מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אז ככה התקציב שלי הוא 1400 שקל אבל מחול זאת אומרת שמסך שעולה פה בארץ 2000 -2500 עולה לי הרבה פחות מחול כבר בדקתי כמה אני ממש אוהב את LG ראיתי את השלישיה החדשה שלהם של ה3D ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם (ראו באתר של LG) אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ואחר כך סרטים אבל אני רוצה את כל חווית המשחק ככה שאם יש 3D אני יהיה מאוד מאוד שמח! הגדלים לא הכי משנים העיקר שיהיה יותר מ22 ולא יותר מ27 (אני יושב דיי קרוב למסך)
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך geforce 230 gt, המסך שלי התקלקל ואני זקוק למסך חדש, אני בעיקר משתמש בו בשביל משחקים וסרטים. לאחר חיפוש בפורום, נראה כי המסך המומלץ הוא dell u2312hm , ואני חושב לקנות אותו, אבל בן דוד שלי אמר לי שבגלל הכרטיס מסך שלי אני אאבד כ-40% מה frame rate במשחקים במסך החדש (dell u2312hm) ורציתי לשאול האם זה משהו שאני אשים לב אליו או שלא כדי להתחשב בזה?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אבל שאני מנסה לצלם את המסך עם המצלמה בפלאפון שלי אני מקבל תמונה חלקה ולא מטושטת וגם שאני עושה צילום מסך התמונה יוצאת חלקה ולא מטושטת למישהו יש פיתרון ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, שכרטיס המסך בו יהיה Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ובגלל שמסך המחשב הנוכחי שלי הוא קטן (17 אינצ') אני חייב לקנות אחד גדול יותר כדי שהכרטיס מסך יוכל להגיע לביצועים מקסימליים. האם המסך הבא עונה על הדרישה הזאת והרזולוציה שלו תאפשר את זה? ובאופן כללי איך המסך? דרך אגב, התקציב שתיכננתי להוציא על מסך הוא בין 600-700 ש"ח, אז אם יש המלצות למסך טוב יותר בתקציב זה אני אשמח לקבל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! עשיתי ריסטרט למחשב והוא נתן לי את ההודעה הזאת מה זה אומר? message the current input timing is not supported by the monitor display please change your input timing 2560 1600 60hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications ברצוני לציין שאני עובד על הרזולוציה המקסימלית של המסך 2560 1600 hz 60 המסך של חברת dell u3011
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, יש לי את ה 2333 של סמסונג עם פאנל ה PVA ואני מרוצה ממנו. אני רוצה לקנות מסך דומה אבל בגלל שהדגמים השתנו אני לא יודע מיהו המחליף. אשמח אם תמליצו לי על דגם דומה. תודה
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום =] במסגרת העבודה שלי אני צריך להציג את סיכום השנה שחלפה. יש לי שלושה מחשבים ודי.וי.די שאני רוצה לחבר אותם בו זמנית לשני מסכי LCD גדולים ומקרן. ככה שאוכל להציג את הדברים במקביל ולהחליף בין התצוגות כרצוני... אלו אפשרויות יש לי (מבחינת חיבורים כמובן)? תודה!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את המלצתכם למסך 24/23 אינץ'' עד 1000 שקל לא כל כך מצליח להתארגן על דגם מסוים של דל מה ההבדל בין ה DELL 23" LED ULTRA SHARP U2312H לבין ה U2312HM הוא ישמש להרבה שעות עבודה מולו של קריאת מסמכים וכתיבה כמעט ללא סרטים חשוב העניין של הרזולוציה FULL HD אשמח להמלצתכם
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כולם, העולם מלא במסכים ואני לא יודע במה לבחור (דומה לרוב ההודעות בפורום הא?) תכנות זה המטרה של המסכים האלה. כרגע אני משתמש במסך טלוויזיה HDTV ענק שלא נוח לי. אחרי הפוסט הזה, הגעתי למסקנה שכדאי לי לנסות. המצב האולטימטיבי, הוא שלושה מסכי "משנה" (כשאני אומר משנה אני מתכוון באיכות, שכאשר מיועדת לתכנות, נראה לי הדבר היחידי שחשוב הוא שהטקסט יהיה ברור וכמה שפחות eye-strain, כן?), או שניים, לפי המצב של המחיר בישראל (גאד אני שונא את מצב המחירים בישראל). הדבר העיקרי שאני עושה על המחשב; תכנות. בלי צחוק. אני מתכנת יותר מדי כדי להיות עם מסך לא בסדר. אין לי עדיפות לכלום, אני לא בטוח איזה גודל מסך אני רוצה, 19-23 נראה לי בסדר, לא? אני לא בטוח כמה זה עולה, אז אני לא בטוח כמה תקציב י…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השימושים למסך: חשיבות עיקרית: עבודה עם תרשימים (תמונות ענקיות), EXCEL. חשיבות משנית: סרטים, BROWSING, וכו'. שיקולים לבחירה במסך זה: הרבה פיקסלים (שטח העבודה זה השיקול המרכזי), מחיר נמוך, נראה שיהיה קל להחזיר אותו בחנות אלקטרופוטו (השלישית מלמעלה) במידה ואני יחשוב שהוא זבל, 3 שנים אחריות זה נהדר (זה בערך הולכת להיות תוחלת החיים המתוכננת שאני הולך להשתמש במסך עבורו), התכנון: לקנות אחד, לראות איך הולך, לקנות עוד אחד. (אולי אפילו שתיים). מה אתם חושבים על המסך הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773159 נ.ב בחיים אל תקנו מסקייפיסי. fucking unreliable shop. just saying.
