מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים אני לא מזמן קניתי מחשב חדש ושמתי לב שהמסך שלי נראה זוואה, נגמרה לו האחריות והוא גם ממוגנט והפונקציה של DEGAUS לא עובדת אלא רק מחמירה. אז החלטתי לקנות מסך מחשב חדש. השימושים שלי הם ממש הכל למה אני גרפיקאי במקצוע, אוהב לשחק משחקי מחשב, לקרוא כתבות על מה שזה לא יהיה וכמובן סרטים. המחיר לא משנה לי למה אוני פורס על כרטיס אשראי. אז בבקשה תציעו לי משהוא איכותי וגם מאוד רצוי 24" תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
^^ מחפש מסך סביבות ה900 שקל אבל לא יותר מ-1000 סביבות ה 21-22 אינצ' השימוש במסך הוא למשחקי מחשב בעיקר וצפייה בסרטים ואם במחיר הזה יש אפשרות לצפייה בטלויזיה זה יהיה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רשותי מלאי של מסכי מגע סימנס משומשים כמו כן רכיבי בקרה למכירה. מתאים ללימוד או הרכבה ושדרוג מי שמעוניין ליצור קשר אלי 052-2461657
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128&CatCode= המחיר נורא מפתה, אבל אני לא יודע אם זה כדאי...יש לי חבר שקנה 32" אמר שזה סבבה. אמנם אני מניח שזה מבוסס פאנל TN, אבל גם ככה השימוש העיקרי יהיו משחקים וסרטים. השאלה האם איכות הצבעים תהיה כמו הLG שלי(לעומת TN אחרים שראיתי הוא מציד תוצאות טובות יותר).
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
חברים יקרים , אחרי ההמלצות על 3 מחשבים זולים לצרכי המשרד מבקש המלצה על 3 מסכי 19 אינץ זולים . העולים בגורל הם ה 953BW 19'' של סמסנוג או ה W1942T 19'' שח LG . הפרש המחירים בינהם זניח (סביב ה 700 שקל). האים יש לכם המלצות טובות יותר (זולות יותר ?!) אשמח לשמוע חוות דעת מלומדת (כאמור לצריך משרד בלבד). תודה מראש, דרור.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחפש מסך שיתמוך HDMI 1080P. גדלים 20-22 אינץ'. עדף של החברות הבאות: 1.DELL. 2.ASUS. 3.LG. אם יש הצעות לחברות אחרות אשמח לשמוע עדיף בכמה שיותר זול.....
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לדגם קוראים DELL 1908 הנה תמונה http://elink2.gnt.ee/productimages/DELL-1908FP.jpg השאלה שלי אם שווה לי לקנות אותו ב-600 ש"ח? (משיגים לי בהנחה) בבקשה להתייחס לנתונים הטכניים.. שחכתי לציין שברשותי כרטיס HD4850 שישתמש במסך הזה. האם כדאי 19" בשביל גיימינג ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה פאנל יש למסך Dell 1907FP? (TN,IPS,PVA) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15474 תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
הדרישות: עבודה ממושכת על מסמכים בעיקר אקסלים, PDF, ותוכנות לעריכת דוחות כספיים חשוב שהמסך יהיה 20- 24 שלא ישרוף לי את העיניים טווח מחירים 1,000 + בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שיש 2209WA אבל הוא יחסית קצת ישן ורציתי עוד דעות!! אני לא חושב שבשביל סרטים יהיה הבדל של ממש ולהוסיף ולקנות מסך 2000-2500 ש"ח עכשיו יש לי מפרט כזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600, 1600 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרונות : 2 גיגה DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB הארד דיסק: WDC WD3200AAKS-00SBA0 298 GB, IDE מסך המחשב: Samsung SyncMaster 931BW אני ייצטרך לשפר כרטיס מסך בשביל להינות ממסך איכותי? בעיקרון זה לסרטים ובקטנה משחקים שאני משחק מדיי פעם.. אבל אני משחק במשחקים חדשים גם בהגדרות דיי נמוכות!!! עדיפות מסך טוב עד …
