מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך אז רציתי לשאול פה כמה שאלות לפני הקנייה. המסך: http://www.samsung.com/il/consumer/pc-peripherals/monitor/lcd-led-monitor/LS24B370HS/CH מבחינת הנתונים היבשים אפשר לראות שהוא בין הטובים שיש כיום (לפי מה שראיתי לפחות..) אבל רציתי לברר עוד לגבי סוג הפאנל שלו. אני מבין שיש כל מיני סוגי פאנלים בשוק (כש-TN נחשב הכי נחות אם אני לא טועה) אבל לא כלכך מצאתי את הנתון הזה לגבי המסך הזה. מישהו יודע איזה פאנל יש לו? ובכלל, אם אפשר תקציר לגבי סוגי פאנלים בשוק ומה תכלס כל אחד נותן. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב בארץ לגיימינג שיכול להריץ על 120HZ, ראיתי שיש את המסך הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 אבל כתוב שם 8MS זמן תגובה, שזה איטי לא? כי במסכים אחרים כתוב 2MS . יש אולי עוד מסכים יותר טובים? ולמה הזמן תגובה שלו כזה איטי
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאחיין שלי יש מחשב עם המסך הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=425551כשהוא מחבר את המסך ומדליק את המחשב, המסך נדלק לו ל-1-2 שניות ונכבה. יש לו את המסך כ-5 שנים. ניסיתי לחבר לו את המסך גם עם כבל DVI וגם עם כבל VGA ובשניהם אותה בעיה. מסך אחר שמחובר למחשב עובד פיקס. כך שהבעיה היא לא בכבל הנתונים ולא בחשמל. המסך הבעייתי מקבל חשמל. אין גם בעיה בכרטיס מסך, אחרת המסך השני גם לא היה עובד, ועובדה שהוא כן עובד. ייתכן שהמסך נדפק??? הערה למנהלים: אם טעיתי ולא פרסמתי את האשכול בפורום המתאים, נא להעביר לפורום המתאים ולעדכן אותי על כך בפרטי. תודה תודה על העזרה ושבוע טוב, dr70
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב הערב נקבע סופית מותו של מסך המחשב האהוב שלי, LG W226IV. קיבלתי אותו לפני בערך ארבע שנים עם המחשב שקניתי אז. הוא היה 21.5", Full HD ובאיכות נפלאה ונהניתי ממנו מאוד. עכשיו אני סוג של מעוורת את עצמי עם טלוויזיית LCD שמחוברת לטלוויזיה, ואני זקוקה לתחליף. אין לי תקציב של ממש כיוון שאני לא כל כך יודעת כמה עולים מסכים (אז הוא היה חלק מהעסקה של המחשב), אבל כמובן שרצוי שכמה שפחות (ובטוח פחות מ-1000 שקל). אשמח להצעות תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב למסכים של אפל יש תצוגה מאד ייחודית, בין אם מדובר במסך, במאקים (אפילו ישנים יחסית), במחשב נייד אפל ואפילו באייפון, סוג של בהירות\הברקה מסוימת. רציתי לשאול אם זה סוג של טכנולוגיה שקיימת במסכים נוספים או שזה האופי הייחודי של מסכי אפל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקנייה של מסך מחשב שלא יעלה מעל 550 ש"ח כיוון שכבר בזבזתי 1400 שקל על כרטיס מסך וספק כוח אז אני לא רוצה להכביד על המחיר . אם אפשר משהו פשוט בעל 120 Hz שבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך טוב, בגודל של 21-24 אינץ . המסך אמור לשמש אותי לעבודות תכנות, קריאה באינטרנט ולצפייה בסרטים.. התקציב שלי הוא סביב ה1000 שקל למישהו יש המלצה?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני צלם חובב ואת התמונות שאני עורך היום אני רואה במסך סמסונג T220P, לא מסך מדהים J שימושי במחשב הן אינטרנט, מסמכים, משחקים וכאמור עיבוד תמונות (לייטרום, פוטושופ ועוד...) אני מעוניין לשדרג את התצוגה. אגב, אני מדפיס ממש מעט תמונות והשימוש בתמונות הוא לרוב במחשב. כרגע ההתלבטות היא בין המסכים: 1) Dell U2412M LED 2) Dell UltraSharp U2410 LCD (אני צריך לחכות קצת ולהתאמץ כספית בשביל לקנות אותו) כאשר על ה 2410 קראתי שהוא טוב לעיבוד תמונה, ובכל זאת שאלות: 1) האם הוא שווה הפרש של 1000 ₪ 2) הוא LCD לעומת LED , זה לא חסרון? 