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי היות והמסך שלי גוסס (syncmaster 913N) עם תופעות מוזרות מריחות טקסט חוסר פוקוס כאילו מנסה להציג רזולציה לא טבעית בכוח) אני צריך מסך חדש לעבודה וסרטים (מעדיף עם יכולת PIVIOT) מחשב בסיסי עם כרטיס מסף OB אבל כנראה אני יוסיף לו איזה כרטיס מסך כדי שיתמודד יותר בקלות עם הרזולוציות הגבוהות) מצאתי כמה דגמים אבל לא החלטתי סופית יש את ה U2410 שהטוב מכולם אבל היקר מכולם (מחפש משהו דומה אני לא רוצה להשקיע 2300 על מסך מחשב שאחרים לא הרבה פחות טובים עולים חצי יש את U2311H למרות שלא 1200 במחיר של כ 1600 יש את Samsung 2433BW אבל לצערי TN וזה חשש ב1350 מה כדאי? אולי יש עוד אפשרויות שפיספסתי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1400 השימוש העיקרי לעריכת סרטים האם באמת dell הכי איכותי? מה כדאי 23 לעריכת סרטים או 24? מישהו הכניס לי לראש שבמסך 24 אני יראה פסים שחורים ובמס 23 זה הכי מתאים, האם זה נכון... בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
עד 1500 שקל, עדיפות ל 24 אינצ' ועד משהו קטן, מה אתם אומרים על המסך UltraSharp U2412M של DELL? http://www.dell.com/il/p/dell-u2412m/pd אני יכול להביא אותו ב900 שקל,כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך בגודל 23-24" אני מעדיף 16:10 ולא 16:9 כמובן תומך FHD עד 1300 ש"ח הולך לשמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים (יש לי HD7950 אני רוצה מסך שינצל את היכולת שלו)
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
להתעלם בבקשה מפערי מחיר...היום יש לי דל 2410 הצורך:עיבוד צילומים וצפיה בהם האם המק מתחבר למחשבי PC? המון תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך דל 2209WA כשנתיים ו 9 חודשים, כלומר עוד 3 חודשים נגמרת לי האחריות. לפני כמה ימים הבחנתי בכתם כזה על המסך במיוחד שיש רקע אפור או שאני מוריד בהירות לא מפריע לי כל כך אבל ברור שזאת בעיה במסך וזה לא אמור להיות ככה. מה עושים האם יש טעם להפעיל אחריות למרות נשאר לי רק 3 חודשים לאחריות ?מה המדיניות שלהם בנושא מנסיונכם?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, (סליחה אם רשמתי במקום לא נכון תעבירו במידה וצריך) אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר 2 מסכים למחשב אחד ומסך אחד יראה את השולחן עבודה ומסך שני יראה את מה שאני בוחר להראות (חלק מסויים מהמחשב נגיד תוכנה או סרט מסויים) הכוונה היא ש2 המסכים יהיו מחוברים לאותו מחשב אבל שיראו דברים שונים. תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום רב... אני צריך המלצה למסך בשביל משחקים (דיאבלו, מקס פיין 3) בגודל 23" ויותר... במחיר עד 1000 אולי 1200 תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה להחליף את המסך DELL 2009WA שיש לי כרגע למסך אחר. יש כמה חסרונות בדל שמפריעים ל"חוויה". - כיסוי נגד בוהק מט מלא0 נותן תחושה שהמסך "מלוכלך", הלבן לא ניראה כמו לבן. - רזולוציה, צפיפות פיקסלים, גודל נקודה - לא מספיקים לי - אני קורא הרבה (טקסטים\פורמים\חדשות). - תאורה אחורית - גם כן לא מספיק טובה. (backlight). המסך החדש שאני מחפש צריך לענות על הדרישות שהדל לא עונה. - מסך עם ציפוי נגד בוהק חלקי\לא קיים (לא מסך זכוכית). - רזולוציה - 1080P תאורה אחורית טובה. מבחינת פנאל המסך : EIPS\HIPS\PVA- גודל מסך 24\27, תקציב 3500. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה...אני רוכש בקרוב GTX 580. ואמרתי שיש שתי אופציות או לרכוש מסך 27" ברזולוציה של 2560 כדי לנצל אותו או יותר טוב לקנות מסך עם תמיכה ב120HZ כדי לשחק בתלת מימד עם המשקפיים של NVIDIA. נתקלתי במסך : http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-T27A750-27-Smart-HD-TV-3D-Monitor-3D-Glasses-Free-Expedited-/320921351422?pt=Computer_Monitors&hash=item4ab86734fe#ht_6297wt_1163 השאלה שנשאלת אם הוא תומך 120HZ אז למה אי אפשר לשחק איתו ? השאלה הנוספת שנשאלת - האם אני חייב את המשקפיים של NVIDIA כדי לשחק משחקים בתלת מימד ? והשאלה האחרונה - אם יש למישהו המלצה ? למשל זה נראה סביר במחיר - אבל הוא פיצי : http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-S23A950D-23-FULL-HD-3D-MONITOR-3D-Glasses-Free-Shipp…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היום יש לי מסך 19 של ViewSonic דגם VP930 (שהיה בזמנו המומלץ בפורום ואני מאוד מרוצה ממנו) . אני מעונין להחליף למסך 23 / 24 אינץ איכותי לפחות באותה רמה כמו המסך הקודם. לשימוש רב תכליתי גלישה, קידוד, משחקים, עיבוד תמונות ומעט סרטים בתודה
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום! ברצוני ללכת על מסך 30 אינץ למחשב דגם: dell u3011 המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים גלישה באינטרנט ומשחקים הכי זול שמצאתי אותו 6100 ש"ח תגובות בבקשה? ???
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אמר לי חבר שאין שום דבר שתומך בזה, מפני שהמדיה תומכת עד 1920x1080 אם כן האם יש תועלת ברוזלוציה יותר גבוהה מ 1920x1080 ?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-