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אז ככה , אני מקבל הנחה גדולה על החברות הבאות : סמסונג אסוס מאג LG השאלה איזה מסך עדיף מבין החברות האלו , עד 2000 שקל ( לפני הנחה ) ? לשימוש עיקרי של משחקים וסרטים אני לא חייב מסך רחב תודה, דור [עריכה: אפשר גם של DELL ]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח... תאכלס היעוד שלו זה כמעט נטו לעבודה (טיפה משחקים, הרבה סרטים ולימודים ). רציתי לדעת מה כדי יותר לקנות LCD 17\CRT 17? של איזה חברה? כמה MS? ד.א: אני לא יודע כמה רלוונטי זה אבל הכרטיס מסך הוא NVIDA GEFORCE FX 5200
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מסך שנותק מהמחשב וחובר בחדר אחר לאותו מחשב, לאחר החיבור המסך בזמן שמירת שומר מסך עובר למסכים בצבעים אדום,כחול,ירוק,לבן ושחור וחוזר ב LOOP מנסה לחזור למצב הקודם ששומר המסך של windows היה אקטיבי, מה צריך לשנות בהגדרות המסך עצמו ? בתפריט המסך ישנם, Color, IMAGE,Color temp,Tools,Language,Misc
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך להתחדש במסך חדש כבר, פג למסך ה-Proview שלי התוקף.. טוב, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר קצת לחרוג, אני מתאר לעצמי שהיום כדאי כבר ללכת על מסך רחב? אין לי ממש מושג במה היתרונות שלו גוברים על מסך רגיל, אם תוכלו לפרט לי, אשמח. שהמסך יהיה לפחות 19 אינץ', וזהו. הערה: אם אפשר לדעת על מה יותר כדאי ללכת רחב/רגיל ועוד דברים בנושא אני ממש אשמח כי אני לא ממש מבין בנושא. עיינתי על כמה מסכים וגם קראתי תגובות והמסך Samsung 206BW נראה כמו קנייה נכונה לדעתי, בקיצור אשמח לקבל עצות-http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858 העיסוק העיקרי שלי במחשב הוא מוסיקה, תכנות, ובעיקר עבודות משרדיות אפשר להגיד, אני משחק במשחקי מחשב די ישנים ולא מכבידים כמו Pro Evolution, CSS ומשחקים יש…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ובנוסף, רציתי לדעת מה הייתם ממליצים.. אני עובד על מסך CRT כבר יותר מ10 שנים, לא מפריע לי הCRT אני דווקא אוהב את התצוגה והכל, הייתי רוצה רק לעבור ל1024*1280 על 85hz לפחות.. אז בעקבות זה קניתי מסך CRT שלא עמד בתנאים האלה , אז החזרתי אותו, והופעל עליי לחץ מצד גורמים שונים לקנות LCD אז החלטתי שיהיה, רציתי לדעת אבל אם שווה להשקיע בכלל במסך LCD לעומת CRT? כאילו יש סיבה אם אין לי בעיה מבחינת מקום של המסך? ומבחינת כסף שאני משקיע, אני מניח שבכסף הזה, אפשר לקנות מסך CRT טוב מאוד.. אז הייתי רוצה לקבל מכם המלצה סופית, מה כדאי לעשות..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שני המסכים הללו נמצאים בדף המפרטים של האתר.. תהיתי איזה מסך יותר טוב LG L1750T 8 MS או LG L1750SQ 8MS http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=228 וגם הלכתי אתמול לחנות וראיתי כ6 מסכי LCD מחוברים במפצל (שלפי מה שהבנתי מוריד את האיכות באיזה 20%). רוב המסכים שם היו מטושטשים (תמונה מרוחה), כולל ה SUMSONG 730B שתכננתי לקנות... כולם חוץ מהמסך הזה של MAG: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3377 אפשר הסבר לתופעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך 22" במחיר סביר. בעקבות הבדיקה שלכם הלכתי לחפש את אזוס MW221C בחנויות. שמתי לב שלרוב החנויות אין אותם במלאי. ואז שמתי לב שיצא מסך שנראה כמו הדור הבא: אזוס MW222C. האם יש לכם מושג לגבי המסך השני? ובכלל, האם מאז שנכתבה הביקורת יש חידושים ששווה להכיר? התקציב שלי עומד על 1800 שח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