3) המסך אם אני לא טועה כבר מיוצר כבר 4 שנים, אין יורש לכתר במחיר הזה? אגב, כל הכניסות הנוספות שיש לו לא ממש מעניינות אותי, לי מספיק DVI. תו…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. כרגע ברשותי המפרט בצד יחד עם המסך : Samsung SyncMaster 2253BW המסך מגיע לרזולוציה של 1680x1050 וחשבתי לשדרג בשביל לקבל רזולוציה טובה יותר, צבעים וכו' בשביל המפרט שבצד, מה המסך הכי כדאי בטווח ה1000 שקלים? דבר נוסף מאוד חשוב! אסור שהגובה של המסך יעבור את ה23,5 ס"מ מכיוון שלא יהיה לי מקום להכניס אותו. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שאתם יכולים להבין מהכותרת אני די מתלהב מהמסך החדש שקניתי ;D עברתי מ DELL 2312 המצוין, אבל עם כל הכבוד לדל, ויש כבוד, המסך הזה משאיר להם אבק, הן במחיר המגוחך והן במוצר עצמו. חייב לראות את זה כדי להאמין, תמיד חשבתי שאין יותר מהדל למשתמש בייתי, כנראה שטעיתי. בקיצור, אני ממליץ לכל מי שיכול, פשוט להזמין, מי שרוצה קישור לקנייה אני אתן לו, המסך עלה לי בערך 1750 עם המכס מע"מ וכל מה שכלול ברכישה מסוג זה, זמן ההספקה היה מצוין, חמישה ימי עסקים המסך היה כבר מחובר אצלי בבית. אם מישהו מעוניין בעוד פרטים אפשר לכתוב פה בתגובות, אני אענה על מה שצריך.
-
- 29 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין להחליף מסך שיש לי SAMSUNG BX2235 http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS22B3UVMV/ZA השימוש שלי הוא רק משחקים COD MW3 וכו' חשובה לי מאוד איכות המסך ..(זו גם הסיבה שאני מחליף את זה שיש לי). עברתי כאן על הפורום ראיתי המלצה רחבה לגבי DELL U2312HM התקציב שלי עומד כרגע על 1000-1500 ש"ח מקסימום השאלה היא האם אני יכול להשיג מסך טוב יותר מה-DELL בתקציב שיש לי ,ואם כן איזה ?? ראיתי את המסך הזה , איך הוא ביחס http://m.ksp.co.il/product.php?uin=16349 תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לשימוש במשחקים, עריכת והמרת סרטים ותמונות ממצלמה ביתית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרחיב את שולחן העבודה שלי ולהוסיף מסך נוסף אני מעוניין במסך מרובע בגלל מקום עכשיו מצאתי שתי דגמים שתואמים את הרצונות שלי אבל אני לא בטוח בגלל תקציב אני מעדיף יד שניה 1.מסך אחד הוא SONY SDM 19 המסך בין 5 שנים 2.מסך DELL 19 גם די ישן עכשיו השאלה שלי מה כדאי מבחינת איכות אני מכיר את שתי המסכים משימוש במקומות אחרים אני רק לא בטוח מה עדיף כי בכל זאת הם לא הכי חדשים כל אחד מהמסכים עולה בסביבות ה 250-300 שקל ביד שניה אשמח לקבל דעות חוות דעת וכו לגבי הדגמים האלה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לגיסי את המסך המדובר של DELL 2412 והוא מאוד מרוצה ממנו . שמנו לב שיש אפשרות לסיבוב פיבוט פיזי במתלה של המסך אבל התמונה במסך לא מסתובבת .. מה צריך לעשות שהסיבוב הפיזי יסובב גם את התמונה ?? התקנתי את הדרייבר של המסך אבל לא נראה לי שזה עוזר . תודה מראש לכל העונים .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות מסך חדש, והמסך העיקרי שרציתי זה u2711 ועכשיו כשמחליפו נכנס אז זה השתנה ל- dell 2713hm. לאור החשיפה הרבה בזמן האחרון של מסכי 27' מחברה לא מוכרת בעלי פאנל IPS במחיר מצחיק חשבתי שאולי יש אלטרנטיבה יותר טובה, רק הבעיה היחידה שלי עם מסכים אלה - כל המסכים מבריקים. הדרישות שלי מהמסך הם: 27', פאנל IPS, בהירות גבוה (350cd/m2+), רזולציה של 2560X1440, וכמובן שיהיה מט. התקציב שלי הוא 2000-2500 ש"ח אשמח לשמוע הצעות! תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנה וחצי קניתי את ה-2711, ונהניתי מאוד משטח העבודה שהוא נתן לי מעבר ל-2407 אליו הייתי רגיל. כעת ברצוני להגדיל עוד את שטח העבודה, פעמים רבות אני מוצא את עצמי עובד עם 3 או 4 חלונות פתוחים ברגע נתון, ומסך אחד פשוט לא מספיק. האופציה שלי עלתה לראש היא הוספה