מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עומד לפני רכישת מסך חדש, ודי ננעלתי על ה-lg w2343t, שיש לו נתונים מעולים במחיר סביר ביותר (970 ש"ח), ולא איכפת לי שהוא 5ms... אבל מה, פתאום העלו לי לראש את העניין של פאנל ה TN לעומת פאנל ה IPS, ומקריאה בפורום הבנתי שאיכות הצבע של ה IPS יותר טובה. השאלה שלי היא איפה ניתן להתרשם מהאיכות של מסכים כאלה, כמו ה-dell המדובר לדוגמא? את ה-lg לדוגמא ראיתי במחסני חשמל ואופיס דיפו ומאוד התלהבתי... ולגבי ה-lg שהזכרתי - יש למישהו חוות דעת עליו מנסיון? תודה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
איך המסכים של ASUS בכללי? הם נראים מצויין לפי מה שראיתי תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 838 צפיות
-
-
עם התרבות מסכי ה 24" בשוק, רציתי לדעת באיזה אתר ניתן לקבל מידע על מרחב הצבע של מסך מסוים? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הבנתי שיש ב - LcdTV פתח תקווה אבל הם אומרים שאין להם כרגע במלאי ובתצוגה. מישהו יודע על מקום אחר שניתן לראות את המסך באיזור המרכז ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני חושב כבר מעל שבוע על קניית מסך חדש (ראו פוסט קודם) לאחר הרבה מחשבות הפנמתי שעל איכות משלמים ואני חושב על לקנות את ה U2410 (לא רוצה להשקיע 4K ב2711 שנראה אפילו יותר טוב). אני קורא הרבה פעמים שצריך להקפיד לקנות RevA03 או RevA04 , איפה אני יכול לראות רשימת שינויים בכל revision? שמעתי את הטענה שאין שום הבדל וזה הכל שטויות, האומנם? בשום מקום בארץ אין מעל RevA01 במלאי, האם כדאי לקנות RevA01 או לחכות עוד? (אמור להגיע משלוח לארץ בשבועות הקרובים אבל גם הוא RevA01) מישהו בטח כבר קנה אותו, איפה , איזו גירסה , והאם כדאי? ושאלה כללית יותר האם יש בטווח מחירים שלו (אלפיים וקצת) מסך שמהווה לו תחרות? מחכה לתשובות.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שאני יכול לראות במו עיניי את המסך הנ"ל? אני רוצה לדעת איך הוא מתאים בשבילי מבחינת הגודל במציאות..
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני עד מחר בבאר שבע ושבוע הבא שוב כאן- אני מאוד רוצה לראות את ה- VP930 מאחר ואני מעוניינת לרכוש אותו.... אשמח אם תאמרו לי הכין ניתן לראותו בתצוגה בבאר שבע..... או במרכז כי ביום שישי אני במרכז
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
יש פה מקורות יודעי דבר איפה עוד אפשר למצוא את המסך הזה בפחות מ1200 שקל? *אפשר גם במסר פרטי תודה
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אם הDELL2007 הזה כלכך טוב, אז למה ברוב החנויות ורשתות המחשבים הגדולות בארץ לא מוכרים אותו? כבר שאלתי בדיון אחר ואף אחד לא ענה. אני גר בראשון לציון, אני לא רוצה לנסוע לאשדוד. האם רכישת מסך DELL2007 (הכוכב של הפורום) צריך להיות פריוילגיה רק לתושבי הצפון או אשדוד? מצאתי רק בראשון חנות שמוכרת את המסך גולדטופ מחשבים בכמעט 3000 שקל בניגוד לIQPC שמוכרים ב2300...
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
לכל המשתמשים במסך הנ"ל רציתי לדעת איפה קניתם את ה LG L1970HR שלכם, באיזה מחיר, והאם הייתם ממליצים לקנות שם? כל הערות נוספות על הדגם או על מסך אחר (יותר טוב באותו טווח מחיר ו 19") יתקבלו בברכה D: תקציב 2000~ שח (נוטה למטה) שימוש: אינטרנט סרטים וקצת משחקים (מה שרץ על המחשב, ראו מפרט) תודה מראש!@
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני כבר מחפש שבוע כבר עברתי על כל החנויות הידועות , PANDA , NOA , KSP , NETSHOPS , ....אין כלום צריך לחכות לפחות שבועיים ...
