באתר מחו"ל וראיתי שיש מספר קבלים שהתנפחו והחלפתם אמורה לתקן את המסך. יש אפילו קיטים מוכנים מראש באתרים מחו"ל לתיקון הספקים של המסכים! לקחתי את הדגמים של הקבלים וקניתי בשד' הר-ציון בת"א את כל 10 הקבלים ועלו לי רק 2…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מהשוואה בין המפרטים של asus בדגמים VW222U ו VK222U רואים כי הם זהים לגמרי מלבד זה שהVK222U עולה כמעט 100 פחות ויש לו נגודיות של 1:5000 במקום 1:2000 ככה שאני לא מבין למה הוא לא במומלצים ביחס למחיר הנמוך שלו (הכי נמוך ל-22" ) ולמה הVW222U נמכר ביותר? משהו מכיר את המסך של acer דגם P233W ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 בשביל ה XBOX360
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אמרו לי שבמסכי LCD עדיף להשים בקצב רענון על 60 Hertz ולא על 75 זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
וגם שאין לי כרטיס מסך או גרפי אלא זה יהיה משולב בלוח אם. בקיצור הכי בסיס שיש. הלוח אם יהיה: GIGABYTE GA-M61P-S3 המסך יהיה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 אין בעיה עם זה? המסך יעבוד? ועוד דבר: יש חשש לקנייה מהאינטרנט? לא צריך להגיע פיזית לחנות ולבדוק פיקסלים שרופים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הסמסונג מסידרת טי אבל אומרים שהוא גרוע בגלל שזה פאנל TN אני לא ממש מבין מה גרוע בזה אבל בכל זאת עם זה לא טוב אז יש למישהו המלצה למסך טוב יותר או מסך שהוא לא TN ? 23 ו 24 אינטש גם הולך
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו? הייתי מעדיף את הL226WTQ אבל אין אותו בארץ : גובה המסך (רק המסך, בלי הפאנל) גדול יותר ממסך 17" רגיל? איך רואים בו טקסט ווידאו? כתוב שהחיבור של המסך הוא חיבור HDCP. מה זה אומר? בשביל לראות את התמונה הטובה ביותר אני צריך כרטיס מסך מיוחד? Device : 20" Wide TFT LCD Screen Brightness : 300cd/m² Contrast Ratio : 3000:1 Viewing Angle : 170/170 (Horizontal/Vertial) Response Time : 2ms Resolution : 1680 x 1050 Supported Colours : 16.7M Colours Pixel Pitch : 0.258(H) × 0.258(V) mm Input Signal : Analog Signal / Digital Signal Input Ports : RGB Port (15 Pin D-Sub) / DVI-D Port (HDCP ready) Special Feature : Tilt Only: + 5 / -25, Swivel, HDCP…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
רכשתי לפני כחצי שעה בערך את המסך מאופיס דיפו במחיר של 1800 ש"ח. אני עכשיו הולך לחבר אותו, אני צריך לכייל אותו? אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות? הייתי שמח אם תדברו מניסיון אישי או מדברים שקראתם. תודה לעוזרים (:
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום... (הודעה ראשונה שלי גם ) בקרוב אני מקבל את המסך 20 אינטץ' של ה2007FP. אך יש לי כמה חששות. 1.הכרטיס מסך שלי הוא 420MX ואני חושש שהוא לא יוכל להגיע ל1600X1200 2. הכרטיס מסך שלי לא תומך בDVI אלה בVGA אז האיכות של המסך תרד? 3. יש לי מעבד 1.6G אז אני פוחד שהמחשב שלי יקרוס בגלל המסך החדש... אני מקווה שתענו לי.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חשבתי על זאתי איך היא ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 ואני מספיק לי 26,27 אינץ לא צריך יותר ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למסך LCD 19 ב1300 שקל מקסימום!...ושיהיה לו 4MS וניגודיות סבירה...
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום חברים, איזה גודל של מסך אני צריך בשביל לראות סרטים ממרחק 3-4 מטר (מרחק הספה - שולחן שלי)? האם 20-22 אינצ' מספיק? מה כדאי? ראיתי ב-1000 ש"ח כאלה. זה מספיק לראיית סרטים? אנא המליצו לי!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בואו נתחיל מזה , בלי לקרוא הרבה , הלכתי לסוף לסיכום , יש את רשימת המסכים , ירדתי למסך המומלץ שהינו : Chimei 222h עכשיו אני מסתכל על הנתונים שלו , ומסתכל על הנתונים של : EIZO FlexScan S2201W ל EIZO FlexScan S2201W יש יותר היתרונות מאשר של Chimei , אז מדוע בחרו את Chimei ? ל EIZO FlexScan S2201W יש אחריות מורחבת , יש אגונומיקה מעולה , אין בעיית ארגונומיקה כמו בשל Chimei , האם זאת טעות של רושם הכתבה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הוא באמת נותן צבעים אמיתיים יותר או שעדיף LCD? אני חושב על מסך 22-24 אינטש אבל לא יודע באיזה סוג לבחור
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-