השימושים למסך: חשיבות עיקרית: עבודה עם תרשימים (תמונות ענקיות), EXCEL. חשיבות משנית: סרטים, BROWSING, וכו'. שיקולים לבחירה במסך זה: הרבה פיקסלים (שטח העבודה זה השיקול המרכזי), מחיר נמוך, נראה שיהיה קל להחזיר אותו בחנות אלקטרופוטו (השלישית מלמעלה) במידה ואני יחשוב שהוא זבל, 3 שנים אחריות זה נהדר (זה בערך הולכת להיות תוחלת החיים המתוכננת שאני הולך להשתמש במסך עבורו), התכנון: לקנות אחד, לראות איך הולך, לקנות עוד אחד. (אולי אפילו שתיים). מה אתם חושבים על המסך הנ"ל: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773159 נ.ב בחיים אל תקנו מסקייפיסי. fucking unreliable shop. just saying.
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
המחשב יהיה מיועד למעט משחקים, והרבה וידאו.. חריגה מקסימום 200 שקל, אם יש 19' איכותי אז עדיף, אבל אפשר להתפשר על 17... מסך לא רחב.. אמממ מה עוד.. פאנל TN זה -כזה- הבדל באיכות? בכל אופן, עדיף פאנל שהוא לא TN, אבל אם יש מסך טוב עם פאנל TN, גם סבבה
-
- 4 תגובות
- 840 צפיות
-
-
LG 22 W2252TQ 22 הוא עולה 1800 בערך הוא יהיה טוב לסרטים ומשחקים ? בכסף הזה יש 22 יותר טוב ממנו אולי? שבת שלום
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז מכל המסכים שראיתי עד עכשיו אני חושב לקנות את Samsung SyncMaster 226BW (yes yes panl "S") I אני צריך את אותו ל משחקים סרטים ,כרטיס מסך GTX , כמו שכבר אמרתי יש ל עד 2000 שח בשביל זה ואני רוצה גודל של 22 אם יש למשהוא המלצה על אחד אחר שיותר כדי לי לקנות או לאשר שממש כדי לי לקנות את האחד הזה תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך 2007FP לפני שבוע. אני חייב לציין שהמסך נראה טוב מבחינה עיצוב (לפחות לטעמי) אבל אני לא חושב שהוא מאד מיוחד בהשוואה למסכים אחרים אפילו הפשוטים. נכון אולי אני לא מבין יותר מידי אבל בסוף זה כמו יין אתה יכול להיות אנין טעם ולהבחין שיין אחד יש לו ארומה ברורה ואחר האפיצות מדהימה אבל בסוף השאלה הכי חשובה הוא טעים או לא. כנ"ל לגבי מסך בסוף צריך להסתכל בו ואם רואים טוב אז סבבה ואני חייב לציין שציפיתי ליותר, קצת התאכזבתי. 1. הרזולוציה מאד גדולה מידי ביחס לשטח המסך, יש לזה יתרונות אבל בעבודה שוטפת זה חיסרון כי האייקונים קטנים והכתב קטן בנוסף גם כל הלחצנים בתוכנות השונות מאד קטנים,כמובן כל ניסיון לשנות זאת מייד גורם לעיוותים (בין אם בעזרת DPI או הגדלת הפונטים). 2. החדות…
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD 19 אינץ למשחקים עד 1700 ש"ח. חשבתי בכיוון של מסך רחב אבל רציתי לשמוע תגובות על כך
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא עורך... משחק לעיתים בעיקר מחכה לתוכן של מדיה של 4K, האם זה שווה את ההשקעה, רק בשביל העתיד?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-