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום שלום, אני עומד לרכוש מסך LCD בפעם הראשונה. שמעתי על תופעת ה"פיקסלים המתים" ורציתי לשאול בהקשר זה שתי שאלות: 1. עד כמה מקובל לפתוח את המסך בחנות לפני הרכישה, לחבר אותו ולבדוק "פיקסלים מתים"? האם זו בקשה סבירה? 2. איך בדיוק מוצאים את הפיקסלים המתים? פשוט לפתוח חלון לבן לגמרי ולחפש בעין בלתי מזוינת "נקודות שחורות", או שזה יותר מסובך מזה? תודה, דוד
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות את המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1298 ורציתי לדעת אך הוא במשחקים ולשימוש כללי. :s05: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(ue1mih55f1gwrs35vpgbvs55)/catalogFamily.aspx?ID=593606&CID=100 הוא נראה אחד המסכים!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ASUS ROG Swift 32” 4K HDR 144Hz DSC Gaming Monitor (PG32UQX) - UHD (3840 x 2160), Mini-LED IPS, G-SYNC Ultimate, Local dimming, Quantum Dot Technology, DisplayHDR 1400, Eye Care, DisplayPort, HDM Price: $3,999.00 + $1,821.89 Shipping & Import Fees Deposit to Israel Details
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני כשנתיים רכשתי מוניטור דל מדגם 2907W, המוניטור כמעט מושלם (הכמעט בגלל מדבקת מראה ללוגו שלהם וכפתורי מגע מאוד לא נוחים) ומאוד נהנתי ממנו. אתמול, לאחר הפסקת חשמל, הופיעו שתי תופעות מוזרות ומרגיזות. כאשר המוניטור נכנס למצב של חסכון באנרגיה הוא התחיל להציג מסכי בדיקה, כל הפיקסלים באותו צבע והצבע משתנה ל RGB ולבן. בנוסף , הלדים של כל כפתורי מגע נשארו דלוקים. נו טוב, התקשרתי לתמיכה של דל בארץ ("יעל מערכות") ודיברתי עם איש שירות מאוד נחמד. לאחר שתיארתי את הבעייה הוא יצא להתיעצות וחזר אלי עם התשובה "הכל תקין, כך אמור לעבוד המוניטור". לקח לי כחצי שעה לשכנע אותו כי זה אינו מצב תקין (היי, יש לי את המוניטור הזה מספיק זמן...) ואז הוא חזר עם יציאה שהיה לי "קצת" קשה לקבל "המוניטור ת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מילים. לפני חצי שעה קניתי מהחנות מסך מחשב של סמסונג דגם 23 LCD FULL HD SAMSUNG דגם P2370MS. אני ינסה לקצר. המסך הולך לרוחב(הוא לא מרובע) וזה מה שהכי מפריע לי וחוץ מיזה הצבעים ואיך שרואים לא כמו המסך הקודם שהיה לי(המסך הקודם שהיה לי נשרף אחרי 3 וחצי שנים- גמר את הסוס) וחוץ מיזה המסך גם גדול מידי ואני לא צריך כזה גדול מספיק לי 19 אינץ אבל זה כבר טעות שלי,חשבתי זה יהיה טוב הגודל אבל זה מה יש. בקיצור מאוכזב קשות ואני הולך להחזיר אותו ביום ראשון. אגב המחיר שלו 1500. אל תקנו את המסך הזה ביזיון!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, הייתה פלטה גדולב מכסה המחשב החליק על המסך והשאיר שריטה רצינית ניסיתי מחק וניסיתי וזלין כפי שמוספר באינטרנט (בננה אגב לא ניסיתי זה ממש בולשיט) ובכל אופן כלום לא עוזר. הזמנתי חומר ב 7$ מחח"ול אולי הוא יעלים מעט את השריטה שאלה 1. האם יש מה לעשות (המסך בן שנה + 22')-אחריות ,תיקונים ?? במידה ולא איזה מסך 22 הכי מומלץ לקנות היום - עד 1500 ש"ח? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי, הפלסטיק הנ"ל-LENOVO 3000 N200 ואני מבקש לשאול- האם הכבל של הוויפי או שאר הכבלים נראים תקינים בתמונות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב לקצת גגימינג, קצת סרטים אבל גם אופיס ואינטרנט עם כרטיס מסך 5770 האם ללכת על ההמלצה הגורפת לדל 2209 - למרות שהבנתי שהכיול שלו הוא כאב ראש לא קטן או להסתפק במסך פשוט יותר? והאם עדיף לעלות למסך 24 ואם כן איזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
מבירור קל בחנויות, לא נראה שהיבואנים של דל מתכוונים בשבועות / חודשים הקרובים להביא את ה U2515H ארצה (המסך נמכר כבר מספר חודשים בחו"ל). בואו ננסה להפעיל עליהם לחץ כדי שכן ינסו להביא אותו בקרוב ובמחיר שפוי. צריך לברר מי בארץ מהיבואנים של דל מייבא את המסכים, ולמצוא מיילים של נציגים שלהם ולבקש מהם שגם יביאו וגם במחיר סביר. http://accessories.ap.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=au&cs=audhs1&l=en&sku=391-BBZI למה את הדגם הזה ? כי נראה שהוא הדל המשתלם כרגע, גם מבחינת גודל, גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר (למרות שכרגיל צפו שהיבואנים בארץ יגזרו קופון גדול). בגרמניה למשל אפשר להשיג אותו 1300 ש"ח כולל מיסים ואחריות, למשל: http://www.cyberport.de/dell-ultrasharp-u2515h…
-
- 27 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אם אני יראה סרט DVD ב LCD תומך hd אני יראה איכות שידור של HD באותו סרט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמעט כל החיים שלי הייתי עם מסך 17 אינץ' CRT ולאחרונה קניתי מסך 20 אינץ' LCD רחב (Dell 2007 WFP). אני כבר קצת יותר משבוע עם המסך ואני פשוט לא יכול להתרגל לטקסט הקטן שברזולוציה 1680 על 1050. תמיד הייתי על 1024 על 768. והעיניים שלי פשוט כואבות ושורפות לי מזה כי הטקסט נורא קטן ואני צריך להתאמץ יתר על מידה כל הזמן כדי לקרוא ולהשתמש במסך. מה אתם חושבים על זה ? כדאי להחליף את המסך אז למסך יותר קטן ? ואם כבר, ב 19 אינץ' רגיל נגיד, הטקסט יהיה יותר גדול מ 20 אינץ' רחב ? יש לציין גם שאני נמצא כרגע עם כרטיס מסך די גרוע Radeon 9800 XT, האם יש קשר בין הדברים ? הזמנתי 8800GT אבל הוא יגיע רק בסוף השבוע \ שבוע הבא. תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תדירות הרענון של המסך שלי היא 60 אם אני מעלה אותה ל75 (או 65 /70/75) *מהדרייבר זה גורם נזק כלשהו למסך או לדבר אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-