של שני מסכים קטנים משני צדי המסך המרכזי. אין לי כוונה לקנות עוד 27, פשוט יקר מדי, וכל אופציה אחרת שכוללת תוספת של מסך אחד בלבד תראה ממש רע. המסכים שראיתי כאופציונליים למתאר הזה הם שני מסכים של דל, ה-1908FPT או ה-2007FP. אני מעוניין דווקא במסכים לא רחבים, גם בגלל מגבלת מקום, וגם בגלל אסתטיקה. בכל מקרה, אם למישהו יש הצעה למסכים טובים אחרים אני פתוח להצעות. ועכשיו בנוגע לבעיה האמיתית: אין להשיג את המסכים האלו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב חדש בגודל 21.5 אינץ -23 זה הגודל שאני מסכים עכשיו התקציב הינו 700 שקל עם חריגה של כמה שקלים אם צריך .. לפי zap ובחנות TMS ישנם כמה דגמים של מסכים בתקציב ובגודל המדובר : lg e2241T-BN LED samsung s22b300b אלו הדגמים שאני מצאתי אם יש לכם הצעות נוספות שיותר טובות אני אשמח רק תגידו לי מי מבין כל הדגמים כאן/שתרשמו הכי טוב ?! aoc e2243fw lg e2242Tc led
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
קניתי לפני חודש את המסך DELL U2312 HM. נהנתי ממנו מאוד עד שהתחילה בעיה מעצבנת. באופן שנראה אקראי במיוחד המסך נכנס למצב Power Saving ונהיה שחור. אני לא מצליח לצאת מהמצב ואני לא יודע מה גורם לכניסה שלו. זה קורה רק בזמן שאני משחק באיזשהו משחק (Borderlands, NFS:MW, Diablo לדוגמא) הפתרון היחידי זה לעשות ריסטרט. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות קטנה כרגע יש לי מסך 22" SAMSUNG BX2235 וכרטיס מסך 6950 2GB אני משתמש במחשב רק למשחקים כמו COD MW3 וכו , כרגע יש לי תקציב להחליף אחד מהשניים ,וההתלבטות היא מה עדיף מסך 24" (אם כן מה אתם ממליצים) ואם כ.מסך (תנו המלצה) תודה חברים ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש והכל נפלא. חיברתי את הכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI לטלוויזיית 24 אינץ' של AKAI. א. המסך לא מציג את כל התמונה (השוליים נעלמים מחוץ למסך). ב. הכל מטושטש (בהגדרות נראה שה-native resolution של המסך היא 1440X900 למרות שהמסך עצמו תומך ב-1920X1080. כמובן שאיני נצליח למצוא דריבר ספציפי לטלוויזיה הזו... האם יש מקום שבו ניתן להוריד דרייבר גנרי? מה הייתם ממליצים כדי לפתור את הבעיה? המון המון תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי SAPHiRE-Flex-HD-6450 ו 3 מסכים - אחד עם כניסת VGA בלבד, ושני האחרים עם VGA ו-DVI יחד. מה שאני רוצה לעשות הוא לשלוח מהפורט ה - 1 בGPU, פלט אחד ("החלק הראשון של שולחן העבודה") לשני מסכים - מסך הVGA ומסך DVIה על ידי מפצל, ופלט שני(מפורט 2) למסך השני ("החלק השני של שולחן עבודה") האם זה אפשרי? אם לא למה? ואם כן כיצד ניתן לעשות זאת? אני עובד עם קצת WIN 7 Ultimate 64 אם זה משנה... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, בזמנו קניתי את ה-LG LC2000CP והוא משמש אותי עד היום. נהדר. הקטע הוא שעכשיו אני חושב על מחשב שני והמחיר שלו הוא 2000 ש"ח. תהיתי אם יש משהו דומה במחיר זול יותר. אני יודע בוודאות שאני לא רוצה פנל TN ויש לי עדיפות גבוהה למסך מט. אגב, בזמנו ה-2209WA היה מומלץ מאד אבל בחיפוש שערכתי היום מסתבר שאי אפשר לקנות אותו. למה? האם יצורו הופסק? אם כן, האם יש איזה קונצנזוס למסך אחר שהוא נותן תמורה טובה לכסף? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל של לפחות 20 אינץ ושלא עובר את ה23 אינץ התקציב הוא עד איזה 680 שקל ככה כמובן שאם יש חריגה מאוד משתלמת של עוד כמה עשרות שקלים אז אין בעיה .. העדפה שלא לעבור את ה650-670 שקל.. בקיצור תביאו את המסך הכי טוב שיש בתקציב הזה..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9452 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=9451
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-